Het overige nieuws

Tongeren - Fietser (50) gewond bij aanrijding
Fierser Geert S. (50) uit Tongeren is gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Luikersteenweg in Hasselt. Het ongeval gebeurde gisteren in de vooravond.

Eindronde: Elen - Henis 5-1

Woensdag 24 april 2019
Tongeren - Eindronde: Elen - Henis 5-1
In de eindronde van tweede provinciale heeft Eendracht Henis vanavond verloren op het veld van St. Elen. Uitslag: 5-1.

Auto van de baan geraakt

Woensdag 24 april 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Tongersesteenweg in Borgloon is gisterennamiddag een auto van de baan geraakt. Een zestiger uit Borgloon liep daarbij verwondingen op.

Thérèse Boosten overleden

Woensdag 24 april 2019
Tongeren - Thérèse Boosten overleden
Gisteren is Thérèse Boosten overleden, de weduwe van de in 1998 overleden Adrien Nelissen. Zij was 83 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroetingsmoment: zaterdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Debay.

Jef Essers overleden

Woensdag 24 april 2019
Tongeren - Jef Essers overleden
Maandag is Jef Essers overleden, de echtgenoot van Imelda Roefflaer. Hij was 78 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Debay.

Maurits Lanneer overleden

Woensdag 24 april 2019
Maandag is Maurits Lanneer overleden, de echtgenoot van Irène Grisez. Hij was 84 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen.
De tentoonstelling rond Stonehenge in het Gallo-Romeins museum in Tongeren is afgelopen. 53.000 mensen hebben de tentoonstelling bezocht.
Er zijn opnieuw slechtvalken aan het broeden in de toren van de OLV-basiliek in Tongeren. Het koppeltje dat er in een nestkast vorig jaar drie jongen grootbracht, is teruggekeerd, meldt Radio 2.
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag is in Kortessem een aanhangwagen door brand vernield. Dat gebeurde op een veld aan de Grimmertingenstraat.<

Roger Lambrix overleden

Dinsdag 23 april 2019
Donderdag is Roger Lambrix overleden, de echtgenoot van Paula Janssens. Hij was 72 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Sint-Lutgart in Tongeren. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Twee zwaargewonden op Hasseltsesteenweg
  2. Inbraak mislukt in Henis
  3. Vier keer meer dan toegelaten