Het overige nieuws

Engelse Elvis

Zondag 17 december 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Engelse Elvis
Vandaag fluiten we vrolijk mee met ‘Singing The Blues’ van Tommy Steele, die zijn 81ste verjaardag viert. Hij moest het Engelse antwoord op Elvis Presley worden. Maar de Amerikaan Guy Mitchell (die we hier zien en horen) had tegelijk een hit met hetzelfde nummer. Hoe dat in zijn werk ging? Kijk op de Jukeboxkalender.  
Tribunaliteiten
Als de politie over zichzelf schrijft
Een inspecteur van politie reed na zijn diensturen met zijn privéauto richting Aalter, toen hij werd gevolgd door wat hij later omschreef als een ‘bumperklever’. Die bumperklever haalde hem in op een ogenblik dat tegenliggers naderden. De inspecteur zag het gevaar en vertraagde, zodat de bumperklever terug naar rechts kon om de tegenliggers te ontwijken. Na het incident volgde hij de bumperklever tot aan zijn woning en verbaliseerde hem, hoewel de bumperklever het incident helemaal anders (…) Het hele nieuwsbericht
1

Winkeluitbater aangevallen met mes

Vrijdag 15 december 2017
Winkeluitbater aangevallen met mes
Vanochtend is op de Weg naar Zwartberg in Houthalen-Helchteren een winkeluitbater gewond geraakt toen hij rond 6.30 uur een onbekende betrapte die zijn bestelwagen, die aan de achterkant van de zaak geparkeerd stond, aan het doorzoeken was. De uitbater wilde hem tegenhouden maar werd aangevallen met een mes. Hij  liep daarbij lichte verwondingen op aan zijn hand. De verdachte kon niets buitmaken en is te voet gevlucht in de richting van de Nachtegalenstraat. De politie kon hem niet meer (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe bvba: Juwe Design

Vrijdag 15 december 2017
Werner Bergmans uit Hechtel-Eksel en Jurgen Bergmans uit Overpelt hebben de bvba Juwe Design opgericht met zetel aan de Astridlaan in Overpelt. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer voegwerken, metaalschrijnwerk en gyprocwerken.
Het is maar dat u 't weet
FLASH Voor dit weekend heeft het Provinciaal Comité van Limburg beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden. De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan, zo is bekendgemaakt. De meeste velden zijn onbespeelbaar vanwege de vele regen van de voorbije dagen.

Louis Vangenechten overleden

Donderdag 14 december 2017
Louis Vangenechten overleden
Gisteren is Louis Vangenechten overleden, de echtgenoot van Marcella Cuypers. Hij was 86 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk in Hechtel. Maandag (19 uur) is er een avondwake in aula 't Sant waarna gelegenheid topt groeten.

Win een dvd - of een boek!

Woensdag 13 december 2017
Win een dvd - of een boek!
Het jaareinde nadert en dus is het weer kopen geblazen. Reden voor cartoonist Stijn Lodewijks om daar een mooie cartoon rond te maken. Maar één tekstballonnetje is leeg! U kunt een dvd of een boek winnen als u de vrouw een uitspraak in de mond legt die nét iets beter is dan die van de andere inzenders! Mail uw tekstje voor zaterdagavond naar wineendvd[!]gmail.com, en in het weekend hoort u of u gewonnen hebt.

Wie won de dvd?

Woensdag 13 december 2017
Wie won de dvd?
Het is Hilde Meerts. Ze had bijgaande verrassende repliek voor de getormenteerde kerstboomopzetter in petto. Met onze excuses voor de vertraging - we startten deze week de Internetgazet-editie Bocholt op, en daar kroop tijd in.
Dadelijk een nieuwe opgave!

Jeanne Scrayen overleden

Woensdag 13 december 2017
Jeanne Scrayen overleden
Maandag is Jeanne Schrayen overleden, de echtgenote van Antoine Reymen. Zij was 76 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur).
2

De vergeten gitarist

Woensdag 13 december 2017
Uit het popgeschiedenisboek
De vergeten gitarist
Vandaag viert Jeff Baxter zijn 69ste verjaardag. Als sessiemuzikant speelt hij mee op platen van diverse artiesten, van Eric Clapton en Dolly Parton tot Donna Summer. Een tijdlang was hij lid van The Doobie Brothers. Lees hier dat hij echter ook een van de oprichters was van Steely Dan, nu meestal gezien als het duo Donald Fagen en Walter Becker, maar oorspronkelijk een zeskoppige band met veel inbreng van onze jarige van vandaag. Zo zou je hem de vergeten gitarist kunnen noemen.
12/11
proficiat aan het 11/11/11 comitee met het goede resultaat voor de ontbijtpakketten , het was weer super.
francis labat
03/11
Proficiat met jullie 50e huwelijksverjaardag! Ik hoop dat dit over meester Jean Claes van de basisschool van Lutlommel van vroeger gaat en dat ik juist ben, want ik las dit op de felicitaties van Lommel. Een oud-leerling
Conny Van Otterdijk
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel
  1. Jeanne Scrayen overleden
  2. Ophaling afval
  3. Louis Vangenechten overleden