Het overige nieuws

Dierenartsen waarschuwen met Pup4Life

Woensdag 20 februari 2019
Houthalen-Helchteren - Dierenartsen waarschuwen met Pup4Life
De Limburgse dierenartsen hebben een nieuwe website gelanceerd om mensen te helpen bij de aankoop van een pup of een nieuwe hond. Ze willen ook waarschuwen voor impulsieve aankopen want een hond koop je niet ondoordacht. Eén van de initiatiefneemsters is dierenarts Ann Coomans uit Paal. "De Limburgse dierenartsen, willen je graag helpen bij de aankoop van een gezonde en geschikte hond. Daarom werkten we samen en lanceerden we voor alle (toekomstige) hondeneigenaars de website Pup4Life. De (…) Het hele nieuwsbericht

Tinus Put overleden

Woensdag 20 februari 2019
Houthalen-Helchteren - Tinus Put overleden
Zaterdag is Tinus Put overleden, de weduwnaar van de in 1996 overleden Maria Schrooten en levensgezel van Jo van de Laar. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) in funerarium De Backer-Put aan de Bosstraat in Helchteren.

Soundbar, tv's en geld gestolen

Dinsdag 19 februari 2019
Kort nieuws van bij de buren
Er is ingebroken in een handelszaak aan de Zandoerstraat in Genk. De buit bestaat uit een soundbar, twee tv's en geld. De diefstal is vandaag vastgesteld. Ook vorige week werd in de Zandoerstraat een inbraak gepleegd.

Tegen stilstaande trekker

Dinsdag 19 februari 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Zuidbroek in Genk is deze voormiddag rond 10.20 uur een auto tegen een stilstaande trekker van een vrachtwagen gereden. Een 36-jarige man uit Maasmechelen liep daarbij verwondingen op.

Roger Melotte overleden

Dinsdag 19 februari 2019
Houthalen-Helchteren - Roger Melotte overleden
Donderdag overleed de uit Helchteren afkomstige Roger Melotte, de weduwnaar van de in 2000 overleden Lea Moermans. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt donderdag (10 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt. Begroetingsmoment: woensdag (18.30- 19.30 uur) in uitvaartcentrum Reweghs-Pipeleers in Zonhoven.

Tuinhuis in brand

Maandag 18 februari 2019
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag rukte de brandweer uit voor een brand in een tuinhuis aan de Molenstraat in Heusden-Zolder. Er is schade aan het dak. De brandoorzaak is nog niet bekend.

Werkmateriaal gejat

Maandag 18 februari 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Hoeven in Heusden-Zolder is werkmateriaal uit een voertuig gestolen. De politie kreeg vanochtend melding van de feiten.

Bona Jaenen overleden

Maandag 18 februari 2019
Houthalen-Helchteren - Bona Jaenen overleden
Vrijdag is Bona Jaenen overleden. Hij was 88 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Woensdag (19 uur) is er daar
een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters en Baers in Zolder-Centrum.

Handbal: Houthalen klopt Kraainem

Zondag 17 februari 2019
Houthalen-Helchteren - Handbal: Houthalen klopt Kraainem
In de tweede nationale van het handbal heeft Kreasa Houthalen Kraainem verslagen met 35-27. Houthalen staat aan de leiding met drie punten voorsprong op Izegem.
Houthalen-Helchteren - Zaalvoetbal: pijnlijk verlies voor Celtic
In eerste nationale van het zaalvoetbal  heeft Celtic Houthalen met 3-1 verloren in Morlanwelz. Celtic staat voorlaatste in de stand met twee punten meer dan Morlanwelz.