• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

De lente hangt in de lucht

Zaterdag 28 maart 2020
Oudsbergen - De lente hangt in de lucht
                                                                           (Cartoon: Fobie)

Dirk Beumer overleden

Zaterdag 28 maart 2020
Woensdag is de in Meeuwen woonachtige Dirk Beumer overleden. Hij was 50 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Maria Geysels overleden

Zaterdag 28 maart 2020
Oudsbergen - Maria Geysels overleden
Gisteren is de in Ellikom woonachtige Maria Geysels overleden, de echtgenote van Hendrik Berben. Zij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring als gevolg van de coronacrisis.

Geef aan 'Ik zorg mee'

Zaterdag 28 maart 2020
Oudsbergen - Geef aan 'Ik zorg mee'
Op enkele dagen tijd schonken maar liefst 580 mensen/organisaties in totaal al 28.166,75 euro aan de actie "Ik zorg mee" van het Mariaziekenhuis. Een vrijwillige bijdrage kan je storten op BE36 4527 5216 4181, met de vermelding ‘Ik zorg mee’. Wil je weten waar het geld aan besteed wordt? Kijk dan eens achter deze link. 

Corona: landelijke cijfers

Zaterdag 28 maart 2020
De afgelopen 24 uur zijn er in ons land 64 mensen gestorven ingevolge het coronavirus, tegenover 69 gisteren. 575 mensen werden opgenomen in het ziekenhuis, 85 meer dan gisteren. Op de intensive care worden 99 patiënten verpleegd.
Het totale aan corona gelinkte dodental is opgelopen tot 353. Er zijn 3717 mensen opgenomen in het ziekenhuis, 789 van hen liggen op de afdeling intensieve zorgen. In totaal mochten ook al 1063 mensen het ziekenhuis verlaten.
Door de degradatie van Helson en Bilzen-Waltwilder uit derde amateurs zijn er in eerste provinciale niet twee maar vier zakkers: Leopoldsburg, Meeuwen, Park Houthalen en Halen.
1

Het wordt kouder

Zaterdag 28 maart 2020
Weerbericht
Oudsbergen - Het wordt kouder
Het hogedrukgebied dat de afgelopen dagen verantwoordelijk was voor het zonnige weer evacueert naar het oosten van Europa en verliest zijn invloed op onze regio. Verzwakte storingen zorgen daarbij voor meer wolkenvelden, maar de neerslagkansen zijn erg beperkt. Tijdens het weekend wordt de luchtstroming noordelijk en kan koude arctische lucht onze streken bereiken. Het wordt daarbij nog een stukje kouder en tijdens de nacht gaat het opnieuw vriezen.
Vandaag is het zonnig in de ochtend, maar (…) Het hele nieuwsbericht

Kijk eens naar de zon!

Zaterdag 28 maart 2020
Oudsbergen - Kijk eens naar de zon!
Vandaag iets niet alledaags: een zonsondergang waar je gewoon recht kan in kijken. Door atmosferische omstandigheden van het warme weer van gisteren ontstond er een soort smoglaag waar de zon in verdwijnt. En zo wordt het sterke licht sterk afgezwakt en zie je mooie kleurovergangen van de zon. In 2 foto's samengevat met een tijdsverschil van amper 3 minuten. (Gust Ischen)
Kijk eens naar de zon!
2

De helden van de slapeloosheid

Zaterdag 28 maart 2020
Oudsbergen - De helden van de slapeloosheid
                                                                      (Cartoon: Fobie)

We schakelen weer over

Zaterdag 28 maart 2020
Oudsbergen - We schakelen weer over
Komende nacht gaat de zomertijd in. We moeten dan uurwerken en klokken een uur vooruit zetten, want om 2 uur wordt het dan 3 uur. Concreet betekent dat een uurtje minder slapen. Morgenavond blijft het dan ook een uur langer licht.
Het Wereld Natuur Fonds vraagt iedereen om vanavond tussen 20.30 uur en 21.30 uur zo weinig mogelijk elektriciteit te gebruiken, tijdens het jaarlijkse  wereldwijde evenement Earth Hour. Het is bedoeld om energie te besparen en stil te staan bij klimaatverandering.

24/03

Lieve Wardje & Senne wij missen jullie en hopen jullie snel weer te knuffelen...Moeke &Vake.

Karen Fuchs
Groeten toevoegen
Alle groeten uit Oudsbergen
02/03

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag sonja maak er een super leuke dag van Van ma en johan

johan smeets
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Oudsbergen
Aangeboden
Gsm Luier emmer
Te koop
Te koop
Te koop
  1. Gemeente subsidieert onderhoud sportterreinen
  2. Duurzaamheid centraal bij technische dienst
  3. 75.000 euro voor schoolzwemmen