Het overige nieuws

Patrick Houben overleden

Donderdag 23 maart 2017
Patrick Houben overleden
Maandag is Patrick Houben overleden. Hij was 54 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium De Backer-Put in Houthalen in aanwezigheid van de familie.

Herinneringen

Donderdag 23 maart 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Herinneringen
Ze zal zich ongetwijfeld ‘Oempalapapero’ voelen. Vandaag wordt Marva 74. Op de Jukeboxkalender worden – om het met een liedjestitel van haar te zeggen – herinneringen opgehaald. Zo ontdekken we er de originele uitvoering van haar debuut ‘Geef Mij Nog Een Kans’ uit 1963.

Autodieven aangehouden

Woensdag 22 maart 2017
De onderzoeksrechter in Tongeren heeft drie twintigers onder aanhoudingsmandaat geplaatst in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar diefstallen van auto's, met name van VW's Golf GTI. Bij huiszoekingen zijn verschillende auto-onderdelen aangetroffen zoals motorblokken en navigatiesystemen. Ook is een grote geldsom in beslag genomen.

Inbreker aangetroffen in kast

Woensdag 22 maart 2017
Vanochtend  rond 4 uur werd een inbreker op heterdaad betrapt in een hotel op de Hasseltweg in Genk. De hoteluitbater verwittigde de politie toen hij een verdacht persoon opmerkte aan een kelderluik aan de zijkant van het gebouw.  De inbreker was via het luik de kelder ingegaan en probeerde er de kelderdeur naar de keuken open te breken. Hij moest zijn poging staken omdat Politie MidLim snel ter plaatse was en het gebouw doorzocht. De man werd door de politie aangetroffen in een metalen kast in de (…) Het hele nieuwsbericht

Albert Deschepper overleden

Woensdag 22 maart 2017
Albert Deschepper overleden
Op 18 maart overleed Albert Deschepper, de weduwe van Aline Simons en de levensgezel van Jeanne Wuytens. Hij was 90 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Helchteren. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Als nooit voorheen

Woensdag 22 maart 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Als nooit voorheen
Vandaag viert Stephanie Mills haar zestigste verjaardag. Lees hier dat ze al jong begon in de musicalwereld, maar pas echt bekend werd in het begin van de jaren tachtig, vooral met de wereldwijde hit ‘Never Knew Love Like This Before’.
Morgennamiddag wordt in café Amici de woning Nachtegalenstraat 62 in Houthalen-Oost openbaar verkocht. Ze staat op een perceel van 06a07ca en heeft een K.I. van 637 euro.

Nieuwe bvba: Bad Paprika

Dinsdag 21 maart 2017
Ike Janssen uit Sint-Truiden en Anthony Vangeel uit Hasselt hebben de bvba Bad Paprika opgericht met zetel aan de Eikendreef. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, congressen en beurzen én het uitgeven, verspreiden en verkopen van drukwerk, websites en alle mogelijke vormen van zowel digitale als analoge informatiedragers.
Vandaag gelezen
Sommige Japanse bejaarden krijgen korting op hun begrafenis bij inlevering van hun rijbewijs. Met deze ietwat macabere prikkel wil de Japanse regering het aantal dodelijke ongevallen verminderen. Inwoners van de provincie Aichi krijgen 15 procent korting bij het uitvaartcentrum. In 2016 werd 13 procent van de dodelijke verkeersongevallen in Aichi veroorzaakt door bestuurders ouder dan 75.
Vorig jaar kregen oudere bestuurders in Aichi 15 procent korting op noedels aangeboden in ruil voor hun rijbewijs. In andere delen van het land biedt men bijvoorbeeld korting in winkels of goedkope taxiritten aan.(Bron: ii.nl)
Op de Limburgse wegen zijn vorig jaar 39 verkeersdoden gevallen, dat zijn er 15 minder dan in 2015. Het aantal verkeersongevallen in onze provincie is vorig jaar lichtjes gedaald. Er gebeurden 3.095 ongevallen.
Neerslag vandaag? Bezoek buienradar (klik)
0.0 mm
Gedeeltelijk bewolkt
14°
13°
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Samen koekjes bakken
  2. 25 zakken zwerfvuil
  3. 24 urenlange lesmarathon in Inspirocollege