• Nog geen evenementen in Tongeren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Als een factuur te laat komt

Vrijdag 4 december 2020
Tribunaliteiten
Tongeren - Als een factuur te laat komt
Schuldeisers hebben doorgaans een beter geheugen dan schuldenaars. Toch kan de tijd een handlanger zijn voor wie misschien nog moet betalen. Zo was er een schrijnwerker die een factuur van € 7.656,50 uitschreef in verband met buitenschrijnwerk en een poort, zeven jaar eerder geleverd en geplaatst. Destijds had hij al een voorschotfactuur van € 9.540,00 aangerekend. Direct na ontvangst van de nagekomen factuur had de klant schriftelijk geprotesteerd en geweigerd nog iets te betalen omdat hij geen grijze (…) Het hele nieuwsbericht

Nico Dewallef overleden

Vrijdag 4 december 2020
Gisteren is de uit Mal afkomstige en in Lommel woonachtige Nico Dewallef overleden, de weduwnaar van Isabella Banken en de echtgenoot van Madeleine Van den Eynde. Hij was 91 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
1

Nachtvorst op komst

Vrijdag 4 december 2020
Weerbericht
Tongeren - Nachtvorst op komst
Een omvangrijke depressie draait rondjes over West-Europa om na het weekend te evacueren naar de Middellandse Zee. Hierdoor is de atmosfeer onstabiel van opbouw en wordt koude lucht aangevoerd. Storingen zijn dicht in de buurt, maar bereiken ons beperkt. Na het weekend zijn het vooral wolken die het weer bepalen en het blijft vaak droog. Het is wel koud met kans op nachtvorst.
Vandaag is het bewolkt in de ochtend, maar meestal droog. Nadien breekt de bewolking stilaan en zijn er ook (…) Het hele nieuwsbericht

De lange tocht naar het vaccin

Donderdag 3 december 2020
Tongeren - De lange tocht naar het vaccin
                                                                          (Cartoon: Fobie)

Julia Vanlessen overleden

Donderdag 3 december 2020
Gisteren is Julia Vanlessen overleden. Zij was 98 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Poldine Beckers overleden

Donderdag 3 december 2020
Tongeren - Poldine Beckers overleden
Woensdag is Poldine Beckers overleden, de weduwe van de in 1997 overleden Clement Houba. Zij was 92 jaar. Het afscheid, gevolgd door de bijzetting op de begraafplaats van Berg, vindt in intieme kring plaats.
Tongeren - De 5de COVID-19 gezondheidsenquête staat online
Via deze enquête wil Sciensano de impact van de 2de lockdown op jouw welzijn en leefgewoonten onderzoeken. Daarnaast peilen ze naar jouw opinie over de vaccinatiestrategie voor COVID-19. De vorige COVID-19 gezondheidsenquêtes konden telkens op meer dan 30.000 deelnemers rekenen. Ook deze keer rekent Sciensano op een massale deelnam. Invullen kan via deze link.

Julienne Hauben overleden

Donderdag 3 december 2020
Tongeren - Julienne Hauben overleden
In WZC Sint-Franciscus is dinsdag Julienne Hauben overleden, de weduwe van de in 1997 overleden Marcel Mouha. Zij was 97 jaar. Het afscheid vindt in besloten familiekring plaats.

André Veekmans overleden

Donderdag 3 december 2020
Tongeren - André Veekmans overleden
Op 26 november overleed de in Tongeren woonachtige en uit Koersel afkomstige André Veekmans, de echtgenoot van Rita Groffils. Hij was 89 jaar. De uitvaartplechtigheid heeft zaterdag plaats in intieme familiekring.
1

Rosa Verjans overleden

Woensdag 2 december 2020
Tongeren - Rosa Verjans overleden
Gisteren is Rosa Verjans overleden, de weduwe van de in 2018 overleden Henri Duchateau. Zij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Inbraken in Paquaylaan

Woensdag 2 december 2020
Tongeren - Inbraken in Paquaylaan
Dieven drongen binnen in meerdere kelders van een appartementsgebouw aan de Paquaylaan. Of zij buit konden maken, is niet geweten.

De visie van Fobie

Woensdag 2 december 2020
Tongeren - De visie van Fobie
                                                                            (Cartoon: Fobie)
Het is maar dat u 't weet
Tongeren - Boetes voor eigenaars loslopende honden
Natuur en Bos gaat volop inzetten op het beboeten van eigenaars die hun honden niet aan de leiband houden. Mensen die tijdens een controleactie betrapt worden, riskeren een boete van 80 euro of meer. "Doodgebeten schapen en pony’s, opgejaagde paarden die in prikkeldraad belanden en wandelaars die aangevallen worden... Loslopende honden veroorzaakten het voorbije weekend tal van incidenten in onze natuurgebieden. Meer en meer mensen lappen de regels aan hun laars en laten hun honden (…) Het hele nieuwsbericht
11

Het wordt kouder

Woensdag 2 december 2020
Weerbericht
Tongeren - Het wordt kouder
Een krachtige depressie met bijbehorende storingen schuift van noord naar zuid over de lage landen en zorgt voor een flinke plens hemelwater in onze streken. Na een onstuimige vrijdag wordt het de volgende dagen kouder, maar de neerslagkansen nemen wat af. In de nachten komt het tot grondvorst en lokaal zelfs tot vorst.
Vandaag is het lange tijd mistig en af en toe kan er een drupje motregen vallen. Ook na de middag kan het op veel plaatsen mistig blijven en er zijn talrijke lage wolken. (…) Het hele nieuwsbericht
  1. Cornelie Everars (101) overleden
  2. Rosa Verjans overleden
  3. Julienne Hauben overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen