Het overige nieuws

Steeds meer langdurig werklozen

Maandag 27 februari 2017
In onze provincie zijn er steeds meer langdurig werklozen. Eén op drie werkzoekenden is langer dan twee jaar werkloos. Minister van Werk Philippe Muyters belooft inmiddels dat er een premie komt voor bedrijven die langdurig werklozen aanwerven.

Wie wint de dvd - of het boek?

Zondag 26 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Wie wint de dvd - of het boek?ZoomHet carnaval heeft weer heel wat gemeenten in bezit genomen. Vandaag waren er al verscheidene carnavalstoeten, morgen nog enkele en dan hebben we halfvasten nog niet gehad. Reden voor Stijn Lodewijks om bovenstaande cartoon te maken. Wat zegt de metgezel van de prins carnavalsprins wanneer deze vaststelt dat hij het snoep is vergeten?
Mail uw tekstje vóór vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com, met vermelding van uw postadres. En misschien wordt u dan de winnaar van de week!

En wie won de dvd?

Zondag 26 februari 2017
Houthalen-Helchteren - En wie won de dvd?ZoomHet is Werner Follon! We hadden een tekstje gevraagd naar aanleiding van de plaatsing van "slimme" camera's in de provincie en de cartoon die Stijn Lodewijks daarbij maakte. De vraag was natuurlijk: HOE slim zijn die camera's? En Werner bedacht daar bovenstaand tekstje bij. Hij krijgt een dvd of een boek in de bus.
Straks een nieuwe opgave!
Tribunaliteiten
Al een paar dagen kreeg JM rare telefoons. Zodra hij opnam, legde de andere kant in. Als bij wonder kreeg hij enkele dagen later bezoek van een veiligheidsfirma. JM, die aan multiple sclerose leed en rolstoelgebruiker was, tekende terstond een contract. Hij bestelde branddetectoren, een alarmcentrale en een agressie-alarm, totale prijs 4.900 euro. Daarnaast ook nog telebewaking en een dienstenpakket voor 3,85 euro per dag en een onderhoudscontract voor 150 euro/jaar. Maar, JM kon niet betalen. Geen probleem, want (…) Het hele nieuwsbericht

Marcel Deneyer overleden

Vrijdag 24 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Marcel Deneyer overledenMaandag is Marcel Deneyer overleden, de echtgenoot van Maria Soentjens. Hij was 82 jaar. De afscheidsplechtigheid vond vandaag plaats in de aula van het crematorium in Hasselt.


Tineke Verding (100) overleden

Vrijdag 24 februari 2017
Woensdag is Tineke Verding overleden, de weduwe van Jan Houben. Zij was 100 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme familiekring plaats. Zij wordt begraven in het familiegraf in  Helchteren. Begroetingsmoment: vanavond (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put in Helchteren in aanwezigheid van de familie.

Trainer FC Helson neemt ontslag

Woensdag 22 februari 2017
Marino Sabbadini heeft ontslag genomen als trainer van FC Helson Helchteren. Sabbadini nam deze beslissing omdat de spelers niet langer vertrouwen blijken te hebben in de technische staf. In zijn strijd tegen de degradatje moet FC Helson nu op zoek naar een nieuwe trainer.

Georges Fraiponts overleden

Woensdag 22 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Georges Fraiponts overledenIn Alken is de uit Houthalen afkomstige Georges Fraiponts overleden, de echtgenoot van Rosette Meuwissen. Hij was 71 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (13 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Kelchtermans in Alken.

Charles Senica overleden

Woensdag 22 februari 2017
Maandag is Charles Senica overleden, de echtgenoot van Maria Vervaeren. Hij was 91 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de aula van begrafenissen Witters en Baers in Houthalen-Oost. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur).
Het is maar dat je 't weet
Houthalen-Helchteren - Daar is de lente, daar zijn de paddenZoomMalse regen en avondtemperaturen rond de 8°C, dat is het sein voor padden (foto), kikkers en salamanders om massaal uit hun winterslaap te ontwaken en aan de jaarlijkse grote paddentrek te beginnen. Een indrukwekkend natuurfenomeen. Amfibieën brengen de winter meestal door aan land, verstopt onder bladeren, een houtmijt of ingegraven in een ondergrondse holte. In het voorjaar ontwaken ze en gaan ze op pad naar hun voortplantingspoel. Doel: een partner zoeken en eitjes afzetten. Door het dichte (…) Het hele nieuwsbericht

Argentina Speranza overleden

Dinsdag 21 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Argentina Speranza overledenZondag is Argentina Speranza overleden, de weduwe van Remo Di Nino. Zij was 83 jaar en wordt donderdag gecremeerd na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Houthalen-Meulenberg. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.

MOMENT! Tijd voor Tongeren

Maandag 20 februari 2017
Het is maar dat je 't weet
MOMENT! Tijd voor Tongeren is een artistiek project in Tongeren dat zich focust op beginnende creatievelingen die de confrontatie durven aangaan met het begrip ‘tijd’. Bij MOMENT! worden multidisciplinaire projecten en voorstellingen gecreëerd en getoond die zich op het raakvlak van podiumkunst, autonome kunst en vormgeving bevinden. Zo wil MOMENT! nieuwe, eigenzinnige vormen van podiumkunst stimuleren, aan een zo breed mogelijk publiek presenteren en makers met elkaar en met (…) Het hele nieuwsbericht

Paula Oyen overleden

Maandag 20 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Paula Oyen overledenGisteren is in Beringen de uit Helchteren afkomstige Paula Oyen overleden, de echtgenote van Armand Claes. Zij was 80 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents in Beringen. Begroetingsmoment: donderdag (18.30-19.00 uur).

Rina Keyers overleden

Maandag 20 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Rina Keyers overledenIn Houthalen is vrijdag Rina Keyers overleden, de echtgenote van Frie Fransen. Zij was 71 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme kring plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Controles in wijken en cafés

Zondag 19 februari 2017
In het kader van de strijd tegen overlast voerde politie MidLim vrijdagavond controles uit in vijf wijken en vijf cafés in Houthalen-Helchteren en Genk. Op meerdere plaatsen werden beperkte hoeveelheden hasj, speed, cocaïne en doping in beslag genomen. In één van de cafés werd zwartwerk vastgesteld.

Win een dvd - of een boek!

Zondag 19 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Win een dvd - of een boek!ZoomU hebt ongetwijfeld op onze website ook gelezen dat er nog dit jaar een 70-tal "slimme" camera's gaan geplaatst worden in Limburg. Als we de politici moeten geloven, gaan ze in het oog houden welke onverlaten het land binnenkomen, wie zijn verkeersbelasting nog niet betaald heeft, enzomeer. Welke bedenking maakt de man op de cartoon van Stijn Lodewijks zich? Mail uw tekstje - mét vermelding van uw postadres - vóór vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com. En misschien wordt u wel de winnaar!
De openbare verkoping van de woning gelegen Snijwitstraat 15 heeft in eerste roep 135.000 euro opgebracht. Er is nog een hoger bod mogelijk.

En wie won de dvd?

Zaterdag 18 februari 2017
Houthalen-Helchteren - En wie won de dvd?ZoomHet is Jos Huyberechts! Hij stuurde bovenstaand tekstje in voor Fons en krijgt eerstdaags de dvd in de bus. Morgen een nieuwe opgave!

Julius Claes overleden

Zaterdag 18 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Julius Claes overledenWoensdag overleed Julius Claes, de echtgenoot van Amelie Van Broekhoven. Hij was 86 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt plaats in beperkte kring.

Michel Rogiers overleden

Zaterdag 18 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Michel Rogiers overledenDinsdag is Michel Rogiers overleden, de weduwnaar van Marie-José Kunnen en de levensgezel van Maria Poelmans. Hij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Maandag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in rouwcenter De Backer-Put.
Het is maar dat je 't weet
De voorbije weken is er hard gewerkt aan het viaduct van Kiewit. Dankzij een grote tent kon er ondanks het slechte weer en de koude temperaturen toch doorgewerkt worden en is de westelijke brughelft (aan de kant van de school) nu klaar. Vanaf zaterdag 18 februari kan het verkeer gebruik maken van deze nieuwe brughelft. De tijdelijke brug en de oude brughelft aan de kant van de Corda Campus, waar het verkeer nu nog overheen rijdt, kunnen dan afgebroken worden. Dat meldt het Agentschap Wegen en (…) Het hele nieuwsbericht

Onderzoek naar drugshandel

Donderdag 16 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Onderzoek naar drugshandelHet parket Limburg startte in november 2016 samen met de lokale politie MidLim een onderzoek naar een grootschalige drugshandel.  Door een uit de hand gelopen drugsdeal in de wijk Winterslag in Genk kwam de politie een drugsbende op het spoor. Onder bedreiging van een vuurwapen werden een dealer en zijn kompaan een kilo cocaïne afhandig gemaakt. Hierna had de bende getracht de gestolen cocaïne te recupereren, waarbij de deelnemers zich hadden voorzien van een kalashnikov, (…) Het hele nieuwsbericht

Zofia Nedotopa overleden

Donderdag 16 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Zofia Nedotopa overledenGisteren is Zofia Nedotopa overleden, de weduwe van Sigmund Kzziol. Zij was 93 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt plaats in besloten kring. Vrijdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Houthalen-Oost waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters en Baers in Houthalen-Oost.

Godelieve Surinx overleden

Dinsdag 14 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Godelieve Surinx overledenVrijdag is Godelieve Surinx overleden, de weduwe van Fernand Van Nerom. Zij was 83 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.

 

Victor Reuvers overleden

Dinsdag 14 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Victor Reuvers overledenDonderdag overleed Victor Reuvers, de echtgenoot van Maria Beertens. Hij was 87 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.

Maria Clessens overleden

Dinsdag 14 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Maria Clessens overledenZaterdag is Maria Clessens overleden, de weduwe van Alberto Lorenzetti. Zij was  85 jaar en wordt donderdag gecremeerd na de uitvaartplechtigheid (11 uur) in de aula van begrafenissen Witters en Baers in Houthalen-Oost. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur).

Zeventig slimme camera's

Maandag 13 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Zeventig slimme camera'sZoomNog dit jaar komen er in Limburg 70 ANPR-camera's, verspreid over de hele provincie. Die zogenaamde slimme camera's kunnen nummerplaten herkennen en moeten vooral dienen om rondtrekkende dievenbendes op te sporen. Op de foto een pas geïnstalleerde camera bij de grens tussen Bocholt en Weert, langs het kanaal in Lozen. (Foto Josh Vandijck)

Wie wint de dvd - of het boek?

Zondag 12 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Wie wint de dvd - of het boek?ZoomNeemt u ook deel aan "Tournée Minérale", de actie die mensen uitnodigt om in februari geen alcohol te drinken? Of laat u die uitdaging aan u voorbijgaan? Misschien hebt u wel een goede ingeving voor het lege tekstballonnetje hierboven, op de cartoon van Stijn Lodewijks. Wat zegt Fons als zijn vrouw hem meedeelt dat ze hen beiden heeft ingeschreven voor "Tournée Minérale"?
Mail uw inzending voor vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en vermeld uw postadres. Misschien wordt u dan de winnaar van de week!

Wie won de DVD?

Zaterdag 11 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Wie won de DVD?ZoomWe hadden het natuurlijk een beetje gezocht, met die cartoon van Stijn Lodewijks rond de ophokplicht. Nog nooit zoveel inzendingen voor de tekstballonnetjes gekregen, en het aantal verwijzingen naar kippetjes, hanen en dergelijke was niet te tellen. Maar iemand moet winnen, en dus werd dat Paul van Kilsdonk, die bovenstaande tekstjes uit zijn hoed toverde. Hij mag eerstdaags de dvd in zijn brievenbus verwachten!
Morgen plaatsen we een nieuwe opgave.

Winterpret op school

Vrijdag 10 februari 2017
Tribunaliteiten
Dertien jaar was het geleden dat het nog zo sneeuwde en vroor. Vier dagen aan één stuk tekende Ukkel ‘min tien’ op. In de basisschool waar het hier over gaat, was de speelplaats ijs- en sneeuwvrij gemaakt. Overal. Behalve aan de glazen deur naar de turnzaal waar het schuurwater van de schoonmaak was bevroren. Later, voor de rechtbank, had de ene het over een plekje ijs/sneeuw of een ijsplek, de andere over een ijsbaan of een strook ijs. Vast stond dat een jongetje van tien met zijn (…) Het hele nieuwsbericht
Anno 2017 is in 49 Limburgse deelgemeenten geen enkel aanbod van dagelijkse producten meer. De meerderheid van deze deelgemeenten vindt men op het Limburgse platteland. In 27 plattelandsdorpen is er geen buurtwinkel, bakker, slager of andere dagelijkse voorziening meer. Dat zei gedeputeerde Inge Moors vandaag in Hasselt op een provinciale studiedag rond leefbare dorpskernen.
Dezelfde evolutie kan worden vastgesteld in de deelgemeenten van de grotere gemeenten en van de stedelijke gebieden. Dit wordt (…) Het hele nieuwsbericht

Een op vier heeft buitenlandse roots

Vrijdag 10 februari 2017
Het is maar dat je 't weet
25,4% van de Limburgers heeft buitenlandse roots. 10 jaar geleden was dat nog 20%. Meestal komen de "buitenlanders" uit Nederland, Turkije en Zuid-Europa, zo blijkt uit cijfers van het Agentschap Integratie en Inburgering - Limburg.

Noord-Zuid blijft op de rails

Vrijdag 10 februari 2017
Als de Raad van State het GRUP voor de Limburgse Noord-Zuidverbinding zou vernietigen, dan staat de Vlaamse Regering klaar met een alternatief, aldus een mededeling vanmiddag. Een ‘complex project’ kan de Noord-Zuid een versnelde doorstart bieden. Dat werd de voorbije dagen als gesuggereerd.  Er worden op korte termijn mobiliteitsmaatregelen genomen en nieuwe doorstromingsmaatregelen worden bekeken. “We blijven niet bij de pakken zitten”, zeggen de Vlaamse (…) Het hele nieuwsbericht

'Vakantiegids Limburg' voorgesteld

Donderdag 9 februari 2017
Vanavond werd in de gouverneurswoning in Hasselt de derde editie van de "Vakantiegids Limburg" voorgeteld. De gids werd in primeur overhandigd aan de deelnemende steden, gemeenten en toeristische ondernemers. Vanaf zaterdag is hij gratis verkrijgbaar in de krantenwinkel. Nieuw dit jaar is dat je de gids ook online kan raadplegen via deze link.

Pangaea failliet

Donderdag 9 februari 2017
Vandaag heeft de rechtbank van Koophandel in Hasselt Pangaea Advies Management uit Houthalen-Helchteren failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 9 maart ingediend worden.

Openbare verkoping: Snijwitstraat

Donderdag 9 februari 2017
Morgennamiddag wordt in de Belfleur de woning-in-opbouw Snijwitstraat 15 openbaar verkocht. Ze staat op een perceel van 10a86ca. Het huis is wind- en waterdicht.

Campagne tegen sluikstorten

Woensdag 8 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Campagne tegen sluikstortenZoomSluikstorten is een groot probleem en daarom start afvalintercommunale Limburg.net een campagne én een proefproject in zes gemeenten: in Noord-Limburg is dat  in Overpelt, Neerpelt en Hamont-Achel en in West-Limburg in Lummen, Halen en Herk-De-Stad. In die gemeenten wordt een integraal sluikstortbeleid uitgewerkt. Dat beleid krijgt de komende maanden concreet vorm. Limburg.net werkt hiervoor samen met de 6 gemeenten en hun politiediensten. In dit (…) Het hele nieuwsbericht

Fabienne Cremers overleden

Woensdag 8 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Fabienne Cremers overledenZaterdag is Fabienne Cremers overleden, de echtgenote van Guido Clissen. Zij was 52 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (9.30 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt waarna de urne wordt begraven op de begraafplaats van Helchteren. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.

Henriette Goossens overleden

Dinsdag 7 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Henriette Goossens overledenIn Helchteren is gisteren de uit Koersel afkomstige Henriette Goossens overleden, de weduwe van Henri Custers. Zij was 85 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme kring plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur) in het funerarium in Eksel.

Herinrichting Dommel en Kleinbeek

Dinsdag 7 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Herinrichting Dommel en KleinbeekZoomDe Watering De Dommelvallei is gestart met de herinrichtingswerken aan de Dommel en Kleinbeek in Peer. Door deze werken zal de structuur van de Dommel verbeteren en krijgen fauna en flora meer kans. In een eerste fase is de nieuwe bedding uitgegraven (foto). In een tweede fase worden er vistrappen en wandelpaden aangelegd. De werken zullen in het najaar afgerond zijn. Voor verdere informatie mag u steeds de watering De Dommelvallei contacteren op het nummer 011/61.17.56.
Herinrichting Dommel en Kleinbeek
Zoom

Nieuwe bvba: Biesonder

Dinsdag 7 februari 2017
Gery Biesmans en Els Geers, beiden uit de gemeente, hebben de bvba Biesonder opgericht met zetel aan de Kazernelaan. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het verlenen van  bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen.

Marie-Louise Nijs overleden

Dinsdag 7 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Marie-Louise Nijs overledenZaterdag is Marie-Louise Nijs overleden, de weduwe van Leopold Peeters. Zij was 90 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.

Leontine Moons overleden

Dinsdag 7 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Leontine Moons overledenZaterdag is Leontine Moons overleden, de weduwe van Joep Kasprowski. Zij was 90 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Begroetingsmoment: woensdag (19-20uur) in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.
In januari van dit jaar zijn er in Limburg 866 nieuwe bedrijven opgericht. Nooit eerder telde onze provincie zo veel starters op één maand tijd.

Win een dvd - of een boek!

Zondag 5 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Win een dvd - of een boek!ZoomU hebt er ongetwijfeld over gelezen: de ophokplicht voor alle pluimvee omdat er een vogelgriepvirus rondwaart. Cartoonist Stijn Lodewijks liet deze keer twee tekstballonnetjes open, kwestie van uw inspiratie zo ruim mogelijk te laten spelen. Wat zeggen man en vrouw tegen elkaar in verband met die ophokplicht? Mail uw tekstjes naar wineendvd[!]gmail.com - mét vermelding van uw postadres - vóór vrijdagavond. En misschien wordt u dan wel de winnaar!

Illegaal aangetroffen

Zondag 5 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Illegaal aangetroffenDe politiezone MidLim organiseerde vrijdag  van 16 tot 24 uur een gerechtelijke actie met het oog op onderschepping van verdachte voertuigen en personen. Er werd gecontroleerd op meerdere locaties in de politiezone. 58 voertuigen werden uitvoerig gecontroleerd. Er werden 3 pv's van waarschuwing opgesteld en 4 onmiddellijke inningen. 2 positieve ademtesten leidden tot een rijverbod van 15 dagen. Er werd ook een illegaal persoon aangetroffen.

En wie won de dvd?

Zondag 5 februari 2017
Houthalen-Helchteren - En wie won de dvd?ZoomHet is Harry Geens! Hij bedacht bovenstaand tekstje voor de lege tekstballon op de cartoon van Stijn Lodewijks en krijgt van ons een dvd in de bus. Straks de nieuwe opgave!

Afschermplicht voor pluimvee

Donderdag 2 februari 2017
Op 1 februari werd het H5N8-vogelgriepvirus geïdentificeerd bij een hobbyhouder in de gemeente Lebbeke. Daardoor moeten volgens het ministerie van Landbouw vanaf vandaag/donderdagmiddag "alle pluimvee en andere in gevangenschap gehouden vogels, zowel van professionele als particuliere houders, opgehokt of afgeschermd (met behulp van netten) worden om zo alle contact met wilde vogels te vermijden." "Alle verzamelingen van pluimvee en andere in gevangenschap gehouden vogels, evenals de markten worden verboden."

Nieuwe bvba: S.D.A.

Woensdag 1 februari 2017
Steve Erna uit Houthalen-Helchteren, én Davy en Andy Lambrigts, beiden uit Maasmechelen, hebben de bvba S.D.A. opgericht met zetel in Europark. Tot het doel van de bvba behoren onder meer het uitbaten van een bandencentrale, de verkoop en het herstellen van elektrische wagens, de uitbating van een takeldienst en de verhuur en het leasen van voertuigen.

Maria Van Elsacker overleden

Woensdag 1 februari 2017
Houthalen-Helchteren - Maria Van Elsacker overledenZaterdag is Maria Van Elsacker overleden, de weduwe van Michel Kesters. Zij was 93 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Laak. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Juul Jannis overleden

Woensdag 1 februari 2017
Zondag is de uit Eksel afkomstige Juul Jannis overleden, de weduwnaar van Joanna Peeters. Hij was 90 jaar en wordt vrijdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put in Houthalen.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen