• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Kumordzi (ex-KRC Genk) naar Kabouters

Vrijdag 24 september 2021
Bennard Kumordzi (ex-KRC Genk) zal de kleuren verdedigen van Kabouters Opglabbeek. De middenvelder is inmiddels 36 jaar.

Verkeersongeval in Opstraat

Vrijdag 24 september 2021
In de Opstraat in Gruitrode is deze namiddag rond 13.50 uur een 86-jarige fietsster uit de gemeente aangereden door een auto. Zij raakte daarbij gewond.

Fietser (47) aangereden door auto

Vrijdag 24 september 2021
Kort nieuws van bij de buren
Vanochtend rond 5.40 uur is een fietser door een auto aangereden in de Kanaallaan in Bree. De 47-jarige fietser uit Bree raakte daarbij gewond.

44% landbouwgrond

Donderdag 23 september 2021
Vandaag gelezen
De landoppervlakte van België bestaat voor 44% uit landbouwgrond en voor 20% uit bos. 9% van het grondgebied bestaat uit woongebied en 7% wordt gebruikt voor transport en communicatie. (Statbel)

Tuinhuis vat vlam

Donderdag 23 september 2021
Kort nieuws van bij de buren
In de Grotstraat in Niel-bij-As brak gisterenavond brand uit in een tuinhuis zodat de brandweer moest uitrukken. De oorzaak van de brand is niet gekend.

We krijgen herfstweer

Donderdag 23 september 2021
Weerbericht
Oudsbergen - We krijgen herfstweer
Het aangename septemberweer loopt stilaan op zijn einde. Niet zozeer in temperaturen, die blijven de komende dagen immers nog vrij hoog, maar vooral in het aantal uren zonneschijn. Eerst zorgt een verzwakte storing voor meer bewolking. In het weekend brengt een storing vanuit het zuiden onweersbuien en na het weekend zorgen Atlantische storingen voor wisselvallig en winderig weer. Tussendoor is er ook nog wel af en toe wat zonneschijn.
Vandaag (23/09) verloopt de eerste (…) Het hele nieuwsbericht

Alternatieve dienstregeling

Donderdag 23 september 2021
Oudsbergen - Alternatieve dienstregeling
Door een nationale actiedag van de socialistische vakbond op vrijdag 24 september zullen er die dag minder bussen en trams rijden. De Lijn doet er alles aan om haar reizigers niet in de kou te laten staan en werkte een alternatieve dienstregeling uit. Deze is beschikbaar op delijn.be/alternatievedienstverlening

Fietser en bromfietser botsen

Woensdag 22 september 2021
Op de Essenlaan in Genk zijn gisterennamiddag rond 14.15 uur een fietser en een bromfietser gebotst. Een 27-jarige man uit Oudsbergen en een 40-jarige vrouw uit Diepenbeek liepen daarbij verwondingen op.

Jan Fabre voor de rechter

Woensdag 22 september 2021
Oudsbergen - Jan Fabre voor de rechter
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Auto rijdt tegen everzwijn

Woensdag 22 september 2021
Een dertiger uit Oudsbergen is in de Zandstraat in Opoeteren met zijn auto tegen een overstekend everzwijn gereden. Het ongeval gebeurde gisterenavond, kort na 23 uur.

Een woelige zomer

Woensdag 22 september 2021
Oudsbergen - Een woelige zomer
                                                                            (Cartoon: Fobie)
Het gemeentebestuur heeft de aanvraag voor de wolvenfakkeltocht van komende vrijdag goedgekeurd. Het bestuur kreeg van de organisatoren de nodige garanties dat de tocht op een veilige en serene manier kan verlopen. De deelnemers mogen geen eigen fakkels of alcohol meebrengen.
Kort nieuws van bij de buren
Op het kruispunt van de Rode Kruislaan en de Kloosterpoort in Bree botsten gisteren twee auto's. Een 29-jarige vrouw en een minderjarige jongen, beiden uit Bree, raakten daarbij gewond.

Kristel Haex overleden

Dinsdag 21 september 2021
Oudsbergen - Kristel Haex overleden
In Gruitrode is zondag Kristel Haex overleden, de echtgenote van Bart Severijns. Zij was 36 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18.30-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.
  1. Kristel Haex overleden
  2. Duizenden protesteren tegen de wolf
  3. Aanvraag wolvenfakkeltocht goedgekeurd
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen