• Nog geen evenementen in Bocholt
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Drie nieuwe spelers voor KFC Kaulille

Donderdag 20 januari 2022
Bocholt - Drie nieuwe spelers voor KFC Kaulille
KFC Kaulille heeft drie spelers aangetrokken met het oog op komend seizoen: Yenthe Daniëls (RC Reppel), Jarno Goossens (GS Bree-Beek) en Stijn Nulens (KFC Hamont 99).
Kort nieuws van bij de buren
Bocholt - Demopiloot F16 laat drie jaar van zich horen
In de komende drie jaar zal het geluid van F16's bij ons weer wat toenemen. Dat heeft te maken met de trainingen van de nieuwe demopiloot. De vorige drie jaar was die demopiloot gelokaliseerd op de vliegbasis van Florennes. Maar om de drie jaar wordt er van vliegbasis gewisseld. Nu wordt dat dus Kleine-Brogel.
De vliegbasis in Kleine-Brogel is van plan om de omliggende gemeenten via de sociale media regelmatig te informeren over de trainingen die de demopîloot - Steven Vrieske De Vries (foto) - in de komende drie jaar gaat uitvoeren. (Foto Kleine-Brogel Air Base - Robin Mues) 

Doodgereden wolf wellicht 'Belg'

Donderdag 20 januari 2022
Grensgevallen
De wolf die zondagavond werd aangereden op de A67 bij Aalst, boven Valkenswaard, is niet de wolf die zich sinds twee jaar in het zuidoosten van Noord-Brabant heeft gevestigd. Dat blijkt uit de eerste resultaten van het onderzoek. Het gaat om een jonge wolf die mogelijk afkomstig was uit de "Belgisch-Limburgse" roedel, dus een nakomeling van Noëlla en August, aldus een deskundige van de provincie Noord-Brabant.

Scooterrijder aangereden

Donderdag 20 januari 2022
Grensgevallen
Op de splitsing van de Klaarstraat en de Ospelseweg in Nederweert is een scooterrijder gewond geraakt toen hij aangereden werd door een auto. Het ongeval gebeurde vanavond rond 19.10 uur.

22 coronapatiënten in het ziekenhuis

Donderdag 20 januari 2022
Bocholt - 22 coronapatiënten in het ziekenhuis
Vandaag waren er 22 patiënten met COVID-19 opgenomen in Noorderhart Mariaziekenhuis, twee meer dan eergisteren. Twee van hen liggen op intensieve zorg. Er zijn drie patiënten met een vermoeden van COVID-19.

Twee vrouwen gewond bij ongeval

Donderdag 20 januari 2022
Kort nieuws van bij de buren
Een 74-jarige vrouw uit Bocholt en een 24-jarige vrouw uit Bree raakten gewond bij een botsing tussen twee auto's op het kruispunt van de Hamonterweg en de Barrierstraat in Bree. Het ongeval gebeurde vanmiddag rond 12.30 uur.

Dit weekend alcoholcontroles

Donderdag 20 januari 2022
Bocholt - Dit weekend alcoholcontroles
Voor de 13de keer vindt de komende dagen een 'Weekend zonder alcohol achter het stuur' plaats. Dat is een initiatief van de wegpolitie waarbij ook de lokale politie zich aansluit. Concreet betekent het dat alle weggebruikers tussen vrijdag 18 uur en maandag 6 uur een grote kans maken om op een alcoholcontrole te stoten. De wegpolitie kan controleren bij de op- en afritten en de parkings van de E314 en E314, de lokale politie stelt zich met wisselende posten op aan de gemeente- en gewestwegen. De actie wordt vooraf aangekondigd omdat ze ook wil sensibiliseren.

Opnamestop in geriatrie ziekenhuis

Woensdag 19 januari 2022
In het Noorderhart Mariaziekenhuis is er een opnamestop doorgevoerd op de afdeling geriatrie. Oorzaak is een coronauitbraak. Vier patiënten hebben er positief getest.

Kapsalon in het Parktheater

Woensdag 19 januari 2022
Grensgevallen
Vandaag is het Parktheater in Eindhoven voor één dag ingericht als kapsalon. De klanten zullen er tijdens hun knipbeurt vermaakt worden door optredens van artiesten, die ook zelf een knipbeurt krijgen om hen op ludieke wijze een hart onder de riem te steken. Met deze ludieke actie vraagt het Parktheater - de vroegere Stadsschouwburg -  aandacht voor de cultuursector die ook in Nederland al twee jaar in de overlevingsstand staat. Kapsalon het Parktheater is vanaf 10u de hele dag te volgen via livestream.

Frans Geunis overleden

Woensdag 19 januari 2022
In zijn woning in Sint-Huibrechts-Lille is op 14 januari Frans Geunis overleden, de echtgenoot van Griet Arits. Hij was 90 jaar en afkomstig van Bocholt. Het afscheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in aula De Sprink in Bocholt. Begroeting: vrijdag (19-20 uur).

Jaak Van Vleymen overleden

Woensdag 19 januari 2022
Bocholt - Jaak Van Vleymen overleden
Op 16 januari is Jaak Van Vleymen overleden, de echtgenoot van Marie-Louise Cremers. Hij was 88 jaar en afkomstig van Reppel. Het afscheid vindt in besloten familiekring plaats. Begroeting: donderdag (19.30-19 uur) in 1Afscheidshuys Vancleef in Kinrooi.

Mariabeeld en kruis gestolen

Dinsdag 18 januari 2022
Grensgevallen
Uit de Jobkapel op de hoek van de Achterstestraat en de Leukerschansstraat in Weert zijn een Mariabeeld, een kruis een een wijwatervaatje gestolen. De diefstal zou zondag gepleegd zijn.

Met wapen bedreigd op trein

Dinsdag 18 januari 2022
Grensgevallen
Bocholt - Met wapen bedreigd op trein
De politie van Cranendonck is op zoek naar de dader die gisterenavond rond 20.30 uur een persoon met een wapen bedreigde op de trein Eindhoven - Weert. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden.

20 coronapatiënten in ziekenhuis

Dinsdag 18 januari 2022
Bocholt - 20 coronapatiënten in ziekenhuis
Vanmorgen waren er nog altijd 20 patiënten met COVID-19 in het Noorderhart Mariaziekenhuis, evenveel als gisteren. Op intensieve zorg wordt nog altijd één patiënt met Covid-19 verpleegd. Bij vijf patiënten is er een vermoeden van Covid-19.
  1. Jaak Van Vleymen overleden
  2. Mariabeeld en kruis gestolen
  3. Carnavalsstoet pas op 4 april
09/01

Dennis en Zoë, gefeliciteerd met jullie zoontje Kylian

Opi en omi Beliën
01/01
ANOUK Haegdons

Hartelijk gefeliciteerd ANOUK met je 15de verjaardag vandaag maak er een fantastische dag van missen u knuffel van Opa en Oma Willekens

Marianne de Nijs
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt