Volgend weekend mogen de terrassen van de horeca weer open, zo is er al een beetje perspectief voor de horecasector. Vier ondernemers bundelen nu de krachten om deze zomer extra sterk voor de dag te komen met
twee zomerbars vol animatie en spektakel. Op deze manier kan ‘
CoolDown Town’ in Beringen opnieuw doorgaan en ziet ook de gloednieuwe zomerbar ‘Pelouze’ in Heppen het levenslicht. Dat de evenementensector nog geen zicht heeft op een heropstart en dat het voor de horeca nog steeds onzeker is wanneer ze terug op een normale manier aan de slag mogen, dat snijdt er diep in. Maar gelukkig worden deze sectoren rechtgehouden door ondernemers met een enorme drive en een grote portie doorzettingsvermogen.
Horecabaas Jeroen Mangelschots van Whatz Hap Beringen en Fleesch Heppen vond het – samen met zijn collega Kim De Gussem – de hoogste tijd om vooruit te kijken en vooral te focussen op zaken die wél haalbaar zijn in deze bizarre tijden. Marijke Ooms die al jaren actief is in de event sector en een passie heeft voor inrichting en aankleding en Joachim Truyers die actief is als event planner en boeker van artiesten maken het team compleet. Ze zijn klaar om er volle bak in te vliegen. Cooldown opent op 9 juli, Pelouze op 1 juli.