Het overige nieuws

Sandra Simons overleden

Maandag 28 november 2022
Leopoldsburg - Sandra Simons overleden
Zaterdag is Sandra Simons overleden, de echtgenote van Diego Nogales. Zij was 53 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in aula De Vloot. Begroeting: vrijdag (18-18.30 uur) in funerarium Hulsmans.
1
Het is maar dat je 't weet
Het percentage huishoudens met toegang tot internet is verder gestegen tot 94% in 2022. In 2017 was dit 86% en in 2012 nog maar 78%. Huishoudens met schoolgaande kinderen hebben vrijwel allemaal toegang tot internet in vergelijking met 93% van de huishoudens zonder kinderen. Gemiddeld heeft een huishouden 5 apparaten of systemen in huis om online te gaan. Huishoudens met schoolgaande kinderen hebben gemiddeld 7,5 apparaten of systemen tegenover 4,3 bij huishoudens zonder kinderen. Het internetgebruik door (…) Het hele nieuwsbericht
1

Eregouverneur Vandermeulen overleden

Maandag 28 november 2022
Leopoldsburg - Eregouverneur Vandermeulen overleden
Op zijn 94ste verjaardag is gisteren eregouverneur van Limburg Harry Vandermeulen (94) is overleden. Hij volgde in 1978 in die functie Louis Roppe op en bleef gouverneur tot in 1995. UPDATE Vanwege de gouverneur en de leden van de bestendige deputatie kregen we volgende reactie:
Eregouverneur Harry Vandermeulen is misschien wel de meest erudiete gouverneur die Limburg tot dusver kende. Hij was een intellectueel en had de schijn van ontoegankelijk te zijn. Niets was (…) Het hele nieuwsbericht
1

Mia Blondeel overleden

Zondag 27 november 2022
Leopoldsburg - Mia Blondeel overleden
Vrijdag is Mia Blondeel overleden, de echtgenote van Etienne Oeyen. Zij was 65 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in aula De Vloot. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) in funerarium Hulsmans.
1

Hilda Kempenaers overleden

Zondag 27 november 2022
Leopoldsburg - Hilda Kempenaers overleden
Vrijdag is Hilda Kempenaers overleden, de weduwe van de in 2008 gestorven Jac Kox. Zij was 87 jaar. Het afscheid vindt maandag 5 december (11 uur) plaats in aula De Vloot. Haar urne wordt begraven op de begraafplaats van Heppen. Begroeting: zondag 4 december (18-18.30 uur) in funerarium Hulsmans.
1
Leopoldsburg - WK 2022: België verliest van Marokko
Op het wereldkampioenschap voetbal in Quatar heeft België met 0-2 verloren van Marokko. De ruststand was 0-0.
1

Drie dagen gestoord treinverkeer

Zondag 27 november 2022
Het is maar dat je 't weet
Leopoldsburg - Drie dagen gestoord treinverkeer
Volgende week zal het treinverkeer drie dagen te maken hebben met staking. De grote vakbonden staken op dinsdag 29 november. De vakbond van de treinbestuurders plakt er dan nog twee stakingsdagen achteraan. Vanaf 29 november tot en met 1 december is er dus enkel een minimale dienstverlening. Kijk dus zeker daags voordien na of je trein wel rijdt. En kijk het best de dag zelf ook nog eens, want 100% garantie zal er die dagen jammer genoeg niet zijn.
1

Sportverslaggeving

Zondag 27 november 2022
Vandaag gelezen
Nieuwsluisteraars die weinig hebben met sport worden van de zender verdreven door het doordringende hysterische volume dat met sportverslaggeving vergezeld schijnt te moeten gaan.
                                           (Marisa Monsanto in De Volkskrant).
1

Verlies voor K. ESK Leopoldsburg

Zaterdag 26 november 2022
Leopoldsburg - Verlies voor K. ESK Leopoldsburg
K. ESK Leopoldsburg ging vanavond met 3-1 de boot in op het veld van Eendracht Mechelen-aan-de-Maas.
1

Volgende week kouder

Zaterdag 26 november 2022
Weerbericht
Leopoldsburg - Volgende week kouder
Een storing komt opzetten vanuit het westen en brengt zondag regen over onze streken. Tot dan is het echter droog, maar de wolken nemen gestaag toe. Na het weekend bouwt stilaan een hogedrukgebied op over Rusland en die stuurt koude lucht naar onze streken. Het kwik gaat daarbij flink onderuit.
Morgen/zondag is het zwaar bewolkt tot betrokken en in de loop van de ochtend gaat het vanuit het westen regenen. Er zijn ook wel nog droge perioden, maar de zon krijgen we niet te zien. De maxima blijven (…) Het hele nieuwsbericht
1

Maria Jeanne Vandyck overleden

Zaterdag 26 november 2022
Leopoldsburg - Maria Jeanne Vandyck overleden
Dinsdag is Maria Jeanne Vandyck (80) overleden, de weduwe van de in 2013 gestorven Jacobus Snoks. Zij woonde in Leopoldsburg. Het afscheid vindt dinsdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans in Genk. Begroeting: maandag (18.30-19.30 uur).
1

Jos Hubloux overleden

Zaterdag 26 november 2022
Leopoldsburg - Jos Hubloux overleden
Op 19 november is Jos Houbloux overleden, de echtgenoot van Renée Jageneau. Hj was 80 jaar en oud-voorzitter van Lions Leopoldsburg.
1

De spin weeft haar web

Zaterdag 26 november 2022
Gekleurde Woorden
Leopoldsburg - De spin weeft haar web
Vandaag geraken de gekleurde woorden in een spinnenweb verstrikt.
1

Black of Red Friday?

Vrijdag 25 november 2022
Leopoldsburg - Black of Red Friday?
Het is vandaag Black Friday, een dag waarop er straffe koopjes te doen zijn en waar flink rond wordt geadverteerd. Black Friday is de dag na Thanksgiving, deze Amerikaanse feestdag wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Op vrijdag hebben de meeste werknemers in de Verenigde Staten vrijaf. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er wordt met hoge kortingen geadverteerd om klanten te lokken. Heel wat winkels gaan al vroeg in de ochtend open en klanten staan (…) Het hele nieuwsbericht
1
  1. Sandra Simons overleden
  2. Mia Blondeel overleden
  3. Jos Hubloux overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen