Het overige nieuws

Mathilde Ulenaers overleden

Woensdag 24 mei 2017
Mathilde Ulenaers overleden
Zondag is Mathilde Ulenaers overleden, de weduwe van René Vanvlemen. Zij was 81 jaar. De afscheidsviering vindt plaats in intieme familiekring. Begroetingsmoment: zaterdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put aan de Guldensporenlaan.

Anna Veekmans overleden

Woensdag 24 mei 2017
Anna Veekmans overleden
Maandag is Anna Veekmans overleden, de weduwe van Joseph Gijbels. Zij was 97 jaar en wordt zaterdag gecremeerd, na de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Houthalen-Lillo. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters en Baers in Zolder-Centrum.

Als Bob bezongen wordt

Woensdag 24 mei 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Als Bob bezongen wordt
“In de hemel is geen Dylan, daarom draaien wij hem hier”, aldus De Nieuwe Snaar. En vandaag is het daar wel de gelegenheid voor, want Bob Dylan viert zijn 76ste verjaardag. Lees hier dat er nog veel meer songs bestaan waarin de bard bezongen wordt. Pakweg John Lennon, The Who en Neil Young voerden hem op. David Bowie heeft zelfs een ‘Song For Bob Dylan’ op plaat gezet.
Jens en Jaan Vermijl, beiden uit Houthalen-Helchteren, hebben de bvba Vermijl & partners opgericht. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer webhosting, het ontwikkelen en beheren van websites en de reparatie van computers en randapparatuur. De zetel van de vennootschap is gevestigd aan de Eikelbosstraat in Houthalen-Helchteren.
Wie wint de dvd - of het boek?
We zijn deze week een dagje later met de nieuwe opgave, dus krijgt u ook tot zaterdagavond de tijd om een tekstje te verzinnen voor in de lege tekstballon. Wat zegt president Trump donderdag wanneer premier Michel hem welkom heeft geheten bij zijn eerste bezoek aan België?
Mail uw tekstje voor zaterdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en misschien valt uw inzending in de prijzen! (Cartoon Stijn Lodewijks)
Het percentage vroegtijdige schoolverlaters is in onze provincie in vier jaren tijd gedaald van 12,4 naar 10,4 procent. Dat blijkt uit gegevens van de provincie Limburg.
Morgennamiddag wordt in café Sporting in Helchteren een woonhuis gelegen Kleuterweg 11 openbaar verkocht. Het staat op een perceel van 5a69ca en heeft een K.I. van 651 euro. Tijdens dezelfde zitting gaat ook een bouwgrond aan de Kleuterweg onder de hamer. Het perceel heeft een oppervlakte van 576m².

Maria Lenaerts overleden

Maandag 22 mei 2017
Maria Lenaerts overleden
Vrijdag is Maria Lenaerts overleden, de weduwe van Paul Nijsten. Zij was 95 jaar en wordt woensdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Meulenberg. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put aan de Guldensporenlaan.
Morgennamiddag worden in café Sporting in Helchteren de woning gelegen Kleuterweg 11 en een bouwgrond in die straat openbaar verkocht. De woning staat op een perceel van 5a69ca en de bouwgrond heeft een oppervlakte van 5a76 ca.

En wie won de DVD?

Zondag 21 mei 2017
En wie won de DVD?
Het is Hendrikus Klomp. Hij kwam met dit tekstje uit de hoek. Maar hij moet ons wel nog zijn postadres mailen. Morgen een nieuwe opgave!
Neerslag vandaag? Bezoek buienradar (klik)
23°
0.4 mm
Gedeeltelijk bewolkt
13°
23°
15°
24°
12/05
Proficiat Jules en Poula Vermijl-Vanhaeren voor jullie 60ste huwelijksverjaardag !!!
Jos en Irene Cuppens-Cuypers
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Houthalen-Helchteren
  1. Vlinders in de kerk van Laak
  2. Bijenhotel in De Biekorf
  3. Brand in frituur Boem Patat