Neerpelt
De derde "lekkere" stand op het Marktplein,
volgende week vrijdagavond in het kader van
"A Taste of Neerpelt", is die van restaurant
Kompenhof aan de Hamonterweg. Geïnspireerd door de Franse keuken serveert chef-eigenaar Marc Delaet in zijn restaurant een eigentijdse variëteit van gerechten en menu’s waarbij hij een
gezonde prijs/kwaliteitsverhouding beoogt. Zowel de fijnproever, de zakenman of -vrouw, de toerist als de familie- of vriendengroep laat er zich graag culinair verwennen. Met uitzondering van dinsdag- en zaterdagmiddag en woensdag de hele dag is restaurant Kompenhof iedere dag open van 12 tot 15 uur en van 18 tot 22 uur.
Marc Delaet: “Ook mijn echtgenote Ann en onze beide zonen Philippe en Pascal zijn vaste medewerkers. Philippe zal zich meer en meer bezig houden met de catering tijdens bedrijfsfeesten en feesten aan huis, terwijl Pascal voornamelijk instaat voor de bediening in ons restaurant. Kompenhof werkt inzake catering al vele jaren samen met het Muziekfestival, met Dommelhof, met Theater op de Markt... Vandaar dat we nu ook heel graag ons steentje willen bijdragen tot het welslagen van
‘A Taste of Neerpelt’ en uiteraard als steun aan het EMJ in zijn geheel.”
Restaurant Kompenhof stelt zich tijdens ‘A Taste of Neerpelt’ voor met volgende culinaire hapjes en dranken: oesters, scampi’s, het Neerpelter Poerhapje (een eigen creatie), asperges op z’n Vlaams met beenham, cava en champagne. De dranken komen van wijnhandel Johan Braekers uit Bree. De kostprijs per hapje of drankje varieert van 2 tot 5 euro. Morgen nummerke 4!
(Tekst Johan Bloemen, foto Stijn Philippe)