• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Louisa Grondelaers overleden

Dinsdag 18 september 2018

Opglabbeek

Gisteren is de uit Opglabbeek afkomstige Louisa Grondelaers overleden. Zij was 92 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Heverlee-Centrum.

17.000 euro aan boetes geïnd

Dinsdag 18 september 2018
Oudsbergen - 17.000 euro aan boetes geïnd
Gisteren hield de polite CARMA van 14 en 22 uur in samenwerking met de Vlaamse belastingdienst en de douane een verkeersactie in de zone. Van de 1.976 gescande voertuigen werden er 42 gecontroleerd. In totaal werd er een bedrag van 17.000 euro aan openstaande boetes en belastingen geïnd. Er werden zeven auto’s getakeld, waarvan vier bestuurders hun boete niet konden betalen en drie niet-verzekerde voertuigen. Verder werden twee bestuurders betrapt op het rijden op rode (…) Het hele nieuwsbericht

Slachtoffer ongeval overleden

Dinsdag 18 september 2018

Opglabbeek

Jurgen Souwerck (37) uit Opglabbeek is overleden. De motorrijder raakte gisterenochtend rond 6 uur levensgevaarlijk gewond bij een frontale aanrijding met een auto in de Borreshoefstraat in Dilsen-Stokkem.

Maria Janssen overleden

Dinsdag 18 september 2018

Meeuwen-Gruitrode

Zondag is de uit Gruitrode afkomstige Maria Janssen overleden, de weduwe van Adolf Janssens. Zij was 88 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Barthels in Maasmechelen.

Inbraak in school

Maandag 17 september 2018
Afgelopen weekend drongen dieven binnen in een school aan de Millenstraat in Bree. Zij maakten er twee laptops en een beamer buit.

Weer bestelwagen tegen brug

Maandag 17 september 2018
Oudsbergen - Weer bestelwagen tegen brug
Voor de zoveelste keer is vanmiddag een bestelwagen tegen de brug van Bosdel in Genk gereden. De chauffeur bleef ongedeerd maar er is wel grote schade aan het voertuig (foto). (Foto Marco Mariotti)

Meer verkeersdoden in Limburg

Maandag 17 september 2018
Het aantal verkeersdoden daalde van alle Vlaamse provincies in de eerste zes maanden van dit jaar het sterkst in de provincie Antwerpen (van 30 naar 22 doden); het daalde voor de rest in elke andere Vlaamse provincie behalve in Limburg. Daar was er een stijging van 11 doden (van 14 naar 25). Het aantal letselongevallen vertoont verschillen van provincie tot provincie: in West-Vlaanderen (-1%), Oost-Vlaanderen (-2%) en Vlaams-Brabant (-2%) is er een lichte daling, in Antwerpen (+2%) en Limburg (+6%) is er een stijging.

Ongeval onder invloed

Maandag 17 september 2018

Opglabbeek

Een 64-jarige reed in de Kanaalstraat in Maaseik de parking van een frituur af en botste op de rijbaan tegen de auto van M.E. (48) uit Opglabbeek. De aanrijdende bestuurder legde een positieve ademtest af.

Motorrijder (37) zwaargewond

Maandag 17 september 2018

Opglabbeek

De 37-jarige motorrijder Jurgen Souwerck uit Opglabbeek is vanmorgen rond 6 uur zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde in de Borreshoefstraat in Dilsen-Stokkem.

Handbal: nipt verlies voor Meeuwen

Zondag 16 september 2018

Meeuwen-Gruitrode

In Liga 1 van het handbal heeft Meeuwen nipt verloren bij Sasja. Uitslag: 26-25.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Slachtoffer ongeval overleden
  2. Gemeenteraadsverkiezingen: de CD&V-lijst
  3. Zaalvoetbal: Meeuwen klopt Koersel