• Nog geen evenementen in Meeuwen-Gruitrode
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Onze Limburgse economie koelt sneller af dan verwacht want in tegenstelling tot vorige maand blijkt de intensiteit van de neerwaartse conjuncturele beweging opnieuw toe te nemen. Dat meldt Voka-Kvk Limburg. “Het is tijd om met zijn allen alle zeilen bij te zetten. We zien hier een belangrijke rol weggelegd voor de lokale besturen. Vandaar dat we voor iedere gemeente een lokaal memorandum uitwerken en presenteren aan de lokale politiek. Hoe meer aanbevelingen we na oktober 2018 terugvinden in beleidsprogramma’s, hoe beter voor onze Limburgse economie", stelt Voka-KvK.

Wespendief vrijgelaten

Donderdag 21 juni 2018
Wespendief vrijgelaten
Het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek heeft een wespendief vrijgelaten na een vijf weken durende revalidatie. Als gevolg van een aanrijding in het verkeer had de roofvogel een hersenschudding en een breuk opgelopen.De wespendief is een voedselspecialist die zich toelegt op het eten van wespenlarven. Hij kan, als de beste; wespennesten opsporen waarna die vakkundig worden gesloopt met zijn sterke klauwen. Zijn verenkleed is zelfs zo dicht dat de angel van een wesp er amper door geraakt. (Foto Natuurhulpcentrum)

Tony Schouteden overleden

Donderdag 21 juni 2018
Tony Schouteden overleden
Gisteren is Tony Schouteden overleden, de echtgenoot van Miet Bongaerts. Hij was 59 jaar. Het afscheid vindt in intieme familiekring plaats. Begroetingsmoment: dinsdag (19-19.30) uur in funerarium Witters aan de Lentestraat.

Marij Verdonck overleden

Donderdag 21 juni 2018
Marij Verdonck overleden
In Meeuwen is dinsdag Marij Verdonck overleden, de echtgenote van Erik Camps. Zij was 55 jaar. Het afscheid vindt in beperkte kring plaats in aula 't Sant in Hechtel. Maandag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Meeuwen waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters aan de Lentestraat.

Ondertussen, in Planckendael...

Donderdag 21 juni 2018
Ondertussen, in Planckendael...
                                                                                    (Cartoon: Fobie)
2

Madeleine Mulders overleden

Donderdag 21 juni 2018
Madeleine Mulders overleden
Maandag is in Nieuwerkerken de uit Gruitrode afkomstige Madeleine Mulders overleden, de echtgenote van Valère Louis. Zij was 73 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (14 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt.
In het containerpark aan de Klein Rootstraat in Neeroeteren (Maaseik) werden een twintigtal zakken gedumpt met resten van een wietplantage. In verband met deze feiten heeft de politie een dertiger geïdentificeerd.
Aan het oud ziekenhuis in Maaseik heeft de politie 40 zakjes wiet ontdekt onder het zadel van een bromfiets. De bromfiets is in beslag genomen. De wiet ook.

Jean Vangeloven overleden

Woensdag 20 juni 2018
Jean Vangeloven overleden
Maandag is Jean Vangeloven overleden, de echtgenoot van Lieve Breemans. Hij was 73 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Wijshagen. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters in Meeuwen.
De gedeputeerden Inge Moors (CD&V) en Frank Smeets (CD&V) krijgen de bevoegdheden voor Europa en Economie. Dat werd vandaag definitief beslist op de provincieraad.
Dat gedeputeerde Inge Moors de bevoegdheid Europa voor haar rekening neemt, mag niet verwonderen. Ze heeft vele jaren ervaring bij Vlaamse Vertegenwoordiging bij de EU, eerst als attaché, later als directeur. Daarnaast is ze bekend met projectwerking vanuit haar bevoegdheid Platteland. Inge Moors is naast gedeputeerde (…) Het hele nieuwsbericht
06/06
Proficiat tante koekepan! Belgisch Kampioen schapendrijven! Gruitrode mag fier zijn! Fam klepkes!
Lisette govers
02/06
Voor mijn jarige zus, hieperdepiep hoera. Gelukkig verjaardag. Van Elly en de Sus.
Elly Neerpelt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Meeuwen-Gruitrode
Aangeboden
Gsm Diepvrieskast
Te koop
Te koop
  1. Fietser levensgevaarlijk gewond
  2. Dirk Leeters overleden
  3. Marij Verdonck overleden