• Nog geen evenementen in Tongeren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Tongeren - Van Aert al elke dag op het podium in Tour
                                                                       (Cartoon: Fobie)
1

Brand op oud voetbalveld

Zondag 3 juli 2022
Tongeren - Brand op oud voetbalveld
Deze namiddag moest de brandweer een brand blussen op het oude voetbalterrein van Eendracht Henis. Hoe de brand ontstond, is niet geweten.
1

Inbraak in Wijngaardstraat

Zaterdag 2 juli 2022
In de Wijngaardstraat is ingebroken in een huis. De inbraak werd vandaag gepleegd. Volgens de eerste vaststellingen is er niets gestolen.
1

Nieuwe vennootschap: Dellflora

Zaterdag 2 juli 2022
Kurt Dello en Heidi Jans, beiden uit Bilzen, hebben de besloten vennootschap Dellflora opgericht met zetel aan de Hasseltsesteenweg in Tongeren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer detailhandel in bloemen en planten, groothandel in granen en zaden en snoeien van bomen en heggen.
1

Raymonde Marx overleden

Vrijdag 1 juli 2022
Gisteren is Raymonde Marx overleden. Zij was 90 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroeting: dinsdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.
1

Langere droge periode

Vrijdag 1 juli 2022
Weerbericht
Tongeren - Langere droge periode
 Met hogedrukgebieden over of nabij onze regio, ziet het ernaar uit dat we een langere droge of overwegend droge periode mogen verwachten. Thermische hoogstandjes zitten er echter niet aan te komen. De wind draait de volgende dagen naar het noorden en de maxima komen dan eerder op bescheiden waarden uit.
Vandaag is de atmosfeer nog net voldoende onstabiel om na de middag een enkele regenbui te genereren, al houden de meeste plaatsen het overwegend droog. Daarbij wisselen zon en (…) Het hele nieuwsbericht
1
Tongeren - Zes nieuwe spelers voor V. 's Herenelderen
Victoria 's Herenelderen heeft zich versterkt met zes nieuwe spelers: Sam Coenegrachts (Hoeselt), Brent Vranken (Juve Hasselt), Tim Caelen (Zutendaal), Khaled Dango (Tongeren), Kay Dassen (Rekem) en Niels Schoenmaekers (Belisia).
1
Op de Maastrichtersteenweg hebben vandalen enkele ruiten ingeslagen. De feiten zijn gisterenavond vastgesteld.
1

Tour start in Denemarken

Vrijdag 1 juli 2022
Tongeren - Tour start in Denemarken
                                                                          (Cartoon: Fobie)
1

Inbraak in Sportpleinstraat

Donderdag 30 juni 2022
In de Sportpleinstraat is ingebroken in een garage. Of de dader(s) buit kon(den) maken, is niet geweten.
1

Over stikstof en zo

Donderdag 30 juni 2022
Vandaag gelezen
"Onze uitstoot móét omlaag. Nergens ter wereld is de stikstofneerslag per hectare zo groot als in Nederland en Vlaanderen. Het klopt ook dat de landbouwsector daar grotendeels voor verantwoordelijk is."
Minister van landbouw Jo Brouns in HUMO.
1
De Ondernemersrechtbank heeft dinsdag adviesbureau HG Consult en de vzw Zonder honger naar bed Vlaanderen, beide  uit Tongeren, failliet verklaard. 28 juli is de uiterste dag voor het indienen van schuldvorderingen.
1
Tongeren - KSK Tongeren trekt zes spelers aan
Zion Buekers (Westerlo), Geert Berben (Sp. Hasselt), Selim Cilt (KVK Wellen), Lionel Ekanganamene (Herderen-Millen), Bern Stassen (Belisia-Bilzen ) en Romain Spailier (Luik) zullen komend seizoen de kleuren van KSK Tongeren verdedigen.
1

Achiel Van Drom overleden

Donderdag 30 juni 2022
Tongeren - Achiel Van Drom overleden
Gisteren is de in Tongeren woonachtige Achiel Van Drom overleden, de weduwnaar van Maria De Snijders. Hij was 93 jaar Begroeting: woensdag (18-19 uur)in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan in Genk.
1
  1. Tony Roeffaers overleden
  2. Raymonde Marx overleden
  3. Zorgpunten voor Oekraïense vluchtelingen
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen