Het overige nieuws

Onuachu weer in de selectie

Dinsdag 30 november 2021
Paul Onuachu zit in de selectie voor de bekerwedstrijd van morgenavond tegen Club Brugge. De 23 andere geselecteerden: Vandevoordt, Chambaere, Leysen, McKenzie, Sadick, Arteaga, Juklerod, Munoz, Lucumi, Preciado, Heynen, Tresor, Toma, Geusens, Hrosovsky, Eiting, Oyen, Thorstvedt, Ito, Bongonda, Ugbo, Paintsil en Németh.

Francesco Sconza-Fucile overleden

Dinsdag 30 november 2021
Op 27 november is Francesco Sconza-Fucile overleden. Hij was 82 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Paul Hamael overleden

Dinsdag 30 november 2021
Genk - Paul Hamael overledenOp 26 november is Paul Hamael overleden, de weduwnaar van de in 2019 gestorven Godelieve Tilmans. Hij was 80 jaar en afkomstig van Genk. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de Sint-Catharinakerk in Maaseik.

KRC beloften - Zulte-Waregem 4-2

Maandag 29 november 2021
De beloften van KRC Genk hebben Zulte-Waregem verslagen met 4-2. Zij pakten de achtste zege op rij.
Genk - Meer subsidies voor anti-wolf-omheiningenZoomOp initiatief van Vlaams minister Zuhal Demir heeft de Vlaamse regering vrijdag besloten de nieuwe steunmaatregelen voor wolfwerende ingrepen retroactief tot 16 juli 2021 mogelijk te maken. Het gaat  om uitgebreide subsidieregels voor niet-professionele veehouders.  

168 hardrijders betrapt

Maandag 29 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
Bij snelheidscontroles in Diepenbeek zijn het voorbije weekend 168 hardrijders geverbaliseerd. Eén bestuurder ontwikkelde een snelheid van 110 km per uur op een plaats waar de snelheid begrensd is tot 70 km per uur.

Chryso Marcos overleden

Maandag 29 november 2021
Genk - Chryso Marcos overledenGisteren is Chryso Marcos overleden, de weduwe van Konstantinos Koliofotis. Zij was 79 jaar. Begroeting: woensdag (18-19 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.

Leonarda Di Marco overleden

Maandag 29 november 2021
Genk - Leonarda Di Marco overledenVandaag is Leonarda Di Marco overleden, de weduwe van Pietro Mele. Zij was 91 jaar. Het afscheid vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de Italiaanse Missie aan de Risstraat.

Verkeersactie op twee locaties

Maandag 29 november 2021
Bij een verkeersactie in Genk en Zutendaal heeft de politie zaterdag een opgedreven bromfiets uit het verkeer geplukt en in beslag genomen. Negen personen kregen een boete wegens het niet dragen van de veiligheidsgordel. Verder stelden de agenten nog een tiental inbreuken vast waaronder drie vervallen keuringsbewijzen, een zestal technische gebreken aan voertuigen en het gebruik van de gsm tijdens het rijden.

Reis je ook minder km door België?

Maandag 29 november 2021
Partnerbijdrage
Genk - Reis je ook minder km door België?ZoomIn september kon de vlag in België uit, we hoefden niet meer verplicht thuis te werken. Voor sommigen een lust, maar voor anderen een last. Weer dagelijks in de file staan op weg naar kantoor of vast zitten op de grote ring rondom Brussel dat is eigenlijke niet een aantrekkelijk vooruitzicht.
Eind oktober zijn de regels omtrent covid echter al weer veranderd. In België zijn deze regels wegens oplopende besmettingen weer aangescherpt. Zo is de coronapas verplicht bij sportscholen en horeca en is er (…) Het hele nieuwsbericht

Volleybal: LVG Genk - Antwerp 3-0

Zondag 28 november 2021
Genk - Volleybal: LVG Genk - Antwerp 3-0In Liga dames van het volleybal heeft LVL Genk Antwerp wandelen gestuurd met 3-0. Voor LVL meteen de vierde overwinning op rij.

Volleybal: Genk klopt Averbode

Zondag 28 november 2021
In nationale 3 heren D heeft Genk van Averbode gewonnen met 3-0. Sets: 25-23, 25-17, 25-23.
In eerste promo mannen van het volleybal heeft Wara Genk B met 3-0 verloren van Stalvoc Beverlo A.

Als we maar gezond zijn

Zondag 28 november 2021
Genk - Als we maar gezond zijnZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

STA Genk B - Diepenbeek B 0-5

Zondag 28 november 2021
Genk - STA Genk B - Diepenbeek B 0-5Vanmiddag was er de wedstrijd STA Genk B - Diepenbeek B. Uitslag: 0-5.

Woninginbraak in Hooiweg

Zondag 28 november 2021
Aan de Hooiweg is ingebroken in een woning. De daders gingen er met geld aan de haal. De diefstal is vrijdagavond gepleegd.

Turkse Rangers - Maasland NO A 4-4

Zondag 28 november 2021
Genk - Turkse Rangers - Maasland NO A  4-4Turkse Rangers en Maasland NO A hebben deze namiddag 4-4 gelijkgespeeld.

Sporting Winterslag- LS Leut 1-3

Zondag 28 november 2021
Genk - Sporting Winterslag- LS Leut 1-3Sporting Winterslag heeft vanmiddag thuis met 1-3 verloren van LS Leut.

Bregel Sport - Herderen-Millen 4-0

Zondag 28 november 2021
Genk - Bregel Sport - Herderen-Millen 4-0Bregel Sport heeft vanmiddag de punten thuis gehouden tegen FC Herderen-Millen. Het won met 4-0.

STA Genk A verliest van Zutendaal

Zondag 28 november 2021
Genk - STA Genk A verliest van ZutendaalSTA Genk A heeft vandaag met 4-3 de derby tegen Zutendaal VV verloren.

Genk VV verliest van KMR Biesen A

Zondag 28 november 2021
Genk - Genk VV verliest van KMR Biesen AGenk VV heeft thuis met 0-2 verloren van KMR Biesen A.
Genk - Daar is de omikron-variant van het coronavirusZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)
In nationale 3 D van het volleybal heeft Genk Wara A van Averbode gewonnen met 3-0. Genk Wara A staat aan de leiding.

Geen Onuachu tegen Club Brugge

Zaterdag 27 november 2021
Genk - Geen Onuachu tegen Club BruggePaul Onuachu ontbreekt in de selectie voor de competitiewedstrijd van KRC Genk tegen Club Brugge. Hij was donderdag wat ziekjes en is nog nog niet fit genoeg. De selectie bestaat uit 20 spelers: McKenzie, Sadick, Arteaga, Munoz, Lucumi, Preciado, Heynen, Trésor, Toma, Geusens, Hrosovsky, Oyen, Thorstvedt, Ito,  Bongonda, Ugbo, Paintsil, Vandevoordt, Chambaere en Leysen. Ex-KRC goalie Danny Vukovic geeft de aftrap.

Pandoering voor Bokrijk Sport

Zaterdag 27 november 2021
Genk - Pandoering voor Bokrijk SportBokrijk Sport heeft vanavond thuis met 1-7 verloren van Halveweg Zonhoven.

Termien wint bij Witgoor

Zaterdag 27 november 2021
Genk - Termien wint bij WitgoorEendracht Termien is bij Witgoor Sport-Dessel gaan winnen met 0-2.

Zwaar verlies voor Racing Boxberg A

Zaterdag 27 november 2021
Genk - Zwaar verlies voor Racing Boxberg ARaciçng Boxberg A heeft vanavond thuis met 1-6 verloren van SK Munsterbilzen.

Zaalvoetbal: ZVK A5 Genk klopt Wellen

Zaterdag 27 november 2021
Genk - Zaalvoetbal: ZVK A5 Genk klopt WellenIn tweede nationale b van het zaalvoetbal heeft Z3VK A5 Genk U. Wellen verslagen met 7-6.

Chris Janssens overleden

Zaterdag 27 november 2021
Genk - Chris Janssens overledenGisteren is Chris Janssens (61) overleden. De uitvaartliturgie vindt in intieme familiekring plaats. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

Nieuwe vennootschap: Kadees

Zaterdag 27 november 2021
Claudia Hensels uit Genk heeft de besloten vennootschap Kadees opgericht met zetel aan de Winterslagstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de inrichting en uitbating van horecabedrijven, catering en groot- en kleinhandel in voedingswaren en dranken.

Nieuwe vennootschap: NH Consultancy

Zaterdag 27 november 2021
Nicky Huyskens (26) uit Genk heeft de besloten vennootschap NH Consultancy opgericht met zetel aan de Kamillestraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's en computerdienstverlening en computerbeheer in de ruimste zin van het woord.

Opglabbeek B - Boxberg B stopgezet

Vrijdag 26 november 2021
Genk - Opglabbeek B - Boxberg B stopgezetDe voetbalwedstrijd Kabouters Opglabbeek B - FC Racing Boxberg B is vanavond stopgezet bij een 3-4 stand. Oorzaak van de stopzetting: het uitvallen van de verlichting.

Jos Van Campfort overleden

Vrijdag 26 november 2021
Op 20 november is Jos Van Campfort overleden, de echtgenoot van Marleen Olaerts. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

Auto tegen boom: man (48) gewond

Vrijdag 26 november 2021
Vanochtend rond 2 uur belandde in de Transportlaan een auto tegen een boom. Daarbij werd een 48-jarige Genkenaar gewond.

Giacomo Caputo overleden

Vrijdag 26 november 2021
Genk - Giacomo Caputo overledenWoensdag is Giocomo Caputo overleden, de echtgenoot van Rosa Cognata. Hij was 87 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de Italiaanse Missie aan de Risstraatr in Hoevenzavel. Begroeting: maandag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Turkse Rangers-Houthalen VV 5-3

Donderdag 25 november 2021
Genk - Turkse Rangers-Houthalen VV 5-3Turkse Rangers heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen Houthalen VV gewonnen. Uitslag: 5-3. Aan de rust leidde Houthalen VV met 1-2.

Kraamspelonk voor sterren

Donderdag 25 november 2021
Het is maar dat je 't weet
Genk - Kraamspelonk voor sterrenZoomDeze dramatische foto biedt een kijkje in een grot van ronddwarrelend stof en gas waar duizenden sterren worden gevormd. De foto, gemaakt door een camera aan boord van NASA's Hubble-ruimtetelescoop, is het scherpste beeld dat ooit is gemaakt van dit gebied, dat de Orionnevel wordt genoemd. Meer dan 3.000 sterren van verschillende grootte staan op deze foto. Sommige van hen zijn nog nooit in zichtbaar licht gezien. Deze sterren bevinden zich in een dramatisch stof-en-gas landschap van plateaus, (…) Het hele nieuwsbericht

Overlegcomité morgen weer bijeen

Donderdag 25 november 2021
Genk - Overlegcomité morgen weer bijeenZoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Ritten vallen weg bij De Lijn

Donderdag 25 november 2021
Commentaar
Genk - Ritten vallen weg bij De LijnDe vierde coronagolf woedt volop. Ook De Lijn ondervindt dag na dag meer de gevolgen. De voorbije weken vielen er meer en meer collega’s, waaronder ook heel wat chauffeurs, uit omwille van ziekte of quarantaine. Bij de chauffeurs ligt de uitval de laatste dagen op gemiddeld 12 procent. Daardoor kunnen momenteel niet alle geplande ritten gereden worden, want chauffeurs die plots uitvallen door ziekte of quarantaine kunnen niet onmiddellijk vervangen worden. Het gevolg is dat er op verschillende plaatsen ritten wegvallen.

Auto ramt etalage van winkel

Donderdag 25 november 2021
In de vooravond heeft een auto de etalage van een winkel aan de Stalenstraat geramd. Er is grote schade.

Minderjarige fietsster gewond

Donderdag 25 november 2021
Vanmorgen rond 8.15 uur botsten in de Vennestraat een minderjarige fietsster en een auto. De fietsster raakte daarbij gewond.

Boormachines gestolen

Donderdag 25 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
In het Dorperveld in Zutendaal is een diefstal gepleegd in een werfkeet. De daders gingen er met twee boormachines en materiaalkoffers aan de haal.

Fietser (40) aangereden

Donderdag 25 november 2021
Een 40-jarige fietser uit Genk is vanochtend rond 5.15 uur gewond geraakt toen hij door een auto werd aangereden in de Dorpsstraat in Kortessem. Overbrenging van het slachtoffer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk.

Remi Vangeleyn overleden

Donderdag 25 november 2021
Genk - Remi Vangeleyn overledenDinsdag is Remi Vangeleyn overleden, de echtgenoot van Jeanne Santermans. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Begroeting: woensdag 1 december (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

De visie van Fobie

Donderdag 25 november 2021
Genk - De visie van FobieZoom                                                                     (Cartoon: Fobie)

Judith Strukelj overleden

Donderdag 25 november 2021
Genk - Judith Strukelj overledenMaandag is Judith Strukelj overleden, de weduwe van Albert Miekuz. Zij was 89 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk aan de Torenlaan in Zwartberg. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in funerarium Witters en Baers in Houthalen-Oost.

Inhaalmatch Bregel Sport uitgesteld

Woensdag 24 november 2021
Genk - Inhaalmatch Bregel Sport uitgesteldDe inhaalmatch van vanavond tussen Bregel Sport en Eendracht Mechelen-aan-de-Maas in eerste provinciale werd uitgesteld. De reden: corona bij de bezoekers. Zondag ontvangt Bregel Sport FC Herderen-Millen.

Morgen Turkse Rangers - Houthalen VV

Woensdag 24 november 2021
Genk - Morgen Turkse Rangers - Houthalen VVDonderdag wordt de inhaalwedstrijd FC Turkse Rangers - Houthalen VV gespeeld. Dat gebeurt op het veld van Houthalen VV.

Eén jaar cel voor aanranding

Woensdag 24 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
Genk - Eén jaar cel voor aanrandingEen veertiger uit Diepenbeek die een vrouw aanrandde op een lijnbus heeft van de rechtbank in Hasselt één jaar celstraf gekregen. Hij is voor vijf jaar uit zijn burgerrechten ontzet. De man liep al meerdere veroordelingen op. Het slachtoffer krijgt 400 euro schadevergoeding. (PG)

Roger Mertens overleden

Woensdag 24 november 2021
Genk - Roger Mertens overledenMaandag is Roger Mertens overleden, de echtgenoot van Mia Wans. Hij was 82 jaar en afkomstig van Hasselt. Het afscheid vindt woensdag 1 december (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: dinsdag 30 november (19-20 uur).

KRC met 23 spelers naar Zagreb

Woensdag 24 november 2021
Genk - KRC met 23 spelers naar ZagrebKRC Genk is vanmorgen met 23 spelers afgereisd naar Kroatië voor de Europa League wedstrijd die morgen op het veld van Dinamo Zagreb wordt gespeeld. De selectie: Vandevoordt, Chambaere, Leysen, McKenzie, Sadick, Arteaga, Juklerød, Lucumi, Preciado, Heynen, Trésor, Toma, Geusens, Hrosovsky, Eiting, Oyen, Thorstvedt, Ito, Bongonda, Onuachu, Ugbo, Paintsil en Nemeth.
Genk - Fietssnelwegen.be verhoogt gebruiksgemakZoomAlle fietssnelwegeninfo kunt u voortaan vinden op één website met routeplanner: Fietssnelwegen.be. Deze officiële overheidswebsite over fietssnelwegen en fietsostrades bevat nu meer en duidelijker kaartmateriaal, een geïntegreerde routeplanner én ook fietssnelweginformatie uit Brussel. De vernieuwde website verhoogt het gebruiksgemak van de fietsers.
De website is een gezamenlijk initiatief van de 5 Vlaamse provincies.  

U19 KRC Genk klopt Boedapest

Dinsdag 23 november 2021
In de UEFA Youth League heeft de U19 van KRC Genk MTK Boedapest verslagen met 1-0. Jay-Dee Geusens maakte het doelpunt. Eerder schakelden de Genkies al FC Köln uit. Op 14 december is de volgende tegenstrever bekend.

De tijden veranderen

Dinsdag 23 november 2021
Genk - De tijden veranderenZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Nieuwe vennootschap: B&G Media

Dinsdag 23 november 2021
Geert Brouwers uit Bocholt, Stijn Bonroy uit Hasselt en Dieter Van Esch uit Diest hebben de besloten vennootschap B&G Media opgericht met zetel in C-Mine in Genk. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het opzetten van online en offline reclamecampagnes en online en offline marketing én marketing-gerelateerde diensten en producten.

Drie faillissementen uitgesproken

Dinsdag 23 november 2021
De Ondernemersrechtbank in Tongeren heeft vandaag het faillissement uitgesproken van Renoviso, Natural Works en Hairstyling by Issy, alle uit Genk. Schuldvorderingen kunnen tot 23 december ingediend worden.

Janina Dzik overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Janina Dzik overledenZaterdag is Janina Dzik overleden. Zij was 69 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (14 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt. Begroeting: vrijdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Mon Achten overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Mon Achten overledenZaterdag is Mon Achten overleden. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: vrijdag (19-20 uur).

Drie opgedreven bromfietsen

Dinsdag 23 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
De politie plukte vandaag drie opgedreven bromfietsen uit het verkeer in Diepenbeek. Eén van de bromfietsen kon een snelheid van 96 km per uur halen. De bromfietsen zijn in beslag genomen.

Viaduct Boorsem wordt vernieuwd

Dinsdag 23 november 2021
Het is maar dat je 't weet
Het Agentschap Wegen en Verkeer laat het viaduct van Boorsem grondig renoveren; de weg wordt vernieuwd vanaf het gewapend beton. Het viaduct wordt vervolgens volledig opgebouwd met een nieuwe rijweg en fietspaden.
"Er komen ook nieuwe vangrails en leuningen, de trappen krijgen een opknapbeurt. Gelijktijdig krijgt de snelweg een nieuw geluidsreducerend wegdek, over een afstand van 8 kilometer, tussen het ecoduct Kikbeek in Maasmechelen en de Nederlandse grens”, zegt minister van Openbare (…) Het hele nieuwsbericht

Fietser (23) gewond bij aanrijding

Dinsdag 23 november 2021
Gisterennamiddag rond 14.30 uur botsten een auto en een fietser op de Henri Esserslaan in Genk. De 25-jarige fietser uit Houthalen-Helchteren raakte daarbij gewond.
Genk - Opgepast voor phishing rond Black FridayVrijdag is het weer Black Friday, een koopjesdag die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Maandag volgt dan Cyber Monday, de start van de kerstverkoop bij online winkels. Op Black Friday en Cyber Monday kan je zogenaamd mooie koopjes doen, maar ook cybercriminelen maken van deze periode gebruik om je te overstelpen met phishingberichten. Elk jaar zien we dat er rond deze periode en tijdens de feestdagen in het algemeen veel phishingberichten de ronde doen. Waar moet je op letten? Is de (…) Het hele nieuwsbericht

Marcel Beerten overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Marcel Beerten overledenIn WZC TOermalien is vrijdag Marcel Beerten overleden, de weduwnaar van de in 1995 gestorven Jetje Ponsen. Hij was 95 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Boxberg. Bergroeting: vrijdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Mario Vacca overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Mario Vacca overledenOp 18 november is Mario Vacca overleden, de echtgenoot van Gerda Fritsch. Hij was 87 jaar. Het afscheid vindt woensdag (14 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt. Begroeting: vandaag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Boleslawa Trzosek overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Boleslawa Trzosek overledenOp 19 november is Boleslawa Trzosek overleden. Zij was 97 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Tijd voor de boosterprik

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Tijd voor de boosterprikZoom                                                                      (Cartoon: Fobie)

Edmond Jolling overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Edmond Jolling overledenOp 18 november is Edmond Jolling overleden, de weduwnaar van de in 2010 gestorven Josée Roosen en de partner van Marcella Deroo. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag (18-19 uur) bij Uitvaartzorg Lantmeeters aan de Hoogstraat.

Paula De Belder overleden

Dinsdag 23 november 2021
Genk - Paula De Belder overledenOp 18 november is Paula De Belder overleden, de weduwe van de in 2008 gestorven Guido Reyskens. Zij was 83 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

Henri Verschueren overleden

Maandag 22 november 2021
Genk - Henri Verschueren overledenVandaag is Henri Verschueren (83) overleden. Hij woonde in Genk maar was afkomstig van Peer. Het afscheid vindt dinsdag 30 november (10.30 uur) plaat in de H.Hartkerk aan de Kerkstraat in Winterslag. Begroeting: donderdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Clairke Van Bael overleden

Maandag 22 november 2021
Genk - Clairke Van Bael overledenZaterdag is Clairke Van Bael overleden, de weduwe van de in 1992 gestorven Hubert Vancraybex en de levenspartner van Herman Meers. Zij was 78 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18-19 uur) bij Uitvaartzorg Deborre aan de Oostlaan.

Lutgarde Lecleir overleden

Maandag 22 november 2021
Genk - Lutgarde Lecleir overledenZaterdag is Lutgarde Lecleir overleden, de weduwe van de in 2011 gestorven Martin Schreurs. Zij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Boxbergheide. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Deborre aan de Oostlaan.

Vrouw (44) gewond bij ongeval

Maandag 22 november 2021
Een 44-jarige vrouw uit Genk raakte gewond toen een auto in de gracht belandde in de Noordlaan in Zutendaal. Het ongeval gebeurde deze voormiddag rond 11.25 uur.

Opgepast voor eerste gladheid

Maandag 22 november 2021
Genk - Opgepast voor eerste gladheidZoomHet Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt voor kans op gladheid de komende nacht en morgenochtend. Het roept op tot extra voorzichtigheid bij deze eerste kleine winterprik. De strooiwagens staan alvast klaar. Het KMI en het Agentschap Wegen en Verkeer roepen deze winter ook de hulp in van weggebruikers bij de gladheidbestrijding. Via de KMI-app kan iedereen zelf waarnemingen doorsturen.

Oppassen voor de vogelgriep

Maandag 22 november 2021
Genk - Oppassen  voor de vogelgriepZoomEnkele dagen geleden zijn maatregelen aangekondigd om de vogelgriep buiten het land te houden. Deze maatregelen worden in de eerste plaats genomen om uw dieren maximaal te beschermen tegen die vogelziekte, die zeer besmettelijk, pijnlijk en dodelijk is voor deze dieren. Het vogelgriepvirus wordt gemakkelijk door contact met wilde vogels of hun uitwerpselen overgedragen. De voorzorgsmaatregelen zijn bedoeld om wilde vogels buiten uw kippenren of vogelhok te houden. 
Welke zijn deze (…) Het hele nieuwsbericht

Jenny Schaers overleden

Maandag 22 november 2021
Op 17 november is Jenny Schaers overleden, de partner van Danny Mergaert. Zij was 61 jaar en afkomstig van Genk. Het afscheid vindt donderdag (11uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur).

Ivonne Gobbin overleden

Maandag 22 november 2021
Genk - Ivonne Gobbin overledenOp 17 november is Ivonne Gobbin overleden, de weduwe van de in 1959 gestorven René Boelen en van de in 1982 gestorven Jozef Van Berghen. Zij was 91 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring.
In het vrouwenvoetbal heeft KRC Genk Ladies thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Zulte Waregem. Voor Genk scoorde; Giuga.

Volleybal: LVL klopt Michelbeke

Zondag 21 november 2021
In de liga dames van het volleybal heeft LVL Genk met 1-3 gewonnen op het veld van rode lantaarn Michelbeke. Sets: 27-25, 14-25,14-25, 13-25.

Woninginbraak in Venkellaan

Zondag 21 november 2021
Er is ingebroken in een woning aan de Venkellaan. De daders gingen met juwelen en geld aan de haal. De inbraak is vanavond gepleegd.

Termien verliest van Nijlen

Zondag 21 november 2021
Genk - Termien verliest van NijlenEendracht Termien heeft met 0-4 verloren van KFC Nijlen. Bij de rust was het nog 0-0. Doelman Valkeners van Termien pakte in de 47ste minuut rood.

Boxberg verliest van STA Genk

Zondag 21 november 2021
Genk - Boxberg verliest van STA GenkBoxberg A heeft vanmiddag met 2-0 verloren op het veld van STA Genk A. De doelpuntenmakers waren Alessio Alcamise en Lardenoije.

Bokrijk klopt Umitspor

Zondag 21 november 2021
Genk - Bokrijk klopt UmitsporBokrijk Sport is vanmiddag met 2-3 gaan winnen op het veld van Umitspor Maasmechelen B.

Sluizen verslaat Genk VV

Zondag 21 november 2021
Genk - Sluizen verslaat Genk VVJekervallei Sluizen heeft Genk VV verslagen met 3-2.

Boxberg B verslaat STA Genk B

Zondag 21 november 2021
Genk - Boxberg  B verslaat STA Genk BIn Vierde Provinciale is de derby tussen Boxberg B en STA Genk B geëindigd in een 6-2-overwinning voor Boxberg.

Turkse Rangers kloppen Lutlommel

Zaterdag 20 november 2021
Genk - Turkse Rangers kloppen LutlommelDe Turkse Rangers hebben Lutlommel verslagen met 1-3.

Winterslag verliest met forfaitscore

Zaterdag 20 november 2021
Genk - Winterslag verliest met forfaitscoreSporting Winterslag heeft vanavond de wedstrijd tegen Zwaluwen Wiemismeer verloren met 5-0. 

Zaalvoetbal: Hoei - ZVK A5 Genk 5-6

Zaterdag 20 november 2021
Genk - Zaalvoetbal: Hoei - ZVK A5 Genk 5-6In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft ZVK A5 Genk Inter Hoei verslagen met 5-6.

Fakkeltocht geannuleerd door corona

Zaterdag 20 november 2021
Kerk
De Fakkeltocht 2021 die dit jaar op vrijdag 26 november in Overpelt zou worden georganiseerd gaat niet door. Dat hebben de interdiocesane Jeugddienst Hasselt en de dienst parochiecatechese en gezinspastoraal van het bisdom Hasselt beslist. De Fakkeltocht die jaarlijks georganiseerd wordt de vrijdag voor het begin van de advent in een van de Limburgse gemeenten kon telkens rekenen op de aanwezigheid van zo’n 1.000 jongeren. “Het evenement op zich zou volgens de huidige geldende maatregelen in (…) Het hele nieuwsbericht

André Burman overleden

Zaterdag 20 november 2021
Genk - André Burman overledenWoensdag is André Burman overleden, de echtgenoot van Nina Karmelita. Hij was 65 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Lantmeeters an de Hoogstraat.

Da Piceno - La Baracca verdaagd

Zaterdag 20 november 2021
De zaalvoetbalwedstrijd Da Piceno Genk - La Baracca Maasmechelen werd gisterenavond niet gespeeld. De reden: coronabesmettingen.

Jos Paesen overleden

Zaterdag 20 november 2021
Genk - Jos Paesen overledenWoensdag is Jos Paesen overleden. Hij was 66 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (9.30 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt. Begroeting: maandag (19-20 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.

Karolina Cvelbar overleden

Zaterdag 20 november 2021
Op 14 november is Karolina Cvelbar overleden. Zij was 78 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (11 uur) plaats op de begraafplaats van Genk-Centrum. Begroeting: maandag (18-19 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

Geld gestolen bij inbraak

Vrijdag 19 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Overwinningslaan in Diepenbeek kwamen dieven over de vloer. Er is geld gestolen.
Genk - Racing Boxberg wint met forfaitcijfersOp 30 oktober werd de voetbalwedstrijd tussen Dilsen-Stokkem A en Racing Boxberg vroegtijdig gestaakt toen de ref zich bedreigd voelde. Er is beslist dat Racing Boxberg de wedstrijd met forfaitcijfers wint.

Herkol SV - Bregel Sport uitgesteld

Vrijdag 19 november 2021
Genk - Herkol SV - Bregel Sport uitgesteldDe wedstrijd tussen Herkol SV en Bregel Sport in eerste provinciale is uitgesteld. De reden: Herkol kampt met corona.

Woninginbraak in Oude Hofstraat

Vrijdag 19 november 2021
In een woning aan de Oude Hofstraat gingen dieven onder meer aan de haal met een tablet, een muziekinstallatie, juwelen en geld. De inbraak werd gisterenavond vastgesteld.

Hubert Vanderzande overleden

Vrijdag 19 november 2021
Genk - Hubert Vanderzande overledenGisteren is Hubert Vanderzande overleden, de weduwnaar van de eerder dit jaar gestorven Maria Peters. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Begroeting: woensdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Theo Wojciechowski overleden

Vrijdag 19 november 2021
Genk - Theo Wojciechowski overledenIn zijn woonst in Oudsbergen is woensdag Theo Wojciechowski overleden, de echtgenoot van Monique Sukowki. Hij was 82 jaar en afkomstig van Genk. Het afscheid vindt plaats in familiekring. Begroeting: maandag (18-19 uur) in uitvaartcentrulm Deborre aan de Oostlaan in Genk.

Meld nesten van Aziatische hoornaar

Vrijdag 19 november 2021
Genk - Meld nesten van Aziatische hoornaarZoomMet de herfst volop in actie kan je de nesten van de Aziatische hoornaar makkelijk spotten. Deze invasieve exoot is al sinds 2017 in het land. De grote nazomernesten bevinden zich in de top van hoge bomen, net onder de kruin, en kunnen een diameter van 1m bereiken. Ze zijn ovaal- of peervormig en hebben een bruine kleur. In de zomer zijn ze verscholen in een dicht bladerdak maar éénmaal de bladeren beginnen te vallen kan je er niet naast kijken. Meld een mogelijke waarneming van een nest steeds op (…) Het hele nieuwsbericht

Klein financieel verlies voor KRC Genk

Donderdag 18 november 2021
Genk - Klein financieel verlies voor KRC GenkKRC Genk boekte in het seizoen 2020-2021 een verlies van 2,5 miljoen euro. Er waren minder inkomsten: het ontbreken van Europees voetbal, mindere inkomsten uit transfers en minder inkomsten van tickets omdat er door corona minder publiek toegelaten was. KRC mag dan wel een klein verlies hebben geleden maar de club is schuldenvrij. Het eigen vermogen van de club bedraagt 72 miljoen euro.

STA Genk pakt ticket voor Croky Cup

Donderdag 18 november 2021
Genk - STA Genk pakt ticket voor Croky CupSTA Genk mag deelnemen aan de Croky Cup 2022. Dat heeft de club te danken aan de 1-4 overwinning gisterenavond tegen KFC Neeroeteren in de B-finale van het Gewest Maas en Hoge Kempen.

Drie auto's in botsing betrokken

Donderdag 18 november 2021
Op het kruispunt van de Meeënweg en de Westerring zijn deze namiddag rond 16.30 uur drie auto's gebotst. Een van de voertuigen belandde in de gracht. Een 46-jarige vrouw uit Maasmechelen en een 22-jarige vrouw uit Genk liepen daarbij verwondingen op.

Verkeersongeval op Hermeslaan

Donderdag 18 november 2021
Gisterenavond rond 21.30 uur botsten een auto en een quad op de Hermeslaan. Een 22-jarige Genkenaar raakte daarbij gewond.

Toon Sykora overleden

Donderdag 18 november 2021
Genk - Toon Sykora overledenIn het UZ Gasthuisberg in Leuven is op 13 november Toon Sykora overleden. Hij was 51 jaar en afkomstig van Genk. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Francesco Lauro overleden

Donderdag 18 november 2021
Genk - Francesco Lauro overledenIn WZC Uilenspiegel is dinsdag Francesco Lauro overleden, de echtgenoot van de in 2012 gestorven Caterina Pietramale. Hij was 92 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de Italiaanse Missie aan de Risstraat. Begroeting: zondag (17-18 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Gudrun Stockmans overleden

Donderdag 18 november 2021
Genk - Gudrun Stockmans overledenGisteren is Gudrun Stockmans (60) overleden, de echtgenote van Patrick Cams. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: zaterdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.<

Jeanne Olaerts overleden

Donderdag 18 november 2021
Genk - Jeanne Olaerts overledenMaandag is Jeanne Olaerts overleden, de echtgenote van Jean Ceyssens. Zij was 87 jaar en afkomstig van Genk. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Beverst. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in Uifvaartcentrum Matheï in Bilzen.

Vijf opgefokte bromfietsen

Woensdag 17 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
Bij een verkeerscontrole in Hasselt heeft de politie vandaag vijf opgedreven bromfietsen uit het verkeer geplukt en in beslag genomen. Eén van de bromfietsen haalde een snelheid van 92 km per uur.

Kwart eeuw Sint-Vincentius

Woensdag 17 november 2021
De provinciale raad Sint-Vincentius Limburg bestaat 25 jaar. Dat wordt op 28 november in C-Mine in Genk gevierd. De provinciale raad ondersteunt de 37 voedselbanken in onze provincie die samen 1.100 vrijwilligers tellen en maandelijks ruim 10.000 mensen helpen met verse voeding, kleding of onderhouds- en verzorgingsproducten. Het aantal hulpvragers neemt jaarlijks toe. ‘Dat wij groeien is het bewijs dat het armoedebeleid in Vlaanderen niet werkt”, stelt de organisatie. Sint-Vincentius doet (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe coronamaatregelen

Woensdag 17 november 2021
Genk - Nieuwe coronamaatregelenHet Overlegcomité heeft nieuwe maatregelen aangekondigd in verband met de strijd tegen het coronavirus. Die maatregelen gaan zaterdag in en gelden voorlopig tot 28 januari. Op de site van VRTnieuws hebben ze alles op een rijtje gezet. Lees meer bij VRTnieuws

GedaCo failliet verklaard

Woensdag 17 november 2021
De Ondernemersrechtbank in Tongeren heeft gisteren schoonmaakbedrijf GedaCo uit Genk failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 15 december ingediend worden.

Enorme afname Europese broedvogels

Woensdag 17 november 2021
Het is maar dat je 't weet
Genk - Enorme afname Europese broedvogelsZoomEén op de zes individuen van onze Europese broedvogels is de laatste 40 jaar verdwenen. Dat blijkt uit een nieuwe studie, meldt Natuurpunt. Met andere woorden: sinds 1980 zijn we in de EU ongeveer 600 miljoen broedvogels kwijtgeraakt. De grootste daling is verrassend genoeg te zien bij de huismus, gevolgd door gele kwikstaart, spreeuw (foto) en veldleeuwerik. Meer info (Foto Marcella Stappers)

Soultana Dratzidou overleden

Woensdag 17 november 2021
Genk - Soultana Dratzidou overledenGisteren is Soultana Dratzidou overleden, de echtgenote van Vasilios Tofas. Zij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (9.30 uur) plaats in de Grieks-Orthodoxe kerk aan de Galopinstraat.

Monica Clauss overleden

Woensdag 17 november 2021
Genk - Monica Clauss overledenGisteren is Monica Clauss overleden, de echtgenote van Pietro Siddu. Zij was 71 jaar. Begroeting: vrijdag (19-2ur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.

Jaarrapport Kerk gepubliceerd

Woensdag 17 november 2021
Kerk
Vandaag verscheen het vierde jaarrapport van de katholieke Kerk in België, dat terugblikt op het coronajaar 2020. In een jaar waarin de inspanningen van de zorgsector uitzonderlijk belangrijk waren, zoomt het rapport in op het waardevolle werk van de 550 pastores (waarvan 68 % vrouwen) en de 4.587 pastorale vrijwilligers (goed voor 55.044 uur vrijwilligerswerk/maand) in ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen. Ondanks de contactbeperkingen probeerden ze er te zijn voor ouderen en zieken, voor (…) Het hele nieuwsbericht

Renata Lewandowska overleden

Woensdag 17 november 2021
Zondag is Renata Lewandowska overleden, de echtgenote van Werner Sliwinkski. Zij was 74 jaar. Afscheid nemen van Renata kan vrijdag (13.30 uur) op de begraafplaats van Genk-Centrum.

Brand bij Suez

Dinsdag 16 november 2021
Genk - Brand bij SuezDe brandweer rukte vanavond rond 19.45 uur uit voor een afvalbrand bij afvalverwerkingsbedrijf Suez aan de Geleenlaan. Hoe de brand ontstond, is niet geweten.

Nieuw: Zwembad Construct

Dinsdag 16 november 2021
Bjorn Morren uit Hasselt heeft de besloten vennootschap Zwembad Construct opgericht met zetel aan de Vaartstraat in Genk. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het bouwen en onderhouden van zwembaden, grond- en sloopwerken én riolerings- en draineringswerken.

Twee gewonden bij botsing

Dinsdag 16 november 2021
Op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren botsten maandagavond rond 17 uur twee auto's. Twee Genkenaren van 22 en 36 jaar raakten daarbij gewond.

'Moreel niet verantwoord'

Dinsdag 16 november 2021
Vandaag gelezen
"Je kunt niet 36.000 mensen laten feesten, terwijl honderd meter verderop mensen op de IC vechten voor hun leven en zorgmedewerkers dreigen om te vallen. Dat is moreel niet verantwoord”. (Dirigent André Rieu over het afgelasten van zijn kerstshows in Maastricht, vandaag in De Limburger)

Schrijf nu je brief naar de Sint!

Dinsdag 16 november 2021
Genk - Schrijf nu je brief naar de Sint!Zoom
Bpost heeft een aantal bussen getooid in Sinterklaasornaat. Dat betekent dat de kinderen hun brieven met wensen weer mogen sturen. Ze kunnen tot 29 november 2021 een brief naar de Sint schrijven. Elk kind dat een brief schrijft of een tekening naar de Sint stuurt, krijgt een brief en een cadeautje terug. Wat dat cadeautje is, moet een verrassing blijven. Maar om je geschenk te ontvangen, moet je je adres op de achterkant van de envelop schrijven, zodat je geschenk thuis aankomt!
Het adres: Sinterklaas Spanjestraat 1 0612 Hemel

22.698 Limburgers in kunstonderwijs

Dinsdag 16 november 2021
In het schooljaar 2020-2021 zijn er 22.698 Limburgers ingeschreven in het deeltijds kunstonderwijs. Dat is het laagste cijfer van de drie voorbije schooljaren. De coronacrisis zit daar wellicht voor iets tussen. Het deeltijds kunstonderwijs is veel populairder bij meisjes/vrouwen dan bij jongens/mannen. Beeldende en audiovisuele kunst is in Limburg het meest gevolgde domein, gevolgd door muziek. (Bron: Provincie Limburg).

Stasia Czubin overleden

Dinsdag 16 november 2021
Genk - Stasia  Czubin overledenZondag is Stasia Czubin overleden, de weduwe van de vorig jaar gestorven Victor Rajewski. Zij was 74 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de Christus Koning kerk aan de Duinenlaan in Waterschei. Begroeting: vrijdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Fikske Van den Broek overleden

Dinsdag 16 november 2021
Genk - Fikske Van den Broek overledenZondag is Fikske Van den Broek overleden, de echtgenoot van Alda Stinkens. Hij was 83 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: donderdag (19-20 uur).

Nieuwe vennootschap: Ekutech

Maandag 15 november 2021
Kurt Hassink uit Genk heeft de besloten vennootschap Ekutech opgericht met zetel aan de Krommestraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer elektrische installaties in gebouwen, isolatiewerkzaamheden, sloop- en afbraakwerken en verhuur van machines en installaties voor de bouwnijverheid.

Nieuwe vennootschap: BGS Groep

Maandag 15 november 2021
Elif Oflar uit Genk heeft de besloten vennootschap BGS Groep opgericht met zetel aan de Haagsteeg. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer algemene renovatiewerken in de bouwsector, loodgieterswek en de montage van buiten- en binnenschrijnwerk.

Urbain Joris overleden

Maandag 15 november 2021
Genk - Urbain Joris overledenVandaag is Urbain Joris overleden. Hij was 67 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.
Kort nieuws van bij de buren
Genk - Wie wil cavia's of konijnen adopteren ?ZoomIn het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum Heusden-Zolder wachten momenteel honderden diertjes op een nieuwe warme thuis, nadat ze in beslaggenomen zijn bij mensen die het niet zo nauw namen met het dierenwelzijn. Meer bepaald gaat het om ongeveer 300 cavia's. Daarvoor kun je een afspraak maken via info[!]vogelenzoogdierenopvangcentrum.be. Daarnaast zijn er ook nog ongeveer 180 konijnen te adopteren. Een volledig overzicht van dieren die kunnen geadopteerd worden vind je op de website van de Vlaamse overheid.

Stakingsacties bij politie

Maandag 15 november 2021
Genk - Stakingsacties bij politieZoomDe politievakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend voor prik- en stiptheidsacties. In Limburg zal de politie nu donderdag en volgende week dinsdag en donderdag acties houden. De politiebonden zeggen dat het personeel al 20 jaar geen opslag meer heeft gehad en dat minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) een verbetering van het statuut en het loon had beloofd. Het zou vooral gaan om stiptheidsacties en verkeerscontroles.

Roger Martens overleden

Maandag 15 november 2021
Genk - Roger Martens overledenOp 11 november is Roger Martens overleden, de echtgenoot van Virginie Grobben. Hij was 83 jaar. Het afscheid vindt woensdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: dinsdag (19-20 uur).

Damesvoetbal: Anderlecht - KRC 6-1

Zondag 14 november 2021
KRC Genk Ladies heeft met 6-1 verloren in Anderlecht. Aan de rust was de stand 5-1. Petry maakte het Genkse doelpunt. Komend weekend ontvangt KRC Genk Ladies Zulte Waregem.

Attilio Andreiva overleden

Zondag 14 november 2021
Genk - Attilio  Andreiva overledenOp 11 november is Attilio Andreiva overleden. Hij was 93 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Gustaaf Somers overleden

Zondag 14 november 2021
Genk - Gustaaf Somers overledenGisteren is Gustaaf Somers overleden, de weduwnaar van de in 2005 gestorven Mieke Lenders. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroeting: donderdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

STA Genk B - HW Zonhoven 0-5

Zondag 14 november 2021
Genk - STA Genk B - HW Zonhoven 0-5STA Genk B heeft vanmiddag thuis met 0-5 verloren van HW Zonhoven.
Genk - Boxberg  verliest van Zonhoven Utd BRacing Boxberg B heeft vanmiddag met 5-1 verloren op het veld van Zonhoven Utd B.

Sporting Winterslag - Lanklaar 5-5

Zondag 14 november 2021
Genk - Sporting Winterslag - Lanklaar 5-5Sporting Winterslag heeft vanmiddag 5-5 gelijkgespeeld tegen Lanklaar VV.

Bokrijk Sport - LS Leut 2-9

Zondag 14 november 2021
Genk - Bokrijk Sport - LS Leut 2-9Bokrijk Sport heeft deze namiddag thuis een zware nederlaag geleden tegen LS Leut. Uitslag: 2-9.

De Sint is in het land

Zondag 14 november 2021
Genk - De Sint is in het landZoom                                                                         (Cartoon: Fobie)

Verlies voor STA Genk

Zondag 14 november 2021
Genk - Verlies voor STA GenkSTA Genk is bij Eendracht Mechelen a/d Maas B gaan verliezen met 5-0.

Boxberg - KMR Biesen 1-4

Zondag 14 november 2021
Genk - Boxberg - KMR Biesen 1-4Racing Boxberg A heeft met 1-4 verloren van KMR Biesen.

Eendracht Termien wint in Turnhout

Zondag 14 november 2021
Genk - Eendracht Termien wint in TurnhoutEendracht Termien heeft vanmiddag met 1-2 gewonnen op het veld van KFC Turnhout. Randy Grens maakte de twee doelpunten van Termien. Grens en Engelen pakten geel..

Genk VV klopt Dilsen-Stokkem A

Zondag 14 november 2021
Genk - Genk VV klopt Dilsen-Stokkem AGenk VV heeft vanmiddag de punten thuis gehouden tegen Dilsen-Stokkem A.. Het won met 2-0. Aan de rust was de stand 0-0. Kochen maakte de twee Genkse doelpunten.
Genk - Bregel - Mechelen a/d Maas uitgesteldDoor corona wordt in eerste provinciale de wedstrijd tussen Bregel Sport en Eendracht Mechelen-aan-de Maas A uitgesteld.
Genk - Turkse Rangers - Houthalen VV uitgesteldDe voetbalwedstrijd Turkse Rangers - Houthalen VV word vandaag niet gespeeld. De oorzaak is corona.

Damesvoetbal: Bokrijk B- Lommel B 4-0

Zaterdag 13 november 2021
Genk - Damesvoetbal: Bokrijk B- Lommel B 4-0In tweede provinciale van het damesvoetbal heeft Bokrijk Sport B vanavond Lommel Utd WS B geklopt met 4-0.
Genk - Damesvoetbal: Diepenbeek - Bokrijk 0-0In eerste provinciale van het damesvoetbal hebben Diepenbeek en Bokrijk Sport vanavond 0-0 gelijkgespeeld.

Damesvoetbal: Bilzen - KRC Genk C 3-3

Zaterdag 13 november 2021
Genk - Damesvoetbal: Bilzen - KRC Genk C  3-3In eerste provinciale van het damesvoetbal hebben DV Bilzen Utd en KRC Genk C vanavond 3-3 gelijkgespeeld.

Nieuwe vennootschap: Ruisi

Zaterdag 13 november 2021
Domenico Ruisi (50) uit Genk heeft de besloten vennootschap Ruisi opgericht met zetel aan de Bochtlaan. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer loodgieterswerk, stukadoorswerk, schijnwerk, het plaatsen van vloer- en wandtegels en het schilderen van gebouwen.

ZVK A5 Genk - La Baracca 4-4

Zaterdag 13 november 2021
In tweede nationale B van het zaalvoetbal hebben ZVK A5 Genk en La Baracca Houthalen 4-4 gelijkgespeeld.

Theo Koterba overleden

Zaterdag 13 november 2021
Genk - Theo Koterba overledenDinsdag is Theo Koterba overleden, de echtgenoot van Helena Kosobucka. Hij was 78 jaar en afkomstig van Genk. Het afscheid en de asverspreiding op de begraafplaats van Zonhoven-Centrum vinden dinsdag in intieme kring plaats.

Hubert Steegmans overleden

Zaterdag 13 november 2021
Genk - Hubert Steegmans overledenOp 8 november is Hubert Steegmans overleden, de echtgenoot van Marieke Broeckx. Hij was 77 jaar en afkomstig van Genk. Het afscheid vindt dinsdag plaats.

Ophokplicht vanaf maandag

Zaterdag 13 november 2021
Genk - Ophokplicht vanaf maandagZoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Nieuwe vennootschap: DSD Acoustics

Vrijdag 12 november 2021
Deniz en Sefa Durusoy, beiden uit Genk, hebben de besloten vennootschap DSD Acoustics opgericht met zetel aan de Tronkstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het aanbrengen van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen én de plaatsing van al dan niet verplaatsbare tussenwanden.

Postkantoren blijven maandag dicht

Vrijdag 12 november 2021
Het is maar dat je 't weet
Komende maandag - koningsdag - blijven de postkantoren dicht. Kranten, brieven en pakjes worden wel bezorgd.

Vanaf maandag pluimvee ophokken

Vrijdag 12 november 2021
Het is maar dat je 't weet
Genk - Vanaf maandag pluimvee ophokkenZoomVanaf maandag moeten pluimveehouders hun dieren ophokken. Die maatregel wordt genomen nadat er in Schilde vogelgriep is vastgesteld bij een wilde gans. Dat melden het Federaal Voedselagentschap en federaal minister van landbouw David Clarinval. Ophokken kan ook door netten boven de kippenren te spannen. Het belangrijkste is dat je je pluimvee afschermt van wilde vogels, zodat die niet in contact kunnen komen met je pluimvee. Daarnaast raadt het FAVV aan om je dieren binnen eten en drinken te geven, zodat wilde vogels buiten geen graantje komen meepikken. Het FAVV benadrukt dat het vogelgriepvirus niet gevaarlijk is voor de mens, mocht je eieren of vlees eten van besmette dieren. “Het vogelgriepvirus is een virus dat alleen vogels treft. Dus eieren en gevogelte kunnen in alle veiligheid geconsumeerd worden.”

Tashev Solutions failliet

Vrijdag 12 november 2021
De Ondernemersrechtbank in Tongeren heeft Tashev Solutions uit Genk failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 8 december ingediend worden.

Twee juwelendiefstallen

Vrijdag 12 november 2021
Genk - Twee juwelendiefstallenIn een woning aan de Klaproosstraat zijn juwelen, sleutels en een portefeuille gestolen. In een huis aan de Bosblook zijn juwelen en geld gestolen. De diefstallen zijn gisteren vastgesteld.

Annelies Müller overleden

Vrijdag 12 november 2021
Genk - Annelies Müller overledenIN WZC Toermalien is gisteren Annelies Müller overleden, de weduwe van de in 2007 overleden Gustaaf Elen. Zij was 84 jaar. Het afscheid vindt plaats in familiekring. Begroeting: maandag (18-19 uur) in uitvcaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Ondertussen, in Gent...

Vrijdag 12 november 2021
Genk - Ondertussen, in Gent...Zoom                                                                      (Cartoon: Fobie)

KRC Genk verslaat OHL in oefenpot

Donderdag 11 november 2021
KRC Genk heeft vandaag zijn oefenwedstrijd op het veld van OHL gewonnen met 0-2. Aan de rust was de stand 0-0. Paintsil en Bongonda maakten de Genkse goals. Bij KRC speelden de twaalf internationals niet mee. Enkele jonge talenten kregen daardoor hun kans.

België kleurt weer donkerrood

Donderdag 11 november 2021
Genk - België kleurt weer donkerroodZoomOp de ECDC-kaart, die elke donderdag gepubliceerd wordt en aangeeft hoe het zit met de aanwezigheid van het coronavirus in Europa, kleuren België en Nederland sinds vandaag weer donkerrood. Dat is geen goede situatie. En het zou nog erger zijn als we al niet met zovelen ingeënt waren. Alleen Frankrijk, Italië en het grootste deel van Spanje zien er nog relatief goed uit. 

Flats onbewoonbaar door brand

Donderdag 11 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
In een appartementsgebouw an de Bosstraat in Hasselt zijn drie flats tijdelijk onbewoonbaar door een brand. De brand brak vanochtend uit. De oorzaak van de brand is nog niet gekend.

Botsing op oprit E314

Woensdag 10 november 2021
Bij een aanrijding tussen twee auto's op de oprit van de E314 in Genk-Oost is één gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde vanavond.

Rustig novemberweer

Woensdag 10 november 2021
Weerbericht
Genk - Rustig novemberweerHogedrukgebieden over het Europese vasteland verzwakken storingen die vanaf de Atlantische Oceaan naar onze regio afzakken, waardoor er enkel nog wolkenvelden overblijven. In het weekend wordt de kans op wat neerslag echter wat groter. De temperaturen zijn normaal of zelfs iets boven normaal voor de tijd van het jaar.
Vandaag is er flink wat zon en het blijft droog. Er komen ook enkele wolkenvelden voor, maar de zon kan steeds domineren. Bij weinig wind liggen de maxima rond 10 of (…) Het hele nieuwsbericht

Een verschrikkelijke ziekte

Woensdag 10 november 2021
Vandaag gelezen
Genk - Een verschrikkelijke ziekte"Covid-19 is een ziekte, die het hele lichaam en niet alleen de longen aanvalt. Vele organen worden zwaar beschadigd - en momenteel weten we nog helemaal niet hòe zwaar, en of ze ooit weer genezen kunnen." (Duitse wetenschapper Stefan Schreiber in Der Spiegel)

Lydia Meuris overleden

Woensdag 10 november 2021
Zaterdag is Lydia Meuris overleden, de echtgenote van Xavier Martens. Zij was 74 jaar en afkomstig van Genk, waar ze monitrice was in de verpleegstersschool. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (11 uur) plaats in de H. Hartkerk in Ekeren-Donk.

Maria Vervaeren overleden

Dinsdag 9 november 2021
Op 5 november is Maria Vervaeren overleden. Zij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Karel Schoolmeesters overleden

Dinsdag 9 november 2021
Genk - Karel Schoolmeesters overledenZondag is Karel Schoolmeesters overleden, de weduwnaar van Leona Stijnen. Hij was 89 jaar. Begroeting: vrijdag (18-19 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.

Stella Toupfani overkleden

Dinsdag 9 november 2021
Genk - Stella Toupfani overkledenGisteren is Stella Toupfani overleden, de weduwe van Athanasios Delios. Zij was 92 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de Grieks-Orthodoxe kerk aan de Galopinstraat.

Maria Van de Vijver overleden

Dinsdag 9 november 2021
Genk - Maria Van de Vijver overledenOp 3 november is Maria Van de Vijver overleden, de weduwe van de in 2012 gestorven Jean Vancraybex. Zij was 76 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: woensdag (19-20 uur).

Vlieg veroorzaakt ongeval

Maandag 8 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
Op het Dusartplein in Hasselt ging een 80-jarige vrouw met haar auto over de kop omdat ze afgeleid werd door een vlieg in haar voertuig. De bejaarde raakte gewond. Overbrenging van het slachtoffer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk.

Sterrenkijkdagen komend weekend

Maandag 8 november 2021
Genk - Sterrenkijkdagen komend weekendZoomNaar jaarlijkse traditie organiseert de Vereniging voor Sterrenkunde op vrijdag 12 en zaterdag 13 november weer haar Sterrenkijkdagen. Ook in onze regio kan je die dagen op verschillende plaatsen terecht: in Achel, Bocholt, Genk en Lommel richten de plaatselijke sterrenwachten hun telescopen naar de hemel om alle geïnteresseerden te laten kennismaken met de wonderen van het heelal. Dit jaar gaat de aandacht speciaal naar de sterrenbeelden. Je komt te weten welke sterrenbeelden er allemaal aan onze hemel prijken, hoe ze ontstaan zijn en hoe je ze makkelijk kan terugvinden. Alle info vind je hier. (Foto Peter D'Joos)

138 laagvliegers betrapt

Maandag 8 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
De politie LRH heeft het voorbije weekend 138 hardrijders geverbaliseerd. Er werd onder meer gecontroleerd op de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Aan de controleposten passeerden ruim 1.600 voertuigen.
In de Dieplaan raakten deze voormiddag rond 10.15 uur een auto en een 38-jarige bromfietsster uit Genk in een aanrijding betrokken. Deze laatste is daarbij gewond geraakt.

Botsing op kruispunt Westerring

Maandag 8 november 2021
Gisterenavond botsten twee auto's op het kruispunt van de Westerring en de Evence Coppéelaan. Daarbij vielen twee gewonden: een man uit Peer en een vrouw uit Bree.
Genk - R. Boxberg B - Dilsen-Stokkem B  1-3Racing Boxberg B heeft deze namiddag thuis met 1-3 verloren van Dilsen-Stokkem B.

Tweemaal gelijkspel voor STA Genk

Zondag 7 november 2021
Genk - Tweemaal gelijkspel voor STA GenkSTA Genk heeft thuis tegen Umitspor Maasmechelen 0-0 gelijk gespeeld. Ook de tweede ploegen van beide clubs speelde gelijk: 4-4.
Genk - Sp. Wijchmaal - Turkse Rangers 2-3Sporting Wijchmaal heeft vanmiddag thuis verloren van FC Turkse Rangers. Uitslag: 2-3.

Sluizen-Boxberg 0-0

Zondag 7 november 2021
Genk - Sluizen-Boxberg 0-0Jekervallei Sluizen heeft thuis 0-0 gelijk gespeeld tegen Racing Boxberg.

Bregel Sport verliest in Alken

Zondag 7 november 2021
Genk - Bregel Sport verliest in AlkenBregel Sport heeft vanmiddag verloren op het veld van FC Alken A. Uitslag: 3-2. Aan de rust was de stand 1-1. Voor Bregel scooorde Delait twee keer. Giannakos pakte geel.

Sp. Winterslag - E. Houthalen 4-5

Zondag 7 november 2021
Genk - Sp. Winterslag - E. Houthalen 4-5Sporting Winterslag heeft vanmiddag thuis verloren van Eendracht Houthalen. Uitslag: 4-5.
Genk - Bokrijk Sport verliest in WiemismeerBokrijk Sport heeft vanmiddag met 1-0 verloren op het veld van Wielmismeer.

Genk VV klopt Heis Sport

Zondag 7 november 2021
Genk - Genk VV klopt Heis SportGenk VV heeft vanmiddag thuis Heis Sport verslagen met 4-0.

E. Termien- KVK Beringen 1-2

Zondag 7 november 2021
Genk - E. Termien- KVK Beringen 1-2Eendracht Termien heeft vanmiddag thuis verloren van KVK Beringen. Uitslag: 1-2. Aan de rust was de stand 0-1. Voor Termien scoorde Baerts, voor Beringen Weeghmans en Creemers.

Meer toeristen bezoeken Limburg

Zaterdag 6 november 2021
Genk - Meer toeristen bezoeken LimburgZoomHet typische Belgische herfstweer houdt gasten niet tegen om ook na de zomer en tijdens de herfstvakantie massaal naar Limburg af te zakken. Dat blijkt uit een bevraging van Visit Limburg bij de Limburgse toeristische sector. “De trend van de zomer blijft voelbaar tijdens de herfstvakantie. Het nazomerse weer in september en oktober en de ‘top-of-mind’-positie van Limburg als vakantiebestemming zorgden voor een succesvolle seizoensverlenging”, aldus Igor Philtjens, gedeputeerde en voorzitter van Visit Limburg. “De gemiddelde bezettingsgraad van 65,1% is zelfs een stijging van 15,1% t.o.v. 2019. Het is het zoveelste bewijs dat Limburg de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan een plek in het binnenlands toerisme die we niet meer afgeven.” (foto Visit Limburg)

Zaalvoetbal: Meeuwen - Genk 7-6

Zaterdag 6 november 2021
Genk - Zaalvoetbal: Meeuwen - Genk 7-6In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft Meeuwen ZVK A5 Genk verslagen. Uitslag: 7-6.

KRC Genk Ladies - Standard 1-4

Vrijdag 5 november 2021
>KRC Genk Ladies heeft thuis met 1-4 verloren van Standard Femina. Aan de rust was de stand 0-2. Voor Genk scoorde Giuga.

Een kind mag niet meeroken

Vrijdag 5 november 2021
Tribunaliteiten
Genk - Een kind mag niet meerokenVoor de familierechtbank van Dendermonde streed een vader voor meer contact met zijn driejarig zoontje. De rechtbank had zijn vaderschap twee jaar na de geboorte erkend, maar de moeder verweet hem dat hij niet de minste ervaring had met het kind. De vader gaf aan dat hij het goed voor had met zijn zoontje en openstond voor een geleidelijke opbouw van contact met hem. De rechtbank kon dit slechts beamen. Bovendien, zo stelde de rechtbank, heeft elk kind het recht om zoveel mogelijk met elke ouder samen te zijn en (…) Het hele nieuwsbericht
Kort nieuws van bij de buren
Dieven forceerden gisteren bij klaarlichte dag de deur om binnen te geraken in een woning aan het Marktplein in Diepenbeek. Zij gingen met juwelen en geld aan de haal.

Ree loopt tegen auto

Vrijdag 5 november 2021
Op de Europalaan in Dilsen-Stokkem is een ree tegen de auto van een dertiger uit Genk gelopen. Het voertuig liep schade op. De ree verdween in het bos. Of het dier gewond raakte is niet geweten.

Vergeet de vogels niet

Vrijdag 5 november 2021
Genk - Vergeet de vogels nietZoomHet is november. De meeste wintergasten uit het hoge noorden arriveren nu in onze contreien. Help ze nu samen met onze standvogels de winter door! Tijd dus om de voedertafel te installeren... Op de foto: een Vlaamse gaai. (Foto Pierre Rutten)

Dansen met Kristina

Vrijdag 5 november 2021
Passerelle vzw is een Vlaams structureel erkende cultuureducatieve organisatie met Buda-eiland (Kortrijk) en C-mine (Genk) als uitvalsbases. "We zetten in op het ontplooien van talenten bij kinderen, jongeren, coaches, organisaties en hun omgeving," zegt Sarah Leenders. "Dit doen we op een uitdagende, maar toegankelijke manier, op maat van de jongere in zijn of haar context. Jaarlijks geeft Passerelle twee nieuwe makers carte blanche. De producties zijn voor het publiek als een blind date met een (…) Het hele nieuwsbericht

Mia Lenaerts overleden

Vrijdag 5 november 2021
Genk - Mia Lenaerts overledenDinsdag is Mia Lenaerts overleden, de weduwe van de in 2008 gestorven Gerard Jaeken. Zij was 74 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

Vrouw (71) gewond bij botsing

Donderdag 4 november 2021
Op het kruispunt van de Meeënweg en de IJzersteenweg botsten vanmiddag rond 12.30 uur een bromfietser en een auto. Een 71-jarige vrouw uit Diepenbeek raakte daarbij gewond.
Politie CARMA heeft het koppel geïdentificeerd dat gisteren in de publiciteit kwam naar aanleiding van een naaktvideo die werd opgenomen in de Sint-Michielskerk in Bree. De twee werden verhoord en gaven de feiten toe. In het kader van de M-werking van het parket Limburg werden ze na hun verhoor onmiddellijk voorgeleid bij de parketmagistraat. De magistraat wees beiden terecht en legde hen een procedure bemiddeling en maatregelen op in overleg met de dienst justitiehuizen, aldus het parket (…) Het hele nieuwsbericht

Buien, nadien droger

Donderdag 4 november 2021
Weerbericht
Genk - Buien, nadien drogerLangs de oostelijke flank van een hogedrukgebied met kern ten westen van Ierland, wordt in een noordelijke luchtstroming koude en onstabiele lucht naar onze streken gestuurd. De volgende dagen krijgen we wat meer invloed van het hogedrukgebied en is het tijdelijk meestal droog. Zondag nemen de neerslagkansen opnieuw toe.
Vandaag is het droog, maar mistig in de ochtend. Nadien volgen er enkele opklaringen, maar vooral na de middag vallen er ook lokaal buien. Het is eerder koud bij maxima rond 9 (…) Het hele nieuwsbericht

Jan Schrijvers overleden

Donderdag 4 november 2021
Genk - Jan Schrijvers overledenGisteren is Jan Schrijvers overleden, de echtgenoot van Bertha Geyskens. Hij was 90 jaar. Begroeting: zaterdag (18-19 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.

Update KRC kalender

Donderdag 4 november 2021
De Pro League heeft in samenspraak met Eleven Sports de speelmomenten vastgelegd voor speeldagen 17 tot en met 22 van de Jupiler Pro League: 5-12-2021 om 21.00 uur: KV Mechelen - KRC Genk;12-12-2021 om 18.30 uur: KAA Gent - KRC Genk; 16-12-2021 om 21.00 uur: KRC Genk - Charleroi; 19-12-2021 om 18.30 uur: KRC Genk - Antwerp; 26-12-2021 om 21.00 uur: KV Oostende - KRC Genk; 16-01-2022 om 21.00 uur: KRC Genk - Beerschot.

Marie-Jeanne Indesteege overleden

Woensdag 3 november 2021
Genk - Marie-Jeanne Indesteege overledenGisteren is Marie-Jeanne Indesteege overleden. Zij was 67 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: maandag (19-20 uur).

Brand in recyclagebedrijf

Woensdag 3 november 2021
Genk - Brand in recyclagebedrijfBij recyclagebedrijf Gielen aan de Eikelaarstraat brak in de vooravond brand uit zodat de brandweer moest uitrukken. De brand ging met felle rookontwikkeling gepaard.

Vrouw (24) gewond bij botsing

Woensdag 3 november 2021
Op de Europalaan vond gisterenavond rond 18.40 uur een kop-staartaanrijding plaats tussen twee auto's. Een 24-jarige vrouw uit Oudsbergen werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Denk je corona te hebben?

Woensdag 3 november 2021
Genk - Denk je corona te hebben?Wie zich ziek voelt en denkt corona te hebben, hoeft niet meer per se de huisarts te bellen voor een PCR-coronatest. Vanaf vandaag kan je online nagaan of je je het best laat testen. Als dat het geval is, krijg je een testcode waarmee je naar een testcentrum kan gaan. Bedoeling is om druk bij te huisartsen weg te halen. Meer info bij vrtnieuws.be

Jan Claes overleden

Woensdag 3 november 2021
Genk - Jan Claes overledenZondag is Jan Claes overleden, de weduwnaar van de vorig jaar overleden Gusta Vangeel. Hij was 80 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat.

Drie ton CO2 per koe

Dinsdag 2 november 2021
Genk - Drie ton CO2 per koeZoomKoeien leveren de voedzame zuivelproducten waar we vandaag goed op gedijen - boordevol hoogwaardige eiwitten, micronutriënten en essentiële vetzuren die ons lichaam nodig heeft. Melkkoeien zorgen ook voor het levensonderhoud en de voedselzekerheid van meer dan een miljard mensen over de hele wereld. Maar koeien produceren methaan, een broeikasgas met negatieve gevolgen voor onze planeet. Bijna 60% van de uitstoot, die wereldwijd vrijkomt bij de productie van melk, komt in de vorm van (…) Het hele nieuwsbericht

Luba Jakobenko overleden

Dinsdag 2 november 2021
Genk - Luba Jakobenko overledenOp 29 oktober is Luba Jakobenko overleden, de weduwe van Michel Lysko. Zij was 96 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10 uur) plaats in de Oekraiënse katholieke kerk aan de Binnenlaan in Waterschei.

Nodeloos gevlucht

Dinsdag 2 november 2021
Genk - Nodeloos gevluchtToen een 58-jarige vrouw uit Genk gisterenavond rond 23.55 uur een alcoholcontrole opmerkte op de Boslaan in Lanklaar sloeg zij een zandweg in maar de politie kon haar onderscheppen. De vrouw was in paniek omdat ze wat alcoholische drank had verbruikt. De opgelegde ademtest was echter negatief.

Johannes Thijssen overleden

Dinsdag 2 november 2021
Genk - Johannes Thijssen overledenZaterdag is Johannes Thijssen overleden. Hij was 90 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Veerle Roekaers overleden

Dinsdag 2 november 2021
Genk - Veerle Roekaers overledenOp 25 oktober overleed Veerle Roekaers, de echtgenote van Peter Vliegen. Zij was 53 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring. Rouwadres: fam. Vliegen-Roekaers, Heeldstraat 100, 3600 Genk.

Materialen ontvreemd

Maandag 1 november 2021
Kort nieuws van bij de buren
Uit een magazijn van een bedrijf aan de Kriekelstraat in Zonhoven zijn elektriciteitskabels gestolen. De daders braken er ook een bestelwagen open. Daaruit is werkmateriaal gestolen.

Nieuwe vennootschap: Pana Projects

Maandag 1 november 2021
Efthymiopoulos Panagiotis uit Genk heeft de besloten vennootschap Pana Projects opgericht met zetel aan de Timkensbergstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het optrekken van gebouwen, de plaatsing van ramen en deuren in kunststof, aluminium en hout, het leggen van tegelvloeren en industriële schilderwerken.

Nieuwe vennootschap: Erko Trans

Maandag 1 november 2021
Mustafa Erdzdan uit Genk heeft de besloten vennootschap Erko Trans opgericht met zetel aan de Wildekastanjelaan. Doel van de vennootschap: het transport van goederen.

William Beertens overleden

Maandag 1 november 2021
Genk - William Beertens overledenGisteren is Wiliam Beertens overleden. Hij was 75 jaar. Begroeting: donderdag (18-19 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen