• Nog geen evenementen in Genk
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Zuster Paesmans overleden

Zaterdag 25 september 2021
Genk - Zuster  Paesmans overleden
Woensdag is zuster Marie-Gabriëlle Paesmans overleden. Zij was 88 jaar en lid van de Orde van de Clarissen, De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de Sint-Martinuskerk in Genk. Begroeting: dinsdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Remans aan de Hoogstraat.

Gerarda Beckers overleden

Zaterdag 25 september 2021
Genk - Gerarda Beckers overleden
Woendag is Gerarda Beckers overleden, de weduwe van de in 2013 overleden Mathieu Aerden. Zij was 79 jaar en afkomstig van Genk. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van As. Begroeting: woensdag (18.30-19.30 uur) in uitvaartcentrum UCAS aan de Kerkstraat in As.

Angelo Leocata overleden

Zaterdag 25 september 2021
Genk - Angelo Leocata overleden
Donderdag is Angelo Leocata overleden, de echtgenoot van Maria Corica. Hij was 72 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de Italiaanse Missie aan de Risstraat in Genk-Hoevenzavel. Vandaag (17 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters en Baers in Houthalen-Oost.

Nieuwe vennootschap: Slegers Seba

Vrijdag 24 september 2021
Sebastiaan Slegers (30) uit Genk heeft de besloten vennootschap Slegers Seba opgericht met zetel aan de Vennestraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten, renovatiewerkzaamheden, vochtbestrijding en het bouwrijp maken van terreinen.

Kumordzi (ex-KRC Genk) naar Kabouters

Vrijdag 24 september 2021
Bennard Kumordzi (ex-KRC Genk) zal de kleuren verdedigen van Kabouters Opglabbeek. De middenvelder is inmiddels 36 jaar.

KRC tegen Sint-Eloois-winkel in Beker

Vrijdag 24 september 2021
Vanmiddag is er geloot voor de zestiende finales van de Beker van België. KRC Genk moet naar Sint-Eloois-Winkel.

Giovanni Secci overleden

Vrijdag 24 september 2021
Genk - Giovanni Secci overleden
Gisteren is Giovanni Secci overleden. Hij was 73 jaar. De uitvaartdienst vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de Italiaanse Missie aan de Risstraat.

44% landbouwgrond

Donderdag 23 september 2021
Vandaag gelezen
De landoppervlakte van België bestaat voor 44% uit landbouwgrond en voor 20% uit bos. 9% van het grondgebied bestaat uit woongebied en 7% wordt gebruikt voor transport en communicatie. (Statbel)

Francinne Corteyzer overleden

Donderdag 23 september 2021
Genk - Francinne Corteyzer overleden
Vandaag is Francinne Corteyzer overleden, de echtgenote van Jan Wijman. Zij was 84 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Fietsers gewond bij aanrijdingen

Donderdag 23 september 2021
Genk - Fietsers gewond bij aanrijdingen
Op de André Dumontlaan botsten gisterenavond rond 18.30 uur een auto en een fietser. De fietser, een 30-jarige man uit Wellen, raakte daarbij gewond. In de Dieplaan werd gisterenavond rond 17.50 uur een fietser aangereden door een auto. Een 71-jarige vrouw uit Genk raakte daarbij gewond.

We krijgen herfstweer

Donderdag 23 september 2021
Weerbericht
Genk - We krijgen herfstweer
Het aangename septemberweer loopt stilaan op zijn einde. Niet zozeer in temperaturen, die blijven de komende dagen immers nog vrij hoog, maar vooral in het aantal uren zonneschijn. Eerst zorgt een verzwakte storing voor meer bewolking. In het weekend brengt een storing vanuit het zuiden onweersbuien en na het weekend zorgen Atlantische storingen voor wisselvallig en winderig weer. Tussendoor is er ook nog wel af en toe wat zonneschijn.
Vandaag (23/09) verloopt de eerste (…) Het hele nieuwsbericht

Marie-José Habets overleden

Donderdag 23 september 2021
Genk - Marie-José Habets overleden
Zondag is Marie-José Habets (67) overleden, de echtgenote van André Stulens. Zij woonde in Eigenbilzen en was afkomstig van Genk. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Romain Ramaekers overleden

Donderdag 23 september 2021
Genk - Romain Ramaekers overleden
Maandag is Romain Ramaekers (58) overleden. Hij woonde in Vucht en was afkomstig van Genk. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Volgens zijn wens werd zijn lichaam aan de wetenschap geschonken.

Alternatieve dienstregeling

Donderdag 23 september 2021
Genk - Alternatieve dienstregeling
Door een nationale actiedag van de socialistische vakbond op vrijdag 24 september zullen er die dag minder bussen en trams rijden. De Lijn doet er alles aan om haar reizigers niet in de kou te laten staan en werkte een alternatieve dienstregeling uit. Deze is beschikbaar op delijn.be/alternatievedienstverlening
  1. Koeltorens centrale Langerlo worden opgeblazen
  2. Dubbelrichtingsfietspad langs Taunusweg
  3. Ronald Fransen overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen