• Nog geen evenementen in Genk
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Catharina Peeters overleden

Zaterdag 13 augustus 2022
Genk - Catharina Peeters overleden
In seniorenresidentie Hof van Gan in Genk is woensdag Catharina Peeters overleden, de weduwe van de in 2009 gestorven Michel Kacher. Zij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Opglabbeek. Begroeting: woensdag (19-20 uur) in UCOP aan de Weg naar As in Opglabbeek.
1

Geef de wolf geen kans...

Zaterdag 13 augustus 2022
Genk - Geef de wolf geen kans...
...en maak je weide wolfproof!                         (Cartoon: Fobie)
1

Henri Kums overleden

Zaterdag 13 augustus 2022
Genk - Henri Kums overleden
Op 6 augustus overleed Henri Kums, de echtgenoot van Margriet Martens. Hij was 95 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring. Rouwadres: Vogelsberg 35, 3600 Genk.
1

KRC Ladies winnen eerste match

Zaterdag 13 augustus 2022
De KRC Ladies zijn het nieuwe seizoen gestart met een 1-2 overwinning op het veld van Woluwe. Luna Vanzeir maakte de twee Genkse doelpunten.
1

Verhalen over kapelletjes gezocht

Zaterdag 13 augustus 2022
Genk - Verhalen over kapelletjes gezocht
Vlaanderen telt zo’n 15.000 kapelletjes. Veel van deze kapellen herbergen bijzondere objecten, zijn bouwkundig interessant en zijn vaak onlosmakelijk verbonden met eeuwenoude tradities en verhalen. PARCUM start daarom met een grootschalig project over kapelletjes en hun erfgoed. "Kapelletjes zijn veel meer dan je denkt. Ze herbergen bijzondere beelden, of zijn onlosmakelijk verbonden met eeuwenoude tradities en verhalen. Om dat diverse erfgoed op eenzelfde manier te inventariseren ontwikkelen (…) Het hele nieuwsbericht
1

Mia Metten overleden

Vrijdag 12 augustus 2022
Genk - Mia Metten overleden
Gisteren is Mia Metten overleden, de echtgenote van Roger Bielen. Zij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk aan de Kerkstraat in Winterslag. Begroeting: woensdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.
1

Lieve Geurts overleden

Vrijdag 12 augustus 2022
Genk - Lieve Geurts overleden
In WZC Hof van Gan is woensdag Lieve Geurts overleden, de echtgenote van Renaat Huygen. Zij was 70 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Termien. Begroeting: woensdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.
1
Genk - KRC Genk huurt Daan Dierckx van Parma
KRC Genk verwelkomt Daan Dierckx, één van haar jeugdtalenten, terug in de Cegeka Arena. De rijzige centrale verdediger doorliep verschillende reeksen in de jeugdopleiding van KRC Genk en wist zich daar stevig in de kijker te spelen. Het was het Italiaanse Parma FC dat hem in de winter van 2021 wist in te lijven en hem op zijn 17-jarige leeftijd ook meteen liet debuteren. Dat maakte van Daan de eerste speler uit het geboortejaar 2003 in de Serie A. De clubs vonden nu een akkoord in een huurovereenkomst voor één jaar, met aankoopoptie. De 19-jarige Belgische jeugdinternational sluit aan bij de selectie van Jong Genk, onder leiding van Hans Somers.
1
Deze voormiddag, even voor 10 uur, botsten een auto en een 49-jarige bromfietsster uit Genk op de Noordlaan. De bromfietsster raakte gewond.
1

Maurice Martens overleden

Vrijdag 12 augustus 2022
Genk - Maurice Martens overleden
Gisteren is Maurice Martens overleden, de echtgenoot van Lutgarde Steegmans. Hij was 72 jaar. Het afscheid vint plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag 17 augustus (18.30-19 uur) bij uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.
1

Geef je hond geen ijsblokjes

Vrijdag 12 augustus 2022
Het is maar dat je 't weet
Geef je hond geen ijsblokjes of andere diepvriesartikelen om hem af te koelen. Die waarschuwing geeft een dierenarts op Facebook: "IJsblokjes koelen de honden niet af. Honden ijsblokjes geven in de hitte heeft het tegenovergestelde effect. (...) In extreme hitte moet de temperatuur van een hond geleidelijk verlaagd worden. In lauw water gedrenkte handdoeken die in de vacht bij de huid worden gewreven om de warmte van het lichaam weg te houden, houden de hond koel."
1

De Rijn valt stilaan droog

Vrijdag 12 augustus 2022
Genk - De Rijn valt stilaan droog
                                                                       (Cartoon: Fobie)
1

Botsing tussen drie auto's

Vrijdag 12 augustus 2022
Kort nieuws van bij de buren
Bij een kop-staataanrijding op de Bilzerweg in Zutendaal is één gewonde gevallen. Het slachtoffer is een 39-jarige man uit Zutendaal. Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 8 uur.
1

Gewond bij botsing

Vrijdag 12 augustus 2022
Vanmorgen botsten twee auto's op de Taunusweg in Bilzen. Daarbij is een vrouw uit Genk gewond geraakt.
1
  1. Bosband aan zorgcentrum Bethanië
  2. Warmtenet op Thor Park wordt aanbesteed
  3. KRC trekt Deense verdediger aan
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen