Het overige nieuws

Mia Custers overleden

Dinsdag 29 november 2022
Peer - Mia Custers overleden
Op 25 november is in Lanaken Mia Custers overleden, de weduwe van de in 2015 gestorven Mathieu Deckers. Zij was 85 jaar en afkomstig uit Grote-Brogel. Het afscheid vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in uitvaartcentrum Papillon in Maasmechelen.
1

Marleen Meers overleden

Dinsdag 29 november 2022
Peer - Marleen Meers overleden
Op 24 november is Marleen Meers (70) overleden, de echtgenote van Jos Sleypen. Zij woonde in Grote-Brogel en was afkomstig uit Genk. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Vanhove Uitvaartzorg in Bocholt.
1

Talentenavond bij de KANL

Maandag 28 november 2022
Peer - Talentenavond bij de KANL
Twaalf jongeren, geselecteerd omwille van hun ‘meer dan gemiddelde talent’ speelden vrijdag de pannen van het dak in de toonzaal van de Kunstacademie Noord-Limburg. De sympathieke presentatie was in handen van de 8-jarige Zeynep Erva Kasapoglu uit de theaterklas. Uitstekende muziek werd er gemaakt op klavecimbel, gitaar, dwarsfluit, harp, hoorn, piano, piccolo, sopraan- en altsaxofoon. Daarvoor zorgden Lou-Andrea Cantin, Jinthe Simons, Karina Gevorgyan, Michael Danilov, Jinte Smeets, Lena Spaepen, Xingduo Yang, Nine Ceunen, Dréke Van den Dungen, Liesl Sleurs en Milla Konings! (Foto's: Sara Martens)
Talentenavond bij de KANLTalentenavond bij de KANLTalentenavond bij de KANLTalentenavond bij de KANL
1

Angèle Gombeer overleden

Maandag 28 november 2022
Peer - Angèle Gombeer overleden
Vandaag is Angèle Gombeer overleden, de weduwe van August Vermeulen. Ze was afkomstig van Kleine-Brogel en werd 88 jaar. Vrijdag om 12u is er een afscheidsdienst in het crematorium in Lommel. Begroeting: donderdag (18.18.30u) in uitvaartcentrum Severens in de Schansstraat in Lommel.
1
Het is maar dat je 't weet
Het percentage huishoudens met toegang tot internet is verder gestegen tot 94% in 2022. In 2017 was dit 86% en in 2012 nog maar 78%. Huishoudens met schoolgaande kinderen hebben vrijwel allemaal toegang tot internet in vergelijking met 93% van de huishoudens zonder kinderen. Gemiddeld heeft een huishouden 5 apparaten of systemen in huis om online te gaan. Huishoudens met schoolgaande kinderen hebben gemiddeld 7,5 apparaten of systemen tegenover 4,3 bij huishoudens zonder kinderen. Het internetgebruik door (…) Het hele nieuwsbericht
1

Eregouverneur Vandermeulen overleden

Maandag 28 november 2022
Peer - Eregouverneur Vandermeulen overleden
Op zijn 94ste verjaardag is gisteren eregouverneur van Limburg Harry Vandermeulen (94) is overleden. Hij volgde in 1978 in die functie Louis Roppe op en bleef gouverneur tot in 1995. UPDATE Vanwege de gouverneur en de leden van de bestendige deputatie kregen we volgende reactie:
Eregouverneur Harry Vandermeulen is misschien wel de meest erudiete gouverneur die Limburg tot dusver kende. Hij was een intellectueel en had de schijn van ontoegankelijk te zijn. Niets was (…) Het hele nieuwsbericht
1
Peer - WK 2022: België verliest van Marokko
Op het wereldkampioenschap voetbal in Quatar heeft België met 0-2 verloren van Marokko. De ruststand was 0-0.
1

Maria Linsen overleden

Zondag 27 november 2022
Peer - Maria Linsen overleden
Donderdag is Maria Linsen overleden. Zij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Jaeken.
1

Drie dagen gestoord treinverkeer

Zondag 27 november 2022
Het is maar dat je 't weet
Peer - Drie dagen gestoord treinverkeer
Volgende week zal het treinverkeer drie dagen te maken hebben met staking. De grote vakbonden staken op dinsdag 29 november. De vakbond van de treinbestuurders plakt er dan nog twee stakingsdagen achteraan. Vanaf 29 november tot en met 1 december is er dus enkel een minimale dienstverlening. Kijk dus zeker daags voordien na of je trein wel rijdt. En kijk het best de dag zelf ook nog eens, want 100% garantie zal er die dagen jammer genoeg niet zijn.
1

Sportverslaggeving

Zondag 27 november 2022
Vandaag gelezen
Nieuwsluisteraars die weinig hebben met sport worden van de zender verdreven door het doordringende hysterische volume dat met sportverslaggeving vergezeld schijnt te moeten gaan.
                                           (Marisa Monsanto in De Volkskrant).
1

Kaulille - Grote-Brogel 2-1

Zaterdag 26 november 2022
Kaulille heeft de derby tegen Grote-Brogel gewonnen. Uitslag: 2-1.
1

KRC Peer B wint in Neeroeteren

Zaterdag 26 november 2022
Peer - KRC Peer B wint in Neeroeteren
De tweede ploeg van KRC Peer heeft vanavond met 1-2 gewonnen van Neeroeteren FC.
1

Breugel - Eendracht Houthalen 9-3

Zaterdag 26 november 2022
Peer - Breugel - Eendracht Houthalen 9-3
Twaalf doelpunten in een wedstrijd, daar heb je nog eens wat aan. Vanavond won SV Breugel thuis met Eendracht Houthalen met 9-3.
1

Sp. Wijchmaal - Exc. Hamont 2-4

Zaterdag 26 november 2022
Peer - Sp. Wijchmaal - Exc. Hamont 2-4
Exc. Hamont is bij Sporting Wijchmaal gaan winnen met 2-4.
1
  1. Rita Kuppens overleden
  2. Maria Linsen overleden
  3. Mia Custers overleden
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen