Het overige nieuws

Over de kop na botsing

Woensdag 5 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag raakten twee auto's in een aanrijding betrokken op het kruispunt van de Kanaallaan en de Tunnelstraat in Leopoldsburg. Eén van de wagens ging na de botsing over de kop.

Vrouw rijdt door muur

Woensdag 5 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Vanmiddag is een vrouw in een carwash in Lommel bij het achteruit rijden door de muur gereden. Er vielen geen gewonden. De brandweer heeft het gat in de muur gedicht.

Vrouw gewond bij frontale klap

Woensdag 5 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Bij een frontale klap tussen een auto en een bestelwagen in de Fabrieksstraat in Overpelt is vandaag een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Drugslabo ontmanteld

Dinsdag 4 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Drugslabo ontmanteld
De politie Kempenland ontdekte gisteren een labo voor de productie van synthetische drugs achter een afgelegen woning in Leopoldsburg, aan de grens bij Balen. Drie verdachten zijn gearresteerd en werden ondervraagd door de onderzoeksrechter. "Toen onze onderzoekers gisteren in de voormiddag een huiszoeking uitvoerden, werd het labo ontdekt in een bijbouw achter de woning", zegt woordvoerder commissaris Eric Cenens. "Parket Limburg werd verwittigd en drie verdachten die op de plaats aanwezig waren, (…) Het hele nieuwsbericht

Vrouw (36) gewond bij botsing

Dinsdag 4 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een 36-jarige vrouw uit Peer is gewond geraakt bij een kop-staartaanrijding tussen twee auto's op de Lillosteenweg in Houthalen-Helchteren. Het ongeval gebeurde gisterenavond.

Twee ongevallen in drie kwartier

Dinsdag 4 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag hebben zich op de E314 in Houthalen-Helchteren twee verkeersongevallen gebeurd in drie kwartier. Eerst botsten een auto en een bestelwagen. Daarbij viel één gewonde. Daarna botsten een vrachtwagen en een auto met aanhangwagen. Het bleef bij blikschade.

In het nieuws...

Dinsdag 4 augustus 2020
Hechtel-Eksel - In het nieuws...
                                                                            (Cartoon: Fobie)

Hittegolf!

Dinsdag 4 augustus 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Hittegolf!
Aan de westelijke flank van een hogedrukgebied met kern over de Oostzee wordt subtropische lucht naar onze streken getransporteerd. Na een dag met nog bescheiden maxima worden de temperaturen de volgende dagen tropisch. Het is morgen de eerste dag van een hittegolf die mogelijk meer dan 10 dagen kan aanhouden. Vanaf het weekend is er wel kans op een lokaal warmteonweer.
Vandaag is het zonnig in de ochtend. Nadien komt er meer bewolking opzetten, maar het blijft droog en er is nog steeds ruimte voor (…) Het hele nieuwsbericht

Bob Van Laecke overleden

Dinsdag 4 augustus 2020
Hechtel-Eksel - Bob Van Laecke overleden
Op 8 juli overleed Bob Van Laecke. Hij was 59 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Rouwadres: fam. Van Laecke, p/a Hoofdstraat 34 3941 Eksel.

Verkeersongeval in Wijchmaal

Maandag 3 augustus 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Verkeersongeval in Wijchmaal
Een 65-jarige vrouw uit Peer is gewond geraakt bij een verkeersongeval in de Eggebekstraat in Wijchmaal. Het ongeval gebeurde deze namiddag.
De start van het BENE-League seizoen 2020-2021 is uitgesteld. Wegens de heropleving van het coronavirus mogen de handbalteams in ons land vóór 1 oktober niet in competitieverband in actie komen. Hierdoor is de start van de grensoverschrijdende competitie, die gepland stond voor begin september, uitgesloten. Volgende week wordt beslist wanneer de competitie wél van start gaat.

Christine Broers overleden

Maandag 3 augustus 2020
Hechtel-Eksel - Christine Broers overleden
Zaterdag is Christine Broers overleden, de weduwe van Han Bueren. Zij was 73 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Haar urne wordt geplaatst in het columbarium op de begraafplaats in Hechtel.

Mia Schrooten overleden

Maandag 3 augustus 2020
Hechtel-Eksel - Mia Schrooten overleden
In WZC Ter Meeuwen in Oudsbergen is zaterdag de uit Eksel afkomstige Mia Schrooten overleden, de echtgenote van Thieu Wuytjens. Ze was 91 jaar. De uitvaartplechtigheid en de crematie zullen in besloten kring plaatsvinden. Begroeting: donderdag (19-20u) in funerarium Creemers in de Belgebergstraat in Kaulille. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
1

Marcel Daemen overleden

Maandag 3 augustus 2020
Hechtel-Eksel - Marcel Daemen overleden
Gisteren is Marcel Daemen overleden, de echtgenoot van Kristel Gijbels. Hij was 54 jaar. Als gevolg van de coronamaatregelen zijn er geen publieke afscheidsmomenten. Rouwadres: fam. Daemen-Gijbels p/a Hoofdstraat 34 3941 Eksel.
3
08/07

Francis, Gunny en Ward, wij wensen jullie veel succes met jullie verhuis.

Carine Peeters
Groeten toevoegen
Alle groeten uit Hechtel-Eksel
17/07

Ria en Herman gefeliciteerd met jullie 50 jaar huwelijk. Geniet van elke dag met een lach. XXX

Carine Van Thieu van Sooi
13/07

jeanneke drees en henri van herk proficiat met jullie gouden huwelijksfeest geniet ervan grts ludo en jenny

ludo bouts
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel
  1. Marcel Daemen overleden
  2. Inwoner gearresteerd na verkeersongevallen
  3. Dodge-bestuurder had medisch probleem