Het overige nieuws

Op weg naar het Vormsel

Zondag 30 november 2014
Overpelt - Op weg naar het VormselZoom

Overpelt

De vormelingen van Pelt (foto's onder) zijn hun weg naar het Vormsel weer begonnen. Vrijdag maakten ze met enkele honderden anderen een fakkeltocht (foto boven) in Tongeren. Heel Limburg was door IJD Hasselt uitgenodigd voor een bezinning en de daaropvolgende tocht. (Foto's Vivi Vaesen)
Op weg naar het VormselOp weg naar het Vormsel
Zoom

Luc De Vos overleden

Zaterdag 29 november 2014
Pelt - Luc De Vos overledenZoomIn de late namiddag is in Gent Luc De Vos overleden, de zanger van de groep Gorki. Een uiterst beminnelijk man en een groot zanger. Luc was pas 52 jaar. Hij was een vrolijk en intelligent man die niet alleen mooi zong maar ook boeken en columns schreef. Afgelopen zomer stond hij nog op 'Lommel Leeft' op het Marktplein in Lommel. (Foto Jan Buyens)

Politie zoekt vermist echtpaar

Zaterdag 29 november 2014
De Nederlandse politie is op zoek naar een echtpaar uit Valkenswaard dat sinds woensdag vermist is. De politie maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van de vrouw. Zij is hulpbehoevend en heeft medicijnen en verzorging nodig die haar man haar niet kan geven. Het echtpaar verplaatst zich vermoedelijk met een grijze Opel Agila.

François Truijens overleden

Vrijdag 28 november 2014
Overpelt - François Truijens overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is woensdag François Truijens overleden, de echtgenoot van Fia Gijsen. Hij was 80 jaar. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de Sint-Martinuskerk van Overpelt-Centrum. Maandag om 18.30 uur is er daar een avondwake.

Godelieve Born overleden

Vrijdag 28 november 2014
Overpelt - Godelieve Born overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is vandaag Godelieve Born overleden. Ze was 78 jaar. Woensdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum. Dinsdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Zoniënwoud bezocht Bosland

Vrijdag 28 november 2014
Pelt - Zoniënwoud bezocht BoslandZoomWoensdag was "het hoogste bos van Vlaanderen op bezoek bij het grootste bos van Vlaanderen": een gezelschap van het Zonienwoud bracht een bezoek aan Bosland. Het gezelschap dat bestond uit beleidsvertegenwoordigers en ambtenaren vanuit het Vlaamse, Waalse en Brusselse gewest werd in het stadhuis van Lommel ontvangen door de Lommelse schepen van toerisme Véronique Caerts.
De manier waarop Bosland zich organiseert is ook het Zoniënwoud niet ontgaan. Helemaal vanuit het Brusselse kwamen (…) Het hele nieuwsbericht

De laatste fietsdag van Monicare

Donderdag 27 november 2014
Pelt - De laatste fietsdag van MonicareZoomVandaag legden de deelnemers van Monicare in Nicaragua de laatste fietstocht van hun verblijf in dat warme land af. Ze zijn daar om enkele gestructureerde projecten te bezoeken die geïntegreerde gezondheidszorg bevorderen, armoede en ongeletterdheid bestrijden en gehandicapten ondersteunen. De "expeditie" staat onder leiding van de Lommelse dokter Toon Bongaerts.
Een van de fietsende deelnemers is burgemeester Jaak Fransen van Overpelt. Hij zegt: "Tijdens deze tocht zagen we de prachtigste (…) Het hele nieuwsbericht

Helga Vanderhoydonck overleden

Donderdag 27 november 2014
Overpelt - Helga Vanderhoydonck overleden

Overpelt

In dienstencentrum Sint-Oda is gisteren Helga Vanderhoydonck overleden. Ze was 48 jaar. Er zal in intieme kring van haar afscheid worden genomen.

Groepsaankoop stookolie

Woensdag 26 november 2014

Overpelt

"Wie slim is koopt samen". Volkstuinen Overpelt organiseert een groepsaankoop voor stookolie. Iedereen kan er aan deelnemen. Minimum bestelling: 1000 liter. Wanneer? Op woensdag 3 december tussen 18 en 20 uur in parochiezaal Den Drossaerd, in de Parkstraat. Ook niet-leden van De Volkstuin kunnen inschrijven mits betaling van het lidgeld van 10 euro. Dat mag geen probleem zijn want die som verdienen zij onmiddellijk terug.

81 weekendongevallen

Dinsdag 25 november 2014
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 81 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel en 61 met alleen stoffelijke schade. Bij deze letselongevallen vielen 4 zwaargewonden en 16 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen (zowel met gewonden als met enkel stoffelijke schade) werden in totaal 49 ademtesten afgenomen, waarvan er 11 (of 22%) positief bleken. Van 5 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 19 gevallen van vluchtmisdrijf.
Gaat het in de komende winter sneeuwen of niet? Wat er ook van zij: wie het wenst kan sneeuw laten ruimen door het PWA. Een PWA-medewerker komt dan de wettelijk verplichte klus uitvoeren; voetpaden, straatgoten en rioolputjes worden sneeuw- en ijsvrij gemaakt. Dat is ook het geval voor de kortste weg van de voor- of achterdeur naar de brievenbus en het voetpad. Materiaal te voorzien door de gebruikers/klanten: sneeuwschop, borstel en strooizout
Opgelet: deze dienst is in het weekend en op feestdagen gesloten en van maandag 22 december tot en met vrijdag 2 januari. Voor hen die op voorhand ingeschreven zijn, kan de dienstverlening op deze momenten wél voorzien worden. Inschrijven kan bij de PWA van Hamont-Achel, tel. 011/448 985, en bij die van Neerpelt, tel. 011/398 630.

Theo Janssen overleden

Dinsdag 25 november 2014
Pelt - Theo Janssen overledenGisteren is Theo Janssen overleden, de echtgenoot van Mietje Stienaers. Hij was 80 jaar. Zaterdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Achel-Centrum.

Regina Hoogstijns overleden

Dinsdag 25 november 2014
Overpelt - Regina Hoogstijns overleden

Overpelt

In het rusthuis Immaculata in Overpelt is dinsdag Regina Hoogstijns overleden. Zewas 94 jaar. Vrijdag om 18.30 uur is er een avondwake in de Sint-Martinuskerk. Na de rouwmis zaterdag om 10.30 uur in dezelfde kerk zal worden overgegaan tot crematie.

Geert Nonneman overleden

Dinsdag 25 november 2014
Overpelt - Geert Nonneman overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is zaterdag Geert Nonneman overleden. Hij was 49 jaar. De afscheidsplechtigheid en de begrafenis zullen in intieme kring plaatsvinden. Woensdag om 18.30 uur is er een gebedswake in de parochiekerk van Sint-Servaas in Diepenbeek.

Mathilde Geens overleden

Dinsdag 25 november 2014
Overpelt - Mathilde Geens overleden

Overpelt

In rusthuis Immaculata is vrijdag Mathilde Geens overleden, de weduwe van Henri Smeets. Ze was 85 jaar. De rouwmis vindt donderdag om 10.30 uur plaats in de Sint-Martinuskerk, waarna de teraardebestelling op de begraafplaats van Overpelt-Centrum.

Niet doen dus

Maandag 24 november 2014
Enkele lezers signaleren ons dat een uitnodiging van "Planeteo" aan een aantal "geselecteerde" mailadressen, nep is. De uitnodiging geldt voor deelname aan een onderzoek "naar het ecologisch bewustzijn".  En wie deelneemt zou een voucher voor gratis overnachtingen krijgen. Bespaar u dus de moeite; er klopt niets van!

Drika Bloemen overleden

Maandag 24 november 2014
Neerpelt - Drika Bloemen overleden

Neerpelt

In het rusthuis is donderdag Drika Bloemen overleden, de weduwe van Gerard Kuppens. Ze was eerder deze maand 90 jaar geworden. Donderdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de Sint-Niklaaskerk van Neerpelt-Centrum. Woensdag om 18.30u is er daar een avondwake. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
Door de staking is er nagenoeg geen openbaar vervoer vanochtend. Er rijden in Limburg helemaal geen treinen. De meeste stelplaatsen van De Lijn en de pachtbedrijven zijn geblokkeerd. Er zijn maar enkele bussen uitgereden en die zijn dan ook nog vaak onderweg aan de kant gezet. De kans dat er überhaupt een bus aan de halte passeert, is klein. De NMBS en De Lijn verwachten dat de situatie voor de rest van de dag zo blijft.

Dankbaar om een deuk

Zaterdag 22 november 2014
Tribunaliteiten
Beeld u in dat u een parkeerticketje haalt en ondertussen rijdt een dame met haar auto tegen uw geparkeerde wagen en veroorzaakt een kleine deuk. Twee jaar later verneemt u van de rechtbank dat u recht heeft op 28 maal de kosten van de bluts. Het lijkt op het verhaal van de heilige broodvermenigvuldiging of de wonderbaarlijke visvangst. Toch is het dat wat een aanvankelijk wellicht boze man overkwam. De dame in kwestie zei van niets te weten, wilde geen ‘blauw’ formulier invullen en aan de politie zei (…) Het hele nieuwsbericht

Filmopnamen bij het ziekenhuis

Vrijdag 21 november 2014
Maandag maakt een ploeg van productiehuis Toespijs (van Tom van Dyck en zijn vrouw Alice Reijs) bij het Mariaziekenhuis opnamen voor de nieuwe prestigieuze fictiereeks ‘Den elfde van den elfde’, met in de hoofdrollen onder andere Jan Decleir en Peter Van Den Begin. Deze serie, die zich afspeelt in de aanloop naar het jaarlijkse carnaval, wordt in het najaar van 2015 uitgezonden op Eén,
De opnamen starten om 8 uur en duren tot in de late namiddag. Er worden scènes opgenomen (…) Het hele nieuwsbericht

Weekend vol controles

Donderdag 20 november 2014
Vanaf morgen en dat tot en met zondagavond gaan de lokale politiekorpsen en de wegpolitie in de hele provincie alcohol-, drugs- en snelheidscontroles houden. Dat is vandaag aangekondigd. Zulk "gemeenschappelijk actieweekend" vindt tweemaal per jaar plaats. 

Gratis naar de Blues Night?

Woensdag 19 november 2014
Pelt - Gratis naar de Blues Night?ZoomVrijdagavond om 20u wordt in De Posthoorn in Hamont een mooie bluesavond georganiseerd met Dana Fuchs en Neal Black & The Healers. Dana Fuchs (foto) vertrok voor haar twintigste naar New York om de blues te zingen. Met een krachtige, rauwe stem weet ze tijdens een concert het publiek in een mum van tijd te overtuigen.
Op het podium staat ze, met haar fantastische begeleidingsband, absoluut haar mannetje. Haar rauwe en doorleefde stem maakt het geheel compleet. 
Neal Black (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe dienstregeling van De Lijn

Dinsdag 18 november 2014
Vanaf 14 december lanceert De Lijn een nieuwe dienstregeling. Die maatregel heeft te maken met het nieuwe spoorwegplan van de NMBS dat diezelfde dag van start gaat. Of ook uw busverbinding veranderd is, kunt u hier lezen. UPDATE Ook aan de dienstregeling van belbussen en snelbussen is er hier en daar iets gewijzigd. 

Resultaten verkeersactie

Dinsdag 18 november 2014
Pelt - Resultaten verkeersactieGisteren hield de lokale politie HANO van 7 tot 15u een algemene verkeersactie op 4 verschillende controlepunten in de politiezone. De resultaten:
- 35 bestuurders onderworpen aan een ademtest
- 1 pv niet-verzekerd voertuig en 1 voor technische eisen
- 2 onmiddellijke inningen voor gebruik GSM
- 11 onmiddellijke inningen voor niet-gebruik gordel
- 12 jongeren-pv's.

Jaak Schroyen overleden

Maandag 17 november 2014
Overpelt - Jaak Schroyen overleden

Overpelt

In de MS-kliniek is gisteren Jaak Schroyen overleden, de echtgenoot van Melanie Beutels. Hij was 81 jaar. De uitvaartdienst zal in besloten kring plaatsvinden. Donderdag om 18.30u is er een avondwake in de parochiekerk van Overpelt-Fabriek.

Naar Nicaragua voor het goede doel

Zondag 16 november 2014
Gistermorgen zijn 25 mensen vanuit Noord-Limburg vertrokken naar Nicaragua. Ze gaan daar op mountainbikes een fietstocht ondernemen om in groep Nicaragua (en zijn bewoners) te leren kennen met zijn tropische plantengroei en zijn prachtige meren en vulkanen. Voor die fietstocht hebben ze hier regelmatig getraind.
Onderweg maken ze kennis met de projecten waar hier geld voor werd ingezameld, projecten die gesteund worden door het Nicaraguacomité Lommel en de Damiaanactie. Het zijn gestructureerde projecten onder de leiding van dr. Toon Bongaerts die geïntegreerde gezondheidszorg bevorderen, armoede en ongeletterdheid bestrijden en gehandicapten ondersteunen. Peter en meter van het project zijn Johan Vansummeren en Jasmine Vangrieken. www.monicare.be

Fietser verongelukt

Zaterdag 15 november 2014
Op de Venbergseweg in Valkenswaard is deze namiddag rond 15.30u een fietser verongelukt. Door nog onbekende oorzaak kwam hij onder een graafmachine terecht. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen, ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten waarbij o.m. ook een helikopter werd ingeschakeld. UPDATE Het slachtoffer is een 71-jarige man uit Valkenswaard.

Nieuwe voorzitter sp.a Neerpelt

Vrijdag 14 november 2014

Neerpelt

Op de jongste bestuursvergadering heeft sp.a Neerpelt een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter verkozen. Kelly Linsen volgt Steven Vanherck op als voorzitter, Glenn Timmermans volgt Kelly Linsen op als ondervoorzitter.

Geen treinen tussen Herentals en Mol

Vrijdag 14 november 2014
Tussen Herentals en Mol is er vanavond een auto op de sporen beland, is te horen bij de NMBS. Daardoor rijden er tussen beide gemeenten geen treinen. Er zijn vervangbussen ingelegd.

Huguette Sevens overleden

Donderdag 13 november 2014
Pelt - Huguette Sevens overledenIn Hasselt is maandag Huguette Sevens overleden, de echtgenote van Rudi Geens. Ze was 52 jaar. Naar haar wens heeft de crematie al plaatsgevonden. Dinsdag wordt de urne begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Sint-Huibrechts-Lille. Maandag om 19u is er daar een avondwake. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.

Waar zouden we staan zonder kip?

Woensdag 12 november 2014
De jaarlijkse kippenactie van Limburg.net was ook dit jaar weer een succes. Zo kochten 6.320 gezinnen een of meer kippen. Ter vergelijking: in 2008 waren dat er nog maar 700. Op die manier kregen dit jaar maar liefst 15.262 kippen een nieuwe thuis. Allemaal samen recycleren ze bijna 765 ton keukenafval op een natuurlijke manier, zowat 50 kilo per kip per jaar. Gemiddeld verzamelt Limburg.net zo’n 180 kilo organisch-biologisch afval per inwoner.

War Poelmans overleden

Maandag 10 november 2014
Overpelt - War Poelmans overleden

Overpelt

Vrijdag is War Poelmans overleden. Hij was 89 jaar. De crematie en de uitvaartdienst zullen in besloten kring plaatsvinden.

Dylan Derdaele wint in Zolder

Zondag 9 november 2014

Overpelt

Overpeltenaar Dylan Derdaele heeft afgelopen nacht met zijn team in Zolder de Race Promotion Night gewonnen in de open klasse. Het kwartet reed in een Porsche 997.

Meer dan 7.000 werkzoekende jongeren

Zaterdag 8 november 2014
Limburg telt momenteel zo'n 7.300 werkzoekende jongeren. Dat blijkt uit cijfers van de VDAB. De jeugdwerkloosheid in onze provincie bedraagt nu bijna 20 procent. Er zijn echter grote regionale verschillen. 15 procent van de jonge werkzoekenden woont in Noord-Limburg. De jongerenwerkloosheidsgraad is het grootst in Genk en Tongeren. Ook in Houthalen-Helchteren ligt die boven het Limburgse gemiddelde.

Lena Gielen overleden

Zaterdag 8 november 2014
Neerpelt - Lena Gielen overleden

Neerpelt

Gisteren is Lena Gielen overleden. Ze was 91 jaar. Donderdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Sint-Huibrechts-Lille. Woensdag om 19u is er daar een avondwake.

Privacy en pedofilie

Vrijdag 7 november 2014
Tribunaliteiten
Wie getuige is van een aanslag op de openbare veiligheid, op iemands leven of eigendom, moet dit melden aan de procureur des konings. Maar, heeft hij daarom het recht om stiekem een gesprek met een verdachte op te nemen en door te spelen aan de politie? Die vraag stelde zich voor het hof van beroep van Bergen nadat een persoon een andere persoon toevertrouwde dat hij betrokken was bij ernstige zedenfeiten met kinderen. De in vertrouwen genomen persoon vond dat hij het er niet bij kon laten, pleegde overleg met (…) Het hele nieuwsbericht

An Roggen overleden

Vrijdag 7 november 2014
Neerpelt - An Roggen overleden

Neerpelt

In het UZ Gasthuisberg in Leuven is gisteren An Roggen overleden, de echtgenote van Erwin Sleurs. Ze was 49 jaar. Donderdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de SInt-Niklaaskerk. Woensdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Jos Oversteyns overleden

Vrijdag 7 november 2014
Neerpelt - Jos Oversteyns overleden

Neerpelt

Woensdag is Jos Oversteyns overleden, de echtgenoot van Mia Spaas. Hij was 88 jaar. Woensdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de Sint-Niklaaskerk. Maandag om 18.30u is er daar een avondwake.

Anna Follon overleden

Donderdag 6 november 2014
Pelt - Anna Follon overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren Anna Follon overleden, de weduwe van Theodoor Heynen en van Leopold Gijbels. Zij was 91 jaar. De afscheidsviering zal plaatsvinden in intieme kring.

Kinderen en echtscheiding

Donderdag 6 november 2014

Overpelt

Een echtscheiding is het begin van een hele reeks veranderingen in het leven van een kind: hij of zij zal mama en/of papa minder zien, moet misschien verhuizen en van school veranderen. Dagelijkse dingen zoals samen eten zijn niet meer hetzelfde. Dit alles roept bij kinderen gemengde gevoelens op en voor ouders, leerkrachten, familie, … is het niet duidelijk welk antwoord ze moeten geven op veel gestelde vragen. De dienst Welzijn van het Sociaal Huis organiseert daarover woensdag 12 november om 20u in (…) Het hele nieuwsbericht
De parochies van het bisdom Hasselt hebben in het totaal een bedrag van 24.220,60 euro verzameld voor hulp aan de slachtoffers van het geweld in het Midden-Oosten. Op 15 augustus jl. werd in alle parochies en kerken van het land een bijzondere collecte gehouden als een antwoord op de oproep van de Belgische bisschoppen tot solidariteit met de christenen in het Midden-Oosten. Om de opbrengst van deze collecte ten goede te laten komen aan de christenen van Irak, Syrië en het Midden-Oosten werden (…) Het hele nieuwsbericht
In tegenstelling tot wat eerder werd bericht zal de mogelijkheid tot het aanvragen van de huidige Vlaamse renovatiepremie worden verlengd tot 30 november 2014. Die premie wordt een belastingvermindering/ belastingkrediet. Vanaf 1 december zult u de renovatiepremie zoals hij nu bestaat niet meer kunnen aanvragen, maar zult u moeten wachten tot de zomer van 2015 om een belastingvermindering aan te vragen. De Vlaamse renovatiepremie wordt dus stopgezet vanaf 1 december 2014. Alle voor 1 december (…) Het hele nieuwsbericht

Yvonne Baart overleden

Dinsdag 4 november 2014
Overpelt - Yvonne Baart overleden

Overpelt

Vandaag is Yvonne Baart overleden, de echtgenote van Antoon Loos. Ze was 63 jaar. Zaterdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Holheide. Vrijdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Gaston Meuwis overleden

Dinsdag 4 november 2014
Neerpelt - Gaston Meuwis overleden

Neerpelt

Op de palliatieve eenheid van het Mariaziekenhuis is vandaag Gaston Meuwis overleden, de echtgenoot van Paula Custers. Hij was 74 jaar oud. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Boseind. Vrijdag om 18.30u is er daar een avondwake. .

Lena Bergmans overleden

Maandag 3 november 2014
Overpelt - Lena Bergmans overleden

Overpelt

Woensdag is Lena Bergmans overleden, de weduwe van Jaak Cremers. Ze was 90 jaar. Woensdag wordt ze gecremeerd na een roouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Holheide. Dinsdag om 18.30 uur is er daar een avondwake.

68 weekendongevallen

Maandag 3 november 2014
Afgelopen weekend werden er in heel Limburg 68 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel en 48 met enkel stoffelijke schade. Bij deze letselongevallen vielen 5 zwaargewonden en 20 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 50 ademtesten afgenomen, waarvan er 5 (of 10 %) positief bleken. Van 2 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 17 gevallen van vluchtmisdrijf.

Eén op drie te snel...

Maandag 3 november 2014
Pelt - Eén op drie te snel...Bij snelheidscontroles in de Breughelstraat in Neerpelt gisteren reed één op drie autobestuurders te snel. Dat meldt de lokale politie HANO. Deze week wordt er gecontroleerd in (onder meer)
- de Bosstraat in Hamont-Achel,
- de Peerderbaan in Neerpelt en
- de Leopoldlaan in Overpelt.
UPDATE De onrustwekkende verdwijning van de 15-jarige Laura G. uit Neerpelt is opgelost. Het meisje is terug thuis. Ze was gistermorgen verdwenen. 

Halloween in de hockeyclub

Zaterdag 1 november 2014
Neerpelt - Halloween in de hockeyclubZoom

Neerpelt

Gisteravond was het griezelen in en rond het Phoenix House. 97 verklede kinderen en volwassenen namen deel aan de tweede Halloween-nacht van de hockeyclub. De vernieuwde wandeling van 4 km door De Holen was een schot in de roos. Met veel aandacht voor detail was het werkelijk griezelen onderweg, zowel voor jong als voor oud (met zelfs traantjes van het verschieten). Met warme choco en jenever gedurende de wandeling en warme soep in het versierde clubhuis na afloop werd de dorst (gedeeltelijk) gelest. Nadien werd er nog nagepraat tot in de late uurtjes.
Pelt - Hersendode Hamsters winnen halloweenquizZoomGisteren hebben de "Hersendode Hamsters" de jaarlijkse quiz van de Noord-Limburgse Scheidsrechtersvereniging gewonnen. Ze haalden het nipt voor het team "Kamiquasi". De quiz vond plaats in de parochiezaal van Holheide en had als thema "Halloween". Er namen 20 teams aan deel.
24/05

Dikke proficiat met jullie 65 jarig jubileum en nog vele jaren samen!

Rene Van Son
20/05

Sid Leyssen. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaartje bij je doel. Geniet van deze dag en nog veel plezier. Eeen dikke PROFICAT van vake en moeke.

Boudewijn en Anita Leyssen-Cardinaels
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Pelt