In april nam
Jo Vermeulen (foto rechts)
restaurant Mood in Beringen over. Na een korte inloopperiode is het nu de hoogste tijd om dit nieuws wereldkundig te maken. De naam en het concept van de resto-bar blijven behouden. Jo is een horecaman in hart en nieren en een gekend gezicht in Beringen en omstreken. De goesting om een eigen zaak te runnen, was er al een tijdje en toen hij Mood kon overnemen, heeft hij geen seconde getwijfeld. “Ik heb enorm veel zin om met Mood een mooi verhaal te schrijven in Beringen. Beleving staat centraal bij Mood. Wij brengen een ode aan onze eetcultuur, aan onze wijnmaker, aan de boer, de bakker, de slager en de visser", zegt Jo.
Jo Vermeulen zal je zowel in keuken als in de bediening aan het werk kunnen zien.
Samen met chef-kok Maarten Van Doninck zet Jo Vermeulen het concept van Mood verder met hier en daar enkele nieuwe accenten. “We zijn allebei al vele jaren gepassioneerd door de horeca”, zegt Jo. “Allebei hebben we al heel wat jaren ervaring opgedaan in verschillende restaurants. Nu gaan we het goed draaiende concept van Mood verder zetten en eigen accenten leggen.”
Chef-kok Maarten Van Doninck blijft mee de culinaire lijn uitzetten en staat garant voor een kwalitatieve keuken.
Tweemaandelijks een nieuwe menukaart
Je kan bij Mood nog steeds genieten van dezelfde eigenzinnig, vernieuwende en trendy keuken van voorheen.
“Om de twee maanden brengen we daarom een nieuwe menukaart uit met traditionele en soms verrassende gerechten. Hiervoor werken we steeds samen met lokale leveranciers. We gebruiken dagverse producten en spelen in op het aanbod van het seizoen", zegt Jo nog tot slot.
Om hun klanten nog beter te bedienen, heeft Mood de openingsuren aangepast. Sinds kort zijn ze 6 dagen op 7 open. Op zondag zijn ze gesloten. Op alle andere dagen zijn ze open vanaf 17u. De keuken sluit om 21u.