Het overige nieuws

Fietser gewond aan rotonde

Dinsdag 5 juli 2022
Beringen - Fietser gewond aan rotonde
Aan de rotonde van de Koolmijnlaan en de Leyssestraat in Beringen-Mijn is gisteren rond de middag een 57-jarige fietser uit Ham gewond geraakt toen hij in aanrijding kwam met een auto die de rotonde verliet.
1

René Keunen overleden

Dinsdag 5 juli 2022
Beringen - René Keunen overleden
René Keunen uit Paal, echtgenoot van Cecile Vanmol, is overleden.
(° Paal op 18 december 1931 † Diest op 4 juli 2022)
Begroeting: donderdag 7 juli 2022  - funerarium - Paal van 18.30 tot 19 u.
Uitvaart: in intieme kring.
1

Roger Leest overleden

Dinsdag 5 juli 2022
Beringen - Roger Leest overleden
Roger Leest uit Tervant, echtgenoot van Mella Claes is overleden.
(° Koersel op 19 maart 1938 † Hasselt op 2 juli 2022)
Uitvaart: in intieme kring in de aula van Uitvaartcentrum Convents.
1

Maria Philips overleden

Dinsdag 5 juli 2022
Beringen - Maria Philips overleden
Maria Philips uit Koersel, weduwe van Louis Bleux, is overleden.
(° Koersel op 12 september 1944 † Koersel op 3 juli 2022) Begroeting: woensdag 6 juli 2022 - funerarium - Beringen-Mijn van 18u30 tot 19u00.
Uitvaart: in intieme kring in de aula van Uitvaartcentrum Convents.
1

Dorstig weer

Dinsdag 5 juli 2022
Beringen - Dorstig weer
Dat ze in Paal wel een glaasje lusten, dat weten we al langer. Hebben we een feestje gemist? Of heeft de ophaaldienst een aantal glasbollen gemist? Joost zal het weten...(Gust Ischen)
1

TEFAF is achter de rug

Maandag 4 juli 2022
Beringen - TEFAF is achter de rug
                                                                         (Cartoon: Fobie)
1

Turkse FC versterkt zich

Maandag 4 juli 2022
Beringen - Turkse FC versterkt zich
Turkse FC heeft zich versterkt met dertien nieuwe spelers: Bilal Ayaz (vrij), Ersoy Akyil (THES B), Mehmet Akyil (Keiberg), Ahmed Belkheir (vrij), Hasan Bilican (Anadol), Serkan Bilican (Anadol), Mikail Caliskan (Stal Sport), Livio D’Agistino (Park Houthalen), Senol Erol (THES), Gokhan Karaoz (HW Zonhoven), Enes Korkmaz (Anadol), Soufiane Kouyouch (Park Houthalen) en Essa Njie (Peer SV).
1
Beringen - Verdachten van de roof op TEFAF
De Nederlandse politie heeft vanavond via het opsporingsprogramma "Opsporing NL" landelijk aandacht besteed aan de overval op de kunst- en antiekbeurs TEFAF op 29 juni in Maastricht. Er werden nieuwe beelden getoond van de overval, de binnenkomst van de vier overvallers (waar ze heel duidelijk op te zien zijn), beelden van de vlucht van de overvallers, hun mogelijke vluchtroute en beelden van een mogelijke vijfde verdachte die een dag eerder de toegangsbewijzen voor de vier overvallers kocht. Hierboven de (…) Het hele nieuwsbericht
1
Beringen - Transfernieuws bij Paal-Tervant
Paal Tervant heeft volgende inkomende transfers gerealiseerd : Tuur Aercus (Sp. Hasselt), Luigi Barbieri (Beringen), Danilo Cacucciolo (KVK Beringen), Egon De L’Arbre (Lummen), Abdellah El Farissi (Koersel), Elhousain Farah (Stal Sport), Janne Ghys (Koersel), Jeroen Goor (Wijgmaal), Michaël Hayen (Alken), Ilyaas Imzri (H.-Millen), Dries Maes (Alken), Enes Özturk (Turkse Rangers), Michael Philips (Koersel), Omar Sirfouq (Beringen), Jonas Swinnen (Godsheide), Murat Topal (Anadol), Leander Tsolakidis (Stal Sport), Domien Ulburghs (Koersel) en Bryan Vandezande (Koersel).
1
Beringen - Negen nieuwe spelers voor W.  Koersel
Weerstand Koersel heeft negen nieuwe spelers aangetrokken: Wout Vannueten (Wellen), Olivier Asnong (Zonhoven Utd), Dylan Deelkens (Stal), Yarne Derwa (Wellen), Hakan Er (Beringen), Mike Geybels (Herk FC), Furkan Kabakci (Thes), Ali Karadag (Beringen) en Kenny Ponet (Pelt).
1
Beringen - Versterking voor KVK Beringen
Arikan Berat (Bolderberg), Sven Delarbre (Helson), Yunus Erbas (Bregel Sport), Moreno Mirisola (Sp. Hasselt), Daniele Montagnino (SK Tongeren), Arno Palmans (Sp. Hasselt), Mandi Sahuke (Sprimont) en Rarcan Tarik (Sp. Hasselt)zullen komend seizoen de kleuren van KVK Beringen verddigen.
1
Beringen - Vijf nieuwe spelers voor Stal Sport
Stal Sport heeft vijf nieuwe spelers aangetrokken: Angelo Basso (Anadol), Siebe Celis (Paal-Tervant A), Wim Kenens (vrije speler), Jeroen Segers (Koersel) en Maxim Tombeur (Diest).
1
Beringen - Afterwork party Kiwanis De Beerring
Kiwanis De Beerring Beringen organiseert nu donderdag een afterwork party in de parochiezaal van Paal. De opbrengst is voor het goede doel. "We organiseren een extra evenement omdat onze werking door corona ook stil heeft gelegen en zo hebben we onze goede doelen in Beringen niet kunnen sponsoren", zegt Peter Daniëls. Iedereen is welkom vanaf 18u.
1

Wraakvakantie

Maandag 4 juli 2022
Woord van de week
Het is deze zomer een trend om wraakvakanties te boeken. Dat zijn langere, verdere en vaak ook veel luxueuzere vakanties dan de reizen die vakantiegangers gewend waren te maken. Op die manier willen mensen zichzelf een compensatie bieden voor de reisbeperkingen en onzekerheden waarmee ze de vorige zomers tijdens de coronacrisis af te rekenen hadden.
1
Beringen - Willy speelt Fred in videoclip van Jullian
De Gentse muzikant Jullian Dep bracht deze week een nieuwe EP uit: Fred. En daar hoort een knappe video bij. Willy Vancluysen uit Beringen is een veel gevraagd figurant en deze keer schittert hij in een mooie videoclip. De singel 'life in earth' brengt het verhaal van een Belgische gedepersonaliseerde boer...
1

De Tour verhuist vandaag

Maandag 4 juli 2022
Beringen - De Tour verhuist vandaag
                                                                 (Cartoon: Fobie)
1

Rosa Vanderbiesen overleden

Zondag 3 juli 2022
Beringen - Rosa Vanderbiesen overleden
Rosa Vanderbiesen uit Stal, weduwe van Eugene Roosen († 2009), is overleden.
(°Beverlo op 20 juli 1938 † Stal op 1 juli 2022)
Begroeting: donderdag 7 juli 2022 - funerarium - Beringen-Mijn van 18.00 tot 18.30 u.
Uitvaart: in intieme kring in de aula van het uitvaartcentrum Convents.
1
Beringen - Van Aert al elke dag op het podium in Tour
                                                                       (Cartoon: Fobie)
1

Een hongertje!

Zaterdag 2 juli 2022
Vandaag gezien
Beringen - Een hongertje!
De kleintjes zitten in een warm nestje in de druivelaar bij Stephan Volders, lekker makkelijk om ze te fotograferen. En zoals alle kleine wezens in het dierenrijk schreeuwen ze om eten...
Een hongertje!Een hongertje!
1

Maria Theunis overleden

Zaterdag 2 juli 2022
Beringen - Maria Theunis overleden
Maria Theunis, echtgenote van Jos Carmans, is overleden.
(° 12 januari 1936 te Paal † 29 juni 2022 te Heusden-Zolder) 
Begroeting: funerarium van Franken Uitvaartzorg, Koerselsebaan 37 te Heusden-Centrum op woensdag 6 juli 2022 tussen 18.30 uur en 19 uur.
De crematie, gevolgd door de afscheidsviering voor Maria in de aula van Franken Uitvaartzorg en het begraven van haar urne in het urnegraf op de begraafplaats van Genenbos (Lummen) zullen in besloten kring plaatsvinden. 
1

Leopold Heyligen overleden

Zaterdag 2 juli 2022
Beringen - Leopold Heyligen overleden
In het Noorderhart Mariaziekenhuis is donderdag Leopold Heyligen overleden, de echtgenoot van Hélène Hoevenaars. Polleke werd geboren in Koersel en werd 61 jaar. Vrijdag wordt hij begraven, na een afscheidsplechtigheid (om 10.30u) in de parochiekerk van Achel-Dorp. Begroeting: donderdag (19-20u) in funerarium Creemers. Online condoleren via www.begrafenissencreemers.be. 
1

Jos Gielen overleden

Zaterdag 2 juli 2022
Beringen - Jos Gielen overleden
Jos Gielen uit Beringen is overleden. 
(° Sint-Truiden op 5 september 1954 † Beringen op 1 juli 2022)  Begroeting: vrijdag 8 juli 2022 - funerarium - Beringen-Mijn van 18.30 tot 19.00 u. 
Uitvaart: in intieme kring in de aula van het uitvaartcentrum Convents.
1

Mooi zomerweer

Zaterdag 2 juli 2022
Beringen - Mooi zomerweer
We krijgen enkele mooie zomerdagen en maar goed want een oude weerspreuk zegt: Regent het op 2 juli, dan regent het nog veertig dagen. En daar zit waarschijnlijk niemand op te wachten.
En voor de boeren mag juli best wel warm zijn voor een goede oogst. "In juli zonnebrand, wenst ieder op het land", is nog zo'n gezegde.
1
  1. 'Ik moet positief blijven, dat ben ik verplicht'
  2. Twee Beringse ondernemers zijn Erkend Friturist
  3. De laatste muren...
03/07

Op Maandag 11 juli 2022 wordt ons dochter Lore 10 jaar. ze ontvangt graag verjaardag kaartjes. die jullie mail mogen sturen: boirtstom@hotmail.be

Tom Boirts
12/06

Een dikke proficiat met jullie huwelijk

Magda Magda
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Beringen