Het overige nieuws

Woensdag weer flitsmarathon

Maandag 15 oktober 2018
Het is maar dat u 't weet
Bocholt - Woensdag weer flitsmarathon
Van woensdagmorgen (overmoirgen!) tot donderdagmorgen houdt de politie weer een flitsmarathon, zo is vandaag bekendgemaakt.

Ongeval op Kaulillerweg

Zondag 14 oktober 2018
Bocholt - Ongeval op Kaulillerweg
Op de Kaulillerweg is afgelopen nacht een verkeersongeval gebeurd. Daar kwam een auto tegen een verlichtingspaal terecht. De bestuurster zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Zij liep zware verwondingen op.

Geld, tablet en spelconsole weg

Zondag 14 oktober 2018
In een woning aan de Dorpstraat in Bree is gisteren een inbraak vastgesteld. Onbekenden namen er geld, een tablet, een gsm en een spelconsole mee.

Kauillle - Gestel 0-3

Zondag 14 oktober 2018
Bocholt - Kauillle - Gestel 0-3
Kaulille heeft vanmiddag met 0-3 verloren van VK Gestel. Zondag speelt Kaulille uit bij Kadijk.

Bocholter wint van City Pirates

Zaterdag 13 oktober 2018
Bocholt - Bocholter wint van City Pirates
K. Bocholter VV heeft vanavond City Pirates verslagen: 1-2. Na een evenwichtig begin kwam Bocholt op 0-1 met een vluchtschot van Didden vanop 25 meter. Meteen erna maakte Dela gelijk met het hoofd, maar de scheidsrechter had een duw gezien. City Pirates bleef goed in organisatie staan en kwam beter in de wedstrijd. Muyshondt was er dicht bij, maar trapte op de paal. Uiteindelijk was het terug Dela die met het hoofd scoorde en deze keer telde het wel. Ook in de tweede helft scoorde Ben Didden en was onze doelman Stijn Wertelaers in goede doen! Reppel heeft vanavond thuis Grote Heide verslagen. Uitslag: 3-1.
Bocholt - Handbal: Achilles gaat Europese ronde verder
In de tweede ronde van de EHF-Cup heeft Achilles Bocholt vanavond ook in de terugwedstrijd het Luxemburgse Kaerjeng verslagen. Uitslag: 41-35. UPDATE Achilles Bocholt heeft zich dus voor de eerste keer in de clubgeschiedenis geplaatst voor de derde kwalificatieronde van de EHF Cup handbal. Bocholt, dat zijn heenwedstrijd in en tegen het Luxemburgse Kaerjeng won met 29-33, was ook in de return baas, 41-35. Dinsdag wordt er geloot voor de volgende ronde. “Het (…) Het hele nieuwsbericht

Herman Lemmens overleden

Zaterdag 13 oktober 2018
Bocholt - Herman Lemmens overleden
Donderdag is Herman Lemmens overleden, de echtgenoot van Irma Eerdekens. Hij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Bocholt. Het was de persoonlijke wens van Herman zijn lichaam te schenken aan de medische wetenschap. Daardoor is geen begroeting mogelijk. Dinsdag (19.30-20.30 uur) kan men de familie wel condoleren bij Vanhove Uitvaartzorg.
1

Grote toename alleenwonenden

Vrijdag 12 oktober 2018
Het aantal alleenwonenden in Limburg is in tien jaar tijd gestegen van 77.854 naar 98.455. Het aantal eenoudergezinnen steeg in dezelfde periode van 27.490 naar 30.231.

Fietsster (17) gewond bij ongeval

Vrijdag 12 oktober 2018
Op de Meeuwerkiezel in Bree kwam het vanmorgen rond 7.50 uur tot een aanrijding tussen een fietsster en een auto. Nele L. (17) uit Meeuwen-Gruitrode raakte daarbij lichtgewond.

Fietser (12) gewond bij botsing

Vrijdag 12 oktober 2018
In de Beukenstraat in Bocholt raakten vanmorgen rond 7.50 uur een auto en fietser Sem D. (12) uit Bocholt in een aanrijding betrokken. De fietser liep daarbij lichte verwondingen op.