Het overige nieuws

Toon Jansen overleden

Dinsdag 20 november 2018
Lommel - Toon Jansen overleden
Gisteren is Toon Jansen overleden, de echtgenoot van Annie Bernaerts. Hij was 67 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroetingsmoment: vrijdag (18-18.30 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.
4
Kort nieuws van bij de buren
Transavia biedt vanaf vandaag extra vluchten vanaf Eindhoven Airport aan naar negen populaire steden. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft hiermee een deel van de vrijgekomen ruimte opgevuld na het besluit van Ryanair om de Eindhovense basis te sluiten. Het vliegschema van Transavia vanaf Eindhoven is uitgebreid met meer frequenties naar negen populaire bestemmingen, te weten: Marrakech, Krakau, Palma de Mallorca, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Athene en Faro. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven Airport naar 35 bestemmingen in 12 landen.

Week van de afvalophalers

Dinsdag 20 november 2018
Tijdens de Week van de recyclageparkwachter en de afvalophaler (nog tot en met vrijdag) worden hun inspanningen in de kijker gezet. Daarom roept Limburg.net alle inwoners van Limburg en Diest op om een leuke boodschap met stickers, post-its of tekeningen achter te laten op hun afvalzakken of –bakken.
Lommel - Kunstacademie gaat kunstwerken veilen
In het kader van “De Warmste Week” gaat de Kunstacademie Noord-Limburg kunstwerken veilen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de goede doelen "vzw Akindo" en de "Maranghada-school in India". De academie zoekt kunstwerken die gemaakt zijn door lokale (amateur-)kunstenaars en kosteloos worden aangeboden voor de veiling.
Wil je graag een kunstwerk afstaan voor het goede doel? Laat het dan snel weten! Stuur voor maandag 26 november een mail naar m.wellens[!]kanl.be met een foto van het kunstwerk , de grootte van / gebruikt materiaal voor het werk, de minimumprijs (startbedrag)... 2D-werken moeten wel ingelijst zijn (en gratis ter beschikking worden gesteld) voor de veiling en de koper. Na je inzending houdt de Kunstacademie je op de hoogte van het verdere verloop.
Alvast bedankt en warme groeten, Michel, Sophie en Leen. Kernteam "De Warmste Week van Beeldende Kunsten" Kunstacademie Noord-Limburg

Zwarte zondag?

Dinsdag 20 november 2018
Lommel - Zwarte zondag?
En? U kent dit ook? (Foto Albert Agten)

Louisa Dirckx overleden

Dinsdag 20 november 2018
Lommel - Louisa Dirckx overleden
Gisteren is Louisa Dirckx overleden, de echtgenote van Louis Strackx. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroetingsmoment: donderdag (18-18.30 uur)in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.

Katrijn Lavreysen overleden

Maandag 19 november 2018
Lommel - Katrijn Lavreysen overleden
Zondag is de uit Lommel afkomstige Katrijn Lavreysen overleden, de weduwe van Michel Wils. Zij was 79 jaar en wordt vrijdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Godsheide (Hasselt).

Botsing in Lommel-Kolonie

Zondag 18 november 2018
Lommel - Botsing in Lommel-Kolonie
Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Luikersteenweg in Lommel-Kolonie zijn deze namiddag twee gewonden gevallen. Zij werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Regina Willems overleden

Zondag 18 november 2018
Lommel - Regina Willems overleden
Vandaag is Regina Willems overleden, de weduwe van Louis Verboven. Zij was 95 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroetingsmoment: woensdag (18-18.30 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.
1

Fien Cuypers overleden

Zondag 18 november 2018
Vandaag is Fien Cuypers overleden, de weduwe van Frans Stalmans. Zij was 92 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroetingsmoment: donderdag (19.30-20 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.

Lovoc-dames A boeken 3-2 winst

Zondag 18 november 2018
Lommel - Lovoc-dames A boeken 3-2 winst
In het damesvolley wonnen de dames A (foto’s) thuis met 3-2 van HE-Voc Hechtel-Eksel B. Het was echter een dubbeltje op zijn kant! In set 1 stond Lovoc ver achter. Na een formidabele opslagreeks van Anne stond Lovoc opeens een heel stuk voor, een voorsprong die de dames niet meer uit handen gaven. In set 2 hadden de dames een riante voorsprong, maar plots stokte de machine. HE-Voc ging erop en erover, en won set 2. In set 3 stond HE-Voc nergens, Lovoc won op een drafje met 25-9. Gewonnen spel (…) Het hele nieuwsbericht
Lovoc-dames A boeken 3-2 winstLovoc-dames A boeken 3-2 winstLovoc-dames A boeken 3-2 winst
Lommel - Kolonie haalt verschroeiend uit: 8-0
Lutlommel speelde vanmiddag 'maar' gelijk tegen de laatste in de stand, FC Anadol. Het werd 2-2 aan de Konijnenpijp. Verbroedering ging verder op zijn elan, en won met 0-4 bij Fl. Termolen. Kolonie haalde verschroeiend uit tegen V. Loksbergen met maar liefst 8-0 en Kattenbos tot slot behaalde een gelijkspel tegen Peer SV. Het werd 1-1.

Martina Hendriks overleden

Zaterdag 17 november 2018
In rusthuis Hoevezavel is vandaag Martina Hendriks overleden. Ze was 92 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.
16/11
Christa VerbiestHartelijk gefeliciteerd met je 50ste verjaardag !!
Bart Franco
13/11
Proficiat met je verjaardag. Wij wensen je een prettige verjaardag en bloemen om je dagen te kleuren,veel licht op momenten van zorgen en fijne vooruitzichten voor morgen wij wensen dat je deze dag met volle teugen genieten mag Mia & Opa.
TUYAERTS MICHEL.
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel
  1. Positivisme ondanks terminale kanker
  2. Lommel verliest van KV Mechelen met 3-2
  3. Het lekkerste