• Nog geen evenementen in Meeuwen-Gruitrode
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Lieske Heijlen overleden

Dinsdag 23 januari 2018
Lieske Heijlen overleden
Zaterdag is Lieske Heijlen overleden, de weduwe van Lei Lemmens. Hij was 91 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (13 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters aan de Lentestraat.

Brochure Welkom Wolf!

Dinsdag 23 januari 2018
Brochure Welkom Wolf!
Sinds er een wolf werd gespot in Koersel staat het dier terug volop in de actualiteit en zitten veel mensen met vragen. In de brochure 'Welkom Wolf!' lees je alles over wolven en hun boeiende levenswijze. Je vindt er ook een antwoord op de vraag of wolven gevaarlijk zijn, en je leert wat je kan doen als je denkt een wolf gezien te hebben. Je kan de brochure gratis downloaden via deze link. Je kan de brochure ook per post toegestuurd krijgen door 2 euro per exemplaar over te maken op rekening BE70 0688 9316 6125 van Landschap vzw.

Mia Brebels overleden

Dinsdag 23 januari 2018
Zaterdag is Mia Brebels overleden, de weduwe van Toon Luyten. Zij was 90 jaar. Het afscheid heeft in beperkte familiekring plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters aan de Lentestraat.

Levend en wel

Dinsdag 23 januari 2018
Uit het popgeschiedenisboek
Levend en wel
Het is vandaag 40 jaar geleden dat Terry Kath op een vreemde manier aan zijn einde kwam. De gitarist en zanger van de groep Chicago schoot zich tijdens een party per vergissing een kogel door het hoofd. Lees hier dat de andere muzikanten ernstig overwogen de band op te heffen. Uiteindelijk gingen ze toch door en hoe ze zich daarbij voelden maakten ze duidelijk in ‘Alive Again’.

Win een dvd - of een boek

Maandag 22 januari 2018
Win een dvd - of een boek
De successen van Elise Mertens laten zien hoeveel talent er bij ons zit. Een kapstok voor cartoonist Stijn Lodewijks om er onze wekelijkse cartoon aan te wijden. Op die cartoon ziet u de microfoon van "Aussie TV" aan Elise vragen hoe het komt dat Limburg zoveel goede tennisspelers telt. En wat antwoordt Elise dan? Mail uw tekstje voor vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en misschien wordt u de winnaar!

Wie won de dvd?

Maandag 22 januari 2018
Wie won de dvd?
Het aantal Roodkapjes in de reacties van onze lezers was niet te tellen en ook de grootmoeders kwamen talrijk voorbij. De jury vond de inzending van Carine Schuurmans de beste. Straks de nieuwe opgave! (Cartoon Stijn Lodewijks)

Twee rollen onderdak gestolen

Maandag 22 januari 2018
Op een werf aan de Weg naar Ellikom gingen onbekenden met twee rollen onderdak aan de haal. De diefstal is vandaag vastgesteld.
Verdachte van koperdiefstallen aangehouden
Afgelopen vrijdag is een 39-jarige vrouw uit Dongen (NL) door de onderzoeksrechter aangehouden. Ze wordt ervan verdacht koperen afvoergoten van kerken gestolen te hebben.Dat meldde de politie Carma vandaag. Tussen 28 december en 3 januari zijn op verschillende plaatsen in en rondom de zone CARMA koperen afvoergoten van kerken gestolen. Het gaat in het totaal om dertien diefstallen en twee pogingen. Telkens werd de onderste twee meter van de afvoer losgemaakt en meegenomen. Dat was onder meer het (…) Het hele nieuwsbericht
1

Foto's bij de brandweer

Maandag 22 januari 2018
Het is maar dat u 't weet
Wil je een originele foto voor de communie of het lentefeest van zoon of dochter? Dan is een foto van bij de brandweer misschien wel een idee. UPDATE De brandweerkazernes van Bree, Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt zetten op woensdag 21 maart van 13.00 tot 16.00 uur de deuren voor je open. Inschrijven doe je via info[!]hvznl.be. Voor een fotograaf moet je zelf zorgen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Omheiningssdraad gestolen

Zondag 21 januari 2018
Omheiningssdraad gestolen
In de Heerstraat in Opglabbeek is omheiningsdraad gestolen. De draad lag in een tuin aan de achterzijde van een woning.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Toon Palmen overleden
  2. Wijshagen verliest in Neeroeteren
  3. 650 euro voor een varkenskop