Het overige nieuws

Somber en koud

Woensdag 30 juni 2021
Weerbericht
Genk - Somber en koudNet nu de zomervakantie voor de deur staat, zit het weer in het slop. Verbonden aan een depressie over Denemarken, trekt een storing vandaag over onze streken en wordt het een sombere dag. Daarbij blijft het kwik ver onder de normale waarden. De volgende dagen wordt het weerbeeld gedomineerd door depressies en zijn de neerslagkansen vrij hoog. De temperaturen komen wel wat hoger uit en bereiken de normale waarden, maar de wind is voelbaar aanwezig.
Vandaag sluiten we de maand (…) Het hele nieuwsbericht

Twee jaar cel voor oplichters

Dinsdag 29 juni 2021
Genk - Twee jaar cel voor oplichtersDrie oplichters zijn elk tot twee jaar cel veroordeeld omdat ze in Genk een auto kochten die ze maar deels betaalden. Een gedeelte betaalden ze cash maar voor de resterende som maakten zij een valse bankoverschrijving. De feiten dateren van juli 2017.

Graag traag!

Dinsdag 29 juni 2021
Genk - Graag traag!ZoomEr zijn altijd wel ergens wegenwerken aan de gang. En hoewel ze zorgen voor betere wegen brengen ze ook risico’s met zich mee. "In 2019 noteerden we 7 dodelijke en 454 letselongevallen bij wegenwerken in Vlaanderen”, zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters. “Onoplettendheid is daarbij de grootste oorzaak, gevolgd door onaangepaste snelheid". Recente cijfers van Vias tonen aan dat 2 op de 3 Belgen ‘vergeet’ te (…) Het hele nieuwsbericht

Fina Tielens overleden

Dinsdag 29 juni 2021
Genk - Fina Tielens overledenOp 24 juni overleed Fina Tielens, de echtgenote van Roger Van Mol. Zij was 72 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring.

Tonino Concordia overleden

Dinsdag 29 juni 2021
Genk - Tonino Concordia overledenOp 25 juni overleed Tonino Concordia, de echtgenoot van Agnes Bartoli. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Julienne Fransens overleden

Dinsdag 29 juni 2021
Genk - Julienne Fransens overledenOp 24 juni overleed Julienne Fransens, de echtgenote van Leon Reynders. Zij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Christus-Koning in Waterschei.

Vier verkeersovertredingen

Dinsdag 29 juni 2021
Genk - Vier verkeersovertredingenTijdens het toezicht in het kader van de EK-wedstrijden zijn gisterenavond vier verkeersovertredingen vastgesteld. Twee bestuurders kregen een boete voor fout parkeren. In een auto trof de politie een kind op de schoot van een passagier aan. Een niet-verzekerd voertuig werd afgesleept.
Genk - Mondmasker in recyclagepark niet meer verplichtVanaf morgen/dinsdag is het niet meer verplicht om een mondmasker te dragen in de buitenlucht op de recyclageparken van Limburg.net. Alleen indien een veilige afstand tussen bezoekers en/of parkwachters niet mogelijk is moet het mondmasker buiten nog gedragen worden. Uiteraard is het dragen van een mondmasker nog steeds toegelaten indien je daar zelf voor kiest. En soms is het wel aangeraden. 
Op het kruispunt van de Europalaan en de Westerring botsten deze namiddag rond 13.30 uur drie auto's. Een 51-jarige man uit Genk en een 23-jarige vrouw uit Lummen raakten daarbij gewond.

We starten in Genk!

Maandag 28 juni 2021
Genk - We starten in Genk!Zoom                                                                       (Cartoon: Fobie)
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen