Het overige nieuws

De lente hangt in de lucht

Zaterdag 28 maart 2020
Peer - De lente hangt in de lucht
                                                                           (Cartoon: Fobie)

AV van Watering uitgesteld

Zaterdag 28 maart 2020
De Algemene vergadering van Watering De Dommelvallei, die voorzien was voor 1 april, wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Anna Vanhamel overleden

Zaterdag 28 maart 2020
Peer - Anna Vanhamel overleden
Gisteren is de uit Wijchmaal afkomstige en in Hechtel woonachtige Anna Vanhamel overleden, de weduwe van Emiel Swinnen. Zij was 79 jaar. Afscheid in intieme kring.
1

Alice Erken overleden

Zaterdag 28 maart 2020
Peer - Alice Erken overleden
Gisteren is de uit Wijchmaal afkomstige en in Hechtel woonachtige Alice Erken overleden, de weduwe van Henri Jannis. Zij was 93 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
4

Geef aan 'Ik zorg mee'

Zaterdag 28 maart 2020
Peer - Geef aan 'Ik zorg mee'
Op enkele dagen tijd schonken maar liefst 580 mensen/organisaties in totaal al 28.166,75 euro aan de actie "Ik zorg mee" van het Mariaziekenhuis. Een vrijwillige bijdrage kan je storten op BE36 4527 5216 4181, met de vermelding ‘Ik zorg mee’. Wil je weten waar het geld aan besteed wordt? Kijk dan eens achter deze link. 

Corona: landelijke cijfers

Zaterdag 28 maart 2020
De afgelopen 24 uur zijn er in ons land 64 mensen gestorven ingevolge het coronavirus, tegenover 69 gisteren. 575 mensen werden opgenomen in het ziekenhuis, 85 meer dan gisteren. Op de intensive care worden 99 patiënten verpleegd.
Het totale aan corona gelinkte dodental is opgelopen tot 353. Er zijn 3717 mensen opgenomen in het ziekenhuis, 789 van hen liggen op de afdeling intensieve zorgen. In totaal mochten ook al 1063 mensen het ziekenhuis verlaten.

Breugel en Rutten degraderen

Zaterdag 28 maart 2020
In derde provinciale van het voetbal degraderen acht clubs. Zo komen komend seizoen onder meer SV Breugel en Union Rutten uit in vierde provinciale.

Het wordt kouder

Zaterdag 28 maart 2020
Weerbericht
Peer - Het wordt kouder
Het hogedrukgebied dat de afgelopen dagen verantwoordelijk was voor het zonnige weer evacueert naar het oosten van Europa en verliest zijn invloed op onze regio. Verzwakte storingen zorgen daarbij voor meer wolkenvelden, maar de neerslagkansen zijn erg beperkt. Tijdens het weekend wordt de luchtstroming noordelijk en kan koude arctische lucht onze streken bereiken. Het wordt daarbij nog een stukje kouder en tijdens de nacht gaat het opnieuw vriezen.
Vandaag is het zonnig in de ochtend, maar (…) Het hele nieuwsbericht

Kijk eens naar de zon!

Zaterdag 28 maart 2020
Peer - Kijk eens naar de zon!
Vandaag iets niet alledaags: een zonsondergang waar je gewoon recht kan in kijken. Door atmosferische omstandigheden van het warme weer van gisteren ontstond er een soort smoglaag waar de zon in verdwijnt. En zo wordt het sterke licht sterk afgezwakt en zie je mooie kleurovergangen van de zon. In 2 foto's samengevat met een tijdsverschil van amper 3 minuten. (Gust Ischen)
Kijk eens naar de zon!
2

De helden van de slapeloosheid

Zaterdag 28 maart 2020
Peer - De helden van de slapeloosheid
                                                                      (Cartoon: Fobie)
27/03

Hoi Peke Harie, omdat we niet tot jou kunnen komen, krijg je van ons vele groetjes via de krant. Dikke knuffels, Auke en Liene Boets

Auke en Liene Boets
23/03

Dank je wel aan de stille weldoener die vandaag 3 taarten liet leveren op de afdeling van het Wit-Gele kruis te Peer. Dit is een hart onder de riem voor alle verpleegkundigen in deze onzekere tijd. Maar wij staan klaar voor jullie.

verpleegkundige Wit-Gele kruis
22/03

Groetjes en kusjes aan de hele familie

Rosa en Albert Boonen
21/03

Lieve moeke en bompie heel veel groetjes van ons Dikke knuffel van Jeroen en Hanne

Els Tielen
Groeten toevoegen
Alle groeten uit Peer
26/03

Hartelijk gefeliciteerd met je 83ste verjaardag Myléne!!!Als de corona voorbij is kom ik op bezoek met een lekker fles porto en gaan we er samen ene drinken.Drie dikke kussen van Edith

Edith Symons
21/03

Papa,Pépé...jarig ten tijde van corona. Het is speciaal...geen familie of vrienden die langskomen.Toch willen wij je een gelukkige verjaardag wensen!

kinderen en kleinkinderen
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Peer
  1. Vijf jaar cel voor doden stiefzoontje
  2. Nieuw: Thuisverpleging Smets Mieke
  3. Theo Vaesen overleden