• Nog geen evenementen in Tongeren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Pierre Weekers overleden

Woensdag 20 januari 2021
Maandag is Pierre Weekers overleden, de weduwnaar van Josette Smets. Hij was 79 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.
Tongeren - Heur-Tongeren speelt gelijk in Luik
Heur-Tongeren heeft vandaag in een vriendschappelijke wedstrijd 2-2 gelijk gespeeld op het veld van FC Luik. Aan de rust was de stand 1-0. De wedstrijd was een voorbereiding op het bekerduel met AA Gent.
Tongeren - Wachten op eedaflegging van Joe Biden
                                                                         (Cartoon: Fobie)
Uit de oude doos
Tongeren - Informatie over helikopterpost gezocht
Martin Schepers uit Bilzen is op zoek naar informatie over de helikopterpost van de Belgische Posterijen. "Onmiddellijk na het einde van de tweede W.O. wilde de Belgische Posterijen hun correspondentie zo vlug mogelijk bezorgen. Men maakte reeds gebruik van het spoorwegnet dat vrij snel optimaal werkte. Doch in sommige landsgedeelten zoals de Ardennen, de Kempen en Limburg waren de brieven één dag langer onderweg. Om dit op te lossen overwoog men het gebruik van helikopters. Op 21 augustus 1950 (…) Het hele nieuwsbericht
Informatie over helikopterpost gezochtInformatie over helikopterpost gezocht
1

Even pauze voor de digitale meter

Dinsdag 19 januari 2021
De Vlaamse overheid heeft beslist om tot begin april 2021 geen digitale meters bij zonnepaneleneigenaars te laten plaatsen. Ze doet dat totdat de financiële compensatieregeling in de regelgeving is opgenomen en dus voor alle zonnepaneleneigenaars voldoende duidelijk is. Dat meldt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir.
Op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) werden inmiddels antwoorden gepubliceerd op de meest gestelde vragen over het arrest van het Grondwettelijk Hof (…) Het hele nieuwsbericht
1

Josée Roosen overleden

Dinsdag 19 januari 2021
Zondag is Josée Roosen overleden, de weduwe van de in 2015 overleden Alfons Swerts. Zij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt in intieme kring plaats in de parochiekerk van Nerem. Haar urne wordt bijgezet in het familiegraf op het kerkhof van Nerem.

Nog altijd is het virus overal...

Maandag 18 januari 2021
Tongeren - Nog altijd is het virus overal...
                                                                        (Cartoon: Fobie)

De visie van Fobie

Zondag 17 januari 2021
Tongeren - De visie van Fobie
                                                                           (Cartoon: Fobie)

KMI: code geel

Zaterdag 16 januari 2021
Tongeren - KMI: code geel
Het KMI waarschuwt met code geel voor sneeuw en ijzel. Rond de middag bereikt een storing met sneeuw het westen van het land. Zij breidt zich daarna landinwaarts uit om tegen het einde van de namiddag of het begin van de avond het oosten te beïnvloeden. In de loop van de nacht verlaat de storing ons land via het oosten. Over het westen zet de sneeuw zich vanavond om in regen, over het centrum gebeurt dit vannacht.

Huberte Brimioul overleden

Zaterdag 16 januari 2021
Tongeren - Huberte Brimioul overleden
Woensdag is Huberte Brimioul overleden, de weduwe van de in 2003 overleden Pierre Daerden. Zij was 88 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Pierre Coenegrachts overleden

Zaterdag 16 januari 2021
Tongeren - Pierre Coenegrachts overleden
Donderdag is de in Vreren woonachtige Pierre Coenegrachts overleden, de echtgenoot van Marie-Jeanne Streel. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Albert Dieu overleden

Zaterdag 16 januari 2021
Tongeren - Albert Dieu overleden
Donderdag is de uit Widooie afkomstige en in Leopoldsburg woonachtige Albert Dieu overleden, de weduwnaar van de in 2019 overleden Paula Weerts. Hij was 87 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
Tongeren - 'Pfizer beperkt beloofde vaccinlevering'
                                                                         (Cartoon: Fobie)

Sneeuw, nadien dooi

Vrijdag 15 januari 2021
Weerbericht
Tongeren - Sneeuw, nadien dooi
Verbonden aan een depressie met kern nabij IJsland trekt een storing over onze regio. Met de aanwezige koude lucht wordt de neerslag op deze storing winters. Daarbij is er kans op een sneeuwtapijtje van enkele cm. Na de doortocht van de storing, stroomt echter zachte lucht over onze streken en zet de dooi zich in. Na het weekend is het tijdelijk droog, maar nadien worden in een zuidwestelijke luchtstroming Atlantische regengebieden naar onze streken gestuurd. Het wordt bovendien een flink (…) Het hele nieuwsbericht
  1. Huberte Brimioul overleden
  2. Pierre Coenegrachts overleden
  3. Vaccinatie: helpende handen gevraagd
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Gaz convektor
Te koop