Neerpelt
Nog twee keer slapen en dan moet u 's avonds om 20 uur op het Marktplein zijn voor
"A Taste of Neerpelt", met een tiental kraampjes van Neerpeltse horecazaken tegen de achtergrond van de opening van het Muziekfestival.
En het zal de moeite zijn!De tiende horecazaak die vrijdagavond aan "A Taste..." meewerkt is
Traiteur Paul Palmans-Vanherk, die zijn zaak aan de Geuskens 36 in SHLille heeft. Hij staat voor catering- en traiteurdiensten voor familie- tot bedrijfsfeesten, walking dinners en uitgebreide diners, zowel in de eigen verhuur- en feestzaal als op een locatie naar keuze. Er is een aanbod naar ieders beurs. Met uitzondering van maandag en dinsdag kan men er dagelijks terecht van 10 tot 19 uur.
Paul Palmans: “Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd is mij zeer goed bekend. Vroeger fungeerde ons gezin meermaals als gastouders voor EMJ-deelnemers. Ook via het Provinciaal Domein Dommelhof was ik dikwijls betrokken bij het EMJ. Omdat ik een grote achting heb voor de organisatoren en alles wat ze betekenen voor de zingende en musicerende jeugd van Europa, wil ik graag meewerken aan ‘A Taste of Neerpelt’. We laten proeven van een broodje gezond (2 euro), een gegratineerd uiencompote-broodje met brie (2 euro), lenteweelde aspergesoep met brood (2 euro), kipfilet met zoetzure saus, warme rijst en groentjes (4 euro), varkenshaasje met pepersaus, warme rijst en groentjes (4 euro), stracciatella-ijs (2 euro), kersenijs (2 euro), witte en rode wijn (2 euro per glas) en een speciaal Belgisch bier (2 euro per glas)."
"Aan ‘A Taste of Neerpelt’ werken we samen met vrouwenserviceclub ‘Soroptimist", zegt Palmans nog. “Ze krijgt een deel van de opbrengst van onze verkoop vrijdagavond en steunt met dat geld het project UMOJA in Tanzanië, dat zorgverlening biedt aan verstandelijk gehandicapten."
(Tekst Johan Bloemen)