• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Louis Haex overleden

Dinsdag 29 november 2022
Oudsbergen - Louis Haex overleden
Gisteren is Louis Haex overleden. Hij was 94 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.
1

Talentenavond bij de KANL

Maandag 28 november 2022
Oudsbergen - Talentenavond bij de KANL
Twaalf jongeren, geselecteerd omwille van hun ‘meer dan gemiddelde talent’ speelden vrijdag de pannen van het dak in de toonzaal van de Kunstacademie Noord-Limburg. De sympathieke presentatie was in handen van de 8-jarige Zeynep Erva Kasapoglu uit de theaterklas. Uitstekende muziek werd er gemaakt op klavecimbel, gitaar, dwarsfluit, harp, hoorn, piano, piccolo, sopraan- en altsaxofoon. Daarvoor zorgden Lou-Andrea Cantin, Jinthe Simons, Karina Gevorgyan, Michael Danilov, Jinte Smeets, Lena Spaepen, Xingduo Yang, Nine Ceunen, Dréke Van den Dungen, Liesl Sleurs en Milla Konings! (Foto's: Sara Martens)
Talentenavond bij de KANLTalentenavond bij de KANLTalentenavond bij de KANLTalentenavond bij de KANL
1

Vrachtwagen en auto botsen

Maandag 28 november 2022
Kort nieuws van bij de buren
Gisterenavond rond 22.15 uur botsten een auto en, een vrachtwagen op het kruispunt van de Sportlaan en de Kookshofstraat in Bree. Een 39-jarige man uit Bree liep daarbij verwondingen op.
1

Fietser (47) gewond bij aanrijding

Maandag 28 november 2022
Kort nieuws van bij de buren
Op de Opitterkiezel in Bree zijn gisterenavond rond 18.40 uur een auto en een 46-jarige fietser uit Bree gebotst. Deze laatste raakte daarbij gewond.
1
Het is maar dat je 't weet
Het percentage huishoudens met toegang tot internet is verder gestegen tot 94% in 2022. In 2017 was dit 86% en in 2012 nog maar 78%. Huishoudens met schoolgaande kinderen hebben vrijwel allemaal toegang tot internet in vergelijking met 93% van de huishoudens zonder kinderen. Gemiddeld heeft een huishouden 5 apparaten of systemen in huis om online te gaan. Huishoudens met schoolgaande kinderen hebben gemiddeld 7,5 apparaten of systemen tegenover 4,3 bij huishoudens zonder kinderen. Het internetgebruik door (…) Het hele nieuwsbericht
1

Eregouverneur Vandermeulen overleden

Maandag 28 november 2022
Oudsbergen - Eregouverneur Vandermeulen overleden
Op zijn 94ste verjaardag is gisteren eregouverneur van Limburg Harry Vandermeulen (94) is overleden. Hij volgde in 1978 in die functie Louis Roppe op en bleef gouverneur tot in 1995. UPDATE Vanwege de gouverneur en de leden van de bestendige deputatie kregen we volgende reactie:
Eregouverneur Harry Vandermeulen is misschien wel de meest erudiete gouverneur die Limburg tot dusver kende. Hij was een intellectueel en had de schijn van ontoegankelijk te zijn. Niets was (…) Het hele nieuwsbericht
1

Murphy's jeugd op toernooi in Dalhem

Maandag 28 november 2022
Oudsbergen - Murphy's jeugd op toernooi in Dalhem
Afgelopen zaterdag trokken de Lommelse Murphy's jeugdspelertjes hun 'zwarte sokken met gele streepjes aan'. Zo reisden ze 's morgens in de vroegte naar Dalhem bij Rugbyclub Coq Mosan. De U10'tjes speelden met z'n drietjes samen met rugbyclub Hasselt. En de acht U12'jes kregen versterking van 6 spelertjes van Oudsbergen. Onder de noemer 'Lombergen' streden ze tegen Cos Mosan, Luik en Hasselt. Ondanks dat ze de eerste wedstrijdjes verloren, merkte je teamgeest op het veld. Mooi samenspel, sjieke (…) Het hele nieuwsbericht
Murphy's jeugd op toernooi in DalhemMurphy's jeugd op toernooi in DalhemMurphy's jeugd op toernooi in Dalhem
1
Oudsbergen - Voetbal: Zepperen-Brustem - Louwel 2-1
In de achtste finales van de Beker van Limburg (dames) heeft Louwel met 2-1 verloren van Zepperen-Brustem.
1

Woninginbraak in Engelenweg

Zondag 27 november 2022
Dieven gingen met geld, juwelen, parfum en brillen aan de haal in een woning aan de Engelenweg.
1
Oudsbergen - WK 2022: België verliest van Marokko
Op het wereldkampioenschap voetbal in Quatar heeft België met 0-2 verloren van Marokko. De ruststand was 0-0.
1

Brand in bloemen- en cadeauwinkel

Zondag 27 november 2022
Kort nieuws van bij de buren
Oudsbergen - Brand in bloemen- en cadeauwinkel
Vanochtend rond 2.20 uur ontstond brand in bloemen- en cadeauwinkel Mooi Zo aan de Witte Torenwal in Bree. De brandschade bleef beperkt maar door de rookontwikkeling zijn de bovenliggende appartementen tijdelijk onbewoonbaar. Hoe de brand ontstond, is nog niet geweten.
1

Drie dagen gestoord treinverkeer

Zondag 27 november 2022
Het is maar dat je 't weet
Oudsbergen - Drie dagen gestoord treinverkeer
Volgende week zal het treinverkeer drie dagen te maken hebben met staking. De grote vakbonden staken op dinsdag 29 november. De vakbond van de treinbestuurders plakt er dan nog twee stakingsdagen achteraan. Vanaf 29 november tot en met 1 december is er dus enkel een minimale dienstverlening. Kijk dus zeker daags voordien na of je trein wel rijdt. En kijk het best de dag zelf ook nog eens, want 100% garantie zal er die dagen jammer genoeg niet zijn.
1

Sportverslaggeving

Zondag 27 november 2022
Vandaag gelezen
Nieuwsluisteraars die weinig hebben met sport worden van de zender verdreven door het doordringende hysterische volume dat met sportverslaggeving vergezeld schijnt te moeten gaan.
                                           (Marisa Monsanto in De Volkskrant).
1

Bregel Sport - KSK Meeuwen 3-3

Zaterdag 26 november 2022
Oudsbergen - Bregel Sport - KSK Meeuwen 3-3
Bregel Sport en KSK Meeuwen hebben vanavond 3-3 gelijkgespeeld. Aan de rust was de stand 1-0.
1
  1. 300 trailrunners tijdens Duinengordeltrail
  2. Subsidie voor plaatsing defibrillator
  3. Woninginbraak in Engelenweg
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen