• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Nazomer op komst?

Zaterdag 1 oktober 2022
Weerbericht
Oudsbergen - Nazomer op komst?
Na het weekend bouwt een hogedrukgebied op over onze streken. Er staat dan droog weer op het programma met relatief hoge maxima voor de tijd van het jaar. De nachten zijn wel fris met kans op nevel en mist. Als die vlug opgeruimd geraken, staan er een paar aangename nazomerse dagen te wachten. 
Vandaag wordt een wisselvallige dag. Er vallen verspreid enkele buien en er staat een matige westelijke wind. Er is echter ook ruimte voor wat zon, vooral na de middag. De maxima zijn eerder normaal (…) Het hele nieuwsbericht
1

Zaalvoetbal: Ranst - Meeuwen 3-3

Zaterdag 1 oktober 2022
Oudsbergen - Zaalvoetbal: Ranst - Meeuwen 3-3
In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft ZVK Meeuwen 3-3 gelijkgespeeld tegen Solona Ranst. Na vier wedstrijden heeft Meeuwen 1 punt en staat voorlaatste in de stand.
1
Oudsbergen - Eendracht Louwel - Nevok Gruitrode 0-0
In tweede provinciale B hebben Eendracht Louwel en Nevok Gruitrode vanavond 0-0 gelijkgespeeld.
1
Oudsbergen - Gelijkspel voor Kabouters Opglabbeek B
Kabouters Opglabbeek b is thuis tegen DIlsen-Stokkem B niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel.
1

KSK Meeuwen A verslaat FC Helson

Zaterdag 1 oktober 2022
Oudsbergen - KSK Meeuwen A verslaat FC Helson
In eerste provinciale heeft KSK Meeuwen A vanavond met 1-0 gewonnen van FC Helson.
1
Oudsbergen - Gelijkspel tussen Meeuwen B en Helson B
Er werden vanavond geen doelpunten gemaakt in de wedstrijd tussen de tweede ploegen van KSK Meeuwen en Helson Helchteren. Uitslag dus 0-0. 
1
Oudsbergen - Damesvoetbal: Diepenbeek - Louwel 6-0
In eerste provinciale van het damesvoetbal heeft Louwel gisterenavond met 6-0 verloren van Diepenbeek.
1

Limburg langer ‘ontwrichte zone'

Zaterdag 1 oktober 2022
Oudsbergen - Limburg langer ‘ontwrichte zone'
Vlaams minister van Economie Jo Brouns heeft een akkoord bereikt met federaal minister van Financiën Vincent Van Peteghem over de verlenging van de steunmaatregel ‘ontwrichte zones’, en dat voor een periode van 24 maanden. Limburgse ondernemers kunnen zo opnieuw twee jaar lang rekenen op een vrijstelling van 25% op de doorstorting van de bedrijfsvoorheffing per gecreëerde arbeidsplaats. 
Om de economische krater na de sluiting van Ford Genk weer op te vullen (…) Het hele nieuwsbericht
1

Paspoorten gestolen

Vrijdag 30 september 2022
Oudsbergen - Paspoorten gestolen
Onbekenden zijn tijdens een voetbalwedstrijd binnengedrongen in het scheidsrechterslokaal van Kabouters Opglabbeek. Zij hebben de paspoorten van de spelers meegenomen. Een aantal paspoorten zijn achteraf teruggevonden.
1

Mia Bongaerts overleden

Vrijdag 30 september 2022
Oudsbergen - Mia Bongaerts overleden
In Peer is woensdag Mia Bongaerts overleden, de echtgenote van Louis Molnar. Zij was 78 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring, gevolgd door de asverspeiding op de begraafplaats van Gruitrode. Begroeting: dinsdag (19-19.30 uur) in uitvaartcentrum Witters in Meeuwen.
1

Steun voor DHZ-dakisolatie

Vrijdag 30 september 2022
Het is maar dat je 't weet
Doe-het-zelvers die dakisolatie plaatsen in hun eigen woning vóór mei 2023 kunnen beroep doen op een tijdelijk nieuw steunprogramma van de Vlaamse regering. Dat is een van de extra energiemaatregelen van Vlaams minister van Energie Zuhal Demir. De nieuwe, tijdelijke premie zal gelden voor facturen tussen 1 juli 2022 en 30 april 2023 en zal in principe 6 euro/m² bedragen. Het steunprogramma is aanvullend op de MijnVerbouwPremie, die werken noodzaakt die door een aannemer worden (…) Het hele nieuwsbericht
1

Anna Vliegen overleden

Vrijdag 30 september 2022
Oudsbergen - Anna Vliegen overleden
Woensdag is Anna Vliegen overleden, de echtgenote van Fons Evens. Zij was 76 jaar. De uitvaarliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Opglabbeek. Zondag (18.30 uur) is er daar een avondwake waarna begroeting in het rouwhuis.
1

Lieve Moors overleden

Donderdag 29 september 2022
Oudsbergen - Lieve Moors overleden
Op 20 september is in Barcelona Lieve Moors overleden, de weduwe van de in 2004 gestorven Jos Goyens en de partner van Gerard Driesen. Zij was 67 jaar en wordt dinsdag begraven op de begraafplaats in Neerglabbeek na het afscheid (10.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen. Begroeting: maandag (19-19.30 uur).
1

Smeulend wiel door vastgelopen remblok

Donderdag 29 september 2022
Kort nieuws van bij de buren
In de Daalstraat in Opoeteren begon een voorwiel van een voertuig te smeulen door een vastgelopen remblok. Dat gebeurde vanmorgen rond 9.20 uur.
1
  1. Recyclagepark Meeuwen: vernieuwd en uitgebreid
  2. Lieve Moors overleden
  3. Jaak Luyten overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen