Vandaag is het de laatste dag van de horecabeurs in Gent, de belangrijkste beurs in Vlaanderen voor de horecasector. Het is de voor de
Beringse horecauitbaters traditie om jaarlijks naar Gent te trekken.
Guy en Wiske van café de Stam en de Paalse Duvelclub trekken er twee dagen voor uit. Uiteraard is de stand van Duvel voor het koppel een vaste stek maar ze bezoeken haast alle biermerken op de beurs. Ook
Nikkie en Kelly van brasserie Il Mondo trekken voor twee dagen naar Gent. "Zo kunnen we rustig al onze leveranciers bezoeken maar ook op ontdekking gaan naar nieuwigheden", vertelt Nikkie.
Pino van L'Arco uit Beringen
zoekt dan weer naar kwaliteitsvolle Italiaanse producten op de beurs. "Ik zweer bij topproducten en ik hoop hier wat invoerders of producenten te ontmoeten", vertelt Pino.
Aan een tafeltje bij groothandel
Bestfood uit Beringen, zijn
John en Hilde van 't Voorste Huis de nieuwste creaties aan het proeven.
Voor horecagroothandel
Geyskens Delicatessen uit Beringen blijft de beurs is Gent heel belangrijk. "Wij verwennen onze klanten hier graag met topgastronomie en hopen uiteraard hier veel nieuwe klanten te kunnen vinden. De beurs in Gent blijft voor ons als bedrijf heel belangrijk", besluit
Johan Mertens van Geyskens Delicatessen.