• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Kat met strop om de hals

Dinsdag 20 november 2018
Kort nieuws van bij de buren
De vzw Dieren in Nood uit Kinrooi heeft een kat opgevangen die met een strop om de hals werd aangetroffen aan 't Hasseltkiezel in Bree. Een röntgenopname wees uit dat er op het dier werd geschoten.

Inbraak in stal

Dinsdag 20 november 2018

Opglabbeek

Er is ingebroken in een stal aan de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. Er zijn drie buitenlampen gestolen. De diefstal is gisterenavond vastgesteld.

Week van de afvalophalers

Dinsdag 20 november 2018
Tijdens de Week van de recyclageparkwachter en de afvalophaler (nog tot en met vrijdag) worden hun inspanningen in de kijker gezet. Daarom roept Limburg.net alle inwoners van Limburg en Diest op om een leuke boodschap met stickers, post-its of tekeningen achter te laten op hun afvalzakken of –bakken.
Oudsbergen - Kunstacademie gaat kunstwerken veilen
In het kader van “De Warmste Week” gaat de Kunstacademie Noord-Limburg kunstwerken veilen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de goede doelen "vzw Akindo" en de "Maranghada-school in India". De academie zoekt kunstwerken die gemaakt zijn door lokale (amateur-)kunstenaars en kosteloos worden aangeboden voor de veiling.
Wil je graag een kunstwerk afstaan voor het goede doel? Laat het dan snel weten! Stuur voor maandag 26 november een mail naar m.wellens[!]kanl.be met een foto van het kunstwerk , de grootte van / gebruikt materiaal voor het werk, de minimumprijs (startbedrag)... 2D-werken moeten wel ingelijst zijn (en gratis ter beschikking worden gesteld) voor de veiling en de koper. Na je inzending houdt de Kunstacademie je op de hoogte van het verdere verloop.
Alvast bedankt en warme groeten, Michel, Sophie en Leen. Kernteam "De Warmste Week van Beeldende Kunsten" Kunstacademie Noord-Limburg

FrieslandCampina sluit

Dinsdag 20 november 2018
Bedrijfsnieuws
In Bree gaat het zuivelbedrijf FrieslandCampina dicht. Volgens de eerste berichten verliezen 30 werknemers hun baan.

Ook vandaag nog huisvuilophaling

Dinsdag 20 november 2018

Meeuwen-Gruitrode

Omwille van een panne is gisteren het huisvuil op sommige plaatsen in Meeuwen-Gruitrode niet opgehaald. Laat uw container daarom buiten staan. Deze wordt vandaag nog geledigd.

Tinus Bloemen overleden

Dinsdag 20 november 2018
Meeuwen-Gruitrode - Tinus Bloemen overleden

Meeuwen-Gruitrode

Zaterdag is de uit Meeuwen afkomstige Tinus Bloemen overleden, de weduwnaar van Maria Boonen. Hij was 89 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de  parochiekerk van Wauberg-Peer. Begroetingsmoment: woensdag (20-20.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.

Jef Booms overleden

Maandag 19 november 2018
Meeuwen-Gruitrode - Jef Booms overleden

Meeuwen-Gruitrode

Vrijdag is de uit Helchteren afkomstige Jef Booms overleden, de echtgenoot van An Aendekerk. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters aan de Lentestraat.

Voetgangster (16) aangereden

Maandag 19 november 2018
Opglabbeek - Voetgangster (16) aangereden

Opglabbeek

Een 24-jarige autobestuurster uit Opglabbeek heeft vanmorgen rond 7.35 uur een 16-jarige voetgangster aangereden in de Neeroeterenstraat in Opoeteren. De voetgangster werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Damesvoetbal: Louwel klopt Bilzen

Zondag 18 november 2018

Opglabbeek

10-1: dat is de uitslag van de wedstrijd Louwel Bilzen in de eerste provinciale van het damesvoetbal. Aan de rust was de stand 3-0.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Handbal: Meeuwen geklopt
  2. Meeuwen wint van Lindel-Hoeven
  3. Dronken man slaapt roes uit in auto