• Nog geen evenementen in Tongeren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Gelijkspel voor Handbal Tongeren

Donderdag 23 september 2021
Tongeren - Gelijkspel voor Handbal Tongeren
Handbal Tongeren is vanavond 27-27 gelijk gaan spelen bij het Nederlandse Hurry Up. Dat gebeurde in de grensoverschrijdende BENE League.

44% landbouwgrond

Donderdag 23 september 2021
Vandaag gelezen
De landoppervlakte van België bestaat voor 44% uit landbouwgrond en voor 20% uit bos. 9% van het grondgebied bestaat uit woongebied en 7% wordt gebruikt voor transport en communicatie. (Statbel)

Achterstallige verkeersbelasting geïnd

Donderdag 23 september 2021
Tijdens een controle van de politie in samenwerking met de Vlaamse Belastingsdienst in Borgloon en Alken is voor ruim 3.000 euro aan achterstallige verkeersbelasting geïnd. Er zijn ook pv's uitgeschreven voor verkeersovertredingen.

Wellicht geen buit bij inbraak

Donderdag 23 september 2021
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen is een inbraak vastgesteld in een woning aan de Guldenbodemlaan in Borgloon. Volgens de eerste vaststellingen is er niets gestolen.

We krijgen herfstweer

Donderdag 23 september 2021
Weerbericht
Tongeren - We krijgen herfstweer
Het aangename septemberweer loopt stilaan op zijn einde. Niet zozeer in temperaturen, die blijven de komende dagen immers nog vrij hoog, maar vooral in het aantal uren zonneschijn. Eerst zorgt een verzwakte storing voor meer bewolking. In het weekend brengt een storing vanuit het zuiden onweersbuien en na het weekend zorgen Atlantische storingen voor wisselvallig en winderig weer. Tussendoor is er ook nog wel af en toe wat zonneschijn.
Vandaag (23/09) verloopt de eerste (…) Het hele nieuwsbericht

Roger Kersten overleden

Donderdag 23 september 2021
Dinsdag overleed Roger Kersten. Hij was 64 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Nicole Lenaerts overleden

Donderdag 23 september 2021
Dinsdag is Nicole Lenaerts overleden, de echtgenote van Henry Duvivier. Zij was 67 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: vrijdag (19.30-20 uur) bij uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Alternatieve dienstregeling

Donderdag 23 september 2021
Tongeren - Alternatieve dienstregeling
Door een nationale actiedag van de socialistische vakbond op vrijdag 24 september zullen er die dag minder bussen en trams rijden. De Lijn doet er alles aan om haar reizigers niet in de kou te laten staan en werkte een alternatieve dienstregeling uit. Deze is beschikbaar op delijn.be/alternatievedienstverlening

Roos Vanvinckenroye overleden

Donderdag 23 september 2021
Tongeren - Roos Vanvinckenroye overleden
Maandag is Roos Vanvinckenroye overleden, de echtgenote van Jean Thijs. Zij was 72 jaar en afkomstig van Nerem. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Kleine-Spouwen. Begroeting: vrijdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Merken in Grote-Spouwen.

Vrouw (49) gewond bij botsing

Woensdag 22 september 2021
Kort nieuws van bij de buren
Op de Steenweg in Heers kwam het deze namiddag tot een aanrijding tussen twee auto's. Een 49-jarige vrouw raakte daarbij gewond.

Jan Fabre voor de rechter

Woensdag 22 september 2021
Tongeren - Jan Fabre voor de rechter
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Tony Staf overleden

Woensdag 22 september 2021
Tongeren - Tony Staf overleden
Maandag is Tony Staf overleden, de weduwe van de in 2004 gestorven Yvan Lemmens. Zij was 66 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) bij uitvaartzorg Debay.

Een woelige zomer

Woensdag 22 september 2021
Tongeren - Een woelige zomer
                                                                            (Cartoon: Fobie)

Marie-José Freson overleden

Dinsdag 21 september 2021
Zondag is Marie-José Freson overleden, de weduwe van André Smets. Zij was 80 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Lauw. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij Uitvaartzorg Driesen.
  1. 28.000 euro in takelwagen
  2. Plannen voor bouw van 15 windturbines
  3. Linda Swijsen overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen