Het overige nieuws

Lommel - Let op gordel, geen gsm-gebruik in autoVanaf maandag tot en met 7 april gaan de Limburgse politiezones extra aandacht schenken aan het gebruik van een gsm aan het stuur en het niet-dragen van de veiligheidsgordel. Dat meldt gouverneur Herman Reynders.

Zondag MS-wandeldag

Donderdag 27 februari 2014
Komende zondag is het MS-wandeldag. Van 7 tot 15 uur kunt u dan terecht op de vliegbasis van Kleine Brogel voor afstanden van  4, 7, 12, 18, 20 of 26 km. De wandeldag kadert in de MS-acties waarmee het stadsbestuur van Peer en de Tiende Wing van de vliegbasis geld inzamelen voor de MS-Liga en het Revalidatie & MS-centrum van Overpelt.

Valkenswaard plaatst 'blikvangers'

Donderdag 27 februari 2014
Valkenswaard gaat vandalismebestendige blikvangers plaatsen op de toegangswegen naar het centrum. Dat gebeurt op verzoek van scholieren, die willen voorkomen dat zwerfvuil in de berm of sloot terechtkomt. Dit alles in het kader van een schonere gemeente.

Godelieve Van Der Mierde overleden

Woensdag 26 februari 2014
Lommel - Godelieve Van Der Mierde overledenMaandag is Godelieve Van Der Mierde overleden, de echtgenote van Nelis Geboers. Ze was 70 jaar. De afscheidsceremonie en de crematie zullen in beperkte kring plaatsvinden.
Een kleine brand in een seniorenwoning in de Jan Roeststraat in Bergeijk heeft vanmorgen het leven gekost aan een 66-jarige bewoonster. Toen ze door thuiszorgmensen naar buiten werd gedragen was ze bewusteloos maar leefde ze nog, maar ze overleed even later ondanks reanimatiepogingen.

Huurderssyndicaat boos op minister

Dinsdag 25 februari 2014
Het Limburgs Huurderssyndicaat is boos omdat minister Freya Vandenbossche (sp.a) deze week besliste om de huursubsidie voor de laagste inkomens te verlagen naar een vast basistarief van 120 euro. Dat betekent 110 euro minder per maand voor een alleenstaande met leefloon.
Een huursubsidie is een tegemoetkoming in de huurprijs voor mensen met een laag inkomen die verhuizen van een slechte of onaangepaste huurwoning naar een goede aangepaste woning. Het Huurderssyndicaat pleit ervoor om het (…) Het hele nieuwsbericht

Reclame niet meer nodig

Maandag 24 februari 2014
Lommel - Reclame niet meer nodigZoomIedere quiz verdient een winnaar, en krijgt ook de winnaar die hij verdient! (Foto Albert Agten)

Alice Eerlings overleden

Maandag 24 februari 2014
Lommel - Alice Eerlings overledenIn het Mariaziekenhuis is zaterdag Alice Eerlings overleden, de weduwe van Hubert Vrolix. Ze was 69 jaar. De afscheidsviering zal plaatsvinden in intieme kring.

Pol Van Endert overleden

Maandag 24 februari 2014
Lommel - Pol Van Endert overledenGisteren is Pol Van Endert overleden, de echtgenoot van Jeanne Nicasi. Hij was 78 jaar. Dinsdag is er een uitvaartdienst in besloten kring waarna zijn asurne zal bijgezet worden in het columbarium op het kerkhof van Lommel-Centrum.

Leo Vroman overleden

Zondag 23 februari 2014
'Kom vanavond met verhalen
hoe de oorlog is verdwenen
en herhaal ze honderd malen
alle malen zal ik wenen...'


Dat komt uit "Vrede", een van de bekendste gedichten van Leo Vroman. De Nederlandse dichter is gisterochtend overleden in Fort Worth, in de VS, waar hij al lang woonde. Vroman wordt beschouwd als een van de grootste Nederlandstalige dichters. Hij werd 98 jaar.

August Wellens overleden

Zaterdag 22 februari 2014
Lommel - August Wellens overledenWoensdag is August Wellens overleden, de echtgenoot van Hilda Vreys. Hij was 86 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Kerkhoven; Dinsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Overspel en toch onderhoudsgeld?

Vrijdag 21 februari 2014
Tribunaliteiten
Vaak is de oorzaak het gevolg van een gevolg. Dat moet ons hoogste rechtscollege, het hof van cassatie, ook hebben gedacht toen het op 21 oktober 2011 oordeelde dat, als een echtgeno(o)t(e) "een zware fout" maakt, hij of zij niet automatisch alle rechten verliest op een onderhoudsgeld na echtscheiding. Van belang is na te gaan of een zware fout van de andere echtgenoot niet de echte oorzaak is van de "ontwrichting" van het huwelijk. De uitspraak van het hof van cassatie maakt dat bij processen over onderhoudsgeld (…) Het hele nieuwsbericht

Zondag op stap in Bosland

Vrijdag 21 februari 2014
Lommel - Zondag op stap in BoslandZoomBosland biedt vele mogelijkheden voor wie graag een mooie wandeling maakt. Dit jaar organiseert Bosland, samen met Natuurpunt Hechtel-Eksel, Natuurpunt Noord-Limburg en Werkgroep Isis vzw, elke maand begeleide wandelingen. Ervaren en gepassioneerde gidsen laten je kennis maken met verschillende aspecten van de prachtige natuur in dat gebied.
Nu zondag om 14u wordt de aftrap gegeven in In den Brand (foto), aan de Kamerstraat in Hechtel-Eksel. Je kan er een mooie stapwandeling maken doorheen de landduinen met op enkele typische plekjes deskundige uitleg over het ecosysteem van die duinen. Deze wandeling is ook geschikt voor kinderen: ze maken hier kennis met de grootste natuurlijke zandbak van Vlaanderen...  Bosland

Kinderpoëzie in het Hageven

Vrijdag 21 februari 2014
Op zondag 16 maart vertrekt er om 14 uur aan De Wulp, aan het Hageven in Neerpelt, een poëziewandeling voor en door kinderen. Jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar mogen hiervoor eigen gedichtjes insturen naar het bezoekerscentrum, Tussenstraat 10 te 3910Neerpelt, of mailen naar dewulp[!]skynet.be. Op zondag 9 maart moeten de inzendingen binnen zijn.
De gedichtjes moeten “Lente in het Hageven” als onderwerp hebben. Dat mag gaan over zowel de dieren en de planten als over het landschap van het natuurgebied. De werkjes zijn tussen de 5 en 20 regels lang. Voor de kinderen die hun gedicht niet zelf willen voordragen zijn er volwassenen die dat voor hen zullen doen. Voor alle aanwezige inzenders ligt een mooi cadeautje klaar. En wie het mooiste gedicht schreef, wacht een fantastische verrassing!
Hoe lang moet een mens wachten op een reünie van Talking Heads? Opperhoofd David Byrne ziet het vooralsnog niet zitten en dus is het tijd voor plan B met een verzameling muzikanten en acteurs met de legendarische concertfilm ‘Stop making sense’ op het netvlies gebrand. Losjes vertrekkend vanuit die mijlpaal uit de rockgeschiedenis worden de Talking Heads eigenhandig nieuw leven ingeblazen. Byrning Down The House, dus, vrijdagavond in De Posthoorn in Hamont. Met leden van o.a. (…) Het hele nieuwsbericht
Lommel - 'Plan-MER voor sneltram schiet goed op'ZoomHet plan-MER (MER= milieueffectenrapport) voor de aanleg van een sneltram of trein tussen Hasselt en Neerpelt/Lommel "schiet goed op", meldt De Lijn Limburg. Voor die verbinding werd op vraag van de Vlaamse regering een vergelijkende studie uitgevoerd die de keuze van een sneltram afwoog tegenover de (her)ingebruikname van spoorlijn 18 door de NMBS. Uit de studie bleek dat voor deze specifieke verbinding een trein mogelijk een betere optie kan zijn. Vandaar dat in het lopende plan-MER (…) Het hele nieuwsbericht

Van Lommel... of niet

Maandag 17 februari 2014
Lommel - Van Lommel... of nietZoomErgens was het te verwachten dat ze in de Leopoldlaan zouden inpikken op de Facebook-hype rond deze pagina's. De Lommelse pagina heeft ondertussen meer dan 4000 leden, wat boven het Limburgse gemiddelde ligt. (Foto Albert Agten)

Trouwen in het bos

Zaterdag 15 februari 2014
In de bossen van het Nederlandse Staatsbosbeheer mag voortaan worden getrouwd, meldt omroep Brabant. Het Leenderbos in Leende krijgt daarvan de primeur. Begin juni gaat het eerste stel trouwen op het mos en onder de bomen. 

Vic Kuypers overleden

Zaterdag 15 februari 2014
Lommel - Vic Kuypers overledenWoensdag is Vic Kuypers overleden, de echtgenoot van Catharine Konings. Hij was 88 jaar. Dinsdag wordt hij begraven na een uitvaartdienst in de kerk van Kerkhoven.

Lof der zotheid (Erasmus 1466-1536)

Zaterdag 15 februari 2014
Chel mag het zeggen
Lommel - Lof der zotheid (Erasmus 1466-1536)Vrijdag was het Valentijnsdag. In twee Lommelse winkels waar ik ‘om den brode’ moest zijn, werd ik aangesproken door kennissen die me schalks in de flank porden en informeerden of  ik een geschenkje voor mijn beminde kwam kopen.
Welnu, dat ben ik opzettelijk vergeten. En mijn partner neemt het me niet kwalijk. Wij houden helemaal niet van die feesten die ons door de commercie opgedrongen worden. Het is toch ook te gek voor woorden: die geïmporteerde kerstman heeft zijn dikke kont nog (…) Het hele nieuwsbericht

Expositie van Lommelse in Luyksgestel

Donderdag 13 februari 2014
Zondagnamiddag wordt in Den Eijkholt in Luyksgestel de expositie van schilderijen over Afrika en Zambia van Marianne van Bakel geopend. Dat gebeurt door de ambassadrice van Zambia voor de Benelux, Grace M. Mutale Kabwe. De 57-jarige kunstenares woont sinds 2000 in Lommel. Jaren geleden deed ze samen met haar man drie jaar lang aan ontwikkelingshulp in een Zambiaans dorp.

NMBS: betere aansluitingen in Herentals

Donderdag 13 februari 2014
In een open brief kaartten volksvertegenwoordigers Kathleen Deckx uit Mol en Peter Vanvelthoven uit Lommel onlangs de gebrekkige aansluitingen in Herentals tussen treinen uit Brussel en Antwerpen naar Mol en Neerpelt aan. De NMBS laat nu weten de wachttijd voor bepaalde treinen iets uit te breiden.
“De NMBS laat weten dat de treinen vanuit Antwerpen maximum 2 minuten wachten op deze uit Brussel. Enkel in uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden. De reden hiervoor is dat door (…) Het hele nieuwsbericht
Lommel - Spetterende show door afdeling 'Haarzorg'ZoomGisteren vond er een spetterende show 'haarzorg en schoonheidszorgen' plaats in Mol, met medewerking van meisjes uit Lommel, Overpelt,  Balen en uiteraard Mol zelf. De show ging door in het technisch instituut Sint-Paulus in Mol, maar werd georganiseerd door het Sint-Lutgardisinstituut van Mol. Het leverde vele mooie plaatjes op. (Foto's Marc Mannaerts)
Spetterende show door afdeling 'Haarzorg'Spetterende show door afdeling 'Haarzorg'Spetterende show door afdeling 'Haarzorg'
Zoom

Maria Cochet overleden

Donderdag 13 februari 2014
Lommel - Maria Cochet overledenDinsdag is Maria Cochet overleden, de weduwe van Stinus Hanegreefs. Ze was 91 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Kerkhoven. Vrijdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Werken op Zuiderring Mol

Donderdag 13 februari 2014
Vanaf volgende maandag gaat het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) renovatiewerken laten uitvoeren op de drie bruggen van de Zuiderring in Mol. De werken verlopen in drie fasen. Tijdens de eerste fase, die loopt tot midden maart, wordt gewerkt aan de kant van het verkeer richting Lommel. Er zal dan maar één rijstrook open zijn. Tussen midden maart en midden april wordt gewerkt aan de kant van het verkeer naar Geel. In deze rijrichting is er amper hinder, omdat de werken vanop de naburige (…) Het hele nieuwsbericht

Gratis naar 'Alles van Eva'?

Woensdag 12 februari 2014
Lommel - Gratis naar 'Alles van Eva'?ZoomMet ‘Alles van Eva’ laat theatergelschap SKaGeN een jarenlange wens in vervulling gaan: een theaterbewerking van het klassieke hoorspel The wisdom of Eve van Mary Orr, dat later werd verfilmd als de Hollywoodklassieker ‘All about Eve’. CC Palethe zorgt met deze theatervoorstelling vrijdagavond om 20.30u voor een originele invulling van uw Valentijnsavond… En u kunt er misschien gratis naartoe!
De jonge Eva aanbidt Margot, een ster aan het theaterfirmament. (…) Het hele nieuwsbericht

Roger Van Moer overleden

Woensdag 12 februari 2014
Lommel - Roger Van Moer overledenMaandag is Roger Van Moer overleden, de echtgenoot van Antonie Ulenaers. Hij was 62 jaar. De uitvaartdienst en de crematie zullen in besloten kring plaatsvinden.  

Ga baseball spelen bij de Nstars

Dinsdag 11 februari 2014
Lommel - Ga baseball spelen bij de NstarsZoomVoor het komende seizoen zoeken de Nstars enthousiaste jongens en meisje die willen meedoen aan de baseballcompetitie. De Noord-Limburgse Baseballclub Nstars groeit gestaag. Er zijn inmiddels al 3 teams en een volwassen softballteam actief in Neerpelt. De Nstars hebben zich voor het nieuwe seizoen, dat van april tot oktober loopt, dan ook ingeschreven met twee jeugdteams in de competitie: een pupillenteam (8-12 jaar) en een aspirantenteam (12-16 jaar). Voor die teams worden er nog nieuwe leden (…) Het hele nieuwsbericht

Gratis naar... de tangoavond?

Dinsdag 11 februari 2014
Lommel - Gratis naar... de tangoavond?ZoomMet de tango nuevo was het dat de grootmeester Astor Piazzolla het startsein gaf voor een onvermoede tango-heropleving in Europa. De minder gekende traditie van dansbare stadsmuziek waarop Piazzolla zich inspireerde, vormt evenwel de stuwende kracht van Tango 02, het Brussels tango-orkest (foto) dat de luisteraar en danser op ontdekkingstocht neemt met diepgewortelde ritmes van de legendarische D'Arienzo, Di Sarli en anderen. Dat orkest staat vrijdagavond vanaf 20.30u in (…) Het hele nieuwsbericht

Maria Van Gorp overleden

Dinsdag 11 februari 2014
Lommel - Maria Van Gorp overledenZondag is Maria Van Gorp overleden, de echtgenote van Guido Pauwels. Ze was 58 jaar. Donderdag wordt ze gecremeerd, na een rouwdienst (om 10.30u) in de decanale kerk van Lommel-Centrum. Woensdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Jef Fonteyn overleden

Maandag 10 februari 2014
Lommel - Jef Fonteyn overledenIn het rusthuis Hoevezavel is gisteren Jef Fonteyn overleden, de echtgenoot van Elisa Van Moer. Hij was 78 jaar. Donderdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Kattenbos.

't is weer bijna 14 februari

Maandag 10 februari 2014
Lommel - 't is weer bijna 14 februariZoomInderdaad een eigenaardig samenvallen van de dikketruiendag 2014 én Valentijn... Je verwacht op die dag nu net iets 'minder' als 'meer', niet? Weer goed gezien op de Leopoldlaan. (Foto Albert Agten)

Wie bewaakt het bouwbudget?

Zaterdag 8 februari 2014
Tribunaliteiten
Wie plannen smeedt om te bouwen heeft het met zijn architect over het budget. De bouwheer ziet graag een zo klein mogelijk budget, niet in het minst omdat het ereloon van de architect een percentage is van het budget. Maar de bouwheer wil ook dat de architect het budget respecteert. Geen wonder dat discussies over het budget regelmatig bij de rechtbank belanden.
Zo was er in Waals-Brabant een echtpaar dat langs zijn huis een appartement wilde bouwen. Het contract met de architect sprak van een "summiere en (…) Het hele nieuwsbericht

Stem op Hilde!

Vrijdag 7 februari 2014
Lommel - Stem op Hilde!ZoomTot 16 februari kunt u stemmen op Hilde Peerlings. Waarom u dat moet doen? Omdat ze een clevere vrouw is die laat zien dat je het ook als vrouw in een mannenmaatschappij ver kunt schoppen. Ze is nu genomineerd voor de WOMED Award 2013, een bekroning voor de vrouwelijke zelfstandige ondernemer van het jaar, uitgereikt door Markant en UNIZO. 
Na een loopbaan in de financiële sector stapte Hilde Peerlings in 1999 als zaakvoerder-vennoot mee in de Ford-garage van haar  broer. Samen (…) Het hele nieuwsbericht

Gerard Vandael overleden

Vrijdag 7 februari 2014
Lommel - Gerard Vandael overledenGisteren is Gerard Vandael overleden, de echtgenoot van Betty Liberloo. Hij was 66 jaar. Dinsdag om 13.30u is er een afscheidsceremonie in de aula van funerarium Witters.
Het provinciaal comité van de voetbalbond heeft beslist om dit weekend alle wedstrijden voor de reserven, jeugd en G-voetbal af te gelasten. Dat is uiteraard het gevolg van het weer. Veel terreinen liggen er onbespeelbaar bij

Horeca krijgt meer tijd

Vrijdag 7 februari 2014
De horeca krijgt meer tijd om zich aan te passen aan de "geregistreerde kassa". Dat zei minister van financiën Koen Geens vanmiddag in Hasselt. Er komt een langere overgangsperiode en pas vanaf 1 januari 2016 zal er gesanctioneerd worden.

Oppassen voor de wafelverkoper

Vrijdag 7 februari 2014
De politie Kempenland waarschuwt voor een oplichter die deur aan deur wafels verkoopt. Tussen 31 januari en 7 februari deden al 8 mensen aangifte. De man belt aan en zegt wafels, truffels of appelen te verkopen ten voordele van SRW Heppense Kankerstichting. Hij int een som geld tussen 5 en 10 euro. De kopers ontvangen een betalingsbewijs met vermelding van de naam De Meuter André en het adres Kruisstraat 17 te 3970 Leopoldsburg. Op het document staat een leveringsdatum. De bestelling wordt nooit geleverd en zowel de stichting als het adres zijn fictief.
Wanneer u met deze "verkoper" in contact komt, kunt u best naar de politie bellen op 011/399 299.  Mensen die al een bestelling deden en betaald hebben, kunnen aangifte doen.

Kort maar interessant (5)

Donderdag 6 februari 2014
Lommel - Kort maar interessant (5)Zoom*** Zoals bijen zwermen de meer dan 100.000 sterren op bovenstaande foto rond het centrum van de heldere bolvormige sterrenhoop M15. Hij is een overblijfsel uit de vroege jaren van ons melkwegstelsel. M15 is gemakkelijk zichtbaar met een verrekijker, en heeft in het midden een van de dichtste concentraties van sterren, met een overvloed aan variabele sterren en pulsars. Het is een foto genomen door de Hubble-ruimtetelescoop. M15 ligt ongeveer op 35.000 lichtjaren van de aarde, in de richting van het (…) Het hele nieuwsbericht
Kort maar interessant (5)
Zoom

Navelstrengbloed doneren kan ook hier

Donderdag 6 februari 2014
Sinds eind januari kunnen pas bevallen vrouwen ook in het Mariaziekenhuis navelstrengbloed afstaan aan de Leuvense navelstrengbloedbank. Navelstrengbloed is het bloed dat achterblijft in de navelstreng en de moederkoek na de geboorte. Dit bloed heeft geen functie meer voor de moeder en het kind, waardoor de navelstreng en de placenta meestal weggegooid worden.
Dit bloed bevat echter levensbelangrijke stamcellen die gebruikt kunnen worden om (jonge) patiënten met een ernstige bloedziekte of (…) Het hele nieuwsbericht

Antoine Hendrickx overleden

Maandag 3 februari 2014
Lommel - Antoine Hendrickx overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren Antoine Hendrickx overleden, de echtgenoot van Maria Joos. Hij was 75 jaar. Donderdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Heeserbergen. Woensdag om 19u is er daar een avondwake.

Dina Marsili overleden

Maandag 3 februari 2014
Lommel - Dina Marsili overledenIn het Mariaziekenhuis is vrijdag Dina Marsili overleden, de weduwe van Jef Cavicchia. Ze was 86 jaar. Donderdag wordt ze begraven in Kerkhoven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Kerkhoven. Woensdag om 19u is er daar een avondwake.

Leo Janssen overleden

Maandag 3 februari 2014
Lommel - Leo Janssen overledenIn het Mariaziekenhuis is zaterdag Leo Janssen overleden, de echtgenoot van Antoinette Taels. Hij zou volgende maand 78 jaar worden. De crematie zal vrijdag plaatsvinden in besloten kring, na een afscheidsceremonie (om 11u) in het funerarium Witters.

Dan maar een pintje minder?

Maandag 3 februari 2014
Lommel - Dan maar een pintje minder?ZoomDrink met maten, maar met mate, en ook zo vermijd je koppijn! (Foto Albert Agten)

Jef Dries overleden

Maandag 3 februari 2014
Lommel - Jef Dries overledenDonderdag is Jef Dries overleden, Hij was 80 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een rouwdienst (om 10.30 uur) in de kerk van Heide-Heuvel. Dinsdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Huismus leidt het vogeltelweekend

Zondag 2 februari 2014
Dit weekend hebben al meer dan 10.000 mensen in ruim 7500 tuinen vogels geteld tijdens Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt. De resultaten lopen nog volop binnen via www.vogelweekend.be, maar na 200.000 getelde vogels is het nu al duidelijk dat het uitblijven van de winter voor verschuivingen heeft gezorgd in de samenstelling van het Vlaamse tuinvogelbestand. Zo zaten er volgens de voorlopige resultaten in de gemiddelde Vlaamse tuin 28 vogels. Dat is flink minder dan tijdens andere jaren (vorig jaar waren (…) Het hele nieuwsbericht

Chinees nieuwjaar in New York

Zaterdag 1 februari 2014
Lommel - Chinees nieuwjaar in New YorkZoomGisteren werd overal ter wereld het Chinees nieuwjaar gevierd, en zo ook in New York. 'Onze man ter plaatse', Dirk Vandenberk, wist er alweer erg mooie foto's van te maken. (All photos ©2014 Dirk Vandenberk, usage granted for Internetgazet Lommel only)
Chinees nieuwjaar in New YorkChinees nieuwjaar in New YorkChinees nieuwjaar in New York
Zoom

René Suls overleden

Zaterdag 1 februari 2014
Lommel - René Suls overledenWoensdag is René Suls overleden. Hij was 59 jaar. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van de Kolonie.

Lieske Boers overleden

Zaterdag 1 februari 2014
Lommel - Lieske Boers overledenDonderdag is Lieske Boers overleden, de weduwe van Charel Van Endert. Ze was 84 jaar. Dinsdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Heide-Heuvel. Maandag om 19 uur is er daar een avondwake.

Als een paal onder de grond

Zaterdag 1 februari 2014
Chel mag het zeggen
Lommel - Als een paal onder de grondWaar zouden ze gebleven zijn, die buspalen?
Ja, ik weet het, ik had beloofd dat ik het er niet meer over zou hebben. Maar het is sterker dan mezelf. Hebben jullie dat dan nooit, dat je pas echt begint de prakkeseren over iets als het er niet meer is? Ik mis ze bijna, die mooie roestvrijstalen palen met hun schattige kleine knipperlichtjes!
Je ziet ze nooit meer, die bron van irritatie voor de buschauffeurs, die oorzaak van schrik voor automobilisten die de bus volgden. Minstens één (…) Het hele nieuwsbericht
20/07

Proficiat Hilde en Rik Groetjes van Lambert en Marie Vandervelden. Dewit

Lambert en Marie Vandervelden-Dewit
15/07

Els en Leo, proficiat met jullie diamanten huwelijksfeest

Jenny en Peter Van der Zanden
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel