• Nog geen evenementen in Bocholt
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Bocholt - We krijgen allemaal een digitale meter
                                                                           (Cartoon: Fobie)

Laat je je vaccineren?

Woensdag 20 januari 2021
Het is maar dat u 't weet
Bocholt - Laat je je vaccineren?
Dr. Bafort, dr. Vandeurzen, dr. Van Wijmeersch en dr. Verroken van het Noorderhart Mariaziekenhuis en Noorderhart Revalidatie & MS gingen met elkaar in gesprek over het coronavaccin. Interessant onderwerp in deze tijden. Kijkt u ook? Het is de moeite!
Bocholt - Wachten op eedaflegging van Joe Biden
                                                                         (Cartoon: Fobie)

Bewoners overvallen

Dinsdag 19 januari 2021
Grensgevallen
Bocholt - Bewoners overvallen
Bij een woning aan de Marienhagelaan in Weert is gisterenavond rond 19 uur een overval gepleegd. De bewoners zijn daarbij lichtgewond geraakt, meldde de politie.

Truike Berben overleden

Dinsdag 19 januari 2021
Bocholt - Truike Berben overleden
In Hamont is gisteren de uit Bocholt afkomstige Truike Berben overleden, de weduwe van Louis Custers. Ze was 91 jaar. De uitvaartliturgie en de begraving bij haar man op het Boskerkhof zullen in intieme kring plaatsvinden. Online condoleren kan via www.begrafenissencreemers.be
22

Even pauze voor de digitale meter

Dinsdag 19 januari 2021
De Vlaamse overheid heeft beslist om tot begin april 2021 geen digitale meters bij zonnepaneleneigenaars te laten plaatsen. Ze doet dat totdat de financiële compensatieregeling in de regelgeving is opgenomen en dus voor alle zonnepaneleneigenaars voldoende duidelijk is. Dat meldt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir.
Op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) werden inmiddels antwoorden gepubliceerd op de meest gestelde vragen over het arrest van het Grondwettelijk Hof (…) Het hele nieuwsbericht
4

Nog altijd is het virus overal...

Maandag 18 januari 2021
Bocholt - Nog altijd is het virus overal...
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Michel Bormans overleden

Maandag 18 januari 2021
Bocholt - Michel Bormans overleden
In Kaulille is zaterdag de uit Hamont afkomstige Michel Bormans overleden, de echtgenoot van Marie-Jeanne Van Lishout. Hij was 76 jaar. Het afscheid en de crematie vinden plaats in intieme kring. Condoleren kan via www.begrafenissencreemers.be
19

Zes everzwijnen geschoten

Maandag 18 januari 2021
Kort nieuws van bij de buren
Het voorbije weekend is een drijfjacht gehouden in Kinrooi. Er werden zes evers geschoten. Deze drukjacht was de tweede in een reeks van drie.

Gepeperde rekening

Zondag 17 januari 2021
Kort nieuws van bij de buren
Een 43-jarige man uit Kinrooi kreeg vanochtend rond 3 uur een coronaboete voor het niet respecteren van de avondklok. Hij bleek ook onder invloed van drugs en kon geen rijbewijs en geen verzekering voorleggen. Verder bleek de keuring van zijn voertuig vervallen. Hij mag zich aan een gepeperde rekening verwachten.

Twee arrestaties wegens drugs

Zondag 17 januari 2021
Grensgevallen
Bocholt - Twee arrestaties wegens drugs
In Weert zijn twee personen aangehouden op verdenking van het overtreden van de opiumwet. In hun voertuigen zaten materialen voor het kweken van hennep. De auto's zijn in beslag genomen.

Bestelwagen tegen boom

Zondag 17 januari 2021
Kort nieuws van bij de buren
Vrijdag rond 18.30 uur is een bestelwagen over de rotonde Bocholterkiezel/Hamonterweg in Bree gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder, een 66-jarige man uit Bree, werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De visie van Fobie

Zondag 17 januari 2021
Bocholt - De visie van Fobie
                                                                           (Cartoon: Fobie)

Nieuwe vennootschap: Advicoeur

Zaterdag 16 januari 2021
Jean-Paul Peuskens uit Bocholt heeft de besloten vennootschap Advicoeur opgericht met zetel aan de Rondestraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer marktonderzoeken en het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.
  1. Internationaal geseinde man gearresteerd
  2. Lockdownfeestje stilgelegd in vakantiehuis
  3. Martha Millen overleden
01/01

Voor onze oudste kleindochter ANOUK Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag vandaag maak er ondanks corona nog een leuke dag van Dikke knuffel van Opa en Oma Willekens

Opa en Oma willekens
27/12
Anders Jong bocholt

Het bestuur van Anders Jong Bocholt heeft haar leden in deze moeilijke tijden een lekker ontbijt bezorgd.Ze wensen hun leden ook een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2021

Anders jong bocholt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt