Het overige nieuws

Eendracht Henis speelt gelijk

Zondag 29 januari 2023
Tongeren - Eendracht Henis speelt gelijk
Eendracht Henis is vandaag bij Kesselt niet verder geraakt dan een gelijkspel: 1-1

Verlies en winst voor Unico

Zondag 29 januari 2023
Tongeren - Verlies en winst voor Unico
UPDATE In Vierde Provinciale heeft Riemst de derby tegen Unico Tongeren B gewonnen met 2-0. De eerste ploeg van Unico won thuis met 3-1 van Godsheide VV.

Verlies voor 's Herenelderen

Zondag 29 januari 2023
Tongeren - Verlies voor 's Herenelderen
Victoria 's Herenelderen is thuis tegen Diepenbeek niet verder gekomen dan een 0-2 verlies. Ook de B-ploeg verloor, en niet zo'n klein beetje: in en tegen Borgloon werd het 6-0.
Tongeren - Jong KV Mechelen -KSK Tongeren 4-1
KSK Tongeren heeft vandaag met 4-1 verloren van Jong KV Mechelen. De ruststand was 0-1, na een doelpunt van Cilt op aangeven van Jungschleger. 

Het wordt zachter

Zondag 29 januari 2023
Weerbericht
Tongeren - Het wordt zachter
Een hogedrukgebied neemt de volgende dagen positie over de Atlantische Oceaan ten westen van Frankrijk. Er komt daarbij een noordwestelijke luchtstroming te staan met aanvoer van zachtere, maar onstabiele en gestoorde oceaanlucht. De temperaturen komen hoger uit, maar de neerslag kansen zijn ook relatief hoog.
Vandaag draait de wind naar het zuidwesten en wordt het een graadje zachter bij 4 graden. Wolken overheersen, maar het is wel meestal droog.
Maandag verlaat een storing met (…) Het hele nieuwsbericht

Tongeren B verliest van Biesen

Zaterdag 28 januari 2023
Tongeren - Tongeren B verliest van Biesen
In Vierde Provinciale is KSK Tongeren B bij KMR Biesen B gaan verliezen met 5-1.
Tongeren - Zaalvoetbal: Houthalen - Tongeren 4-9
In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft La Baracca Houthalen met 4-9 verloren van FT Tongeren. Na 13 wedstrijden heeft Tongeren 9 punten en staat op de tiende plaats. La Baracca is rode lantaarn met 3 punten.
Tongeren - Damesvoetbal: Tongeren verliest met 1-4
In tweede proviciale A van het damesvoetbal heeft Tongeren met 1-4 verloren van Zepperen-Brustem. Tongeren staat laatste in de stand.

Pierre Dessers overleden

Zaterdag 28 januari 2023
Tongeren - Pierre Dessers overleden
Donderdag is Pierre Dessers overleden, de echtgenoot van Lutgarde Lehaen. Hij was 70 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Jos Stas overleden

Zaterdag 28 januari 2023
Tongeren - Jos Stas overleden
Woensdag is Jos Stas overleden, de echtgenoot van Nicole Jans. Hij was 80 jaar. Het afscheid vindt donderdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur).

Victoire Moors overleden

Zaterdag 28 januari 2023
Tongeren - Victoire Moors overleden
Donderdag is Victoire Moors overleden, de weduwe van de in 1992 gstorven Cyrille Van Thielen. Zij was 83 jaar en afkomstig uit Vreren. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de kerk van Borgloon-Centrum.

Jean Swennen overleden

Zaterdag 28 januari 2023
Tongeren - Jean Swennen overleden
Op 20 januari overleed Jean Swennen, de weduwnaar van de in 2020 overleden Sylvie Monard. Hij was 81 jaar en afkomstig uit Riksingen. Het afscheid en de bijzetting van de urne op de begraafplalats van Val-Meer vonden in intieme familiekring plaats.

Blanche Swennen overleden

Zaterdag 28 januari 2023
Tongeren - Blanche Swennen overleden
Donderdag is Blanche Swennen overleden, de weduwe van de in 2006 gestorven Jozef Jacobs. Zij was 88 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring.
Het is maar dat je 't weet
Vakbonden en werkgeversorganisaties sloten vandaag in de Nationale Arbeidsraad (NAR) een cao over de fietsvergoeding. Wie naar het werk fietst en vandaag nog geen recht heeft op een fietsvergoeding, krijgt uiterlijk vanaf 1 mei e.k. een vergoeding van 0,27 euro per km.
Een werknemer heeft recht op deze vergoeding voor elke gefietste kilometer in het woon-werkverkeer voor een maximale afstand van 40km per dag. Dit bedrag stijgt automatisch mee met het maximaal fiscaal vrijgestelde bedrag. Voor diegenen die vandaag al recht hebben op een fietsvergoeding op basis van een cao verandert er niets.
De Nationale Arbeidsraad dringt erop aan deze regeling ook door te trekken in de openbare sector voor hen die nog geen recht hebben op een fietsvergoeding.
  1. Kris Fastré overleden
  2. Fietser aangereden op Bilzersteenweg
  3. Twee geldkoffertjes gestolen
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen