• Nog geen evenementen in Houthalen-Helchteren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Pizza Da Marco faillliet

Vrijdag 18 juni 2021
De Ondernemersrechtbank in Hasselt heeft gisteren het faillissement uitgesproken van Pizza Da Marco uit Houthalen-Helchteren. Schuldvorderingen moeten voor 17 juli ingediend worden.

Inbraak in Varenstraat

Vrijdag 18 juni 2021
In een woning in de Varenstraat maakten inbrekers juwelen en cash geld buit. De inbraak werd vandaag gepleegd.
Tijdens het toezicht in het kader van de EK-wedstrijden zijn gisterenavond enkele verkeersovertredingen vastgesteld in Genk en Houthalen-Helchteren. In Genk werd een autobestuurder geverbaliseerd voor het niet dragen van de gordel. Twee bestuurders kregen een waarschuwing voor hun getunede wagen. In Houthalen-Helchteren werd een niet-verzekerde bromfiets getakeld.

35.000 euro voor wereldnoden

Vrijdag 18 juni 2021
Kerk
Houthalen-Helchteren - 35.000 euro voor wereldnoden
Uit solidariteit met de wereldkerk schenkt het bisdom Hasselt uit zijn fonds wereldnoden 35.000 euro aan projecten van onder meer Caritas International, het zusterbisdom Nyundo in Rwanda, de Heralds of Good News in India en aan het bisdom Miracema do Tocantins in Brazilië. Het bisdom Hasselt keert 35.000 euro uit aan concrete noden in Brazilië, Indië en Rwanda. Het bisdom doet dit via projecten van onder meer Caritas International, via de Heralds of Good News en via de projecten van (…) Het hele nieuwsbericht

Fietser (59) aangereden

Donderdag 17 juni 2021
Kort nieuws van bij de buren
Op de Halveweg in Zonhoven is gisterenavond een fietser aangereden door een auto. De 59-jarige man raakte daarbij gewond.
Houthalen-Helchteren - EK: België wint ook van Denemarken
Goed dat er nog een tweede helft in een voetbalwedstrijd is. Want dat stelde de Belgen in Denemarken in de vooravond in staat om na een ontzettend zwakke eerste helft - waarin ze op een 1-0 achterstand kwamen - de Denen toch nog te verslaan. Uitslag: 1-2. 

Man (37) gewond bij botsing

Donderdag 17 juni 2021
Kort nieuws van bij de buren
Een 37-jarige man raakte gewond bij een botsing tussen een auto en een bestelwagen in Sluisbamd in Heusden-Zolder. Het ongeval gebeurde deze namiddag.
Houthalen-Helchteren - Twee scooterrijders gewond bij botsing
In de Guldensporenlaan botsten gisteren rond 16.30 uur twee scooters. Twee minderjarige jongens uit de gemeente raakten daarbij gewond.
Tijdens het toezicht in het kader van de EK-wedstrijden zijn gisterenavond meerdere verkeersovertredingen vastgesteld in Genk en Houthalen-Helchteren. In Genk droegen twee motorrijders geen beschermende kledij. Zeven autobestuurders werden geverbaliseerd voor onaangepast rijgedrag, niet dragen van de gordel, negeren van een bord ‘plaatselijk verkeer’, ongeldige keuring en technische gebreken. In Houthalen-Helchteren werd een bestuurder bekeurd omdat het voertuig technische gebreken vertoonde.

Val na uitwijkmanoeuvre

Donderdag 17 juni 2021
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen, even na 9 uur, is een zeventiger na een uitwijkmanoeuvre met zijn fiets ten val gekomen op de ovonde aan de Kleine Hemmenweg in Zonhoven. Hij raakte daarbij gewond. Overbrenging van het slachtoffer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk.

We zijn met 11,5 miljoen

Donderdag 17 juni 2021
Het is maar dat u 't weet
Op 1 januari 2021 telde de wettelijke Belgische bevolking 11.521.238 inwoners. Dat blijkt uit de officiële cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. Het afgelopen jaar groeide de Belgische bevolking met 28.597 inwoners of 0,25%. Dat is een halvering in vergelijking met de voorgaande jaren, waar het groeipercentage steeds rond de 0,5% schommelde.
De COVID-19-pandemie had dan ook een grote impact op meerdere demografische fenomenen. Zo is het natuurlijk saldo – het verschil tussen (…) Het hele nieuwsbericht

Reis veilig

Donderdag 17 juni 2021
Het is maar dat u 't weet
Houthalen-Helchteren - Reis veilig
Ga je binnenkort op reis in de EU? Bewijs dan dat je Covid Safe bent met je persoonlijke COVID-certificaat. Om dat certificaat te verkrijgen installeer je eenvoudigweg de CovidSafeBE-app. Op vraag kan jouw COVID-certificaat ook per post worden toegestuurd. Blijf je ook tijdens je reis aan de basisregels houden en informeer je over de regels die op je bestemming van kracht zijn!
1
Kort nieuws van bij de buren
Gisterenavond voerde Politie CARMA verkeerstoezicht uit in het centrum van Genk. Er werden negen verkeersovertredingen vastgesteld. Drie quadbestuurders werden uit het verkeer gehaald. De eerste verleende geen voorrang aan voetgangers op een oversteekplaats. De tweede quad was technisch niet in orde aan de uitlaat en de derde bevatte geen richtingaanwijzers.
Verder zijn twee motorrijders beboet omdat ze geen aangepaste veiligheidskledij droegen en een derde omdat de motor technisch niet in orde was. Twee autobestuurders werden betrapt met de gsm aan het stuur en één bestuurder droeg geen gordel.

Vrouw (54) gewond bij botsing

Woensdag 16 juni 2021
Kort nieuws van bij de buren
Bij een kop-staartbotsing tussen twee auto's op de André Dumontlaan in Genk raakte een 54-jarige vrouw uit Genk gewond. Het ongeval gebeurde vandaag rond 12.10 uur.
  1. Hooi gestolen op veld
  2. Pierina Di Bartolomeo overleden
  3. Angèle Clerx overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen