Vandaag presenteert Inge en lekker en eenvoudig receptje.
Ingrediënten: 500gr gehakt – 2 puntpaprika’s – 2 tomaten – rode ui – 2teentjes look – komkommer – tomatenpurée – peper en zout – tortilla cups
Bereiding: We beginnen met de voorbereiding, het snijden van de groentjes. De ui en look mogen fijngesnipperd. De tomaat en paprika in kleine blokjes. De komkommer overlangs in 2 snijden de pitjes eruit schrapen en de komkommer in halve maantjes snijden. Het gehakt samen met de ui en look aanbakken, de paprika erbij en een 10minuutjes laten aanstoven met het gehakt. Wel regelmatig omroeren. Als de paprika bijna gaar is de tomaten en komkommer erbij. Dan mogen er 2el tomatenpuree erdoor gemengd worden even laten meebakken goed afkruiden met peper en zout. De tortillacups bereiden zoals op de verpakking. De groente/vlees mengeling erin en het is weeral klaar Wij hebben er frietjes bij gegeten maar natuurlijk een paar kuipjes meer en je had ook voldoende om de namiddag door te komen.
(Inge Jespers)