Het overige nieuws

Zomers weekend

Zaterdag 19 september 2020
Weerbericht
Leopoldsburg - Zomers weekend
Ondertussen zijn we al voorbij de helft van september en nog steeds staat er zomers weer op het programma. Vrij uitzonderlijk, maar toch niet uniek. De hoge temperaturen danken we aan de aanvoer van warme lucht en veel zon. De volgende dagen nadert een depressie vanuit het zuiden en wordt de kans op neerslag steeds groter. In de tweede helft van de week wordt het ook gevoelig kouder.
Vandaag is het zonnig in de ochtend, maar later nemen wolkenvelden toe vanuit het zuiden. Het blijft (…) Het hele nieuwsbericht

Voor de treinreizigers

Vrijdag 18 september 2020
Het is maar dat u 't weet
Vanaf dit weekend t.e.m. het weekend van 10 en 11 oktober wordt er aan de sporen gewerkt tussen Herentals en Mol. In die weekends rijden er géén treinen tussen Herentals-Olen-Geel-Mol. Er worden vervangbussen voorzien. Hou dus rekening met een langere reistijd.

Kapper NS-Consulting failliet

Donderdag 17 september 2020
De Ondernemersrechtbank in Hasselt heeft vandaag kapper NS-Consulting uit Leopoldsburg failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 17 oktober ingediend worden.

Leon Willems overleden

Donderdag 17 september 2020
Leopoldsburg - Leon Willems overleden
Gisteren is de uit Overpelt afkomstige Leon Willems overleden, de echtgenoot van Henja Psiuk. Hij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) in intieme kring plaats in de parochiekerk van Heppen. Begroeting: zondag (18-18.30 uur) in funerarium Hulsmans in Leopoldsburg.
1

Eerste werkdag van de kroonprinses...

Woensdag 16 september 2020
Leopoldsburg - Eerste werkdag van de kroonprinses...
...in Elsenborn. (Cartoon: Fobie)

Nieuwe blauwe zak

Woensdag 16 september 2020
Vanaf 1 april 2021 voert Limburg.net in samenwerking met Fost Plus de uitgebreide PMD-zak in. Vanaf dan mogen alle plastic verpakkingen in dezelfde blauwe zak. De ‘P’ van PMD staat dan niet meer voor ‘Plastic flessen en flacons’ maar wel voor ‘Plastic verpakkingen’. De verschillende plastics zullen in sorteercentra uitgesorteerd worden tot zuivere afvalstromen, die dan gerecycleerd worden.
3

KRC Genk ontslaat zijn trainer

Dinsdag 15 september 2020
Leopoldsburg - KRC Genk ontslaat zijn trainer
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Code GEEL in bos- en natuurgebied

Dinsdag 15 september 2020
Vanaf vandaag geldt in heel de provincie code GEEL voor bos- en natuurgebieden. Door de droogte wordt het risico op brand groter. Wees dus voorzichtig als je in een bos of natuurgebied komt. Bij code geel zijn natuurbeheerders en brandweer extra waakzaam. Als er een natuurbrand uitbreekt, rukt de brandweer uit op aangepaste sterkte.

Het Geluid is terug!

Maandag 14 september 2020
Radio en TV
Leopoldsburg - Het Geluid is terug!
Vanmorgen startte opnieuw de zoektocht naar Het Geluid bij Qmusic en die zoektocht is de laatste jaren uitgegroeid tot een topper in de Vlaamse radiowereld. Wie ontdekt wat het is, wint een geldbedrag dat elk uur groter wordt. “En deze keer hebben we ook iets extra speciaals, want elke werkdag spelen we om 9u30 de Superronde met drie luisteraars. Als je dan een juist antwoord geeft, win je sowieso 50.000 euro!”, vertellen Qmusic-duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Luisteraars kunnen elke (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe vennootschap: Logi

Maandag 14 september 2020
Jochen Gilissen en Wendy Lowet, beiden uit Beverlo, hebben de besloten vennootschap Logi opgericht met zetel aan de Jacoletstraat in Leopoldsburg. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer de uitbating van een horeca- en cateringbedrijf.
Pascal Clerckx uit Deinze, Bruno Delbaere uit Anzegem en Dogan en Tekin Yilmaz, beiden uit Heppen, hebben de besloten vennootschap US-Trucks Limburg opgericht met zetel aan de Kanaalstraat in Heppen. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de handel in auto's en het slepen van auto's en hulpverlening bij pech onderweg.

Het begon op 13 maart...

Zondag 13 september 2020
Leopoldsburg - Het begon op 13 maart...
                                                                          (Cartoon: Fobie)
1
Leopoldsburg - K ESK Leopoldsburg - Sp. Grote Heide 2-2
K. ESK Leopoldsburg en Sporting Grote Heide hebben vanavond de punten gedeeld. Uitslag: 2-2.

Bernard Wouters overleden

Zaterdag 12 september 2020
Leopoldsburg - Bernard Wouters overleden
Donderdag is de uit Leopoldsburg afkomstige en in Lommel woonachtige Bernard Wouters overleden. Hij was 68 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters. Rouwadres: fam. Wouters, p/a/ Adelberg 50, 3920 Lommel.
  1. Cafe 'Place To Be' uitgebrand
  2. Kapper NS-Consulting failliet
  3. Slechts twee bedrijven in Limburgse Top 500
Er zijn nog geen groeten toegevoegd de voorbije dagen. Wilt u groeten overbrengen aan iemand? Zet ze in deze rubriek!
Groeten toevoegen
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Stilton boeken
Te koop