• Nog geen evenementen in Tongeren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Wietplantage opogerold

Zaterdag 21 september 2019
Kort nieuws van bij de buren
Tongeren - Wietplantage opogerold
De politie heeft deze voormiddag een wietplantage opgerold aan de Groene Grachtlaan in Bilzen. Er stonden 600 oogstrijpe planten.

Mooie nazomer

Zaterdag 21 september 2019
Tongeren - Mooie nazomer
De kern van een hogedrukgebied bevindt zich momenteel over onze streken, maar schuift geleidelijk naar de Balkan. Hierdoor wordt de luchtstroming in het weekend zuidelijk en wordt er nog warmere lucht aangevoerd. Later op zondag schuift een storing over het land en komt er een einde aan het nazomerweer. Na het weekend wordt het erg wisselvallig met een strakke zuidwestenwind, hogere neerslagkansen en lagere temperaturen. Kortom, de herfst is in aantocht.
Vandaag wordt een prachtige nazomerdag met veel (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe vennootschap: Digitong

Vrijdag 20 september 2019
Möbius Franssen uit Tongeren heeft de besloten vennootschap Digitong opgericht met zetel aan de Blaarmolenstraat. Doel van de vennootschap: digitale marketing in de meest ruime zin.

Startdag bisdom Hasselt

Vrijdag 20 september 2019
Tongeren - Startdag bisdom Hasselt
Voor de startdag van het bisdom Hasselt in de Limburghal in Genk daagden woensdag bijna 700 belangstellenden op.Op vier podia in de vier windrichtingen brachten persoonlijke getuigenissen evenveel speerpunten voor het komende werkjaar aan. Veel aanwezigen waren duidelijk geraakt door de diepe en uit het leven gegrepen getuigenissen, onder meer van een echtpaar over de kanker van hun zoon.

Leonie Willems overleden

Vrijdag 20 september 2019
Tongeren - Leonie Willems overleden
Op 16 september overleed de uit Overrepen afkomstige Leonie Willems, de weduwe van Antoine Lavigne. Zij was 88 jaar. De uitvaartliturgie vond vandaag plaats in de parochiekerk van Donk.

Pech voor inbrekers

Donderdag 19 september 2019
Tongeren - Pech voor inbrekers
Onbekenden probeerden binnen te dringen in een woning aan de Sint-Truidersteenweg. Zij slaagden niet in hun opzet. De politie kreeg deze namiddag melding van de feiten.

Wanhoopsdaad in douanekantoor

Donderdag 19 september 2019
Kort nieuws van bij de buren
In het douanekantoor in Bilzen heeft een douanier zich van het leven beroofd. Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Houtafval vat vuur

Donderdag 19 september 2019
Kort nieuws van bij de buren
Tongeren - Houtafval vat vuur
Op de terreinen van compostbedrijf Roosen Borgh in Riemst vatte vanochtend een partij houtafval vuur. De brandweer had er uren werk. De oorzaak van de brand is niet gekend.

Inbraken bij klaarlichte dag

Woensdag 18 september 2019
Kort nieuws van bij de buren
Tongeren - Inbraken bij klaarlichte dag
In Kortessem zijn deze namiddag twee woninginbraken gepleegd. De daders sloegen toe in de Leeuwerstraat en op de Tongersesteenweg.

Opnieuw zonnig weekend

Woensdag 18 september 2019
Weerbericht
Tongeren - Opnieuw zonnig weekend
Een krachtig hogedrukgebied schuift de volgende dagen van west naar oost over onze streken. Aanvankelijk is de stroming noordelijk en wordt koude lucht aangevoerd. In het weekend komt de kern over Polen te liggen en wordt de luchtstroming in onze streken zuidelijk. Er wordt dan erg warme lucht naar onze regio gestuurd. Op het einde van het weekend bereikt een storing onze streken met kans op onweersbuien.
Vandaag wisselen flinke zonnige perioden af met enkele wolken. Het blijft droog en de wind (…) Het hele nieuwsbericht
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Verlichting
Te koop
  1. Wanhoopsdaad in douanekantoor
  2. Houtafval vat vuur
  3. Voor ruim 16.000 euro boetes geïnd