Het overige nieuws

Volleybal: Verlies voor Datovoc

Zondag 16 december 2018
Tongeren - Volleybal: Verlies voor Datovoc
In liga A dames van het volleybal heeft Datovoc Tongeren met 2-3 verloren van Asterix Avo Beveren. Donderdag verloor Datovoc al in Oudegem.

's Herenelderen verslaat Zutendaal

Zondag 16 december 2018
Tongeren - 's Herenelderen verslaat Zutendaal
's Herenelderen heeft Zutendaal puntenloos naar huis gestuurd. Uitslag: 2-0. Jekervallei Sluizen verloor thuis met 2-6 van FC Diepenbeek. Eendracht Henis heeft vandaag 2-2 gelijk gespeeld op het veld van Munsterbilzen. Ook Valencia Piringen speelde gelijk: thuis werd het 3-3 tegen Sp. Aalst. Union Rutten versloeg Nieuwerkerken met 2-1. Heur-Tongeren B verloor met 4-0 op het veld van Bilzen-Waltwilder B.
In de tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft Onb. Tongeren met 1-10 verloren van United Beverlo.
Tongeren - Heur-Tongeren verliest van St.-Niklaas
Heur-Tongeren heeft vanavond met 0-5 verloren van Sint-Niklaas.

Gelijkspel voor Handbal Tongeren

Zaterdag 15 december 2018
Tongeren - Gelijkspel voor Handbal Tongeren
In de BENE-league van het handbal heeft Handbal Tongeren vanavond 27-27 gelijk gespeeld bij het Nederlandse Hurry-Up.

Meer dan 2.000 kaarsjes

Zaterdag 15 december 2018
Tongeren - Meer dan 2.000 kaarsjes
Te midden van de winkeldrukte brandden vandaag meer dan tweeduizend mensen een kaarsje in de Sint-Quintinuskathedraal in Hasselt. De jongeren en vrijwilligers van IJD boden de mensen in de winkelstraten de kans om gratis een kaarsje te branden, een creatieve (vredes)wens te schrijven voor geliefden, en een moment te nemen voor een persoonlijk gebed. Een kans die meer dan tweeduizend mensen met beide handen grepen.
In tien jaar tijd is het aantal zelfstandigen in Limburg met meer dan 12.000 toegenomen. In 2009 waren er 71.774, in 2018 83.911. De meeste zelfstandigen (43.539) zijn werkzaam in de tertiaire sector.
Pascal Michiels en Cindy Gerrits, beiden uit Tongeren, hebben de bvba Projoma Cleaning Products opgericht met zetel Op het Hofken. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer de lklein- en groothandel in onderhoudsprodukten, veiligheidskledij en beroepskledij.

Urbain Houben overleden

Vrijdag 14 december 2018
Gisteren overleed Urbain Houben, de echtgenoot van Lis Roodhooft. Hij was 63 jaar. Het afscheid vindt woensdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur).

Huberte Styns overleden

Vrijdag 14 december 2018
Tongeren - Huberte Styns overleden
Op 6 december overleed Huberte Styns, de levenspartner van Johnny Duchateau. Zij was 65 jaar. Het afscheid vond vandaag plaats in uitvaartcentrum Debay.