Het overige nieuws

Met vakantiegroeten uit Parijs

Zondag 18 augustus 2019
Oudsbergen - Met vakantiegroeten uit Parijs
Paris ist eine Reise wert, zong Peter Alexander vele jaren geleden. En Jean Dreesen moet dat beamen. Hij was de afgelopen week in de Franse hoofdstad en maakte er bijgaande foto's.
Met vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit Parijs

Nevok verliest van Elen

Zondag 18 augustus 2019
Oudsbergen - Nevok verliest van Elen
Nevok Gruitrode heeft thuis van Elen verloren met 0-1. Heidebloem Wijshagen speelde 1-1 gelijk op het veld van SV Breugel. Eendracht Louwel en Grimbie 69 speelden 4-4 gelijk. Kabouters Opglabbeek won met 1-2 op het veld van Genk VV.

Nieuwe vennootschap: EGS Industry

Zondag 18 augustus 2019
Peter Maesen uit Genk, Anh Le Hong uit 's Gravenwezel en Davy Bielen uit Wellen hebben de besloten vennootschap EGS Industry opgericht met zetel aan de Leyssenstraat in Oudsbergen. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer technische en financiële advisering bij de verkoop en inkoop van duurzame energie én groot- en kleinhandel in zonnepanelen, zonneboilers en combiboilers.

Met niets in orde

Zondag 18 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op een parking aan de Centrumlaan in Genk controleerde de politie gisterenavond een voertuig. De bestuurder, een Genkenaar, had geen identiteitskaart en geldig rijbewijs op zak. De nodige boorddocumenten waren niet aanwezig in de auto en de bestuurder kon ook geen geldig verzekerings- en keuringsbewijs voorleggen. De politie liet de wagen takelen.

Weg met tablets en geld

Zondag 18 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
In een woning in de Dennegaerdelaan in As maakten inbrekers twee tablets en geld buit. De diefstal is vrijdag gepleegd.
Sander Spreeuwers uit Oudsbergen heeft de besloten vennootschap Restaurant Modest opgericht met zetel aan de Reyndersstraat in Oudsbergen. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de uitbating van een restaurant, catering, de uitbating van speeltoestellen en automaten én de uitbating van een evenementenbureau.

Truitjes Nevok duiken op in Gambia

Zaterdag 17 augustus 2019
Oudsbergen - Truitjes Nevok duiken op in Gambia
Nevok Gruitrode heeft zijn restant van oude uitrustingen bezorgd aan een club in Gambia. FC Dahaba is er blij mee.

Louis Kessels overleden

Zaterdag 17 augustus 2019
Oudsbergen - Louis Kessels overleden
Woensdag overleed in Bree de uit Gruitrode afkomstige Louis Kessels, de weduwnaar van Lina Coenegrachts. Hij was 84 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Begroeting: maandag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.

Staking bij NMBS

Zaterdag 17 augustus 2019
Oudsbergen - Staking bij NMBS
Door een staking is er een gegarandeerde treindienst op zaterdag 17 augustus. Ongeveer een op twee treinen zullen rijden. De staking begint op zaterdagochtend 17 augustus om 03u00 en duurt tot zondagochtend 18 augustus 03u00. Samenvatting: Er rijden meer dan zeven treinen op tien naar Pukkelpop. Sommige IC-treinen rijden de hele dag, andere rijden minder frequent. Een S-trein op twee rijdt. Twee L-treinen op drie rijden. De meeste treinen tussen Brussel en Oostende, tussen Brussel en Blankenberge én naar de Ardennen rijden. Er stoppen echter geen treinen in Knokke. De toeristentreinen rijden niet. Meer info op de site van de NMBS.
2

Regenachtig weekend

Zaterdag 17 augustus 2019
Weerbericht
Oudsbergen - Regenachtig weekend
Een storing schuift in het weekend over onze streken en zorgt voor wolken en neerslag van betekenis. Bovendien staat er flink wat wind. Na het weekend stijgt de luchtdruk en volgen er enkele dagen met rustig en droog weer. Ook de zon kan dan domineren en de temperaturen komen wat hoger uit. Zaterdag (17/08) is het zwaar bewolkt tot betrokken en er zijn perioden met regen. Er komen ook drogere perioden voor, maar de neerslagkansen blijven de hele dag erg hoog. Het is wel zacht bij maxima rond 23 graden. De (…) Het hele nieuwsbericht
13/07
Een heel gelukkige verjaardag van uit Pelt. Morgen komen we op de vlaai!!!!!
Elly en Sus uit Pelt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Oudsbergen
Aangeboden
Gsm Luier emmer
Te koop
Te koop
Te koop
  1. Vrouw (79) bezwijkt aan wespensteek
  2. Auto tegen boom: vijftiger gewond
  3. Nieuwe vennootschap: APP-IT