Het overige nieuws

Denise Coenen overleden

Woensdag 24 mei 2017
Op 14 mei overleed Denise Coenen. Zij was 84 jaar. De crematie en de bijzetting van de urne in het familiegraf op de begraafplaats van Tongeren-Centrum vinden in alle intimiteit plaats.

Jean Willé overleden

Woensdag 24 mei 2017
Maandag is de uit Vreren afkomstige Jean Willé overleden, de weduwnaar van Fin Clerdy. Hij was 89 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Zussen. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in rouwcentrum Theunissen in Zussen.

Anny Hauben overleden

Woensdag 24 mei 2017
Anny Hauben overleden
Gisteren is Anny Hauben overleden. Zij was 94 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de Sint-Jan Baptistkerk aan de Sint-Jansstraat.

Als Bob bezongen wordt

Woensdag 24 mei 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Als Bob bezongen wordt
“In de hemel is geen Dylan, daarom draaien wij hem hier”, aldus De Nieuwe Snaar. En vandaag is het daar wel de gelegenheid voor, want Bob Dylan viert zijn 76ste verjaardag. Lees hier dat er nog veel meer songs bestaan waarin de bard bezongen wordt. Pakweg John Lennon, The Who en Neil Young voerden hem op. David Bowie heeft zelfs een ‘Song For Bob Dylan’ op plaat gezet.
In de interprovinciale eindronde van Eerste provinciale staat zondag (19 uur) de wedstrijd Heur-Tongeren - Bierbeek op het programma. In de stand staat Heur-Tongeren tweede op één punt van Stekene. Het heeft twee punten meer dan het Vlaams-Brabantse Bierbeek.
Wie wint de dvd - of het boek?
We zijn deze week een dagje later met de nieuwe opgave, dus krijgt u ook tot zaterdagavond de tijd om een tekstje te verzinnen voor in de lege tekstballon. Wat zegt president Trump donderdag wanneer premier Michel hem welkom heeft geheten bij zijn eerste bezoek aan België?
Mail uw tekstje voor zaterdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en misschien valt uw inzending in de prijzen! (Cartoon Stijn Lodewijks)
Het percentage vroegtijdige schoolverlaters is in onze provincie in vier jaren tijd gedaald van 12,4 naar 10,4 procent. Dat blijkt uit gegevens van de provincie Limburg.

Uitslagen openbare verkoping

Maandag 22 mei 2017
Tijdens de openbare verkoping van een bouwgrond van 5a50ca in de Sint-Laurensstraat in Overrepen werd 68.750 euro geboden. Een huis aan de Bilzersteenweg 7 haalde 75.000 euro en een appartement met garage aan de Albertwal 43-45 een bod van 91.000 euro. In de drie gevallen is er nog een hoger bod mogelijk.

Claire Janssens overleden

Maandag 22 mei 2017
Claire Janssens overleden
Donderdag is Claire Janssens overleden, de echtgenote van Jean-Paul Vandersteen. Zij was 66 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur) bij uitvaartzorg Driesen in aanwezigheid van haar gezin.
Aiko na 19 dagen teruggevonden
Aiko, de hond die op 2 mei ontsnapte bij de familie Van Eyck in de Rode Kruislaan, is vanochtend gezond en wel teruggevonden in een bos in Lauw. Het dier is wel aanzienlijk vermagerd.
Neerslag vandaag? Bezoek buienradar (klik)
23°
0.4 mm
Gedeeltelijk bewolkt
13°
23°
15°
24°
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. VIOO 2de in technologiewedstrijd NMBS
  2. Handbal: naar belle tussen Tongeren en Bocholt
  3. Druk, druk, druk