• Nog geen evenementen in Houthalen-Helchteren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Engelse Elvis

Zondag 17 december 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Engelse Elvis
Vandaag fluiten we vrolijk mee met ‘Singing The Blues’ van Tommy Steele, die zijn 81ste verjaardag viert. Hij moest het Engelse antwoord op Elvis Presley worden. Maar de Amerikaan Guy Mitchell (die we hier zien en horen) had tegelijk een hit met hetzelfde nummer. Hoe dat in zijn werk ging? Kijk op de Jukeboxkalender.  

Nieuwe bvba: Mapo Print

Zaterdag 16 december 2017
Jan Schoonbrood uit Houthalen-Helchteren, Simcha Nyssen en Michel Vercauteren, beiden uit Antwerpen, én Ann Jordens uit Zonhoven hebben de bvba Mapo Print opgericht met zetel aan de Europarklaan in Houthalen-Helchteren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het industrieel beprinten en/of lakken van plaatmaterialen en panelen; drukkerij, boekbinderij én groot- en kleinhandel in papierwaren en bureelbenodigdheden.

Valère Nulens overleden

Zaterdag 16 december 2017
Valère Nulens overleden
Donderdag is Valère Nulens overleden, de echtgenoot van Maryse Swerts. Hij was 62 jaar. Het afscheid vindt woensdag (14 uur) plaats in de aula van crematorium De Tesch aan de Prins-Bisschopssingel in Hasselt.
Tribunaliteiten
Als de politie over zichzelf schrijft
Een inspecteur van politie reed na zijn diensturen met zijn privéauto richting Aalter, toen hij werd gevolgd door wat hij later omschreef als een ‘bumperklever’. Die bumperklever haalde hem in op een ogenblik dat tegenliggers naderden. De inspecteur zag het gevaar en vertraagde, zodat de bumperklever terug naar rechts kon om de tegenliggers te ontwijken. Na het incident volgde hij de bumperklever tot aan zijn woning en verbaliseerde hem, hoewel de bumperklever het incident helemaal anders (…) Het hele nieuwsbericht
1
Het is maar dat u 't weet
FLASH Voor dit weekend heeft het Provinciaal Comité van Limburg beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden. De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan, zo is bekendgemaakt. De meeste velden zijn onbespeelbaar vanwege de vele regen van de voorbije dagen.

Drie crossmotoren gestolen

Donderdag 14 december 2017
Uit een achterliggende garage aan de Vliegpleinstraat in Zonhoven zijn drie crossmotoren gestolen.

Man gearresteerd na dollemansrit

Donderdag 14 december 2017
Man gearresteerd na dollemansrit
In Houthalen-Helchteren heeft de politie CARMA gisteravond een twintiger uit Meeuwen-Gruitrode gearresteerd na een achtervolging van ca. 40km die in Bocholt was begonnen. Vanuit een tankstation daar had de politie een oproep gekregen waarin men zich zorgen maakte over een erg dronken man die met de wagen aan het tankstation was toegekomen. Wanneer Politie CARMA ter plaatse kwam, reed de bestuurder van de BMW Coupé net weg over de Kaulillerweg in de richting van Bocholt-centrum. De patrouille besloot (…) Het hele nieuwsbericht

Zwaar ongeval met dronken bestuurder

Woensdag 13 december 2017
Zwaar ongeval met dronken bestuurder
Een dronken bestuurder die vanmorgen een zwaar ongeval veroorzaakte op de Hasseltweg in Genk, was eerder in de nacht zijn rijbewijs al kwijtgespeeld. Hij wordt bovendien verdacht van vluchtmisdrijf.
Vanochtend botsten op de Hasseltweg een auto en een bestelwagen. De bestuurster van de auto, Döndü M. (41) uit Genk, werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze verkeerde niet in levensgevaar. De andere bestuurder, een 29-jarige man uit Bilzen, liep lichte verwondingen op. Zijn rijbewijs (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe hoofdcoach bij Kreasa

Woensdag 13 december 2017
Nieuwe hoofdcoach bij Kreasa
Handbalclub Kreasa Houthalen heeft een nieuwe hoofdcoach. Edwin Janssen volgt de ontslagen Patrick Stegemann op.

Win een dvd - of een boek!

Woensdag 13 december 2017
Win een dvd - of een boek!
Het jaareinde nadert en dus is het weer kopen geblazen. Reden voor cartoonist Stijn Lodewijks om daar een mooie cartoon rond te maken. Maar één tekstballonnetje is leeg! U kunt een dvd of een boek winnen als u de vrouw een uitspraak in de mond legt die nét iets beter is dan die van de andere inzenders! Mail uw tekstje voor zaterdagavond naar wineendvd[!]gmail.com, en in het weekend hoort u of u gewonnen hebt.