Het overige nieuws

Alle faciliteiten voor de Sint

Woensdag 20 november 2019
Vandaag gezien
Lommel - Alle faciliteiten voor de Sint
Vandaag gezien in Hasselt... (Foto Josh Vandijck)

Ria Gerits overleden

Woensdag 20 november 2019
Lommel - Ria Gerits overleden
Maandag is in Leopoldsburg de uit Lommel afkomstige Ria Gerits overleden, de echtgenote van André Jansen. Zij was 57 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in aula De Vloot in Leopoldsburg. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in funerarium Hulsmans in Leopoldsburg.

Gratis naar Lommel SK zaterdag?

Woensdag 20 november 2019
Lommel - Gratis naar Lommel SK zaterdag?
De winnaar van onze twee gratis tickets is Luc Jansen! Proficiat. En voor alle anderen... U kan via de club zélf ook nog gratis tickets bemachtigen door u op hun website te registreren. Lees er hier alles over.

Sjoukje zit er niet mee

Woensdag 20 november 2019
Danny doet Danny
Lommel - Sjoukje zit er niet mee
‘Na de moord begon hij op koelbloedige wijze het lijk in stukken te hakken met een kapmes. Hij begon met het hoofd en de armen, maar daarna kon hij niet goed kiezen wat hij nu eerst zou versnijden. Ineens hoorde hij een vreemd geluid... De politie? Hij heeft dan maar de benen genomen.’
Dat las ik zomaar toevallig ergens in een boek van mezelf. Benen zijn ontzettend belangrijk in het leven. Mensen zouden er toch minstens één moeten hebben, maar bij voorkeur twee, zodat ze door mij op het (…) Het hele nieuwsbericht
3

Code geel: gladheid

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Code geel: gladheid
Toch maar even opletten als je vanavond laat of morgenvroeg de baan op moet. Het KMI heeft code geel afgekondigd door de kans op gladde wegen in Limburg, Luik en Luxemburg. De waarschuwing geldt vanaf deze avond 22 uur tot woensdagochtend 11 uur. De gladheid kan vooral veroorzaakt worden doordat het vriest - tot min 3 - op natte wegen.

Ongeval in Doelenstraat

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Ongeval in Doelenstraat
Vanmorgen rond 6.30 uur raakten een auto en een fietser in een aanrijding betrokken in de Doelenstraat. De fietser werd gewond.

Gusta Boers overleden

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Gusta Boers overleden
Vandaag is in WZC Kapittelhof Gusta Boers overleden, de weduwe van Henri Cox. Zij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: zondag (10.30-11 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.
2

Jacqueline Luyten overleden

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Jacqueline Luyten overleden
In WZC Reigersvliet in Leopoldsburg is gisteren Jacqueline Luyten overleden, de echtgenote van Jos Cools. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18-18.30 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat in Leopoldsburg.

Solange Sneyers overleden

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Solange Sneyers overleden
Gisteren is Solange Sneyers overleden. Zij was 66 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de aula van het funerarium Witters. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur).
12

Ondertussen, in Genk...

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Ondertussen, in Genk...
                                                                          (Cartoon: Fobie)
1

Gratis naar Lommel SK zaterdag?

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Gratis naar Lommel SK zaterdag?
Voor de volgende thuiswedstrijd zaterdag tegen Union heeft Internetgazet weer 2 gratis toegangskaarten in de outside-seats weg te geven. Alles wat u moet doen is vóór vanavond 24 uur een mailtje sturen aan internetgazet.lommel[!]telenet.be en dan maakt u kans op deze tickets. Maar er is méér... Ook de club zelf pakt uit met een grote supportersactie voor deze thuiswedstrijd! Nu zaterdag 23/11 (…) Het hele nieuwsbericht

Zonder woorden...

Dinsdag 19 november 2019
Lommel - Zonder woorden...
Foto Robert Boons

'Koning ontving Paul Magnette'

Maandag 18 november 2019
Lommel - 'Koning ontving Paul Magnette'
En Fobie vernam dat de informateur een bijzonder idee aan het staatshoofd voorlegde...

François Slootmaekers overleden

Maandag 18 november 2019
Lommel - François Slootmaekers overleden
Vandaag is François Slootmaekers overleden, de weduwnaar van Rosa Bernaerdts en de levenspartner van Julienne Veraa. Hij was 80 jaar. Het afscheid vindt donderdag (12 uur) plaats in de aula van het crematorium in Lommel. Begroeting: woensdag (18-18.30 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.

Rachel Blommé overleden

Maandag 18 november 2019
Lommel - Rachel Blommé overleden
Gisteren is Rachel Blommé overleden, de weduwe van Jaak Van Bommel. Zij was 77 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Heide-Heuvel. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.
1
20/11
Gt Kolonie

Proficiat gt kolonie u17, trainers en afgevaardigde met het behalen van de titel.

Michael Wielockx
18/11

proficiat TTC Lommel A ploeg met de top 5

rudi van engeland
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel
  1. Sjoukje zit er niet mee
  2. Gratis naar Lommel SK zaterdag?
  3. 'Cuchara' krijgt twee sterren in Michelingids