Neerpelt
...
Ruddi Ras. "Hij is anderhalf jaar geleden begonnen met een cursus verfijnd koken, samen met een vast groepje van Neerpelt," mailt zijn dochter. "Elke woensdag rijden ze naar Mol om in de kokschool les te volgen. Telkens wanneer hij dan thuis iets klaarmaakt, staat hij vol overgave in de keuken. Het is zijn ding! Hij is zeer kritisch voor zichzelf, alles moet perfect zijn maar hij heeft toch altijd wel iets aan te merken, ook als het zeer lekker is. Vaak vertelt hij extra dingen ivm de ingrediënten die hij gebruikt (heeft), de wijze waarop ze bereid zijn, enzovoort. Ik zou hem dit boek willen schenken als dank voor zijn lekkere eten en ik ben er zeker van dat de extra info rond oorsprong, geschiedenis, adresjes enz. van de gerechten hem zeker zal smaken!"
Ruddi krijgt van
Standaard Boekhandel en Internetgazet dus het boek
"De Oude Belgen in de Keuken"', waarin Marc Declercq 25 traditionele Belgische gerechten uit de doeken doet. Veel leesgenot! Maandag zeggen we hier welk interessant boek het nieuwe "boek van de week" wordt.