• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Fietser gereanimeerd na val

Donderdag 27 juni 2019
Kort nieuws van bij de buren
In de Zalmstraat in Houthalen is een fietser vanmorgen zwaar ten val gekomen. De hulpdiensten moesten de man reanimeren. Over de oorzaak van de val is niets geweten.

Maria Caelen overleden

Donderdag 27 juni 2019
Oudsbergen - Maria Caelen overleden
Zondag is de uit Opglabbeek afkomstige Maria Caelen overleden, de weduwe van de in 2009 overleden Maurice Colson. Zij was 91 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Boxbergheide-Genk.

Hitte blijft duren

Donderdag 27 juni 2019
Weerbericht
Oudsbergen - Hitte blijft duren
Hogedrukinvloeden zorgen voor droog en zonnig weer. Hierbij wordt erg warme lucht aangevoerd en bereikt het kwik geregeld tropische waarden. Om een hittegolf te krijgen hebben we 5 opeenvolgende dagen nodig van 25 graden of meer, waarvan 3 dagen 30 graden of meer bedragen. Momenteel hebben we reeds 3 dagen met meer dan 25 graden als maxima, waarvan 2 dagen boven 30 graden waren. De volgende dagen blijft het bijzonder warm, dus een hittegolf zit er zeker aan te komen.
Vandaag wordt het (…) Het hele nieuwsbericht

Hitte duwt fietspad omhoog

Woensdag 26 juni 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Weg naar As in Opoeteren heeft de verzengende hitte het fietspad omhoog geduwd.

Vrouw (41) en kind (7) gewond

Woensdag 26 juni 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Sledderlo in Genk botsten gisterenavond rond 17.30 uur twee auto's. Daarbij raakten een vrouw (41) en een meisje (7), beiden uit Diepenbeek, gewond.

Kinderfiets gestolen

Woensdag 26 juni 2019
Kort nieuws van bij de buren
Aan een woning op de Binnenlaan in Genk is een kinderfiets gestolen. De diefstal is afgelopen nacht gepleegd.

Twee vrouwen gewond bij botsing

Woensdag 26 juni 2019
Kort nieuws van bij de buren
Twee vrouwen uit Heusden-Zolder zijn deze voormiddag gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto's op de Guldensporenlaan in Houthalen-Helchteren. Zij zijn respectievelijk 33 en 55 jaar
Oudsbergen - Muurschildering in minderjarigenkamer
In het Genkse politiecommissariaat is een streetart-artiest aan het werk geweest. De kunstenaar bracht een muurschildering aan in de kamer voor minderjarigen. Politie CARMA hoopt zo een rustgevende ruimte te creëren voor jongeren die tijdelijk van hun vrijheid beroofd zijn. Volgens de wet mag een minderjarige niet zomaar in een ‘cel’ opgesloten worden. De politie spreekt daarom over een over een toezichtslokaal of -kamer. Deze moet groter zijn dan een gewone cel en over iets meer meubilair (…) Het hele nieuwsbericht

Onderzoek naar dode mezen

Woensdag 26 juni 2019
VELT en Vogelbescherming Vlaanderen hebben dit voorjaar heel wat meldingen van verontruste mensen ontvangen die een nest met dode mezenjongen in de tuin vonden. In Limburg gaat het om circa 500 dode mezen. De komende weken wordt er stalen geanalyseerd in het labo. (Bron: Radio 2)

Elise Bergen overleden

Woensdag 26 juni 2019
Oudsbergen - Elise Bergen overleden
In Opglabbeek is zondag Elise Bergen overleden. Zij was 70 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11.15 uur) plaats op de begraafplaats in As. Begroeting: donderdag (19-20 uur) in UitvaartCentrumAS.
02/06
Een heel gelukkige verjaardag aan mijn zus. Ik wens haar een goede gezondheid en nog vele mooie wandelingen.
Elly en Sus Pelt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Oudsbergen
  1. Onderzoek naar zandwinning van 370ha
  2. Investeringen in fietsroutenetwerk
  3. Politiereglement voor motorclubhuizen