• Nog geen evenementen in Houthalen-Helchteren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Achterbouw uitgebrand

Zaterdag 19 september 2020
Aan de Bloemenstraat in Genk is gisterenavond de achterbouw van een woning uitgebrand. Bij de brand is ook een wagen vernield. De oorzaak van de brand is nog niet gekend.

ANPR-camera's op 11 plaatsen

Zaterdag 19 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
In Genk komen er ANPR-camera's op 11 plaatsen, onder meer op de Emiel Van Dorenlaan, de Weg naar As, de Guillaume Lambertlaan en de Hoogstraat.

Maria Moors overleden

Zaterdag 19 september 2020
Houthalen-Helchteren - Maria Moors overleden
Donderdag is Maria Moors overleden, de weduwe van Jef Jans. Zij was 96 jaar en wordt woensdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Begroeting: dinsdag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant in Hechtel.

Philippe Van Gompel overleden

Zaterdag 19 september 2020
Houthalen-Helchteren - Philippe Van Gompel overleden
Op 14 september overleed Philippe Van Gompel. Hij was 31 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters en Baers in Houthalen-Oost.

Zomers weekend

Zaterdag 19 september 2020
Weerbericht
Houthalen-Helchteren - Zomers weekend
Ondertussen zijn we al voorbij de helft van september en nog steeds staat er zomers weer op het programma. Vrij uitzonderlijk, maar toch niet uniek. De hoge temperaturen danken we aan de aanvoer van warme lucht en veel zon. De volgende dagen nadert een depressie vanuit het zuiden en wordt de kans op neerslag steeds groter. In de tweede helft van de week wordt het ook gevoelig kouder.
Vandaag is het zonnig in de ochtend, maar later nemen wolkenvelden toe vanuit het zuiden. Het blijft (…) Het hele nieuwsbericht

Florentine Vermeulen overleden

Vrijdag 18 september 2020
Houthalen-Helchteren - Florentine Vermeulen overleden
Woensdag is Florentine Vermeulen overleden, de weduwe van Marcel Maes. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt in beperkte kring plaats in de parochiekerk van Helchteren. Begroeting: maandag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant in Hechtel.

Vijf auto's in botsing betrokken

Vrijdag 18 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op de Westerring in Genk gebeurde gisterennamiddag rond 16.30 uur een kop-staartaanrijding tussen vijf voertuigen. Een 40-jarige vrouw uit Kortessem raakte daarbij gewond.

Paula Lemmens overleden

Vrijdag 18 september 2020
Houthalen-Helchteren - Paula Lemmens overleden
Dinsdag is de uit Beringen afkomstige Paula Lemmens overleden, de echtgenote van René Vanderlinden. Zij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Zondag (18.30 uur) is er daar een avondwake. Begroeting; zaterdag (15-16 uur) in funerarium Reners in Houthalen.
2

Nieuwe vennootschap: A.D.-Group

Donderdag 17 september 2020
Ahmet Celebi uit Houthalen-Helchteren heeft de besloten vennootschap A.D.-Group opgericht met zetel aan de Burgemeester Jan Geritslaan in Houthalen-Helchteren. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer de aan- en verkoop en het onderhoud van voertuigen.

Begrafenisondernemer failliet

Donderdag 17 september 2020
De Ondernemersrechtbank in Hasselt heeft begrafenisondernemer Johan Reners (Houthalen-Helchteren) failliet verklaard. Ook marktkramer Samir uit de gemeente is failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 17 oktober ingediend worden.

Inbraak in woning

Donderdag 17 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Er is ingebroken in een huis aan het Dorpsplein in Zonhoven. Over de aard en de omvang van de buit is nog niets geweten. De inbraak is gisterenavond vastgesteld.

Bromfietser (24) gewond

Donderdag 17 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
In de Boshoekstraat in Genk is gisterenavond rond 18 uur een 24-jarige bromfietser uit Genk ten val gekomen. Hij raakte gewond.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer De Vloot

Donderdag 17 september 2020
Vanaf komende maandag is het niet meer mogelijk om vanaf de Grote Baan in te rijden naar De Vloot. Het verkeer kan enkel vanaf de Koolmijnlaan richting de Grote Baan rijden. Fiets- en wandelbewegingen kunnen wel nog in beide richtingen.
Een en ander heeft te maken met de bouw van een nieuwe Aldi-vestiging. De aannemer gaat beginnen met de kelder uit te graven. Om de veiligheid te garanderen zal het werfverkeer zoveel als mogelijk worden gescheiden van het doorgaand en winkelend verkeer. De snelheid wordt in De Vloot tijdelijk verlaagd van 50 km naar 30 km per uur. Deze situatie zal worden aangehouden tot het einde van dit jaar.

Fietsers botsen

Woensdag 16 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Deze voormiddag kwam het tot een aanrijding tussen twee fietsers in de Nachtegalenstraat in Zonhoven. Eén van hen, een 85-jarige man uit Heusden-Zolder, raakte daarbij gewond.
  1. Begrafenisondernemer failliet
  2. Hoeve Mieneke herleeft
  3. Jef Geerts overleden
Er zijn nog geen groeten toegevoegd de voorbije dagen. Wilt u groeten overbrengen aan iemand? Zet ze in deze rubriek!
Groeten toevoegen
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen