Op drie avonden in maart en april verzamelden een
20-tal Femmaleden in het
Brigidahuis van Koersel om nog wat extra op te steken in verband met het bereiden van vis. Lesgever John wist de dames zeer goed te boeien door de vele interessante weetjes die hij meegaf vanuit zijn ervaring als kok. "We leerden hoe we een vis kunnen zuiver maken en ontgraten, we maakten kennis met een aantal voor ons nog
onbekende ingrediënten en specerijen. Het menu was telkens erg gevarieerd. Vele soorten vis kwamen aan bod o.a zalm, rode tonijn, zeeduivel, sprot, makreel, garnalen, scampi’s, Dorade, zeebaars, kabeljauw, mosselen… We maakten kleine hapjes klaar, tapenades, lekkere tussengerechten, heerlijke vissoep, mousse, carpaccio en lekkere hoofdgerechten. Dankzij het
aanstekelijke enthousiasme van lesgever John waren het aangename en leerrijke avonden. Op de komende barbecues zullen zeker heerlijke vispapillotten en frisse tapenades geserveerd worden",
vertellen de dames in koor.