• Nog geen evenementen in Genk
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Genk - Van Aert al elke dag op het podium in Tour
                                                                       (Cartoon: Fobie)
1

Val met elektrische step

Zondag 3 juli 2022
Kort nieuws van bij de buren
Vanochtend rond uur 2 uur kwam een 30-jarige man in de Ziepstraat in As ten val met zijn elektrische step. Hij raakte daarbij gewond.
1

KSK Heist - KRC Genk 1-8

Zaterdag 2 juli 2022
Genk - KSK Heist - KRC Genk 1-8
KRC Genk heeft vanmiddag zijn oefenwedstrijd op het veld van KSK Heist gewonnen met 1-8. Oyen en Németh maakten elk drie doelpunten Cuesta en El Khannnouss maakten de andere goals.
1

Rik Evens overleden

Zaterdag 2 juli 2022
Genk - Rik Evens overleden
In WZC Toermalien is woensdag Rik Evens overleden, de weduwnaar van de in 2018 gestorven Lène Vervaet. Hij was 95 jaar. Begroeting: woensdag (19-19.30 uur) bij Uitvaartzorg Smeets in Hasselt.
1

Danny Claesen overleden

Zaterdag 2 juli 2022
Genk - Danny Claesen overleden
Woensdag is Danny Claesen overleden. Hij was 62 jaar en afkomstig van Genk. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van As. Begroeting: maandag (19-20 uur) in UCAS aan de Kerkstraat in As.
1

Aldo Mercurio overleden

Vrijdag 1 juli 2022
Genk - Aldo Mercurio overleden
Dinsdag is Aldo Mercurio overleden, de echtgenoot van Carine Van Becelaere. Hij was 63 jaar. Het afscheid vindt woensdag (11 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt. Begroeting: dinsdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan
1

Ivonne Colson overleden

Vrijdag 1 juli 2022
Genk - Ivonne Colson overleden
Gisteren is Ivonne Colson overleden, de weduwe van Mathieu Bormans. Zij was 96 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de OLV Tenhemelopneming kerk aan de Lieve Vrouwstraat in Oud-Waterschei.
1

Langere droge periode

Vrijdag 1 juli 2022
Weerbericht
Genk - Langere droge periode
 Met hogedrukgebieden over of nabij onze regio, ziet het ernaar uit dat we een langere droge of overwegend droge periode mogen verwachten. Thermische hoogstandjes zitten er echter niet aan te komen. De wind draait de volgende dagen naar het noorden en de maxima komen dan eerder op bescheiden waarden uit.
Vandaag is de atmosfeer nog net voldoende onstabiel om na de middag een enkele regenbui te genereren, al houden de meeste plaatsen het overwegend droog. Daarbij wisselen zon en (…) Het hele nieuwsbericht
1

Galamatch tegen AEK Athene

Vrijdag 1 juli 2022
Genk - Galamatch tegen AEK Athene
Zaterdag 16 juli organiseert KRC Genk zijn Fandag. De Genkies spelen dan een galamatch tegen AEK Athene. Ook zal er hulde gebracht worden aan clubicoon Pierre Denier. Er is onder meer ook een handtekensessie met de spelers.
1

Tour start in Denemarken

Vrijdag 1 juli 2022
Genk - Tour start in Denemarken
                                                                          (Cartoon: Fobie)
1
Genk - Freddy Vanden Broecke overleden
Woensdag is Freddy Vanden Broecke overleden, de weduwnaar van de in 1997 gestorven Maria Van Laerken. Hij was 71 jaar. Het afscheid vindt woensdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: dinsdag (18.30-19.30 uur).
1

Tien nieuwe spelers voor Genk VV

Donderdag 30 juni 2022
Genk - Tien nieuwe spelers voor Genk VV
Genk VV heeft tien nieuwe spelers aangetrokken: Emilio Milts (Patro Eisden), Jamie Peeters (E. Mechelen a/d Maas), Gianluca Trondo (Park Houthalen), Michel Vercruysse (Echt VV), Stan Croonen (Termien), Jef Croonen (Wiemesmeer), Sander Ezaitouni (Zonhoven United), Laurens Huybregts (Boxberg), Brian Janssen (Boorsem) en Thorben Jansen (Kolmont).
1

Over stikstof en zo

Donderdag 30 juni 2022
Vandaag gelezen
"Onze uitstoot móét omlaag. Nergens ter wereld is de stikstofneerslag per hectare zo groot als in Nederland en Vlaanderen. Het klopt ook dat de landbouwsector daar grotendeels voor verantwoordelijk is."
Minister van landbouw Jo Brouns in HUMO.
1
Dit weekend werkt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in Hasselt ter hoogte van de Kempischesteenweg aan de kant van de binnenring (fase 3b). De werken starten opnieuw vrijdagavond en duren tot maandagochtend. In de periode is er slechts één linksaf beweging mogelijk: vanaf de Kuringersteenweg/kanaalkom richting Zonhoven. Verkeer van en naar het centrum volgt een omleiding via de Vildersstraat en de Elfde-Liniestraat.
De boodschap blijft om de omgeving van het drukke kruispunt te vermijden en via de alternatieve routes via de E314 - E313 en Genk – Diepenbeek – Hasselt naar en van Hasselt te rijden.
Op donderdag 7 juli wordt een stuk van de binnenring geasfalteerd. Hierdoor rijdt het verkeer tussen de brug van de kanaalkom en het kruispunt de hele dag over één rijstrook. De oprit van de Scheepvaartlaan naar de binnenring is dan afgesloten.
1
  1. Ina Swendrowski overleden
  2. Johan Neyens overleden
  3. Opa misbruikt 9-jarige kleindochter
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen