• Nog geen evenementen in Genk
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Louis Berden overleden

Dinsdag 3 augustus 2021
Genk - Louis Berden overleden
Zaterdag is Louis Berden overleden, de echtgenoot van Rosetta Rizzo. Hij was 83 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Lantmeeters aan de Hoogstraat.

'Ik blijf nog effe kij... ?'

Maandag 2 augustus 2021
Genk - 'Ik blijf nog effe kij... ?'
                                                                             (Cartoon: Fobie)

KRC Genk: 23 spelers geselecteerd

Maandag 2 augustus 2021
Coach John van den Brom heeft vandaag zijn selectie bekendgemaakt voor de match van morgen tegen Shakhtar Donetsk. De namen: Vandevoordt, Leysen, Chambaere, Munoz, Sadick, McKenzie, Cuesta, Lucumi, Arteaga, Heynen, Hrosovsky, Eiting, Toma, Geusens, Trésor, Thorstvedt, Ito, Bongonda, Oyen, Paintsil, Onuachu, Dessers, Nemeth.

Raymonde Vanoorlé overleden

Maandag 2 augustus 2021
Genk - Raymonde Vanoorlé overleden
Vrijdag is Raymonde Vanoorlé overleden, de weduwe van de in 2011 overleden Pierre Hubin. Zij was 77 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Roland Hendrix overleden

Maandag 2 augustus 2021
Vandaag is Roland Hendrix overleden. Hij was 70 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Alice Vandyck overleden

Maandag 2 augustus 2021
Genk - Alice Vandyck overleden
Vrijdag is in Genk Alice Vandyck overleden, de weduwe van de in 2002 overleden Luigi Cannas. Zij was 87 jaar en afkomstig van Peer. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Woensdag (19 uur) is er een avondwake in de Christus Koningkerk aan de Duinenlaan.

Juliana Willems overleden

Maandag 2 augustus 2021
Zaterdag is Juliana Willems overleden. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Esaki Sushi Genk opent restaurant

Maandag 2 augustus 2021
Eerst kon je er alleen maar sushi afhalen, vanaf woensdag kan je ook gaan dineren bij Esaki Sushi Genk. Het Japanse sushirestaurant opent dan met een personeelsbezetting van 7 man in de Stationsstraat. Eind december vorig jaar werd er omwille van de coronamaatregelen alleen gestart met take away. Nu komt er het restaurantgedeelte bij.  

Jozef Hardy overleden

Maandag 2 augustus 2021
Genk - Jozef Hardy overleden
Op 29 juli overleed Jozef Hardy, de weduwnaar van de in 2019 overleden Helena Wevers. Hij was 91 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Boxbergheide. Dinsdag (18.30) is er daar een avondwake.

Martha Akkermans overleden

Maandag 2 augustus 2021
Genk - Martha Akkermans overleden
Vrijdag is Martha Akkermans overleden, de echtgenote van Jan Habex. Zij was 91 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Oud-Waterschei. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.

Antonia Durante overleden

Maandag 2 augustus 2021
Genk - Antonia Durante overleden
Zaterdag is Antonia Durante overleden, de weduwe van Giovanni Mazzei. Zij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag 510.30 uur) plaats in de Italiaanse kerk in Waterschei.

Racing Boxberg - Genk VV 0-2

Zondag 1 augustus 2021
Genk - Racing Boxberg - Genk VV 0-2
Racing Boxberg heeft thuis verloren van Genk VV. Uitslag: 0-2.

Auto van de baan op E314

Zondag 1 augustus 2021
Op de E314 ging vanavond een auto van de baan. Het voertuig belandde in de berm. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.
Genk - Eendracht Termien naar volgende ronde
Eendracht Termien gaat naar de volgende ronde van de Croky Cup na 2-9 winst tegen Grimbie 69. Aan de rust was de stand 1-6.
  1. Opstart windturbine in Genk-Zuid wordt voorbereid
  2. De paraplu's hangen er nog
  3. KRC Genk verliest van Oostende
28/06
Internetgazet xxx

Veel succes met uw editie GENK Ik kijk alle dagen naar de editie van HAMONT. Ik heb er gewoond tot 2009 dan naar Genk verhuisd maar kijk nog alle dagen naar deze editie Ik kom uit Opglabbeek dus ook de editie Oudsbergen lees ik ook dus zo voort!

Jos Janssen
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Genk