Het overige nieuws

Einde zomertennis

Dinsdag 18 september 2018
Lommel - Einde zomertennis
De zomertennis zit erop. De leden van de tennisclub hebben dan ook afscheid genomen van Jenny en Paul met een hapje en drankje. Zij hebben de cafetaria deze zomer uitgebaat en nu wordt deze kortelings afgebroken, want er komt een volledig nieuwe cafetaria aan het nieuwe zwembad. (Foto Robert Boons)

Maria Schoeters overleden

Dinsdag 18 september 2018
Lommel - Maria Schoeters overleden
Vrijdag is Maria Schoeters overleden, de weduwe van Jef Beysen. Zij zou zaterdag 100 jaar worden. Het afscheid vindt die dag (11 uur) plaats in de aula van het crematorium aan de Vonderdreef.

De flitsers van de week

Maandag 17 september 2018
Lommel - De flitsers van de week
Er wordt deze week weer duchtig gecontroleerd op snelheid... terecht! U mag de lokale politie o.a. verwachten op de volgende locaties: Gestelsedijk, Vreyshorring, Luikersteenweg, Kerkhovensesteenweg en de Kerkstraat.

Meer verkeersdoden in Limburg

Maandag 17 september 2018
Het aantal verkeersdoden daalde van alle Vlaamse provincies in de eerste zes maanden van dit jaar het sterkst in de provincie Antwerpen (van 30 naar 22 doden); het daalde voor de rest in elke andere Vlaamse provincie behalve in Limburg. Daar was er een stijging van 11 doden (van 14 naar 25). Het aantal letselongevallen vertoont verschillen van provincie tot provincie: in West-Vlaanderen (-1%), Oost-Vlaanderen (-2%) en Vlaams-Brabant (-2%) is er een lichte daling, in Antwerpen (+2%) en Limburg (+6%) is er een stijging.

Stationsstraat eindelijk ondertunneld

Maandag 17 september 2018
Lommel - Stationsstraat eindelijk ondertunneld
We meldden het u vorige week reeds, de plannen die al jarenlang bestaan, en die nu eindelijk gaan gerealiseerd worden... (Foto Albert Agten)

Eerste winst voor meisjes U13 Lovoc

Zondag 16 september 2018
Lommel - Eerste winst voor meisjes U13 Lovoc
In het jeugdvolley konden de meisjes U13-B van Lovoc (foto) hun allereerste winst in de categorie U13 optekenen! Na een half seizoen leren en incasseren, met amper 2 puntjes uit 10 wedstrijden, konden ze het nieuwe seizoen succesvol openen met een 1-3 zege op het veld van HVC Promobutler Helchteren. Een goeie start van een nieuw seizoen! De meisjes U13-C verging het iets minder, zij verloren met 4-0 op het veld van MVC Peer. Bij de U11 verloren de meisjes A thuis met 3-5 thuis van Kivoc (…) Het hele nieuwsbericht

Basket Lommel wint eerste wedstrijd

Zondag 16 september 2018
Lommel - Basket Lommel wint eerste wedstrijd
Croonen Lommel - Royal IV Brussels: 75-66 (Quarters: 14-12 / 25-20 / 17-16 / 19-18
Coach McCollum had een tactisch plan uitgewerkt om te beletten dat Lommel opnieuw zwaar in de boot zou gaan tegen de Brusselaars. 14 dagen geleden kwam datzelfde Royal IV in Lommel met 30 punten verschil winnen. Met goed collectief spel en een stugge verdediging hield Lommel deze keer het hoofd koel en kon de hele wedstrijd een voorsprong van een 10-tal punten behouden. In de eerste helft gaven vooral Toon (…) Het hele nieuwsbericht

Gilbert Jutten overleden

Zondag 16 september 2018
Lommel - Gilbert Jutten overleden
Vandaag is Gilbert Jutten overleden, de weduwnaar van Anne Marie Hofman. Hij was 72 jaar en wordt donderdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum. Begroetingsmoment: woensdag (18.30-19 uur) in uitvaartcentrum Severens in Lommel.
5

Enkel Kolonie wint dit weekend

Zondag 16 september 2018
Lommel - Enkel Kolonie wint dit weekend
Lutlommel verloor gisterenavond al met 4-0 van FC Eksel. Kattenbos speelde vanmiddag 0-0 gelijk tegen KFC Ham United, Verbroedering deed hetzelfde, maar dan met 1-1 tegen Halveweg Zonhoven en Kolonie tot slot won met 4-0 van FC Paal-Tervant B.

Brand(je) in Lutlommel

Zondag 16 september 2018
Lommel - Brand(je) in Lutlommel
Vanmiddag moest de brandweer uitrukken voor een brand in Lutlommel. Het bleek te gaan om een houten bank die 'in de fik' stond. Er was wel erg veel rookontwikkeling. (Foto Jacky Geboers)
Brand(je) in Lutlommel
Lommel - Spaanse 'Natte Neuzen' in zaal Den Horst
Vandaag was het verzamelen geblazen voor vele honden en hondenliefhebbers in zaal Den Horst. De zaal en omgeving werden overspoeld door honden die door SHIN (Spaanse Honden in Nood) uit Spaanse dodingsstations werden gered, en die bij Belgische baasjes een tweede leven vonden. (Foto's Marc Mannaerts)
Spaanse 'Natte Neuzen' in zaal Den HorstSpaanse 'Natte Neuzen' in zaal Den HorstSpaanse 'Natte Neuzen' in zaal Den HorstSpaanse 'Natte Neuzen' in zaal Den Horst
02/09
Karen en Kevin jullie zijn een prachtig paar proficiat met jullie huwelijk na zoveel jaar en bedankt voor het mooie feest een schoner koppel is er in Lommel nog nooit geweest den ouwe en zijn vrouwe
Peter Van Roy
30/08
Proficiat vrouwtje met je verjaardag
Ronny Haesen
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel
  1. Albert Heijn komt naar het Dorp
  2. Nieuw record voor Levensloop: 270.000 euro!
  3. En als laatste in de rij: lijst Groen voor Lommel