• Nog geen evenementen in Bocholt
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Bocholter verslaat Esperanza Pelt

Woensdag 21 augustus 2019
Bocholt - Bocholter verslaat Esperanza Pelt
Bocholter VV heeft vanavond zijn oefenwedstrijd tgen Esperanza Pelt gewonnen met 7-0. Reppel verloor bij Peer SV met 2-0.

Met de groeten uit Parijs (2)

Dinsdag 20 augustus 2019
Bocholt - Met de groeten uit Parijs (2)
Ook Ria Molemans was de voorbije dagen in Parijs. Zij werd vooral getroffen door de uitgebrande Notre Dame. Aan de voorkant zie je weinig van die schade, mailt ze, maar aan de achterzijde is die schade groot. Er zijn nu stellingen aangebracht en de kwetsbare boogstructuren zijn ondersteund met houten bogen. Het zal nog even duren voor de restauratie echt van start kan gaan. De site is ook afgesloten voor het publiek.
Met de groeten uit Parijs (2)Met de groeten uit Parijs (2)
Met de groeten uit Parijs (2)Met de groeten uit Parijs (2)

Fietser (43) gewond bij aanrijding

Dinsdag 20 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
In de Regenboogstraat in Bree raakten gisterenavond rond 19.30 uur een auto en een 43-jarige fietser uit Bree in een aanrijding betrokken. Deze laatste liep daarbij verwondingen op.

3.338 rusthuisbedden méér

Dinsdag 20 augustus 2019
In de Limburgse woonzorgcentra zijn in tien jaar tijd 3.338 bedden bijgekomen. In 34 van de 42 gemeenten zijn er nu meer rusthuisbedden. De meeste (341) waren voor Hasselt. In Beringen steeg het aantal bedden met 182, in Leopoldsburg met 146, in Pelt met 110 en in Tongeren met 108.

Een stropop van Groene Kring

Dinsdag 20 augustus 2019
Bocholt - Een stropop van Groene Kring
Afgelopen weekend doken in heel Vlaanderen een 50-tal stropoppen op. Daar zit Groene Kring, de vereniging voor jonge land- en tuinbouwers, voor iets tussen. Met deze actie wil de beweging tonen dat ze #Boerentrots is en hulde brengen aan alle boeren en tuinders die elke dag het beste van zichzelf geven om al dat lekkers driemaal daags op ons bord te krijgen. In Limburg staat er onder meer op volgende plaatsen een stropop:
- Overpelt: kruising N71 en Astridlaan;
- Neerpelt: Peerderbaan, bij de molen in Lille (foto);
- Hechtel-Eksel: Winnerstraat, tegenover Winnerhof;
- Hamont-Achel: Sint-Michielsplein;
- Peer: Weg naar Bree;
- Bree: Opitterkiezel;
- Tongeren: Luikersteenweg 682.
(Foto Groene Kring)
Een stropop van Groene Kring

Marie-Thérèse Berben overleden

Dinsdag 20 augustus 2019
Bocholt - Marie-Thérèse Berben overleden
Op 12 augustus overleed Marie-Thérèse Berben, gewezen leerkracht van het Biotechnicum in Bocholt. Zij was 79 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Neerglabbeek. Begroeting: donderdag (19-20 uur) in funerarium Bussels in Neeroeteren.

Bussen Pukkelpop druk gebruikt

Maandag 19 augustus 2019
Volgens voorlopige cijfers heeft De Lijn in haar speciale Pukkelpop-bussen de afgelopen dagen 153.000 festivalgangers vervoerd. Dat zijn er 13.000 meer dan vorig jaar maar nog altijd 17.000 minder dan het record van 2017. Niet alleen de bussen tussen het festivalterrein en het station van Hasselt zaten goed vol, ook de extra streeklijnen deden het goed. Op de verbinding Hasselt-Genk-As-Opglabbeek-Gruitrode-Bree-Bocholt moesten meerdere bussen ingezet worden. Afgelopen weekend betekende ook voor De Lijn Limburg een zware inspanning met 136 extra bussen, 168 chauffeurs en 22 controleurs die alles coördineerden.

RC Reppel wint tornooi

Maandag 19 augustus 2019
Bocholt - RC Reppel wint tornooi
Tweede provincialer RC Reppel heeft het Bocholter fusietornooi gewonnen. Reppel versloeg in de finale de beloften van Bocholt VV met 0-4.

Thoke Dingenen overleden

Maandag 19 augustus 2019
Bocholt - Thoke Dingenen overleden
Gisteren is in Meeuwen de uit Kauillle afkomstige Thoke Dingenen overleden, de echtgenote van Jef Reijnders. Zij was 85 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.

Met vakantiegroeten uit Parijs

Zondag 18 augustus 2019
Bocholt - Met vakantiegroeten uit Parijs
Paris ist eine Reise wert, zong Peter Alexander vele jaren geleden. En Jean Dreesen moet dat beamen. Hij was de afgelopen week in de Franse hoofdstad en maakte er bijgaande foto's. Wat hem het meest opviel in Parijs? "Je ziet er meer Chinezen dan Parijzenaars," zegt Jean.
Met vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit Parijs
30/07
Proficiat aan Cindy voor wandel- en fietszoektocht GEZINSBOND BOCHOLT. Zeker eens doen!! Leuke prijzen Deelnemen kan nog tot eind september 2019 Zoektochtformulieren te verkrijgen bij Bakkerij Knapen, Café Paljaske of café Bierketel
een wandelaar wandelaar
27/07
Dank je wel aan Hugo en Jos die de tuin van overleden ouders onderhouden in het centrum van Kaulille.
Hilda Vanmierlo
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt
  1. Autobrand in ondergrondse garage
  2. RC Reppel klopt Kaulille
  3. RC Reppel wint tornooi