Het overige nieuws

François Servaes overleden

Dinsdag 18 september 2018
Vrijdag is François Servaes overleden, de weduwnaar van Stephanie Delmartino. Hij was 92 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Ruben Stassen trekt Groen

Dinsdag 18 september 2018
Verkiezingen
Ruben Stassen trekt de lijst Groen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lucienne Castermans staat op de tweede plaats. Lijstduwer is Jan Vandenrul. Het is de eerste keer dat Groen met een volledige lijst uitpakt.

Jeanne Blommaert overleden

Dinsdag 18 september 2018
Tongeren - Jeanne Blommaert overleden
Vrijdag is Jeanne Blommaert overleden, de weduwe van Georges Dupont. Zij was 88 jaar.  De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Sint-Gillis in Tongeren. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur)  in uitvaarcentrum Debay.
Verkiezingen
Bart Neys is lijsttrekker van de Referendumpartij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Tongeren. Eléna Smeers staat op de tweede plaats. Lijstduwer is Lode Lox.
1

Sam Marx trekt lijst Vlaams Belang

Maandag 17 september 2018
Verkiezingen
Sam Marx trekt de lijst van het Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen in Tongeren. Isabelle Vanherle staat op de tweede plaats. Bert Lauwers is lijstduwer.

Meer verkeersdoden in Limburg

Maandag 17 september 2018
Het aantal verkeersdoden daalde van alle Vlaamse provincies in de eerste zes maanden van dit jaar het sterkst in de provincie Antwerpen (van 30 naar 22 doden); het daalde voor de rest in elke andere Vlaamse provincie behalve in Limburg. Daar was er een stijging van 11 doden (van 14 naar 25). Het aantal letselongevallen vertoont verschillen van provincie tot provincie: in West-Vlaanderen (-1%), Oost-Vlaanderen (-2%) en Vlaams-Brabant (-2%) is er een lichte daling, in Antwerpen (+2%) en Limburg (+6%) is er een stijging.

Hubertine Thijs overleden

Maandag 17 september 2018
Tongeren - Hubertine Thijs overleden
In het AZ Vesalius is zaterdag Hubertine Thijs overleden, de weduwe van Alphonse Delva. Zij was 95 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de (…) Het hele nieuwsbericht

Arlette Plaetinck overleden

Maandag 17 september 2018
Tongeren - Arlette Plaetinck overleden
Zaterdag is Arlette Plaetinck overleden. Zij was 62 jaar. Het afscheid vindt in besloten familiekring plaats.

Damesvoetbal: Tongeren-Moldavo 1-2

Zondag 16 september 2018
In de eerste nationale van het damesvoetbal heeft Tongeren van Moldavo verloren met 1-2. Vanlangenaeker scoorde voor de thuisploeg. Tongeren B speelde 2-2 gelijk tegen Beringen.

Handbal: I.Hasselt - Tongeren 25-29

Zondag 16 september 2018
In Liga 1 van het handbal heeft Tongeren gewonnen bij I. Hasselt. Uitslag: 25-29.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Hubertine Thijs overleden
  2. Luc Martens overleden
  3. Stadscentrum drie uur zonder drinkwater