Vandaag opende in Paal restaurant EdiVero, een gezond restaurant dat onderdak heeft gevonden bij
Flanders Bike Valley.
Flanders Bike Valley herbergt niet alleen een windtunnel maar ook een aantal jonge innovatieve bedrijven in de fietsindustrie. En een gezond restaurant past perfect in dat plaatje.
Edith Snoekx, oprichter van EdiVero, die samen met vriendin en keukenchef
Veronique op het idee kwam vertelt: “Zowel klassieke als vegetarische en veganistische gerechten staan op de menu, bereidingen waarin de suiker- en vettaksen consequent worden toegepast en zoveel mogelijk Bio-ingrediënten.”
Chef Veronique vult aan: “We hebben een uniek concept uitgewerkt waarbij de kunst om ‘gezond’ en ‘lekker’ perfect met elkaar te mixen. Het concept wordt over de hele lijn doorgetrokken. Dat resulteert dan bijvoorbeeld in havermoutpannenkoeken met Tagacao bij het ontbijt, over panini’s met glutenvrij brood en wokgerechten die bereid worden in kokosolie, tot brandentelthee".
Het restaurant heeft een samenwerking met
Damhert en Runcoach. Het restaurant zal de producten van Damhert gaan gebruiken in de keuken. En die producten gaat ook te koop zijn in de
bijhorende shop. Er worden ook kookworkshops georganiseerd in samenwerking met Runcoach.
Bedrijven, sportverenigingen en allerhande groepen kunnen er terecht voor een smaakvolle workshop rond gezonde voeding. Zowel recreatieve als professionele sporters krijgen hierbij professioneel advies omtrent een gezond dagelijks voedingspatroon en hoe dit de resultaten van hun trainingen kan optimaliseren. (
foto: Patrick Cosemans) Meer info op de facebookpagina van Edivero