Het overige nieuws

Union Rutten speelt gelijk

Zondag 25 augustus 2019
Tongeren - Union Rutten speelt gelijk
Union Rutten heeft vanmiddag gelijk gespeeld tegen JB Eigenbilzen. Uitslag: 3-3. 's Herenelderen verloor thuis van WS Schoonbeek Beverst met 2-5. De reserven van Heur-Tongeren speelden 2-2 gelijk tegen RDK Gravelo.

Kentekenplaten gestolen

Zondag 25 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Maastrichtersteenweg in Riemst hebben dieven de kentekenplaten van een auto gestolen. De diefstal is vandaag vastgesteld.

Diefstal in garage

Zondag 25 augustus 2019
Tongeren - Diefstal in garage
In Gasthuisgaarde is een diefstal in een garage gepleegd. Over de aard en de omvang van de buit is niets bekendgemaakt.

Monsterscore voor Valencia Piringen

Zaterdag 24 augustus 2019
Tongeren - Monsterscore voor Valencia Piringen
Valencia Piringen heeft vanavond Sp. Kolmont verslagen met ruime cijfers. Uitslag: 7-1. Heur-Tongeren won met 0-2 op bet veld van Spouwen-Mopertingen.

Nieuwe vennootschap: Vers

Zaterdag 24 augustus 2019
Kevin Van Halle en Karolien Limère, beiden uit Tongeren, hebben de besloten vennootschap Vers opgericht met zetel aan de Sint-Truidersteenweg. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het uitbaten van een groentenwinkel, algemene bouw- en renovatiewerken en de aan- en verkoop van onroerende goederen.

Jos Franssen overleden

Zaterdag 24 augustus 2019
Tongeren - Jos Franssen overleden
Dinsdag is in Hasselt de uit Tongeren afkomstige Jos Franssen overleden, de weduwnaar van Simonne Peters. Hij was 81 jaar. Het afscheid vindt in besloten familiekring plaats. Begroeting: maandag (19-20 iur) bij Uitvaartzorg Smeets in Hasselt.
2

Ludo Larondelle overleden

Zaterdag 24 augustus 2019
Tongeren - Ludo Larondelle overleden
Donderdag is Ludo Larondelle overleden. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.
Sinds 1 november 2017 moeten katten geregistreerd worden in een centrale kattendatabank voor ze 3 maand oud zijn. Sinds 1 april 2018 moeten katten bovendien verplicht gesteriliseerd worden voor ze 5 maand oud zijn. In de eerste helft van dit jaar waren er 29.583 katten geregistreerd in de kattendatabank, aldus bevoegd minister Ben Weyts, die op die manier de kattenpopulatie wil inperken. Gemiddeld werden de katten geregistreerd toen ze 83 dagen (12 weken) jong waren. Dat is de wettelijke leeftijd. (…) Het hele nieuwsbericht
2

70 wanhoopsdaden per jaar

Vrijdag 23 augustus 2019
Het parket Limburg streeft naar een veilige, rechtvaardige en zorgzame samenleving. "De feiten afgelopen nacht in Genk waarbij een wanhoopsdaad live werd gestreamd, heeft onze Limburgse samenleving beroerd en maakt ons als parket bezorgd. De afgelopen jaren (2017, 2018) kregen we te maken met gemiddeld 70 wanhoopsdaden en 120 pogingen hiertoe per jaar," aldus het parket, dat benadrukt dat wie nood heeft aan hulp, altijd terecht kan bij de zelfmoordlijn via het oproepnummer 1813.

Hittegolf op komst

Vrijdag 23 augustus 2019
Weerbericht
Tongeren - Hittegolf op komst
De afgelopen dagen gaven de weermodellen kans op een hittegolf. De meest recente uitdraai bevestigt deze kans en voorziet zelfs temperaturen iets boven de tropische grens van 30 graden. Door een hogedrukgebied over het oosten van Europa, wordt in een zuidoostelijke luchtstroming droge en warme continentale lucht naar onze streken gestuurd. De combinatie van veel zon en deze luchtstroming zorgt voor tropische maxima.
Vandaag is het stralend zonnig weer en buiten wat hoge wolkensluiers is het (…) Het hele nieuwsbericht
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. José Schraepen overleden
  2. Drie arrestaties in drugszaak
  3. Ludo Larondelle overleden