Tijdens de elfde
Week van de Smaak staat ‘De Smaak van Morgen’ centraal. Tussen 16 en 26 november denkt Vlaanderen bewust na over hoe onze eetmomenten er in de toekomst zullen uitzien.
In Beringen organiseert de bibliotheek verschillende activiteiten in het kader van de Week van de Smaak. Zo is er van maandag 6 november tot en met donderdag 30 november
veen themastand van
Puur Limburg.
Vind je het leuk om te weten waar de bloemkool op je bord vandaan komt? Dan is Puur Limburg iets voor jou. Puur Limburg draait om ‘bewust kiezen voor lokale producten’. Lokale producten zijn lekker, er is geen mijlenver transport voor nodig en je leert de boer achter het product kennen.
Dankzij een themastand in de bib leer jij Puur Limburg beter kennen.
Op donderdag 16 november geeft
Sandra Bekkari een lezing in het Casino van Beringen. Zij bedacht de Sana-methode die mensen helpt om in 7 stappen een gezondere levensstijl aan te nemen. Haar boeken ‘Nooit meer diëten’ zijn absolute bestsellers! Tijdens deze lezing licht Sandra graag haar methode toe.
En op zaterdag 18 november van 10 tot 13 uur
kan je proeven van een lekkere smoothie van de
Buurtbar. De BuurtBar is een sociaal initiatief van Oasis vzw om vereenzaming van ouderen in Beringen tegen te gaan. Met de buurtbar willen ze buurtbewoners aanmoedigen om een babbel te maken meteen alleenstaande, oudere buur.