Carmans E&L NV uit Beringen opende vanavond een nieuwe vleescentrale van 1360 m2. Deze werd gebouwd in de vestiging van
Van Zon Horeca Group in Beringen. "Met de bouw ervan is een investering gemoeid van 1,8 miljoen euro en er zullen straks 30 medewerkers aan de slag zijn", vertelt
Luc Carmans, financieel directeur van het Limburgse familiebedrijf.
"Als groothandel in runds-, varkens-, kalfs- en lamsvlees alsook wild- en gevogelteproducten leveren wij maatwerk. Daarom introduceren wij ook regelmatig nieuwe producten, zoals recent producten van het Grieks zwart olijfvarken", gaat broer
Erik Carmans verder.
Carmans is de laatste jaren flink gegroeid in de markt van verse kwaliteitsvleeswaren.
"
Duurzaam ondernemen staat hoog in ons vaandel. We houden steeds rekening met dier en milieu, en hechten veel belang aan het landelijke karakter en de stressvrije omgeving waarin de dieren opgroeien", vertelt Erik tot slot.