Het overige nieuws

Alle faciliteiten voor de Sint

Woensdag 20 november 2019
Vandaag gezien
Peer - Alle faciliteiten voor de Sint
Vandaag gezien in Hasselt... (Foto Josh Vandijck)

Nieuw: Grondwerken Martijn Paesen

Woensdag 20 november 2019
Martijn Paesen uit Peer heeft de besloten vennootschap Grondwerken Martijn Paesen opgericht met zetel in Lindedorp. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het bouwrijp maken van terreinen, het uitvoeren van voegwerken en landschapsverzorging.

Maximiliaan Put overleden

Woensdag 20 november 2019
Maandag is Maxililiaan Put overleden, de weduwnaar van Martha Luyckx. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt in besloten kring plaats.

Code geel: gladheid

Dinsdag 19 november 2019
Peer - Code geel: gladheid
Toch maar even opletten als je vanavond laat of morgenvroeg de baan op moet. Het KMI heeft code geel afgekondigd door de kans op gladde wegen in Limburg, Luik en Luxemburg. De waarschuwing geldt vanaf deze avond 22 uur tot woensdagochtend 11 uur. De gladheid kan vooral veroorzaakt worden doordat het vriest - tot min 3 - op natte wegen.

Kamiel van Hooijdonk overleden

Dinsdag 19 november 2019
Peer - Kamiel van Hooijdonk overleden
Zondag is Kamiel van Hooijdonk overleden, de weduwnaar van Mia Craenen. Hij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Wijchmaal. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters in Eksel.

Martin Vanbuel overleden

Dinsdag 19 november 2019
Peer - Martin Vanbuel overleden
Zondag is Martin Vanbuel overleden, de echtgenoot van Marie-Josée Gijbels. Hij was 69 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in aula 't Sant in Hechtel. Vrijdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Wijchmaal waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters in Eksel.

Mia Vandekerkhof overleden

Dinsdag 19 november 2019
Peer - Mia Vandekerkhof overleden
Zondag is in Peer de uit Hechtel afkomstige Mia Vandekerkhof overleden, de weduwe van Jean Vanhamel. Zij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Begroeting: donderdag (19-19.30) uur in funerarium Witters in Eksel.

Auto belandt op zijn kant

Dinsdag 19 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
Bij een ongeval op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren belandde een auto op zijn kant. Het ongeval gebeurde deze namiddag. Of er gewonden vielen, is niet geweten.

Actie tegen drugs in het verkeer

Dinsdag 19 november 2019
Kort nieuws van bij de buren
De politie CARMA heeft gisteren in Oudsbergen en Zutendaal actie gevoerd tegen drugs in het verkeer. Een man uit Maaseik, die geseind stond, legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs is onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen. Hij mag zich aan een boete van minstens 1.500 euro verwachten.

Twaalf chauffeurs onder invloed

Dinsdag 19 november 2019
Bij de controle van 443 bestuurders in Houthalen-Helchteren, Oudsbergen en Genk bleken twaalf personen te diep in het glas te hebben gekeken. Het rijbewijs van drie bestuurders is onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen.
13/11

Een dikke proficiat voor Pol met zijn 4 geslacht in de familie.

francis labat
06/11
Pol Daens

Cas zorgde voor de eerste viergeslacht in de familie met vake (Pol) opa Luc en papa (steven) ook is vake peter van Steven en opa Luc peter van Cas

Luc Daens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Peer
  1. Auto in brand gestoken in Kleine Brogel
  2. Martin Vanbuel overleden
  3. Kamiel van Hooijdonk overleden