• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Meeuwen klopt Achel VV

Zaterdag 7 december 2019
Oudsbergen - Meeuwen klopt Achel VV
KSK Meeuwen is vanavond bij Achel VV gaan winnen met 1-2. Eendracht Louwel versloeg Lutlommel met 3-1. Kabouters Opglabbeek verloor met  1-2 van FC Maasland NO.

Mia Moors overleden

Zaterdag 7 december 2019
Oudsbergen - Mia Moors overleden
Donderdag is de uit Opglabbeek afkomstige Mia Moors overleden, de weduwe van de in januari Martin Crijns. Zij was 79 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Neerharen. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Barthels in Lanaken.

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Oudsbergen - Uw gesprek kan worden opgenomen
Twee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Auto tegen verlichtingspaal

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Terboekt in Genk is gisterenavond rond 23.15 uur een auto tegen een verlichtingspaal gebotst. Een 27-jarige man uit Lanaken liep daarbij verwondingen op.

Inbraak in garage

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Maartenhoek in Helchteren is gisteren ingebroken in een garage. Er is werkmateriaal gestolen.
Deze week vonden de laatste bezoeken plaats op de interactieve tentoonstelling Budget4Life in het verblijfscentrum ’t Pelterke. Voor de 7e keer op rij schreven 19 Noord-Limburgse secundaire scholen hun leerlingen uit het 6de, 7de jaar en duaal leren in om met hun klas op bezoek te gaan. De beurs kadert in de preventiewerking rond schuldhulpverlening.
Welzijnsregio en de OCMW’s van Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Oudsbergen, Peer en Pelt organiseren de beurs ism BIZ (…) Het hele nieuwsbericht

Flitspalen werken niet allemaal

Donderdag 5 december 2019
Oudsbergen - Flitspalen werken niet allemaal
In Limburg werken de minste flitspalen van heel Vlaanderen. Vlaanderen heeft op dit moment zo'n 1.400 flitspalen. Gemiddeld 80 procent daarvan werkt. In Limburg is dat maar 77 procent. Limburg is van alle provincies de slechtste leerling van de klas want ruim 20% van de flitspalen in onze provincie werkt gewoon niet. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse minister van Mobiliteit Lydia Peeters. Er is wel vooruitgang, want in 2014 werkte 30 procent van de flitspalen niet.

Lichte aardbeving

Donderdag 5 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
In Genk is er afgelopen nacht een kleine aardbeving geweest, met een kracht van 1.6 op de schaal van Richter. Enkele bewoners werden wakker van trillingen in hun bed. Maar er is geen schade.

Gouverneur wil meer fusies

Donderdag 5 december 2019
Gouverneur Herman Reynders pleit voor meer fusies tussen gemeenten. Hij legt de lat daarvoor op minimum 20 000 inwoners, zo kunnen 26 Limburgse gemeenten in een fusie stappen. Reynders wil ook dat Limburg de eerste CO2-neutrale regio wordt in het land.
3

Botsing: 19- en 21-jarige gewond

Donderdag 5 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Deze voormiddag rond 11.45 uur botsten een auto en een lichte vrachtwagen in de Stalenstraat in Genk. Een 19-jarige passagier en een 21-jarige vrouw, beiden uit Genk, raakten daarbij gewond.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Gsm Luier emmer
Te koop
Te koop
  1. Zware straffen voor ontduiken accijnzen
  2. Die 'Rampsalighe Sint-Niklaesdagh' in 1648...
  3. Lèneke Geerkens overleden