• Nog geen evenementen in Houthalen-Helchteren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

17.000 euro aan boetes geïnd

Dinsdag 18 september 2018
Houthalen-Helchteren - 17.000 euro aan boetes geïnd
Gisteren hield de polite CARMA van 14 en 22 uur in samenwerking met de Vlaamse belastingdienst en de douane een verkeersactie in de zone. Van de 1.976 gescande voertuigen werden er 42 gecontroleerd. In totaal werd er een bedrag van 17.000 euro aan openstaande boetes en belastingen geïnd. Er werden zeven auto’s getakeld, waarvan vier bestuurders hun boete niet konden betalen en drie niet-verzekerde voertuigen. Verder werden twee bestuurders betrapt op het rijden op rode (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe bvba: Mudaro

Dinsdag 18 september 2018
Roger Willems uit Houthalen-Helchteren, Davy Willems uit Dilsen-Stokkem en Mustafa Kizilalan uit Heusden-Zolder hebben de bvba Mudaro opgericht met zetel aan de Sparrenstraat in Houthalen-Helchteren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer isolatiewerkzaamheden, voegwerken en dekvloeractiviteiten.

Weer bestelwagen tegen brug

Maandag 17 september 2018
Houthalen-Helchteren - Weer bestelwagen tegen brug
Voor de zoveelste keer is vanmiddag een bestelwagen tegen de brug van Bosdel in Genk gereden. De chauffeur bleef ongedeerd maar er is wel grote schade aan het voertuig (foto). (Foto Marco Mariotti)

Theresia Eyckens overleden

Maandag 17 september 2018
Houthalen-Helchteren - Theresia Eyckens overleden
In WZC Vinkenhof uit Houthalen is de uit Eksel afkomstige Theresia Eyckens overleden, de weduwe van Michel Vanderheyden. Zij was 91 jaar. Het afscheid in de aula van uitvaartcentrum Jaeken in Peer en de bijzetting in het familiegraf op de begraafplaats van Helchteren vinden in besloten kring plaats. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur).

Meer verkeersdoden in Limburg

Maandag 17 september 2018
Het aantal verkeersdoden daalde van alle Vlaamse provincies in de eerste zes maanden van dit jaar het sterkst in de provincie Antwerpen (van 30 naar 22 doden); het daalde voor de rest in elke andere Vlaamse provincie behalve in Limburg. Daar was er een stijging van 11 doden (van 14 naar 25). Het aantal letselongevallen vertoont verschillen van provincie tot provincie: in West-Vlaanderen (-1%), Oost-Vlaanderen (-2%) en Vlaams-Brabant (-2%) is er een lichte daling, in Antwerpen (+2%) en Limburg (+6%) is er een stijging.

Basketbal: Cobras - Houthalen 76-67

Zondag 16 september 2018
In de eerste landelijke van het basketbal (dames) heeft DBC Houthalen met 76-67 verloren van Cobras.

Handbal: Amay - Houthalen 25-25

Zondag 16 september 2018
In de tweede nationale van het handbal speelden Amay en Houthalen 25-25 gelijk.

FC Helson wint in Bornem

Zondag 16 september 2018
Houthalen-Helchteren - FC Helson wint in Bornem
FC Helson Helchteren heeft vanmiddag met 1-2 gewonnen op het veld van Bornem. Na drie wedstrijden staat Helson samen met KVK Tienen en Eendracht Termien aan de leiding met 7 punten. Eendracht Houthalen klopte thuis Sparta Lille met 2-1.

Park Houthalen klopt Alken

Zaterdag 15 september 2018
Houthalen-Helchteren - Park Houthalen klopt Alken
Park Houthalen heeft vanavond gewonnen in Alken. Uitslag: 1-5. Houthalen VV speelde 1-1 gelijk op het veld van Smeermaas.

Voor een snelle hap

Zaterdag 15 september 2018
Woorden van Jef
Houthalen-Helchteren - Voor een snelle hap
Ik ben meestal alleen, en dan zeg ik nogal eens rap: kom, ik heb niks in de frigo, ik ga naar de plaatselijke horeca voor een snelle hap. Nu, snel gaat dat meestal niet.
Onlangs vroeg ik in zo'n zaak naar een 'croque monsieur'. Dan denk je: dat gaat snel, zo'n croque'je. Ik had een pint besteld, bedoeld als aperitief. Na een kwartier was mijn pint leeg. Dus, een tweede pint. Na een half uur nog geen croque. Ik ga naar de toog en zeg: nou mensen het hoeft niet meer. Ja, maar het is dadelijk klaar. (…) Het hele nieuwsbericht
1
07/08
50 jaar geleden zijn Hugo en joséé voor het altaar getreden jullie werden man en vrouw en na die jaren nog geen berouw het ging niet altijd over rozen maar hebben elkaar toch kunnen lief kozen nog vele fijne jaren samen PROFICIAT Frans jacqueline
Franciscus Hermans Cupers
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Houthalen-Helchteren
  1. Voor een snelle hap
  2. Provincie neemt beheer waterlopen over
  3. Doek valt over oud gemeentehuis