Neerpelt
Van de tien horecazaken die volgende week vrijdagavond op het Marktplein
het lekkerste uit hun zaak zullen presenteren bij de opening van het
EMJ, zijn er al drie de revue gepasseerd. De vierde is ‘
Buonomatto’ uit de Stationsstraat 47. De zaak wordt al bijna 15 jaar gerund door Franco
(foto) en An Bresciani-Bollen en is naast een afhaaldienst ook een traiteurdienst voor allerlei feesten en feestelijkheden. Met uitzondering van maandag en dinsdag kan men er alle dagen terecht van 11 tot 14 uur en van 16 tot 21 uur. Op zaterdag is dat van 11 tot 22 uur.
An Bresciani–Bollen: “We verzorgen de meest diverse familie- en bedrijfsfeesten en ons aanbod omvat heerlijke, kant-en-klare pasta’s, pizza’s, soepen, salades, ciabatta, foccaccio en desserts die we aanbieden in de meest diverse vormen: van kleine hapjes tot volledige menu’s. Uiteraard werken we alleen maar met verse producten uit Italië. Al onze gerechten worden à la minute bereid.”
“Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd kennen we zeer goed,” vervolgt An. “Al vele jaren sponsoren we het Festival en elk jaar genieten we met volle teugen van de muziek en zang en de gezellige internationale drukte. Vandaar dat we graag meewerken aan ‘A Taste of Neerpelt’. Het is een mooi en nieuw initiatief dat we mede alle kansen op slagen willen geven.”
‘Buonomatto’ biedt tijdens ‘A Taste of Neerpelt’ een vleugje Italië aan in de vorm van verschillende soorten pizzastukjes met verschillende smaken, maar ook pastabekers met vlees- en vegetarische sausen. De prijzen bedragen 2 en 3 euro.
(Tekst Johan Bloemen; foto Stijn Philippe).