Het overige nieuws

Dierenartsen waarschuwen met Pup4Life

Woensdag 20 februari 2019
Oudsbergen - Dierenartsen waarschuwen met Pup4Life
De Limburgse dierenartsen hebben een nieuwe website gelanceerd om mensen te helpen bij de aankoop van een pup of een nieuwe hond. Ze willen ook waarschuwen voor impulsieve aankopen want een hond koop je niet ondoordacht. Eén van de initiatiefneemsters is dierenarts Ann Coomans uit Paal. "De Limburgse dierenartsen, willen je graag helpen bij de aankoop van een gezonde en geschikte hond. Daarom werkten we samen en lanceerden we voor alle (toekomstige) hondeneigenaars de website Pup4Life. De (…) Het hele nieuwsbericht

Elly Stalmans overleden

Dinsdag 19 februari 2019
Gisteren is de uit Neerpelt afkomstige Elly Stalmans overleden, de echtgenote van Lambert Fidelaers. Zij was 61 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten familiekring. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.
2

Nieuwe bvba: LBB Nijs

Dinsdag 19 februari 2019
Jean Nijs en Sonja Camps, beiden uit Oudsbergen, hebben de bvba LBB Nijs opgericht met zetel in Plockroy in Oudsbergen. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer grondwerken, verhuur van machines en rollend materieel, vervaardiging van veevoeders en groothandel in levend vee.

Auto tegen boom in Sint-Hubertuslaan

Dinsdag 19 februari 2019
Oudsbergen - Auto tegen boom in Sint-Hubertuslaan
Vanmorgen rond de klok van zeven is een auto tegen een boom beland in de Sint-Hubertuslaan in Opglabbeek. De bestuurder raakte lichtgewond. Het slachtoffer is een 39-jarige man uit Oudsbergen.

Diepvriezer met inhoud gedumpt

Maandag 18 februari 2019
Kort nieuws van bij de buren
Onbekenden hebben in het natuurgebied van de Itterbeekvallei in Bree een diepvriezer met inhoud gedumpt. Het is niet de eerste sluikstorting in dit natuurgebied.

Fietser (73) aangereden

Maandag 18 februari 2019
Een 79-jarige vrouw uit Meeuwen reed gisterennamiddag rond 15.30 uur fietser A.F. (73) uit Neerpelt aan in de Molenweg in Neeroeteren (Maaseik). De fietser raakte daarbij gewond en is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Fietser (25) gewond

Maandag 18 februari 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen botsten een 25-jarige fietser en een 45-jarige man uit Opglabbeek in de Slagmolenstraat in Opoeteren. De fietser werd daarbij lichtgewond.
In derde provinciale A van het volleybal heeft Opglabbeek thuis van Beverst A verloren. Uitslag: 0-3.

Zaalvoetbal: winst voor Meeuwen

Zondag 17 februari 2019
Oudsbergen - Zaalvoetbal: winst voor Meeuwen
In de tweede nationale B van het zaalvoetbal is Meeuwen met 3-5 gaan winnen bij Onbetong Tongeren. Meeuwen staat vijfde in de stand.

Louisa Olaerts overleden

Zondag 17 februari 2019
Oudsbergen - Louisa Olaerts overleden
Donderdag is Louisa Olaerts overleden, de weduwe van de in 1988 overleden Jaak Van Sutendael .Zij was 84 jaar. Het afscheid vindt in beperkte familiekring plaats. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) in UitvaartCentrumOPglabbeek.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Dameskleding Gsm
Te koop
  1. Carnavalstoet: 3/3 Opglabbeek, 24/3 Meeuwen
  2. Parachutist gewond bij val
  3. Weer vandalisme in het Broekven