Het overige nieuws

Aasgieren en Co.

Zaterdag 23 juni 2018
Chel mag het zeggen
Aasgieren en Co.
Ik val momenteel ten prooi aan een – hopelijk korte – vlaag van bijbelverbijstering.
Kijk naar de vogelen des velds: zij maaien niet, zij zaaien niet, zij oogsten niet…
Zou dat betekenen: “Laat de boel maar waaien”? “Alles kom reg!” zoals ze in Zuid-Afrika zeggen?
Noach liet van op zijn ark herhaaldelijk een duif vliegen.
Toen die dakschijter eindelijk terugkwam met een olijftak in zijn/haar bek, wist Noach dat de Zondvloed (…) Het hele nieuwsbericht
Onze Limburgse economie koelt sneller af dan verwacht want in tegenstelling tot vorige maand blijkt de intensiteit van de neerwaartse conjuncturele beweging opnieuw toe te nemen. Dat meldt Voka-Kvk Limburg. “Het is tijd om met zijn allen alle zeilen bij te zetten. We zien hier een belangrijke rol weggelegd voor de lokale besturen. Vandaar dat we voor iedere gemeente een lokaal memorandum uitwerken en presenteren aan de lokale politiek. Hoe meer aanbevelingen we na oktober 2018 terugvinden in beleidsprogramma’s, hoe beter voor onze Limburgse economie", stelt Voka-KvK.

Boom op wagen

Vrijdag 22 juni 2018
Boom op wagen
Deze voormiddag waaide er een boom op een nieuwe wagen in de Stationsstraat. (Foto Jacky Geboers)

Weg met multimedia en geld

Donderdag 21 juni 2018
Weg met multimedia en geld
Multimedia en geld: dat is de buit van een inbraak in een huis op Vriesput in Lommel. De diefstal werd gisteren gepleegd.

Ondertussen, in Planckendael...

Donderdag 21 juni 2018
Ondertussen, in Planckendael...
                                                                                    (Cartoon: Fobie)
2
Dirk Van Ham uit Lommel heeft de bvba Immobiliën Dirk Van Ham opgericht met zetel in Heide in Lommel. De bvba heeft een maatschappelijk kapitaal van 18.600 euro.
De gedeputeerden Inge Moors (CD&V) en Frank Smeets (CD&V) krijgen de bevoegdheden voor Europa en Economie. Dat werd vandaag definitief beslist op de provincieraad.
Dat gedeputeerde Inge Moors de bevoegdheid Europa voor haar rekening neemt, mag niet verwonderen. Ze heeft vele jaren ervaring bij Vlaamse Vertegenwoordiging bij de EU, eerst als attaché, later als directeur. Daarnaast is ze bekend met projectwerking vanuit haar bevoegdheid Platteland. Inge Moors is naast gedeputeerde (…) Het hele nieuwsbericht
De dansgroep van OKRA Lommel heeft afscheid genomen van lesgever Pieter Jean-Pierre Jansen. Voortaan is Maria Van Der Haterd de nieuwe lesgeefster.
Nu zondag 24 juni openen acht kazernes in België tijdens de Verkenningsdag beroepen Landmacht hun deuren voor het publiek. Bezoekers kunnen tussen 10u en 17u kennis maken met de verschillende aspecten van het militaire leven. Je krijgt er een beeld van de verschillende militaire beroepen en van het materiaal van de eenheden binnen de Landcomponent. Ook staan er verschillende demonstraties op het programma en kan je zelf deelnemen aan activiteiten. In de kazerne van Leopoldsburg worden in het (…) Het hele nieuwsbericht

Rik Swinnen overleden

Woensdag 20 juni 2018
Rik Swinnen overleden
Maandag is Rik Swinnen overleden, de echtgenoot van Godelieve Maesen. Hij was 85 jaar en ere-politiecommissaris van Lommel. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters.
02/06
Kim Vandebergh ,van uit Paal wens ik je een heeriijke verjaardag ,geniet er van same met Mathis , Elias , Lucas en rolf , groetjes van bomma Paal xxxx
margriet carmans
30/05
proficiat frans
rinus van bommel
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel
  1. Inbraak bij bpost: politie zag verdachten lopen
  2. Knoeien met chocolade
  3. Ook in De Bekelaar kijkt men naar het WK