Het overige nieuws

Wie hoger onderwijs of volwassenenonderwijs volgt en moeite heeft om het allemaal betaald te krijgen, kan bij de provincie een studielening aanvragen. Die werd vorig jaar door nauwelijks 60 studenten aangevraagd, zegt gedeputeerde voor financiën Frank Smeets in het blad Visie. De provincie wil dat aantal flink verhogen en heeft een aanzienlijk budget klaarliggen.
Het Fonds van de Limburgse Studieleningen geeft renteloze studieleningen aan studenten. Deze lening betaal je terug na je (…) Het hele nieuwsbericht

Eddy Vangerven overleden

Zaterdag 31 augustus 2013
Overpelt - Eddy Vangerven overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag Eddy Vangerven overleden, de echtgenoot van Jacqueline Paesen. Hij was 59 jaar. Donderdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Fabriek. Woensdag om 18.30u is er daar een avondwake.

De waarde van een NLLC-stempelkaart

Vrijdag 30 augustus 2013
Zondag wordt in Hamont-Achel de 4de wedstrijd van het NLLC (Noord-Limburgs LoopCriterium) gelopen, de groene halve marathon. De NLLC-organisatie vraagt aan de deelnemers niet te vergeten de stempelkaart van het NLLC mee te brengen; wie 3 van de 4 wedstrijden loopt krijgt een attentie en neemt bovendien deel aan de gratis tombola met prijzen ter waarde van 50 euro.
Wie zondag niet kan deelnemen en de vorige 3 wedstrijden gelopen heeft, kan zijn stempelkaart best meegeven met iemand, of ze bezorgen bij de organisatie van het NLLC (p/a Nachtegaalstraat 54 te Neerpelt). De attentie en eventuele tombolaprijs worden dan bezorgd.

Jeanne Cuyvers overleden

Vrijdag 30 augustus 2013
In het rusthuis in Hamont is woensdag Jeanne Cuyvers overleden, de weduwe van Nelis Goldschmitz. Volgende week zou ze 86 jaar geworden zijn. De uitvaartplechtigheid en de asverstrooiing hebben in intieme kring plaatsgevonden.
Na zeven ritten is Lommelaar Yannick  Eijssen de beste Belg in de Ronde van Spanje. Hij staat op de 18e plaats, op 59 seconden van de Italiaan Vincenzo Nibali, de leider in de rangschikking. Jelle Vanendert is 56ste op 9:11, Dennis Vanendert - die zich eergisteren liet opmerken - 100ste op 23:32, en Johan Vansummeren 110de op 28:15.
De Neerpeltse en de Overpeltse afdeling van Groen organiseren een info- en debatavond over betaalbaar wonen. Heel wat jonge mensen vragen zich af of een dak boven hoofd nog betaalbaar zal zijn in de toekomst. Er zijn lange wachtlijsten voor sociale woningen, en de prijs van een stuk bouwgrond, een appartement of een bestaande woning blijft stijgen. 
Op 24 september om 20.00 u komt Mieke Vogels haar boek "Het nieuwe wonen. Vlaams woonbeleid op nieuwe sporen" en de kijk van Groen op wonen toelichten in OC De Peel, aan de Norbertinessenlaan in Neerpelt. Aansluitend volgt een panelgesprek met Raf Drieskens (CD&V), burgemeester van Neerpelt en bevoegd voor wonen, Katrijn Conjaerts (Groen), Overpelts schepen voor wonen, en Jef Lingier, voorzitter van het Limburgs huurderssyndicaat. Het publiek krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.

Giel Cremers overleden

Woensdag 28 augustus 2013
Overpelt - Giel Cremers overleden

Overpelt

Vandaag is Giel Cremers overleden, de echtgenoot van Melanie Poelmans. Hij was 87 jaar. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Fabriek. Maandag om 18.30u is er daar een avondwake.

Spottersdag op Kleine Brogel

Woensdag 28 augustus 2013
Pelt - Spottersdag op Kleine BrogelZoomOp zaterdag 14 september organiseert de Vliegbasis Kleine Brogel een Spottersdag. Die dag komen ruim 2.000 luchtvaartfanaten naar de vliegbasis om er beelden te maken van de Belgische en buitenlandse vliegtuigen die daar staan naar aanleiding van de Internationale Sanicole Airshow. Wie er bij wil zijn, moet zich eerst inschrijven via www.spottersday.be. Daar staat ook meer info over dat evenement. UPDATE En hier kunt u zich inschrijven voor de spottersdag.  (Foto spottersday.be)
Pelt - De nieuwe NIKO-tas is een groot succesZoomDankzij de verkoop van de originele kunstkalender met tekeningen van de NIKO-leerlingen steunde men daar al vele jaren een meisjesschool met internaat in het Indische Maranghada. Afgelopen schooljaar werd iets helemaal nieuws gelanceerd: de NIKO-tas! Ontworpen door leerlingen van de NIKO-Kunstacademie en door hen voornamelijk gebruikt om materiaal in te vervoeren. Maar ook bij de leerlingen van podiumkunsten is ze heel gegeerd en ze duikt ook regelmatig op in de supermarkt. Dan zijn ze (…) Het hele nieuwsbericht

Word imker!

Maandag 26 augustus 2013
De Imkersvereniging Pelter Biehalle en de vzw Scholingscentrum LIB  organiseren van 7 januari e.k. tot 17 juni (zeg niet dat we er niet tijdig bij zijn) een starterscursus "Nieuwe Imker". De theorielessen wordt in 't Pelterke gegeven, de praktijklessen bij diverse bijenhallen. Deelname aan de cursus kost 30 euro. Wie slaagt krijgt een getuigschrift van het Ministerie van Landbouw en Visserij. En "als de cursist voldoet aan de voorwaarden krijgt hij na ondertekening van een contract een bijenkast, een bijenvolk en wordt er in de afdeling een peter toegewezen. Deze laatste begeleidt de cursist gedurende minstens één bijenseizoen." 
Meer info bij Johan Cardinaels, tel. 011/643993, johancardinaels[!]telenet.be; of bij Dirk Bollen, tel. 011/733030, bollendirk[!]hotmail.com. UPDATE Op de site van de Limburgse Imkersvereniging vindt men informatie over alle cursussen die in dat verband worden aangeboden.

Aan de 7- tot 11-jarigen

Zondag 25 augustus 2013
"Hallo sportvriendje,
Beverbeek Classic heeft op zondag 8 september 2013 echt iets voor jou. Wij organiseren dan “Achel, sport en feest” in een verkeersvrij dorpscentrum en jij kan daar gratis aan deelnemen. Voor de eerste keer organiseren we een “Kapetulierace” voor de Noord-Limburgse schoolgaande jeugd. De deelnemers worden ingedeeld in leeftijdsgroepen en reeksen. Het parcours is volledig afgesloten zodat er heel veilig kan gesport worden. De afstand bedraagt (…) Het hele nieuwsbericht
Al meer dan 4100 mensen hebben een petitie ondertekend voor een treinverbinding voor reizigers tussen Hamont en Weert. De actiegroep heeft vrijdag die petitie aangeboden aan gedeputeerde Patrick van der Broeck van Nederlands-Limburg, bevoegd voor openbaar vervoer.
Volgens Van der Broeck wordt zowel in België als in Nederland het belang van deze verbinding ingezien. “De petitie heeft de steun van de Provincie Limburg, maar goed onderzoek is nodig voordat we overgaan tot (…) Het hele nieuwsbericht

Akabe zoekt leid(st)ers

Zondag 25 augustus 2013
Akabe Neerpelt is een inclusieve jeugdbeweging die het voor jongeren met een beperking mogelijk maakt zich te ontplooien in het tempo dat ze zelf aangeven. Ze maakt deel uit van Scouts en Gidsen Vlaanderen en probeert die waarden in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk te handhaven. De vereniging is nu op zoek naar enthousiaste nieuwe leiders en leidsters. Voor praktische vragen kunt u terecht bij akabeneerpelt[!]hotmail.com.

Lisette Piels overleden

Zondag 25 augustus 2013
Neerpelt - Lisette Piels overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is gisteren Lisette Piels overleden, de weduwe van Frie Kums. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring. Dinsdag om 18.30u is er een avondwake in de kerk van Boseind.

Henri Scheelen overleden

Zaterdag 24 augustus 2013
Overpelt - Henri Scheelen overleden

Overpelt

Gisteren is in het Mariaziekenhuis Henri Scheelen overleden, de echtgenoot van Catho Vaes. Hij was 79 jaar. De crematie zal in beperkte kring worden gehouden. Woensdag om 18.30u is er een avondwake in de parochiekerk van het Lindel.

HANO controleerde 110 voertuigen

Donderdag 22 augustus 2013
Pelt - HANO controleerde 110 voertuigenTijdens een verkeersactie heeft de lokale politie HANO vandaag 110 voertuigen gecontroleerd. De resultaten: 
- 10 onmiddellijke inningen voor gebruik gsm of het niet dragen van de veiligheidsgordel;
- 3 waarschuwingen wegens het ontbreken van verzekeringsbewijs of wegens technische onvolkomenheden;
- 2 verkeersinbreuken inzake inschrijving en keuring;
- 1 verkeersinbreuk inzake het rijbewijs.

Pierre Cox overleden

Donderdag 22 augustus 2013
Overpelt - Pierre Cox overleden

Overpelt

In het Sin-Jansziekenhuis in Genk is gisteren Pierre Cox overleden, de echtgenoot van Louisa Follon. Hij was 80 jaar. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis ( om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum. Maandag om 18.30u is er daar een avondwake.

Meer en andere vlinders door de zomer

Donderdag 22 augustus 2013
Pelt - Meer en andere vlinders door de zomerZoomHet is een goede zomer voor de vlinders. Er zijn er beduidend meer dan de voorbije jaren, meldt Natuurpunt. Daarnaast waren er onder de 41 soorten die tijdens de nationale tuinvlindertelling geregistreerd werden ook vele zeldzame nieuwkomers. Toch boeren sommige soorten ook achteruit: graslandvlinders als het icarusblauwtje doen het jaar na jaar slechter.
‘Op 3 en 4 augustus telden 7.747 Vlaamse gezinnen meer dan 202.000 vlinders in hun tuin’, zegt Wouter Vanreusel van Natuurpunt. (…) Het hele nieuwsbericht

Toos Wijnants overleden

Maandag 19 augustus 2013
Overpelt - Toos Wijnants overleden

Overpelt

In het UZ Gasthuisberg in Leuven is vrijdag Toos Wijnants overleden, de weduwe van Fons Verwimp. Ze was 81 jaar. Donderdag wordt ze begraven, na een uitvaartdienst in besloten kring.

Politici blijven fors cumuleren

Vrijdag 16 augustus 2013
In Vlaanderen oefent een politicus gemiddeld 3,5 bezoldigde mandaten tegelijk uit, berekende De Tijd op basis van het mandatenoverzicht dat het Rekenhof deze week publiceerde in het Belgisch Staatsblad. De Noord-Limburgse burgemeesters blijven duidelijk boven dat gemiddelde. Kampioen is burgemeester Raf Drieskens van Neerpelt, die vorig jaar 14 mandaten cumuleerde waarvan er 9 betaald werden. Theo Schuurmans (Hamont-Achel) kreeg er 7 van de 14 betaald, Jaak Fransen (Overpelt) 6 van de 8, Peter Vanvelthoven (Lommel) 3 van de 7, Theo Kelchtermans (Peer) 5 van de 10, Raf Truyens (Hechtel-Eksel) 6 van de 14 en Lode Ceyssens (Meeuwen-Gruitrode) 2 van de 2.
Men kan de cumuls die de politici er vorig jaar op na hielden, raadplegen op www.cumuleo.be. Klik eerst rechtsboven op NL en vul dan in de tweede kolom, onder "Een mandataris zoeken", de naam van de gezochte politicus in.

Lisette Bernaerts overleden

Vrijdag 16 augustus 2013
Neerpelt - Lisette Bernaerts overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is woensdag, een dag voor haar 77ste verjaardag, Lisette Bernaerts overleden, de echtgenote van Charel Raeymaekers. Woensdag om 14u is er een uitvaartdienst met asurn in het uitvaartcentrum Vandebosch in Overpelt.

Tim Stessens wint in Bocholt

Donderdag 15 augustus 2013

Neerpelt

Neerpeltenaar Tim Stessens heeft gisteren de stratenloop in Bocholt gewonnen. Over de 10km deed hij 32:17.

Gelukkige moederdag aan alle mama's

Donderdag 15 augustus 2013
Pelt - Gelukkige moederdag aan alle mama'sZoomVan harte een mooie moederdag gewenst aan alle moeders, vanwege het hele team van Internetgazet! (Foto Jan Buyens)

1958: het jaar van de Expo

Woensdag 14 augustus 2013

Neerpelt

Op kermiszondag 6 oktober plannen de 55-jarigen van Neerpelt een reünie voor hen die destijds naar de lagere scholen in Neerpelt-Centrum gingen (Jaak Tassetstraat en Onderwijslaan). Het is niet de eerste keer en men beschikt dus wel over behoorlijk wat gegevens, maar de initiatiefnemers zouden het op prijs stellen als je hen je mailadres ter beschikking stelt door zelf een mailtje te sturen naar reunie1958.neerpelt[!]gmail.com. Op die manier zijn ze zeker dat ze over je juiste contactgegevens beschikken en sturen ze je een digitale uitnodiging. Maar hou dus alvast die 6 oktober vrij...

Geen ophaalronde morgen

Woensdag 14 augustus 2013
Morgen/donderdag 15 augustus, O.L.V. Hemelvaart, is er geen huis-aan-huisinzameling. De ophaalronde wordt ingehaald op zaterdag 17 augustus.
Vergeet niet om uw afval dan tijdig op een goed zichtbare plaats buiten te zetten. Net zoals op de vaste ophaaldag start men op zaterdag om 6.00 uur met de ophaalronde.

Jef Brouwers overleden

Dinsdag 13 augustus 2013
Overpelt - Jef Brouwers overleden

Overpelt

Zondag is Jef Brouwers overleden, de echtgenoot van Denise Haubrechts. Hij was 80 jaar. Vrijdag wordt hij begraven, na een rouwmis in de kerk van Overpelt-Centrum.

Nog altijd op zoek...

Maandag 12 augustus 2013

Neerpelt

VKSJ Herent is nog steeds op zoek naar oud-leidsters. Ben je zelf nog leidster geweest bij deze groep en heb je zin om in september mee te komen feesten, stuur dan een mailtje naar Lotte_Plessers[!]hotmail.com met je naam en adres en eventuele weetjes. Zo kunnen ze je dan uitnodigen op hun feest op 21 september, zegt Lotte.

Frans Tielens overleden

Maandag 12 augustus 2013
Overpelt - Frans Tielens overleden

Overpelt

Zaterdag is Frans Tielens overleden, de echtgenoot van Maria Huysmans. Hij was 86 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van het Lindel. Dinsdag om 18.30 uur is er daar een avondwake.
Pelt - Nog talent gezocht voor de 'charity party'ZoomOp zondag 1 september organiseren 2 enthousiaste tieners uit Hamont - Barbara Ocran en Koen Jegers - een benefietfeest in 't Pelterke. Hun vrienden helpen hen om er een geslaagd feest van te maken. Alle opbrengst gaat naar 'Charity: water', een organisatie die zich inzet voor zuiver drinkwater voor scholen, wijken, dorpen, .. in Afrika en daar met dat doel waterputten boort.
Het wordt die zondag in 't Pelterke een heus feest met activiteiten zoals waterballongevechten, (…) Het hele nieuwsbericht

Jos Budo overleden

Zaterdag 10 augustus 2013
Neerpelt - Jos Budo overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag Jos Budo overleden, de echtgenoot van Alfonsine Willems. Hij was 75 jaar. De uitvaartdienst zal plaatshebben in intieme kring, waarna de asbijzetting in het urnenveld op de begraafplaats van Neerpelt.

Julienne Gerits overleden

Zaterdag 10 augustus 2013
Overpelt - Julienne Gerits overleden

Overpelt

Vandaag is Julienne Gerits overleden, de echtgenote van Fons Mariën. Ze zou volgende week 70 jaar worden. De uitvaartdienst, gevolgd door de asbijzetting in het columbarium, zal plaatshebben in intieme kring.

Overweg Donkerstraat verdwijnt

Donderdag 8 augustus 2013
Volgend jaar verdwijnt de overweg in de Donkerstraat, het Overpeltse straatje dat uitgeeft op de Sellekaertsstraat. Die overweg kan nu alleen nog maar door fietsers en bromfietsers worden gebruikt, omdat het deel tussen spoorweg en Molenbroek sinds enkele jaren afgesloten is voor het gewone verkeer.
Een en ander wil niet zeggen dat de fietsers na het opheffen van die overweg aan hun lot worden overgelaten. Waar nu aan het Molenbroek de rails van de vroegere spoorlijn naar Hasselt ophouden, komt er een fietspad ten oosten van die rails. Dit nieuw aan te leggen fietspad sluit dan aan op de Spoorwegstraat in Neerpelt.
De schepencolleges van zowel Neerpelt als Overpelt hebben de plannen inmiddels goedgekeurd.

Francisca Quanten overleden

Donderdag 8 augustus 2013
Neerpelt - Francisca Quanten overleden

Neerpelt

Dinsdag is Francisca Quanten overleden, de weduwe van Godfried Triki. Ze was 91 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de parochiekerk van Sint-Huibrechts-Lille. Vrijdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Vanendert's in Ronde van Spanje

Woensdag 7 augustus 2013
Dennis en Jelle Vanendert gaan de Ronde van Spanje rijden. Dat heeft hun ploeg Lotto-Belisol vandaag bekendgemaakt. De Vuelta wordt gereden van 24 augustus tot 15 september.

Grote Heide klopt KFC Hamont 99

Dinsdag 6 augustus 2013
Pelt - Grote Heide klopt KFC Hamont 99Zoomin een oefenmatch heeft Grote Heide  vanavond thuis KFC Hamont 99 verslagen. Uitslag: 6-1. Bij de rust was het al 2-0. Het eerreddende Hamontse doelpunt werd gescoord door Peter Rutten, uit strafschop. Hamontenaar Kris Poelmans kreeg vlak voor affluiten nog rood van de scheidsrechter. (Foto KFC, met toestemming overgenomen)

Jos Schildermans overleden

Dinsdag 6 augustus 2013
Overpelt - Jos Schildermans overleden

Overpelt

Gisteren is Jos Schildermans overleden, de echtgenoot van Ida Maes. Hij was 77 jaar. De uitvaartdienst en de crematie zullen in intieme kring plaatsvinden.

Jef Janssen overleden

Maandag 5 augustus 2013
Neerpelt - Jef Janssen overleden

Neerpelt

Vrijdag is Jef Janssen overleden. Hij was 82 jaar. Woensdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Neerpelt-Centrum.

Jef Dolders overleden

Maandag 5 augustus 2013
Neerpelt - Jef Dolders overleden

Neerpelt

Donderdag is Jef Dolders overleden, de weduwnaar van Mia Spooren. Hij was 85 jaar. De afscheidsplechtigheid en de crematie zullen in intieme familiekring plaatsvinden. Dinsdag om 18.30u is er een avondviering in de kerk van Neerpelt-Centrum.
Pelt - WK kajak: Broekx-Peters 7de in finaleZoomHet WK kajak voor -23-jarigen in Welland (Canada) zit er op. De allerlaatste wedstrijd van dit kampioenschap was de K2 500 m bij de dames met daarbij Lize Broekx & Hermien Peters. Het was een spannende wedstrijd, die gewonnen werd door Rusland vóór Duitsland en Mexico. De rest van het veld lag zeer dicht bij elkaar, waarbij tussen nummer 4 en nummer 7 slechts  0,172” verschil was. Jammer genoeg in het nadeel van de NWC-dames, die op dit WK zevende werden. Op de foto Hermien Peters (links) en Lize Broekx.
Ook Hermien Peters (Hechtel-Eksel) en Lize Broekx (Neerpelt) gaan naar de A-finale op het WK kajak voor junioren en senioren jonger dan 23 jaar, dat in het Canadese Welland wordt betwist. In de K2 500m werden ze in de eerste ronde pas vierde, waardoor ze zich in de halve finales moesten bewijzen. En daar werden ze tweede, meteen goed voor een ticket voor de finale. UPDATE Joeri Weckx (Lommel) nam later op de dag deel aan de reeks van de K2 200 m bij de -23-jarigen samen met de Harelbeekse vaarder Jonathan Delombaerde. In dit specifiek spurtnummer werden beiden, na een voortreffelijke start, mooi tweede achter de Hongaarse ploeg. Zo plaatsten ze zich voor de halve finale die morgen/ zaterdag gevaren wordt.

Zwemverbod in het Zilverstrand

Vrijdag 2 augustus 2013
In het zwemwater van het Zilverstrand is er mogelijk blauwalg aangetroffen, meldt het gemeentebestuur van Mol. Daarom mag er daar voorlopig niet meer gezwommen worden. De Vlaamse Milieumaatschappij heeft waterstalen genomen om die te onderzoeken; wanneer blijkt dat er niks verontrustends aan de hand is, wordt het zwemwater weer veilig verklaard.

Tel de tuinvlinders dit weekend

Vrijdag 2 augustus 2013
Pelt - Tel de tuinvlinders dit weekendZoomDit weekend is het tuinvlindertelling. Hou gedurende een halfuurtje uw tuin in het oog en geef dan de resultaten van uw telling door aan www.vlindermee.be. Daar vindt u ook de naam van de vlinders die u misschien hebt gezien. 
Op de foto: vandaag zaten er in 't Lindel in Overpelt alvast twee citroenvlinders die een terrasje aan 't doen waren op de vlinderstruik. Links het vrouwtje, rechts het mannetje. (Foto Trinette Paesen)

Gaat Bob het maken?

Donderdag 1 augustus 2013
Pelt - Gaat Bob het maken?ZoomOp het internet vind je vaak originele ideeën die na verloop van tijd een eigen leven gaan leiden. Vanavond maakten we op Facebook kennis met Bob, de party-wc-rol. Het is een idee van Jana Weinertova, een artistiek begaafde oud-leerlinge van Mater Dei in Overpelt. Haar creatie is een WC-rolletje dat zich graag uit als feestbeest en bevriend is met Fester, nog zo'n feest-wc-rol. Vanavond betrapten we Bob in een hangmat met Sandra (foto)...
Het is een origineel idee, dat knap uitgewerkt is, met dank aan Jana's tekentalent. Benieuwd in welke toestanden Bob verzeild gaat geraken! Bob, de party-wc-rol

Verkeershinder in Eersel

Donderdag 1 augustus 2013
Op de A67 richting Eindhoven in Eersel is in de vooravond een spectaculair verkeersongeval gebeurd  waarbij drie vrachtwagens en een personenwagen betrokken waren. Rond 18u reed een vrachtwagen achter in een langzaam rijdende file. Een van de chauffeurs moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Het ongeval veroorzaakte veel ravage die vermoedelijk pas tegen middernacht opgeruimd is.

De kajakkers doen het goed op het WK

Donderdag 1 augustus 2013
De NWC-kajakkers hebben op de eerste wedstrijddag van het WK voor junioren en -23-jarigen in het Canadese Welland hun start niet gemist. Junior Artuur Peters (Hechtel-Eksel) kon zich, na een derde plaats in de reeks en een tweede plaats in de halve finale, plaatsen voor de A-finale zaterdag. Artuur ging van start in de K1 over 1000 m bij de heren junioren en wist zich dus met een achtste tijd van al de finalisten te selecteren.
Broer William Peters (Hechtel-Eksel) ging bij de -23-jarigen (…) Het hele nieuwsbericht

Nol Cuyvers overleden

Donderdag 1 augustus 2013
Neerpelt - Nol Cuyvers overleden

Neerpelt

In het rusthuis is dinsdag Nol Cuyvers overleden, de echtgenoot van Jen Kwanten. Hij was 79 jaar. De uitvaartdienst en de crematie zullen in intieme kring plaatsvinden. 
24/05

Dikke proficiat met jullie 65 jarig jubileum en nog vele jaren samen!

Rene Van Son
20/05

Sid Leyssen. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaartje bij je doel. Geniet van deze dag en nog veel plezier. Eeen dikke PROFICAT van vake en moeke.

Boudewijn en Anita Leyssen-Cardinaels
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Pelt