Het overige nieuws

Vier generaties Geusens

Zondag 29 juni 2014
Pelt - Vier generaties GeusensZoomOp 30 mei werd Kobe Geusens geboren en zo zijn er 4 generaties in de familie. Op de foto: Jos Geusens (54) uit Overpelt, Louis Geusens (81) uit Neerpelt, Tom Geusens (28) uit Neerpelt en tot slot Kobe Geusens (1 maand).

Neerpelt

Op het EK lijn voor junioren in het Franse Mantes-en-Yvelines heeft NWC-er Artuur Peters, na een schitterende bronzen medaille vrijdag op de K1 1000m, vanmorgen in de K1 500m een zilveren medaille behaald. Hij moest alleen de Duitser Max Lemke laten voorgaan (1’39”444). Artuur volgde als tweede op 0,828” in een tijd van 1’40”272. Derde werd de Witrus Daineka (1’41”136) en vierde werd de winnaar van de K1 1000m, de Tsjech Vesely in 1’42”320. Met een zilveren en een bronzen plak mag Artuur dik tevreden zijn en kan hij zich opmaken voor het wereldkampioenschap junioren dat in juli gehouden wordt in het Hongaarse Szeged. Proficiat Artuur!
Tribunaliteiten
Een reis start dikwijls op het computerscherm. Wat zoekacties in het digitale heelal, enkele muisklikken en de reis is besteld. Maar hoe geruisloos, smaakloos en kleurloos een reiscontract ook tot stand komt, een latere annulering of wijziging is een ander paar mouwen.
Zelfs jeugdige reizigers, nochtans geboren met de muis, mispakken zich wel eens. Zo bestelde in het Antwerpse een 16-jarige voor zichzelf en drie vrienden een 7-daagse reis naar Frankrijk. Op de factuur zag hij een vergissing en tien dagen (…) Het hele nieuwsbericht

De 'Fietsroute van het jaar'

Vrijdag 27 juni 2014
Het fietspad langs de Vennbahn is door de Nederlandse toeristenorganisatie ANWB uitgeroepen tot de Fietsroute van het jaar 2014. Het pad is 125 kilometer lang en volgt een historisch treintracé van Aken via de Hoge Venen en de Ardennen naar Troisvierges, in het Groothertogdom Luxemburg. Het fietspad ligt grotendeels vrij van andere wegen zodat je dus echt midden in de natuur fietst.
Kabelkijkers zien de beelden van het WK voetbal tot 3 seconden later dan mensen die kijken via Belgacom TV. Dat meldt Waalsweekblad.be, dat een lezer citeert die aan La Meuse meldde dat hij de buren (Belgacom) al hoorde juichen voor een doelpunt, terwijl bij hem (de kabel) het doelpunt nog niet gemaakt was. Het probleem zit in de verschillende technieken die de diensten gebruiken om de beelden te ontvangen en door te geven, en in de analoge of digitale verspreiding. Ook tonen oudere tv's de beelden vaak eerder dan de moderne, die er eerst nog allerlei kwaliteitsbewerkingen mee uitvoeren, die al snel een seconde kunnen duren.

Neerpelt

Kajakker Artuur Peters van de NWC is zojuist derde geworden op het Europees kampioenschap kajak in het Franse Mantes-en-Yvelines bij de heren junioren in K1 over 1000 meter. Hij moest alleen de vice-wereldkampioen van 2013- Tomas Vesely uit Tsjechië (3’35”) - en de Deen Morten Graversen (3’36”) laten voorgaan. Artuur kwam na 500 meter door op een eerste plaats in 1’44”; na 750 meter lag hij derde in 2’41” en zijn eindtijd was 3’36”. Brons dus! Zondag vaart Artuur nog de finale van de K1 500 meter om 10.01 uur.
 
Pelt - Intergemeentelijke 'tankslag' komt er aanZoomDe gemeenten Hamont-Achel, Neerpelt en Overpelt gaan dit jaar opnieuw een ‘tankslag’ organiseren. Daarbij willen ze via een grote aanbesteding iedereen de kans geven om buiten gebruik gestelde mazouttanks tegen een voordeeltarief te laten verwijderen.  
Wanneer u inzake verwarming overgeschakeld bent van stookolie naar aardgas of naar een warmtepomp en de stookolietank niet meer nodig hebt, dan kunt u meedoen met die grote aanbesteding. In de zomermaanden (…) Het hele nieuwsbericht

Catho Vaesen overleden

Donderdag 26 juni 2014
Neerpelt - Catho Vaesen overleden

Neerpelt

Gisteren is Catho Vaesen overleden, de weduwe van Paulus Umans. Ze was 84 jaar. De uitvaartdienst heeft plaats in intieme kring. Men kan de overledene nog een laatste groet brengen in uitvaartcentrum Severens te Overpelt op zaterdag 28 juni van 17 uur tot 17.30 uur.

Jaak Cox overleden

Donderdag 26 juni 2014
Neerpelt - Jaak Cox overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is gisteren Jaak Cox overleden, de echtgenoot van Anna Loos. Hij was 78 jaar. De afscheidsviering zal plaatsvinden in intieme kring. Men kan de overledene nog een laatste groet brengen in funerarium Severens, Houtmolenstraat 8 in Overpelt, komende maandag  van 19u tot 19.30u. 

Kajak: Artuur Peters naar EK

Donderdag 26 juni 2014
Neerpelt - Kajak: Artuur Peters naar EKZoom

Neerpelt

Artuur Peters van de Neerpeltse Watersportclub neemt vanaf vandaag als enige Belg deel aan het Europees kajakkampioenschap voor junioren en -23-jarigen in het Franse Mantes-en-Ivelines. Hij vaart vandaag de reeksen van de K1 over 500 en 1000 meter bij de heren junioren. Morgen staan de halve finale én de finale K1 1000 meter op het programma en zondag die van de K1 500 meter.UPDATE Artuur heeft zijn reeks over de K1 1000m heren junioren gewonnen in (…) Het hele nieuwsbericht

Alice Kenens overleden

Woensdag 25 juni 2014
Neerpelt - Alice Kenens overleden

Neerpelt

In het rusthuis is gisteren Alice Kenens overleden, de echtgenote van Jan Driesen en de weduwe van Pierre Daemen. Ze was 83 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Neerpelt-Centrum.
U kent het wel: bij de deur van elke ziekenhuiskamer hangt een handzeepsetje. Van verplegend personeel en artsen wordt verwacht dat ze daar hun handen wassen als ze de kamer binnenkomen. Niet iedereen doet dat. Ook in het Mariaziekenhuis in Overpelt niet, zo stelde consumentenorganisatie Test-Aankoop onlangs vast. Bij een onverwacht bezoek noteerde een team slechts een middelmatig resultaat voor handhygiëne, operatiekledij en gesloten deuren. Goede punten waren er voor de checklist voor (…) Het hele nieuwsbericht
Morgen/donderdagavond organiseren Rotary Overpelt Noord-Limburg en Fifty One Noord-Limburg samen een concert met internationale topmuzikanten in een mix van Oost-Europese volksmuziek en klassieke muziek. Dat gebeurt in de schouwburg van Dommelhof. Het evenement kadert in het prestigieuze Pressure Cooking Festival en het Festival van Vlaanderen. Aansluitend kunnen de concertgangers in het atrium van Dommelhof bij een hapje en een drankje genieten van de WK-kwalificatiewedstrijd Zuid-Korea – (…) Het hele nieuwsbericht

68 autowielen gestolen

Dinsdag 24 juni 2014
Bij een autodealer in Valkenswaard zijn vrijdagnacht van 17 nieuwe auto's alle wielen gestolen. Het gaat in totaal om 68 wielen. De dieven hadden het hek opengebroken om op het terrein te kunnen komen.

Eindhovenseweg afgesloten

Zondag 22 juni 2014
Rond 16.30u werd de Eindhovenseweg tussen Waalre en Eindhoven in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Aanleiding was een zwaar verkeersongeval in Waalre. Daar botste een motorrijder tegen de flank van een brandweerwagen die met spoed op weg was naar een bosbrand in Heeze, vlak bij de gemeentegrens met Waalre. In totaal 1,5 ha ging daar in de vlammen op.
De motorrijder werd zwaar gewond. De hulpdiensten schakelden een traumahelikopter in. UPDATE De Eindhovenseweg is inmiddels weer geopend voor het verkeer.

Neerpelt

Vrijdag vierden dr. Lambert Vinken en Tilly Keunen hun diamanten bruiloft. Beiden wonen al 17 jaar in Achel maar zijn eigenlijk afkomstig van Neerpelt, waar Lambert huisdokter was en een belangrijke rol speelde in het culturele leven. Dr. Vinken is 92 jaar oud, zijn echtgenote is 83.

Provincie vernieuwt STROOM

Vrijdag 20 juni 2014
De provincieraad hechtte deze week zijn goedkeuring aan het nieuwe subsidiereglement voor STROOM. Dat is de provinciale subsidielijn die talent een duw in de rug geeft om zich professioneel te ontwikkelen. Bedoeling is te zorgen voor een betere omkadering, begeleiding  en ondersteuning van de aanvragers. STROOM focust op 2 vormen van subsidie: een opleidingsbeurs van maximum 2500 euro voor een workshop, masterclass of opleiding in binnen- of buitenland of een projectbeurs tot 7500 (…) Het hele nieuwsbericht

Jef Truyens overleden

Vrijdag 20 juni 2014
Neerpelt - Jef Truyens overleden

Neerpelt

Gisteren is Jef Truyens overleden, de weduwnaar van Augusta Goven. Hij was 88 jaar. De begrafenis en de uitvaartplechtigheid zullen in intieme kring platsvinden. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
Pelt - Afbakening van het kleinstedelijk gebiedZoomIn de procedure voor de afbakening van het kleinstedelijk gebied Neerpelt-Overpelt wordt momenteel een milieu-effectenrapport (MER) opgesteld. Daarbij kan het publiek via een zogenaamde kennisgevingsnota kennismaken met het planvoorstel en er eventueel opmerkingen bij maken. De kennisgevingsnota is van 22 juni tot en met 18 augustus te vinden op de website van de dienst MER. Ze ligt ook ter (…) Het hele nieuwsbericht
Op de rotonde op de Luikerweg bij het binnenrijden van Valkenswaard is vanmorgen een vrachtwagen gekanteld. Hij vervoerde paardenmest. De lading kwam op de weg terecht. Daardoor ontstond er een file en moest de weg gedurende enkele uren worden afgesloten. En dat op de dag van de weekmarkt! Uiteindelijk heeft een graafmachine de mest opgeruimd.
De decanale ploeg van het decanaat Hamont, bestaande uit de priesters, diakens en parochieassistenten van de parochiefederaties Hamont-Achel, Neerpelt en Overpelt, heeft zopas het werkjaar 2013-2014 afgesloten. Er ging onder meer veel aandacht uit naar de vernieuwde uitvaartliturgie die vanaf 1 januari 2015 niet alleen van kracht wordt in het decanaat maar in heel het bisdom Hasselt. Alle inwoners van Hamont-Achel, Neerpelt en Overpelt krijgen binnenkort in hun brievenbus een folder waarin deze vernieuwing wordt toegelicht.
Bij een kop-staartaanrijding tussen vier personenwagens op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren werden vanmorgen vier personen gewond: Sandra D. (43) uit Bree, Ludo C. (53) uit Neerpelt, Sara A. (20) uit Lommel en Anse C. (21) uit Overpelt.
Vanaf volgende week maandag gaat er een bus rijden tussen Antwerpen, Eindhoven en Düsseldorf. Het is een initiatief van de Nederlandse vervoersmaatschappij Arriva en de Deutsche Bahn. Het is de bedoeling dat de bus drie keer per dag de verbinding maakt. Ze stopt aan het station van Eindhoven en dat van Antwerpen; in Düsseldorf stopt de bus bij de luchthaven en aan het station.
De Nederlandse regering heeft een onderzoek aangekondigd naar de winning van schaliegas, een activiteit die gevolgen zou kunnen hebben voor de grondwaterlagen in de grensstreek. Op maandag 23 juni as. om 21 uur wordt in de trouwzaal van het Huis van de Stad in Lommel een infoavond over dat onderwerp georganiseerd. De toelichting wordt gegeven door David Michiels, coördinator klimaatbeleid van de provincie Limburg. Dit infomoment is het enige dat voorzien is in Noord-Limburg. Iedereen is welkom, de toegang is gratis, inschrijven is wél gewenst via milieudienst[!]lommel.be.

Pierre Vandekerkhof overleden

Dinsdag 17 juni 2014
Neerpelt - Pierre Vandekerkhof overleden

Neerpelt

In Lommel is gisteren Pierre Vandekerkhof overleden, de echtgenoot van Josee Elen. Hij ws70 jaar. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Boseind. Vrijdag om 18.30u is er daar een avondwake.
Pelt - Een spetterende zomer in DommelslagZoomDe zomer staat voor de deur en als het aan zwembad Dommelslag ligt, zal het een mooie zomer worden. Wat staat daar deze zomer allemaal op het programma?
- Dommelslag is elke dag geopend, een hele zomervakantie lang;
- vanaf dit jaar kan men met de ‘Summer Pass’ aan het meest voordelige tarief zwemmen. Jongeren onder de 26 jaar betalen slechts € 29 voor een volle maand onbeperkt zwemplezier. Kinderen onder de vier jaar zwemmen het hele jaar door gratis;
- (…) Het hele nieuwsbericht

Jos Vangerven overleden

Maandag 16 juni 2014
Neerpelt - Jos Vangerven overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag Jos Vangerven overleden, de echtgenoot van Lilly Van Camp. Hij was 64 jaar.  De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring. Een laatste groet kan donderdag van 19 tot 19.30u worden gebracht in het uitvaartcentrum Severens in de Stationsstraat.

Maria Asselman overleden

Maandag 16 juni 2014
Overpelt - Maria Asselman overleden

Overpelt

In het MS- en Revalidatiecentrum is gisteren Maria Asselman overleden, de echtgenote van Joseph Houtman. Ze zou volgende week 75 jaar worden. Donderdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van het Lindel. Woensdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Vraag op tijd naar de rekening

Zaterdag 14 juni 2014
Tribunaliteiten
Goede afspraken maken goede vrienden. Toch gaat menigeen zonder financiële afspraken in zee met een dienstverlener, of het nu een architect, (auto)hersteller of advocaat is. De klant vindt het fijn dat de dienstverlener al aan het werk schiet zonder over geld te spreken en de dienstverlener is blij met zijn opdracht. Men vertrouwt elkaar. Tot er na de wittebroodsweken een kink in de kabel komt. En daarna een afrekening.
Zo was er een architect in Oost-Vlaanderen die voor een kennis een eerste schets (…) Het hele nieuwsbericht

Harry Schouten overleden

Donderdag 12 juni 2014
Neerpelt - Harry Schouten overleden

Neerpelt

Dinsdag is Harry Schouten overleden, de weduwnaar van Annie Franssen. Hij was 70 jaar. Zaterdag om 11u is er een afscheidsplechtigheid in Aula 't Sant in Hechtel. De begrafenis in Neerpelt zal in beperkte kring plaatsvinden. 
Zondagnamiddag vanaf 13u organiseert het Noord-Limburgs Obesitascentrum (NLOC) van het Mariaziekenhuis een ‘Obesitascafé’. Men wil dan de bezoekers informeren over de oorzaak en gevolgen van obesitas, verschillende diëten, de gastric bypass en het nieuwe concept ‘De Obesipas©’.
Na het informatieve gedeelte onder de vorm van een klein symposium kan men verschillende standen bezoeken, verzorgd door de diëtisten (ziekenhuis- en zelfstandige diëtisten). Daarnaast kunnen geïnteresseerden bij een (gratis) gezond hapje en drankje in contact komen met al dan niet geopereerde patiënten en de leden van het obesitasteam.

Joseph Meuris overleden

Woensdag 11 juni 2014
Overpelt - Joseph Meuris overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is gisteren Joseph Meuris overleden. Hij was 82 jaar. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring. 
Pelt - Vertraging op spoor door blikseminslagZoomVanmorgen rond kwart over vier sloeg de bliksem in op het spoor tussen Lommel en Overpelt. Daardoor ontstonden er storingen op enkele spoorinstallaties. Onder meer twee overwegen waren gestoord (foto), met als gevolg dat de treinen tussen Mol en Hamont (en omgekeerd) een vertraging opliepen van gemiddeld twintig minuten. Personeel van Infrabel kwam ter plaatse om de pannes te verhelpen. Even over acht uur was alles weer in orde. (Foto politie Lommel)

Jaak Veijfeijken overleden

Dinsdag 10 juni 2014
Overpelt - Jaak Veijfeijken overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is zondag Jaak Veijfeijken overleden, de echtgenoot van Mia Haenegrifs. Hij was 80 jaar. Zaterdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum.
Pelt - Veel koetsen voor de PinksterritZoomIeder jaar met Pinksteren organiseert de hippische vereniging Sint-Servatius in Borkel-en-Schaft haar 'Pinksterrit'. Dit jaar namen er 29 koetsen aan deel, zowel uit Nederland als uit België (o.a. uit Lommel, Diepenbeek, Lanaken...). Voor de Pinksterrit komen zowel enkelspannen en meerspannen opdagen. Ze maken eerst een rondrit, o. a. langs de Achelse Kluis, en keren dan terug naar Borkel. Daar is dan het zogenaamde 'defilé'. Een jury keurt de koetsen op paarden, gareel, kleding van koetsier en andere personen die op de koets zitten. Er zijn echte antieke koetsen bij en ook gespannen in de stijl van Oostenrijk of Zwitserland. (Foto's GH)
Veel koetsen voor de PinksterritVeel koetsen voor de PinksterritVeel koetsen voor de Pinksterrit
Veel koetsen voor de PinksterritVeel koetsen voor de Pinksterrit
Zoom
Komende woensdag 11 juni vindt in het WZC Immaculata in Overpelt weer een Praatcafé deMENSie plaats. Daar geeft Veerle Janssen, referentiepersoon dementie, informatie over dementie en de omgang met personen met dementie. Wat is dementie? Welke zijn de symptomen en hoe wordt dementie beleefd? Hoe ga je ermee om? Ben jij mantelzorger? Raakt dementie jou op één of andere manier? Is dementie voor jou 'ver van je bed' en wil je er meer over horen?
Het praatcafé is niet gericht (…) Het hele nieuwsbericht

Neerpelt

Ook dit jaar organiseert de gemeente in samenwerking met diverse sportverenigingen de zomersportkampen. De eerste starten eind juni. Alle kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar van het lager onderwijs kunnen deelnemen. Gaat uw kind pas in september naar het 1ste leerjaar? Dan mag hij of zij toch al meedoen met de kampen van augustus.
Meer informatie over de verschillende sportkampen kunt u hier lezen.

Jef Damiaens overleden

Vrijdag 6 juni 2014
Neerpelt - Jef Damiaens overleden

Neerpelt

Vandaag is Jef Damiaens overleden, de echtgenoot van Jacqueline Theuwissen. Hij was 85 jaar. De uitvaartdienst, gevolgd door de begrafenis in Neerpelt, zal woensdag om 10.30u plaatsvinden in het uitvaartcentrum Severens aan de Houtmolenstraat 8 in Overpelt.
Pelt - Tele-Onthaal zoekt vrijwilligersTele-Onthaal Limburg zoekt nieuwe vrijwilligers. De dienst wil immers 24 uur per dag bereikbaar blijven. In oktober start Tele-Onthaal Limburg weer een opleiding voor vrijwilligers en de dienst hoopt in heel Limburg een aantal geëngageerde mensen aan te spreken. Ben je sociaalvoelend en kan je luisteren naar mensen die het moeilijk hebben? Kan je eenmaal per week 4 uur naar Hasselt komen en ben je bereid om ook nachtdiensten te doen? Dan heeft Tele-Onthaal boeiend vrijwilligerswerk in petto. Vraag de infobrochure op 011-22 77 67 of via limburg[!]tele-onthaal.be.

Geen treinen dit weekend

Vrijdag 6 juni 2014
Tijdens dit pinksterweekeinde rijden er geen treinen tussen Hamont/Neerpelt en Mol en omgekeerd. Ze worden vervangen door bussen en dit op zaterdag, zondag en maandag (tot 18u). Richting Mol vertrekt die bus zowat een half uur eerder, richting Neerpelt komt ze een half uur later toe. Om 18u maandagavond wordt het treinverkeer hervat.

70 jaar geleden: D-day

Vrijdag 6 juni 2014
Pelt - 70 jaar geleden: D-dayZoomVandaag is het precies 70 jaar geleden dat de landing in Normandië plaatsvond, één van de meest spectaculaire oorlogsoperaties ooit. Het was het begin van het einde van de Tweede Wereldoorlog op het Europese vasteland. Heel wat groten der aarde wonen vandaag de herdenking in Normandië bij; onder hen ook de Amerikaanse president Obama en koning Filip. Jan Leijskens was de voorbije dagen al ter plaatse en maakte op Omaha Beach deze foto's. UPDATE Het BBC Magazine heeft een mooi interactief artikel met historische teksten en opnamen van die dag bij de Britse omroep. Oorlogscorrespondent Richard Dimbleby zag in de nacht van 5 op 6 juni hoe de eerste vliegtuigen met parachutisten vertrokken, waarna op 6 juni de eerste - voorgeschreven - nieuwsbulletins over de landingen werden uitgezonden. Het artikel bevat naast audio-opnamen ook scans van notities, compleet met wijzigingen en aanpassingen op het laatste moment.
70 jaar geleden: D-day70 jaar geleden: D-day
70 jaar geleden: D-day70 jaar geleden: D-day
Zoom

Dit weekend SLimcontroles

Donderdag 5 juni 2014
Pelt - Dit weekend SLimcontrolesOp initiatief van het provinciebestuur gaan alle lokale politiezones en ook de wegpolitie in het lange pinksterweekend SLimcontroles houden. Daarbij worden heel wat politiemensen ingezet om te controleren op alcohol, drugs en snelheid. Maar ook op papieren e.d..
Om mensen met een ernstige mobiliteitsbeperking te ondersteunen, is zopas de Mobiliteitscentrale voor Aangepast Vervoer Limburg, kortweg MAV Limburg, opgericht. “Personen met een mobiliteitsbeperking verliezen op tal van vlakken kansen en mogelijkheden”, aldus gedeputeerde van Welzijn Frank Smeets. “Met dit nieuwe initiatief willen het provinciebestuur en de Vlaamse overheid de zelfstandigheid en het sociaal contact van deze mensen verhogen.”
Heb je een mobiliteitsbeperking en (…) Het hele nieuwsbericht
Neerpelt - François Van Nuffelen overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag François Van Nuffelen overleden, de echtgenoot van Mia Steegen. Hij was 84 jaar. De afscheidsviering zal plaatsvinden in intieme kring.

René Conjaerts overleden

Dinsdag 3 juni 2014
Overpelt - René Conjaerts overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag René Conjaerts overleden, de levensgezel van Ghislaine Scheelen die vorige donderdag overleed. Hij was 83 jaar. Zaterdag wordt zijn asurne bijgezet in het columbarium van Overpelt-Fabriek, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk daar. Morgen/woensdag is er van 18.30u tot 19u gelegenheid tot groeten in het uitvaartcentrum Severens aan de Houtmolenstraat 8.
Directeur Jan Janssen van het Vrij Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) Noord-Limburg heeft na overleg met het schoolbestuur ingestemd om op 1 september 2014 zijn ambt van directeur van het WICO-CVO neer te leggen. Dat is deze namiddag gemeld aan het WICO-personeel. "Het schoolbestuur dankt de heer Jan Janssen voor zijn jarenlange onvermoeibare inzet. Onder zijn deskundige leiding is het Vrij Centrum voor Volwassenenonderwijs Noord-Limburg uitgegroeid tot een kwalitatieve en toonaangevende (…) Het hele nieuwsbericht

Alda Rooyackers overleden

Maandag 2 juni 2014
Overpelt - Alda Rooyackers overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag Alda Rooyackers overleden, de weduwe van Henri Vanbuel. Ze was 94 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum.

Ghislaine Scheelen overleden

Maandag 2 juni 2014
Overpelt - Ghislaine Scheelen overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is donderdag Ghislaine Scheelen overleden, de levenspartner van René Conjaerts. Ze was 66 jaar. Zaterdag wordt haar asurne bijgezet op de begraafplaats, na een uitvaartliturgie (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Fabriek.

Net Timmermans overleden

Maandag 2 juni 2014
Neerpelt - Net Timmermans overleden

Neerpelt

Gisteren is Net Timmermans overleden, de weduwe van Michel Monten. Ze was 88 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Boseind. Donderdag om 18.30u is er daar een avondwake.
24/05

Dikke proficiat met jullie 65 jarig jubileum en nog vele jaren samen!

Rene Van Son
20/05

Sid Leyssen. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaartje bij je doel. Geniet van deze dag en nog veel plezier. Eeen dikke PROFICAT van vake en moeke.

Boudewijn en Anita Leyssen-Cardinaels
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Pelt