• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Opglabbeek wint in Molenbeersel

Zondag 21 oktober 2018
Opglabbeek - Opglabbeek wint in Molenbeersel

Opglabbeek

Kabouters Opglabbeek heeft een uitoverwinning behaald bij HO Molenbeersel. Uitslag: 0-4. Na acht wedstrijden staat Opglabbeek aan de leiding met zes punten meer dan Genk VV. Eendracht Louwel hield de punten thuis tegen Umitspor Maasmechelen. Uitslag:3-1. Louwel staat zesde met 14 punten.

Wijshagen verliest van Veldwezelt

Zondag 21 oktober 2018
Meeuwen-Gruitrode - Wijshagen verliest van Veldwezelt

Meeuwen-Gruitrode

Heidebloem Wijshagen heeft vanmiddag thuis met 1-5 verloren van Veldwezelt en staat twaalfde in de stand.Nevok Gruitrode is vandaag thuis niet verder geraakt dan een doelpuntenloos gelijkspel tegen Standard Elen: 0-0. Nevok staat laatste met 3 punten. Sporting Ellikom verloor thuis van Lanklaar VV met 2-3 en staat veertiende in de stand.
Meeuwen-Gruitrode - Zaalvoetbal: Meeuwen - Hoeselt 1-7

Meeuwen-Gruitrode

In de tweede nationale van het zaalvoetbal heeft Meeuwen thuis verloren van Pibo Hoeselt. Uitslag: 1-7.

KSK Meeuwen verslaat Stal Sport

Zaterdag 20 oktober 2018
Meeuwen-Gruitrode - KSK Meeuwen verslaat Stal Sport

Meeuwen-Gruitrode

KSK Meeuwen heeft vanavond Stal Sport geklopt met 5-1.

Maria Berger overleden

Zaterdag 20 oktober 2018
Opglabbeek - Maria Berger overleden

Opglabbeek

Donderdag is Maria Berger overleden, de weduwe van Jan Paredis. Zij was 92 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Begroetingsmoment: maandag (19-20 uur) in UitvaartCentrumOpglabbeek.

Mia Creemers overleden

Zaterdag 20 oktober 2018

Meeuwen-Gruitrode

Woensdag is de uit Gruitrode afkomstige Mia Creemers overleden, de echtgenote van Jaak Leurs. Zij was 88 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Waterloos (Neeroeteren).

Aantal geboorten

Vrijdag 19 oktober 2018
In Beringen waren er vorig  jaar 489 geboorten, in Houthalen-Helchteren 308, in Lommel 298, in Tongeren 274, in Overpelt 168, in Neerpelt 167, in Leopoldsburg 160, in Bocholt 146, in Peer 143, in Hamont-Achel 128, in Hechtel-Eksel 115, in Meeuwen-Gruitrode 112 en in Opglabbeek 87.

Zonnig weekend

Vrijdag 19 oktober 2018
Weerbericht
Oudsbergen - Zonnig weekend
De kern van een hogedrukgebied komt in het weekend over ons land te liggen. Wolkenvelden zijn hierdoor minimaal en de zon krijgt flink wat ruimte. Er wordt echter koele lucht vanuit het noordoosten aangevoerd, waardoor de temperaturen niet erg hoog uitkomen en vooral de nachten worden flink koud. Na het weekend wordt de luchtstroming noordwest met aanvoer van gestoorde en vochtige lucht. Het wordt dan kouder en wisselvallig met toenemende neerslagkansen.
Vandaag maken talrijke wolkenvelden in de (…) Het hele nieuwsbericht

Vier op tien te snel

Donderdag 18 oktober 2018
Oudsbergen - Vier op tien te snel
De politiezone Maasland heeft gisterennamiddag een snelheidscontrole gehouden op de Weg naar As in Opoeteren. Van de 363 gecontroleerde voertuigen reden er 151 te snel. Dat is 41,6 procent.

Zuster Jeanne Van Baelen overleden

Donderdag 18 oktober 2018
Meeuwen-Gruitrode - Zuster Jeanne Van Baelen overleden

Meeuwen-Gruitrode

In Hasselt is dinsdag de uit Gruitrode afkomstige zuster Jeanne Van Baelen overleden. Zij was 95 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) in de parochiekerk van OLV van Banneux in Hasselt.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Zuster Jeanne Van Baelen overleden
  2. Vier op tien te snel
  3. Wiettelers veroordeeld: 12 tot 22 maanden cel