Het overige nieuws

Fietser (26) gewond bij aanrijding

Dinsdag 15 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen rond 7 uur botsten een auto en een 26-jarige fietser uit Houthalen-Helchteren op de Donderslagweg in Houthalen-Helchteren. De fietser is daarbij gewond geraakt.

Twee veertigers gewond

Dinsdag 15 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
Bij een kop-staartaanrijding op de Hasseltweg in Genk waarbij drie auto's betrokken waren raakten deze namiddag rond 15.40 uur twee personen gewond: een 43-jarige vrouw uit Maasmechelen en een 49-jarige Genkenaar.

Twee gsm's gestolen

Dinsdag 15 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Kempenstraat in Bocholt maakten dieven twee gsm's buit bij een inbraak. De feiten werden gisteren gepleegd.

Mia Braeken overleden

Dinsdag 15 oktober 2019
Oudsbergen - Mia Braeken overleden
In het Mariaziekenhuis in Pelt is zondag Mia Braeken overleden, de echtgenote van Bert Vrolix. Ze was 85 jaar. Zaterdag wordt ze begraven in Bree, na een uitvaartliturgie (om 10.30u) in de parochiekerk van Wijshagen. Vrijdag om 19u is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot begroeting in funerarium Creemers in Bree. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
Oudsbergen - Game moet kinderen leren omgaan met noodsituaties
Om onze kleinsten zo goed mogelijk voor te bereiden op een noodsituatie heeft het nationaal Crisiscentrum het educatieve pakket Be-Ready uitgewerkt, gericht op leerkrachten en leerlingen. Ook is er een online game gemaakt dat kinderen al spelend uitlegt wat zij moeten doen wanneer zo'n situatie zich voordoet. Het pakket en de game zijn gratis te downloaden en te spelen via deze link.

Kind (6) gewond bij botsing

Zondag 13 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
Een zesjarige jongen is deze voormiddag rond 11.30 uur gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto's op de Hasseltweg in Genk, ter hoogte van de rotonde met de Wennel. Op de Brikkenovenstraat is gisterenavond rond een 47-jarige motorrijder gewond bij een val.

Autodiefstal

Zondag 13 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
In de Ambachtstraat in Houthalen-Helchteren is een autodiefstal gepleegd. Dat gebeurde gisterennamiddag.

Gecrasht tijdens achtervolging

Zondag 13 oktober 2019
Kort nieuws van bij de buren
In de Europarklaan in Houthalen-Helchteren is vrijdagnacht een auto tegen een omheining gecrasht na een achtervolging van enkele kilometers. De bestuurder reed in de Bremstraat aan hoge snelheid weg van een politiepatrouille. In een bocht op de Europarklaan verloor hij de controle over het stuur, raakte een boom en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de omheining van een bedrijf. De bestuurder raakte niet gewond. Het bleek om een minderjarige zonder rijbewijs te gaan. De jongeman werd voor verhoor meegenomen naar het commissariaat en de politie stelde een proces-verbaal op voor meerdere verkeersovertredingen.

Pandoering voor Sporting Ellikom

Zondag 13 oktober 2019
Oudsbergen - Pandoering voor Sporting Ellikom
Sporting Ellikom heeft met 7-1 verloren in Winterslag. Heidebloem Wijshagen verloor met 5-2 in Waterloos.

Win een jeep! = oplichting

Zondag 13 oktober 2019
Oudsbergen - Win een jeep! = oplichting
De politie waarschuwt voor een geval van oplichting. "Win een SRT jeep" Met deze valse actie proberen oplichters aan je persoonlijke gegevens te komen. "Wij raden iedereen die deze actie gedeeld heeft/op deze actie ingegaan is dan ook aan zijn wachtwoorden aan te passen én zijn creditcardtransacties te controleren", laat de politie weten. Naar schatting werden al 25000 mensen slachtoffer via Facebook in België en dat op minder dan 1 week tijd. Als het te mooi is om waar te zijn... is het meestal niet waar.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Gsm Luier emmer
Te koop
Te koop
Te koop
  1. Dokter Luc Emmery overleden
  2. Louis Geebelen overleden
  3. Met auto van moeder tegen boom