Het overige nieuws

Weer schaap doodgebeten

Donderdag 21 november 2019
Afgelopen nacht is er weer een schaap doodgebeten in Peer. Er wordt onderzocht of dit het werk van de wolf is.

Auto rijdt in op tractor

Donderdag 21 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanavond is op 't Hasseltkiezel in Bree een auto achteraan op een tractor aangereden. De tractorbestuurder liep daarbij zware verwondingen op. De autobestuurder werd lichtgewond.

Nieuwe vennootschap: EasyFin

Donderdag 21 november 2019
Tine Moors uit Hasselt en Annelyne Lambeets uit Herk-de-Stad hebben de besloten vennootschap EasyFin opgericht met zetel aan de Dorpsstraat in Oudsbergen. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer consulting op het gebied van beheer en management, debiteurenbeheer en minnelijke en gerechtelijke invordering voor derden.

Alle faciliteiten voor de Sint

Woensdag 20 november 2019
Vandaag gezien
Oudsbergen - Alle faciliteiten voor de Sint
Vandaag gezien in Hasselt... (Foto Josh Vandijck)

Vrouw (48) gewond bij botsing

Woensdag 20 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op het kruispunt van de Oosterring en Fletersdel in Genk zijn deze namiddag rond 13.30 uur een auto en een vrachtwagen gebotst. Een 48-jarige vrouw uit Zutendaal raakte daarbij gewond.

Bedrijf ontruimd na brandmelding

Woensdag 20 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
Kort voor de middag is het bedrijf Sabic in Genk ontruimd. Dat gebeurde na een brandmelding. Achteraf bleek dat de brandmelding vals was.

Dakappartement uitgebrand

Woensdag 20 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
Ondanks snel optreden van de brandweer is deze voormiddag een dakappartement uitgebrand aan de Opitterstraat in Bree. In de aanpalende woningen is er beperkte rookschade. Op het ogenblik van de brand waren de bewoners afwezig. De oorzaak van de brand is niet gekend.

Code geel: gladheid

Dinsdag 19 november 2019
Oudsbergen - Code geel: gladheid
Toch maar even opletten als je vanavond laat of morgenvroeg de baan op moet. Het KMI heeft code geel afgekondigd door de kans op gladde wegen in Limburg, Luik en Luxemburg. De waarschuwing geldt vanaf deze avond 22 uur tot woensdagochtend 11 uur. De gladheid kan vooral veroorzaakt worden doordat het vriest - tot min 3 - op natte wegen.

Godelieve Thora overleden

Dinsdag 19 november 2019
Oudsbergen - Godelieve Thora overleden
In Meeuwen is zondag Godelieve Thora overleden, de weduwe van Henri Hermans. Zij was 77 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters aan de Lentestraat.

Auto belandt op zijn kant

Dinsdag 19 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
Bij een ongeval op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren belandde een auto op zijn kant. Het ongeval gebeurde deze namiddag. Of er gewonden vielen, is niet geweten.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Godelieve Thora overleden
  2. Twee fietsers en auto in aanrijding betrokken
  3. Damesvoetbal: Louwel - Perwez 2-0