Het overige nieuws

Als een factuur te laat komt

Vrijdag 4 december 2020
Tribunaliteiten
Lommel - Als een factuur te laat komt
Schuldeisers hebben doorgaans een beter geheugen dan schuldenaars. Toch kan de tijd een handlanger zijn voor wie misschien nog moet betalen. Zo was er een schrijnwerker die een factuur van € 7.656,50 uitschreef in verband met buitenschrijnwerk en een poort, zeven jaar eerder geleverd en geplaatst. Destijds had hij al een voorschotfactuur van € 9.540,00 aangerekend. Direct na ontvangst van de nagekomen factuur had de klant schriftelijk geprotesteerd en geweigerd nog iets te betalen omdat hij geen grijze (…) Het hele nieuwsbericht

May Geboers overleden

Vrijdag 4 december 2020
Lommel - May  Geboers overleden
Gisteren is May Geboers overleden, de weduwe van Jef Mariën. Zij was 88 jaar. Het afscheid vindt in intieme familiekring plaats. Zij krijgt haar laatste rustplaats op de begraafplaats van Stevensvennen.

Nico Dewallef overleden

Vrijdag 4 december 2020
Gisteren is de uit Mal afkomstige en in Lommel woonachtige Nico Dewallef overleden, de weduwnaar van Isabella Banken en de echtgenoot van Madeleine Van den Eynde. Hij was 91 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
1

Cadeautjes voor zieke kinderen

Vrijdag 4 december 2020
Lommel - Cadeautjes voor zieke kinderen
Vandaag deelde Beliën Automotive Group uit Pelt en Lommel enkele BMW en MINI trapauto’s, kindertablets, kleurpotloodjes en ander speelgoed uit aan de kinderafdelingen van het Heilig Hartziekenhuis in Mol en het Noorderhart Mariaziekenhuis in Pelt.
‘Tijdens deze tweede coronacrisis heeft iedereen het moeilijk, maar voor kinderen die vandaag in het ziekenhuis verblijven is de situatie extra zwaar. Daar komt nog bij dat bezoek vaak niet of nauwelijks mogelijk is - en dat vlak (…) Het hele nieuwsbericht

Nachtvorst op komst

Vrijdag 4 december 2020
Weerbericht
Lommel - Nachtvorst op komst
Een omvangrijke depressie draait rondjes over West-Europa om na het weekend te evacueren naar de Middellandse Zee. Hierdoor is de atmosfeer onstabiel van opbouw en wordt koude lucht aangevoerd. Storingen zijn dicht in de buurt, maar bereiken ons beperkt. Na het weekend zijn het vooral wolken die het weer bepalen en het blijft vaak droog. Het is wel koud met kans op nachtvorst.
Vandaag is het bewolkt in de ochtend, maar meestal droog. Nadien breekt de bewolking stilaan en zijn er ook (…) Het hele nieuwsbericht
Lommel - Nog 14 besmette patiënten in Mariaziekenhuis
Vanmorgen verbleven er nog 14 patiënten met een coronavirusbesmetting in het Mariaziekenhuis. Drie van hen worden verpleegd op de afdeling intensieve zorgen.
1

De lange tocht naar het vaccin

Donderdag 3 december 2020
Lommel - De lange tocht naar het vaccin
                                                                          (Cartoon: Fobie)

Nieuwe vennootschap: Vescotrans

Donderdag 3 december 2020
Veselin Vasilev uit Lommel heeft de besloten vennootschap Vescotrans opgericht met zetel in Gelderhorsten. Het gaat om een transport- en expeditiebedrijf.

Nieuwe vennootschap

Donderdag 3 december 2020
Leon Brabers uit Lommel heeft de besloten vennootschap Biotoop ecologische inrichting opgericht met zetel aan de Sikkelstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het ontwerpen van tuinen en landschappen, het ondersteunen van tuinbouwprojecten en studies inzake landschapsontwikkeling.

Samen Jong, samen van start

Donderdag 3 december 2020
Lommel - Samen Jong, samen van start
“Jonge mensen hebben geen interesse voor politiek.” Dat wordt vaak gezegd maar het klopt niet helemaal. Denk aan de klimaatbetogingen in 2019. Ook in de coronacrisis hebben jongeren gemerkt hoe belangrijk beslissingen zijn voor hun leven. Ook in Lommel is dat zo en daarom werd 'SAMEN JONG' opgericht. Zij willen als jongerenafdeling vooral op een fijne manier bezig zijn met jongeren die zich interesseren voor politiek, oplossingsgericht en progressief. Niet bang om compleet out of the (…) Het hele nieuwsbericht

Granaat tussen aardappelen

Donderdag 3 december 2020
Vanmorgen is een granaat tussen de aardappelen aangetroffen bij Farm Frites op Maatheide. De vondst werd aan de ontmijningsdienst gemeld.

Louis Vandecraen overleden

Donderdag 3 december 2020
Lommel - Louis Vandecraen overleden
In het Mariaziekenhuis is vandaag Louis Vandecraen overleden, de echtgenoot van Ida Stessens. Hij was 78 jaar. De afscheidsplechtigheid en de crematie zullen in besloten kring plaatsvinden.

Rare 'Sint en Piet' verhalen in Balu

Donderdag 3 december 2020
Lommel - Rare 'Sint en Piet' verhalen in Balu
Op basisschool Balu in Lutlommel kwamen de kinderen vorige week met heel veel plezier naar school. "Maandagochtend zagen onze kinderen tot hun grote verbazing dat er op het dak enkele pakjes lagen", vertelt meester Stijn, de directeur. "Hoe die daar kwamen werd duidelijk in een filmpje van de bewakingscamera's. Nog groter was de verbazing wanneer er twee dagen later een cadeautje was achtergelaten op het voetbalveld op de speelplaats door éen van de paarden van Sinterklaas." Gelukkig konden (…) Het hele nieuwsbericht
Lommel - De 5de COVID-19 gezondheidsenquête staat online
Via deze enquête wil Sciensano de impact van de 2de lockdown op jouw welzijn en leefgewoonten onderzoeken. Daarnaast peilen ze naar jouw opinie over de vaccinatiestrategie voor COVID-19. De vorige COVID-19 gezondheidsenquêtes konden telkens op meer dan 30.000 deelnemers rekenen. Ook deze keer rekent Sciensano op een massale deelnam. Invullen kan via deze link.

Maria Willekens overleden

Woensdag 2 december 2020
Lommel - Maria Willekens overleden
Gisteren is de uit Lommel afkomstige en in Balen woonachtige Maria Willekens overleden, de weduwe van Petrus Bastiaens. Zij was 90 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring en wordt gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Kerkhoven.
3
  1. 2020 (1): Marjan Berger - Samenhorigheid
  2. Rare 'Sint en Piet' verhalen in Balu
  3. Mondmasker terug verplicht in centrum
29/10

Beste Neoslid, Wij het bestuur, hopen dat alles goed met jullie gaat.We beleefden in betere tijden mooie dingen met elkaar bij Neos, dat komt zeker terug als we ons goed aan de regels houden! Zorg goed voor jezelf en de anderen Hopelijk tot vlug

Hélène Vissers
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel
Aangeboden
Kerstboom Bandopnemer
Te koop
Te koop
Te koop
Gezocht
Klein hondje
Gevonden
Zonnebril