Het overige nieuws

Josée Craeghs overleden

Woensdag 16 oktober 2019
Bocholt - Josée Craeghs overleden
Maandag is in WZC De Voorzienigheid in Bocholt Josée Craeghs overleden, de echtgenote van Jules Ceyssens. Zij was 87 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Opitter.

Yvonne Geunis overleden

Woensdag 16 oktober 2019
Bocholt - Yvonne Geunis overleden
Maandag is Yvonne Geunis overleden, de weduwe van de in 2004 overleden Willem Leurs. Zij was 90 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Lozen. Begroeting: vrijdag (19-20 uur) bij Vanhove Uitvaartzorg

Bekerhandbal: loting 1/8 finales

Maandag 14 oktober 2019
Vandaag werd in het bondsgebouw van de Koninklijke Belgische Handbalbond in Ans geloot voor de 1/8 finales van de Beker van België bij de heren. Vanaf deze ronde doen de ploegen uit de BENE-League hun intrede in het bekeravontuur. Bekerwinnaar Achilles Bocholt ontmoet reeksgenoot Atomix. Handbal Tongeren komt uit tegen HC Visé BM. En Sporting Pelt moet het opnemen tegen Jeunesse Jemeppe. De wedstrijden worden gespeeld met rechtstreekse uitschakeling op maandag 11 november.

Vijf chauffeurs onder invloed

Maandag 14 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
Tijdens een verkeersactie op zaterdag tussen 18 en zondagochtend 2 uur controleerde Politie CARMA 212 voertuigen in Oudsbergen, Kinrooi en Zutendaal. Er werden 212 voertuigen gecontroleerd. Er werden vijf bestuurders betrapt die onder invloed waren. Ook zijn drugs in beslag genomen.
Bocholt - Game moet kinderen leren omgaan met noodsituaties
Om onze kleinsten zo goed mogelijk voor te bereiden op een noodsituatie heeft het nationaal Crisiscentrum het educatieve pakket Be-Ready uitgewerkt, gericht op leerkrachten en leerlingen. Ook is er een online game gemaakt dat kinderen al spelend uitlegt wat zij moeten doen wanneer zo'n situatie zich voordoet. Het pakket en de game zijn gratis te downloaden en te spelen via deze link.

VK Gestel - Kaulille 3-1

Zondag 13 oktober 2019
Bocholt - VK Gestel - Kaulille 3-1
FC Kaulille heeft met 3-1 verloren van VK Gestel. Zondag speelt Kaulille  tegen V. Lommel. De wedstrijd Grote Heide - RC Reppel eindigde op 2-2. Zaterdag geeft  Reppel  Stokkem VV partij.

Win een jeep! = oplichting

Zondag 13 oktober 2019
Bocholt - Win een jeep! = oplichting
De politie waarschuwt voor een geval van oplichting. "Win een SRT jeep" Met deze valse actie proberen oplichters aan je persoonlijke gegevens te komen. "Wij raden iedereen die deze actie gedeeld heeft/op deze actie ingegaan is dan ook aan zijn wachtwoorden aan te passen én zijn creditcardtransacties te controleren", laat de politie weten. Naar schatting werden al 25000 mensen slachtoffer via Facebook in België en dat op minder dan 1 week tijd. Als het te mooi is om waar te zijn... is het meestal niet waar.

Handbal: verlies voor Achilles-dames

Zaterdag 12 oktober 2019
Bocholt - Handbal: verlies voor Achilles-dames
De dames van Achilles Bocholt hebben vandaag met 23-29 verloren van Initia Hasselt.

Bocholt wint van KVK Tienen

Zaterdag 12 oktober 2019
Bocholt - Bocholt wint van KVK Tienen
Bocholter VV heeft vanavond met 3-0 gewonnen van KVK Tienen.De doelpunten werden gescoord door Bertjens, Van Eijma en Goulding. Bij de rust was de stand 1-0. Bocholter moet zondag naar SK Londerzeel. Bocholter staat nu aan de leiding met één punt voorsprong op KVK Tienen.
Bocholt - Achilles Bocholt naar 3de ronde EHF-cup
Handbalclub Achilles Bocholt heeft na de heenwedstrijd tegen het Oostenrijkse Wackler Thun vandaag ook de terugwedstrijd gewonnen. Uitslag: 19-25. De club plaatst zich voor de 3de ronde van de EHF-cup, met als mogelijke tegenstanders Nantes, Fuchse Berlin, Rhein-Neckar Lowen, Magdeburg, Tatabanya, Metalurg, Benfica, Cuenca,...
13/10

Dikke proficiat aan de "drieling" van VANERUM, met jullie 60ste verjaardag

een goede kennis
07/10
Kayden Bodeux

Hiep Hiep Hoera KAYDEN BODEUX wordt vandaag 5jaar

christiane theunissen
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt
  1. VK Gestel - Kaulille 3-1
  2. Yvonne Geunis overleden
  3. Josée Craeghs overleden