Ik was aan het denken welk recept ik deze keer online zou zetten. Toen het mij opviel dat ik nog geen dessertje gepost heb.
Dus daarom deze week een dessert/tussendoortje. En eentje waar je maar een paar ingrediënten voor nodig hebt. En binnen het half uur klaar is.
Hier hadden ze spijt dat het op was dus denk dat het goedgekeurd is.
Ingrediënten:
Bladerdeeg – chocopasta – banaan – eigeel
Bereiding:
De oven mag je voorverwarmen op 180°c.
De banaan schillen en in schijfjes snijden.
Verdeel het bladerdeeg in 8 gelijke stukken.
Verdeel op 4 stukken bladerdeeg een lepel chocopasta met erop schijfjes banaan. Leg hierop de andere stukken bladerdeeg. Plooi de randen om en druk goed aan met een vork zodat er niets uit kan lopen.
Smeer de bovenkant in met het eigeel zodat het mooi goudbruin kan bakken. De flappen mogen nu 25min in de oven. Smakelijk!
(Inge Jespers)